Grecii râd de protestele noastre: „ce-a fost mă parada aia gay la voi?”
Pagina 1 din 2

Toate forumurile » How to » Grecii râd de protestele noastre: „Ce-a fost mă parada aia gay la voi?” » Pagina 1 din 2

Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:
amgiN Avatarul lui amgiN
Citeaza Raspunde

Postat de amgiN pe 17 Ianuarie 2012 la 16:35

Demonstrațiile violente din ultimele zile ne-au atras ironii acide din partea Greciei, țara unde o manifestație care se soldează cu mai puțin de 100 de morți este considerată o demonstrație pașnică. Într-o scrisoare deschisă către bucureșteni, ziaristul elen Marcos Necastrates se întreabă retoric ce dracu e în capul nostru: „Păi aia e violență la voi? Dar cine organizează protestele la voi, UNICEF-ul?”

Cotidianul atenian „Logos” merge mai departe și îi acuză pe protestatarii români de complicitate cu jandarmii, pentru că nu au reușit să distrugă mai nimic centrul capitalei: „Protestatarii români n-au distrus mai nimic prin centrul Bucureștiului, de parcă erau niște hippioți gay care nu aveau chef să-și strice unghiile. Cu greu jandarmii lor au ales câțiva protestatari mai drăguți și i-au băgat în niște dube, probabil ca să-i mai fardeze puțin, că arătau ca dracu. ”

Și televiziunea națională din Grecia a difuzat luni un reportaj despre evenimentele de la București, însă l-a difuzat în matinalul de la ora 10, în locul desenelor animate. Din reportaj reiese că manifestanții români au venit la proteste cum te duci la o nuntă, doar că ceva mai pașnic: „În Grecia ies în stradă minim zece mii și se întorc acasă maxim 8500, asta dacă au noroc! La români abia s-au strâns vreo 1500, ca să ce? Doar ca să scrie PACE cu rujul pe trotuar? Pentru 30 de răniți și patru băncuțe rupte erau suficienți o grecoaică divorțată și vreo trei copii de școală.”

Articol preluat de pe Times New Roman scris de "Adi"
nico_tnt Avatarul lui nico_tnt
Citeaza Raspunde

Postat de nico_tnt pe 17 Ianuarie 2012 la 17:12

... „Păi aia e violență la voi? Dar cine organizează protestele la voi, UNICEF-ul?”....

...evenimentele de la București, însă l-a difuzat în matinalul de la ora 10, în locul desenelor animate....

bine ca nu i-au vazut pe bietii pensionari lesinati in strada....probabil ca ziceau ca a iesit cu bataie la azil!!
venus2509 Avatarul lui venus2509
Citeaza Raspunde

Postat de venus2509 pe 17 Ianuarie 2012 la 19:01

Lasa-i pe greci...au alt temperament!
Ei sparg farfurii de bucurie...asa ca...
yuppy101048 Avatarul lui yuppy101048
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy101048 pe 18 Ianuarie 2012 la 09:38

românii sunt mai inteligenți decît grecii, sunt conștienți că tot ce se distruge este suportat tot de români, nu vin grecii sau mai știu eu cine să facă donații pentru a repara ce au distrus acei indivizi puși speciaL aă facă artâta rău. S-a văzut destul de clar cine i-a adus în piață și cine i-a pregătit.
nu trebuie să ne pese de ce spun unii ziariști din alte părți ale lumii. la noi este marea durere.
Cotoi Avatarul lui Cotoi
Citeaza Raspunde

Postat de Cotoi pe 18 Ianuarie 2012 la 11:27

si ai fi zis de greci ca au ceva creier dar se pare ca generatia actuala tine mortis sa se intreaca la prostie cu americanii. Cine crede ca iese in strada, se bate si isi castiga orice vrea el sa castige, in mod sigur are retard mintal grav. Nu are nici o legatura cu temperamentu ci cu inteligenta. Mereu fortele de ordine vor fi mai bine dotate, mai bine organizate, mai bine antrenate. Cata lipsa de materie cenusie sa ai sa aduci lucrurile pe un teren pe care clar esti in dezavantaj? Ceea ce nu stiu si nu pot sa faca batausii legii este sa opreasca un protest pasnic. Cum era aia? ghici ghicitoarea mea cine pleaca? Nu stiu cine pleaca dar Arafat clar nu pleaca, si asta nu datorita celor ce au distrus ci a celor ce au protestat passnic.
BloodyClody Avatarul lui BloodyClody
Citeaza Raspunde

Postat de BloodyClody pe 18 Ianuarie 2012 la 12:00

Grecii rad? ... si uite unde i-a adus mentalitatea de neanderthal.
predescudaniel Avatarul lui predescudaniel
Citeaza Raspunde

