La ce ne folosesc aceste taxe de poluare ? daca sint date de romanii impotriva romanilor ? acesti guvernanti sint incapabili sa formuleze o lege corecta si de bun simt.
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Sport » Altele » LA CE NE FOLOSESC ACESTE TAXE DE POLUARE ? DACA SINT DATE DE ROMANII IMPOTRIVA ROMANILOR ? ACESTI GUVERNANTI SINT INCAPABILI SA FORMULEZE O LEGE CORECTA SI DE BUN SIMT. » Pagina 1 din 1

Virgilius68 Avatarul lui Virgilius68
Citeaza Raspunde

Postat de Virgilius68 pe 7 Ianuarie 2012 la 08:45

NU AM INTELES LA NE FOLOSESC TOATE ACESTE TAXE DACA NU SE PLATEZA POMI NU SE CREEAZA NOI PADURI SI MULTE ALTE LUCRURI CARE AR FOLOSI IMPOTRVA POLUARI PENTRU CA SI UN SIMPLU OM FARA SCOALA POATE SA FACA TOT FELUL DE TAXE DAR SA II FOLOSEASCA DOAR LUI PERSONAL.EU INTREB CUI II FOLOSESC ACESTE TAXE ,NU CUMVA CELOR CARE VIND MASINI SI VOR SA NE PROSTEASCA .
valex66 Avatarul lui valex66
Citeaza Raspunde

Postat de valex66 pe 9 Ianuarie 2012 la 08:56

Bineinteles ca asta e ideea! O masina care o cumperi cu 2500 euro si o aduci in tara te costa undeva la vreo 6000 euro s-o inmatriculezi. Vezi in schimb calculul pentru masini noi. Dupa toate astea tot ei se mira de ce romanii cauta variante alternative mai iefine(Bulgaria)? Suntem calcati in picioare la fiecare pas!
elmandracula Avatarul lui elmandracula
Citeaza Raspunde

Postat de elmandracula pe 9 Ianuarie 2012 la 10:49

De ce credeti ca nu e inca publicata in Monitorul Oficial? Deci nu e momentan aplicabila! Se asteapta oare comisioane de la firmele auto noi ptr publicare, sau de la firmele ce comercializeaza second hand?? Cine da mai mult? Producatorii si legea va fi publicata sau comerciantii second si legea va fi pastrata la buzunar pe termen nelimitat??? Ori poate mai sunt cateva masini second de vanzare ale cui trebuie si apoi legea va fi publicata... Uf cum suntem prostiti in fata frate...Si in final, publica legea, ca apoi sa te miri cate fraude se vor face, cate auto vor fi vandute doar cu acte de mana, proprietarii pe acte ramanand pana la a 4-5 vanzare! sau pana se schimba guvernul si legea! Ptr ca e garantat ca legea nu va ramane asa pe veci. Asa ca, dragilor, Bulgaria ne cheama! Sunt multi ce se bucura ptr o amarata de masina...acum ce naiba vor mai face? Ii obligam pe toti sa plateasca 10-15 mii euro ptr una noua???
abaciteivasi-HD Avatarul lui abaciteivasi-HD
Citeaza Raspunde

Postat de abaciteivasi-HD pe 9 Ianuarie 2012 la 11:01

salutare parerea mea este ca au cateva scopuri bine gandite cei ce ne condoc.1 protejarea cotizantilor.2.eliminarea celor saraci sau modesti care nu-si vor permite o masina mai noua 3.acum e vremea pt bani pt k exista f multe sanse sa le fie ultimul mandat...am ajuns o tara gen casa de licitatii cine da mai mult......
yuppy014483 Avatarul lui yuppy014483
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy014483 pe 9 Ianuarie 2012 la 17:44

Probabil ca pe termen scurt vor fi favorizati dealerii de masini noi , in primul rand Dacia. In schimb , pe termen lung , prin casarea autoturismelor ce nu produc decat taxe la bugetul local , noi toti , vom avea , in sfarsit locuri de parcare iar aleile si strazile nu ne vor mai fi blocate de harburi ce nu se mai misca de ani de zile. Ganditi si in acest mod si incercati sa nu fiti partizani. Nici macar eu nu cred 100 % in intentiile pozitive in proiectul de act normativ emise de guvernul Boc al-enspelea, dar ,sa-i creditam si cu ceva intentii bune , din cand in cand. Cand ma gandesc cate masini fara RCA , deci periculoase si cati soferi inconstienti circula pe soselele tarii.......
geronimo Avatarul lui geronimo
Citeaza Raspunde

Postat de geronimo pe 10 Ianuarie 2012 la 09:42

taxa de mediu pt masini e o mare porcarie si prin asta mai fura de la populatie guvernantii niste bani care nu pot fii contabilizati intr-o anumita directie stricta care sa poata fi verivicata usor , si care umplu buzunarele partidelor indiferent de baricada pe care sunt si totodata pe termen lung va duce la imbatranirea parcului de masini lucru care le convine , pt ca banuiesc ca in viitorul apropiat vor introduce o taxa de poluare anuala functie de norma euro a masinii
personalizat Avatarul lui personalizat
Citeaza Raspunde

Postat de personalizat pe 8 Februarie 2012 la 09:17

Mi-ar place si mie sa vad un raport de cum si cand si in ce sens s-au folosit fondurile banesti adunate din taxe de tot felul! Si iadul e pavat cu intentii bune! Poate de aceea intentiile valoroase care sunt prezentate ca avand si finalitate, nu mai sunt luate in considerare in Romania! Fiind constienti de minciunile lor de ce sa ne mai creada pe noi?
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info