Postat de predescudaniel pe 18 Ianuarie 2012 la 13:59

Sunt tare curios daca romanii vor fi la fel de destepti si daca vor da jos cu Base si voi pune pe altul. Si o vor duce rau si cu cei ce urmeaza. Vor iesi iar in strada?
miss_darine Avatarul lui miss_darine
Citeaza Raspunde

Postat de miss_darine pe 18 Ianuarie 2012 la 15:03

Tot din timesnewroman :
Băsescu: Arafat e binevenit să revină în minister, avem pentru el un post de țap ispășitor

Schimbare de atitudine la Cotroceni! După protestele din ultimele zile, președintele a declarat că vede cu ochi buni o revenire a lui Raed Arafat în conducerea Ministerului Sănătății, ba chiar e dispus să-i ofere o funcție superioară celei dinainte. „E vorba de o poziție proaspăt creată”, spune președintele, „cea de țap ispășitor”.

Potrivit lui Băsescu, această funcție a fost introdusă în organigrama Guvernului ca o consecință a protestelor din ultimele zile. „După ce am văzut manifestațiile care cereau demisia mea, am ajuns la concluzia că se impune să găsesc un țap ispășitor”, spune președintele. „Dat fiind că tot se scandează numele lui Raed Arafat, de ce să nu fie dânsul, are toate calitățile necesare. Actuala guvernare are foarte multe vini, pe care sper că i le putem pasa domnului Arafat, pare un om responsabil, plus că așa n-o să se mai spună că punem numai oameni de-ai noștri în poziții importante”.

Traian Băsescu spune că are și o soluție pentru cazul în care fostul subsecretar de stat nu va accepta să se întoarcă în minister. „Dacă nu vrea Arafat postul de țap ispășitor, sunt convins că Emil Boc o să accepte și această răspundere, practic el s-a născut pentru o funcție de acest gen.”
keddy Avatarul lui keddy
Citeaza Raspunde

Postat de keddy pe 18 Ianuarie 2012 la 15:03

eu ma bucur nespus ca s-a distrus intamplat asa ceva in Bucuresti...doar asa se iau masuri in parlament....decat ca pana acu cand se protesta cu muzica si cu mici mai bine cu geamuri sparte si statii de autobuz distruse. mai trebuiau ceva masini incendiate si era ok
aurash Avatarul lui aurash
Citeaza Raspunde

Postat de aurash pe 18 Ianuarie 2012 la 17:31

din prea mult exces de civilizatie grecilor li s-au salbaticit neuronii in cap....auzi la ei :e de ajuns o femeie divortata.....păi sa deduc ca e muiere preistorica?
tiesto_xt Avatarul lui tiesto_xt
Citeaza Raspunde

Postat de tiesto_xt pe 18 Ianuarie 2012 la 17:35

Si eu sunt de aceasi parere cu grecii, protestele fara spargeri, incendieri, violente nu au nici un rost! Trebuie sa bagam cumva frica in guvernantii si ministri corupti!!Degeaba o sug la rece antenele, etc. ca violanta nu este o rezolvare, ALTFEL NU MAI MERGE IN TARA ASTA! De vorbe`n vant suntem mult prea satui!
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 18 Ianuarie 2012 la 19:41

Pentru 30 de răniți și patru băncuțe rupte erau suficienți o grecoaică divorțată și vreo trei copii de școală.”

ia tu copiii
stefanludwig Avatarul lui stefanludwig
Citeaza Raspunde

Postat de stefanludwig pe 19 Ianuarie 2012 la 12:41

sa-i vad pe ei cum ar protesta dupa 70 an de regim securisto-comunist in care oamenii au fost imbecilizati, indoctrinati si inrobiti copii, parinti si bunici...cei ce protesteaza sant ce a mai ramas dupa distrugerea unui popor. de aceea flutura steagul cu atata mandrie sa afle cu toti cine suntem ...
amgiN Avatarul lui amgiN
Citeaza Raspunde

Postat de amgiN pe 19 Ianuarie 2012 la 21:59

- Mergem la miting sa-l dam jos pe Basescu?
- Merem. Da' cate grade is afara?
- ... -7.
- No, las', ca nu-i om rau...
stai_cu_vio Avatarul lui stai_cu_vio
Citeaza Raspunde

Postat de stai_cu_vio pe 20 Ianuarie 2012 la 08:53

eu sunt de parere ca nu trebuie sa se faca distrugeri materiale . ce vina au saracele bancutze si vitrine? chiar si bancile si cabinele telefonice ... mai bine so ''mierlesaca'' vreo 2-3 din conducere sa vedeti cum se pun toti pe treaba,dar asta este doar parerea mea
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Ianuarie 2012 la 13:34

Foarte bine ca rad de noi... suntem un popor slab...si inca nici acum nu avem curaj toti sa iesim in strada.

Au foarte mare dreptate...nu stiu cati dintre voi stiu asta,dar am citit acum ceva vreme,pe un site tot despre greci daca nu ma insel... le-a tras cam 50E din salarii,pensii etc... si au iesit TOTI in strada pentru acei 50E...care sa fim seriosi,pentru ei nu aia ar fii cea mai mare prb...dar si-au rezolvat problema si imediat s-au razgandit baietzii din parlament...

Pe cand noi,am asteptat 22 de ani,sa iesim 10 mii ??? PENAL :)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Ianuarie 2012 la 14:22

De la: Goku, la data 2012-01-20 13:34:23Foarte bine ca rad de noi... suntem un popor slab...si inca nici acum nu avem curaj toti sa iesim in strada.

Au foarte mare dreptate...nu stiu cati dintre voi stiu asta,dar am citit acum ceva vreme,pe un site tot despre greci daca nu ma insel... le-a tras cam 50E din salarii,pensii etc... si au iesit TOTI in strada pentru acei 50E...care sa fim seriosi,pentru ei nu aia ar fii cea mai mare prb...dar si-au rezolvat problema si imediat s-au razgandit baietzii din parlament...

Pe cand noi,am asteptat 22 de ani,sa iesim 10 mii ??? PENAL :)

si dupa 20 de ani , cele cateva zile de proteste s-au irosit. pe astia ii doare in **** si nici acolo de noi. au dreptate grecii ,trebuie sa stie astia frica de noi.
Nick_mnt Avatarul lui Nick_mnt
Citeaza Raspunde

Postat de Nick_mnt pe 20 Ianuarie 2012 la 20:00

Buna treaba cu baietzii de la Times New Roman!!!!
Ori pun romanii ashtia comment-uri,ori nu!!!
silvian54 Avatarul lui silvian54
Citeaza Raspunde

Postat de silvian54 pe 20 Ianuarie 2012 la 20:53

Asta - i imbarligatura curata !!Adica esti mai grozav daca produci distrugeri la o demostratie ?Pai grecii oricum sunt renumiti prin rautate si vandalism !!Trebuie sa facem ca ei ??Daca vreti sa le urmati exemplul ,faceti ca ei baieti !!Oricum suntem priviti chioras in Europa !!Arfi un motiv in plus sa fim vazuti si mai rau !!O zi buna tuturor !!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 21 Ianuarie 2012 la 00:07

si totusi, daca violenta adevarata izbucneste, riscam bombardamentul cerut de Base (sursa: acelasi font ). dar mai bine bombardati de americani decat de ironiile grecilor.
daphne1772 Avatarul lui daphne1772
Citeaza Raspunde

Postat de daphne1772 pe 21 Ianuarie 2012 la 19:57

...si totusi, care a fost motivul protestelor?
uirelav Avatarul lui uirelav
Citeaza Raspunde

Postat de uirelav pe 21 Ianuarie 2012 la 22:13

Romaniilor le place sa fie manipulati.Nu au vana barbatesca,sunt de pe jupiter...
adnas Avatarul lui adnas
Citeaza Raspunde

Postat de adnas pe 22 Ianuarie 2012 la 10:01

Credeam ca daca am iesit din pesteri ,am invatat sa mergem in doua picioare si sa articulam sunete,sa vorbim ,putem sa ne detasam de impulsurile animalice de a sari la bataie si sa incepem sa ne cerem drepturile cu argumente nu cu pumnii ( bietii greci,ce-au obtinut oere cu pumnii ? nimic ,doar incultura si aroganta )Eu cred in puterea cuvintului si a argumentelor,e drept ca Basescu si guvernul nu prea au talentul dialogului si al bunului simt dar ca daca vom fi uniti ,nu vom renunta,vom fi consecventi si vom fi sprijiniti si de afara cu siguranta vom reusi.
snake Avatarul lui snake
Citeaza Raspunde

Postat de snake pe 22 Ianuarie 2012 la 14:16

Pentru mine Grecii nu sunt decat niste putori ordinare care mananca banii statului degeaba si mai vin sa ne explice cum se face un miting,ce e mai dureros ca la noi nu mai iese romanul in strada,prefera sa-l arda statul roman in fund decat sa-si ceara drepturile,sincer,daca am iesi 5 milioane de romani in strada din 20 cati am mai ramas s-ar schimba situatia,dar pentru ca multi sunt indiferenti,acei 200-300 de demonstranti sunt facuti ciumpalaci,DACA MIE IMI MERGE BINE CE ROST ARE SA IES?
uirelav Avatarul lui uirelav
Citeaza Raspunde

Postat de uirelav pe 22 Ianuarie 2012 la 17:02

-Pielea mea de par de oaie!...Aha,..Aha,..Aha,..Refren,-Pielea mea de par de oaia!..Aha,...Aha,..
vecinuldelabloc Avatarul lui vecinuldelabloc
Citeaza Raspunde

Postat de vecinuldelabloc pe 22 Ianuarie 2012 la 17:44

Ai draku grecii ăștia frate...cum ne mai ducem noi, rumânii, să le dăm noi bănișorii noștrii, strînși cu sudoare, ca să stăm câteva zile pă pietrele ălea ale lor... și mai sunt și vechi dă j`de mii de ani... t`ule muma-n dos cum au ieșit ei pă ștradă să dea cu cataroaie-n guvern doar pentru că le-au săltat ăștia al 14-lea salariu...bașca salariile ălea ale lor de mii(1-2) de euroi, din care mai plătesc și pe săracii noștrii care muncesc pe la ei...
Citeaza Raspunde

Postat de vecinuldelabloc pe 22 Ianuarie 2012 la 17:47

De la: amgiN, la data 2012-01-17 16:35:29Demonstrațiile violente din ultimele zile ne-au atras ironii acide din partea Greciei, țara unde o manifestație care se soldează cu mai puțin de 100 de morți este considerată o demonstrație pașnică. Într-o scrisoare deschisă către bucureșteni, ziaristul elen Marcos Necastrates se întreabă retoric ce dracu e în capul nostru: „Păi aia e violență la voi? Dar cine organizează protestele la voi, UNICEF-ul?”

Cotidianul atenian „Logos” merge mai departe și îi acuză pe protestatarii români de complicitate cu jandarmii, pentru că nu au reușit să distrugă mai nimic centrul capitalei: „Protestatarii români n-au distrus mai nimic prin centrul Bucureștiului, de parcă erau niște hippioți gay care nu aveau chef să-și strice unghiile. Cu greu jandarmii lor au ales câțiva protestatari mai drăguți și i-au băgat în niște dube, probabil ca să-i mai fardeze puțin, că arătau ca dracu. ”

Și televiziunea națională din Grecia a difuzat luni un reportaj despre evenimentele de la București, însă l-a difuzat în matinalul de la ora 10, în locul desenelor animate. Din reportaj reiese că manifestanții români au venit la proteste cum te duci la o nuntă, doar că ceva mai pașnic: „În Grecia ies în stradă minim zece mii și se întorc acasă maxim 8500, asta dacă au noroc! La români abia s-au strâns vreo 1500, ca să ce? Doar ca să scrie PACE cu rujul pe trotuar? Pentru 30 de răniți și patru băncuțe rupte erau suficienți o grecoaică divorțată și vreo trei copii de școală.”

Articol preluat de pe Times New Roman scris de "Adi"

Nigma, bagi lumile-n ceață...
Citeaza Raspunde

Postat de vecinuldelabloc pe 22 Ianuarie 2012 la 17:51

De la: tiesto_xt, la data 2012-01-18 17:35:29Si eu sunt de aceasi parere cu grecii, protestele fara spargeri, incendieri, violente nu au nici un rost! Trebuie sa bagam cumva frica in guvernantii si ministri corupti!!Degeaba o sug la rece antenele, etc. ca violanta nu este o rezolvare, ALTFEL NU MAI MERGE IN TARA ASTA! De vorbe`n vant suntem mult prea satui!

Trebuia să spargem Parlamentu` și Casa Poporului, nu magazinele de bijuterii, casele de schimb valutar și Orange-urile sau Vodafon-urile. Protestatarii or fi dat foc la mașina vreunui amărăștean care alta nu mai are de un` să-și ia...a lu` Băse s-o fi nimerit p`acolo?
petrica933 Avatarul lui petrica933
Citeaza Raspunde

Postat de petrica933 pe 23 Ianuarie 2012 la 14:28

da si pe cine punem daca il dam pe Base jos, alti hoti tot comunisti,si el hot,cum se zice tot romanul esti un hot asa caaa trebuie sa vina un chinez oricum un strain sa ne conduca,ca romanul....
tiesto_xt Avatarul lui tiesto_xt
Citeaza Raspunde

Postat de tiesto_xt pe 24 Ianuarie 2012 la 18:41

De la: vecinuldelabloc, la data 2012-01-22 17:51:21

Trebuia să spargem Parlamentu` și Casa Poporului, nu magazinele de bijuterii, casele de schimb valutar și Orange-urile sau Vodafon-urile. Protestatarii or fi dat foc la mașina vreunui amărăștean care alta nu mai are de un` să-și ia...a lu` Băse s-o fi nimerit p`acolo?

Da trebuie intrat peste ei si linsati in direct! Asa o sa se invete minte toti parlamentari astia penibili,corupti, etc.
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului
Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info