Pe ei si pe mama lor de hoti
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » How to » Pe ei si pe mama lor de hoti » Pagina 1 din 1

forte_forte Avatarul lui forte_forte
Citeaza Raspunde

Postat de forte_forte pe 17 Ianuarie 2012 la 19:25

Taxele incluse in benzina de la 1 ianuarie 2011:
- acciza este de 467 EUR / tona
- taxa de drum este de 125 EUR / tona
- taxa de solidaritate (cate un cent / litru - motivul este acoperirea
prejudiciului creat in urma falimentului Bancorex), adica 10 EUR /tona
Producatorul are pretul de aproximativ 370 EUR / tona.
Astfel rezulta urmatorul pret pe tona de benzina:
370 + 467 + 125 + 10= 972 EUR / tona (taxe si accize)
Se adauga TVA de 24 %, adica 233.28 EUR
Totalul este de 1205.28 EUR / tona
Un litru de benzina este 1,205 EUR (aproximativ 5.15 RON)
Producatorul incaseaza 370 EUR / tona
Statul incaseaza 835.28 EUR / tona

APEL CATRE ROMANII CARORA LE PASA !
MERITA SA DOVEDIM CA SUNTEM O FORTA DACA SUNTEM UNITI !

Din 17 ianuarie 2012, NU MAI ALIMENTATI DE LA PETROM !!!
Este singura solutie de spargere a monopolului carburantilor (cum foarte bine a spus Badea). Lovind intr-unul singur, acesta va avea doua solutii: sa intre in faliment sau sa scada pretul, declansand in acest fel concurenta pe piata.
Mai mult, este singura sansa prin care putem cere si obliga guvernul Romaniei si Petromul sa desecretizeze Contractul de Privatizare si sa aflam care sunt tradatorii acestei tari. In felul acesta se vor dezvalui si comisioanele date (pretul tradarii) si nemernicii care le-au primit (hotii natiunii).
Imprastiati acest mesaj in proportie geometrica, astfel incat in 17 ianuarie sa fie accesat de cel putin 100.000 de romani. Pana acum el a fost trimis la peste 1800 de useri. Alatura-te si tu si trimite la cei pe care ii cunosti
nico_tnt Avatarul lui nico_tnt
Citeaza Raspunde

Postat de nico_tnt pe 17 Ianuarie 2012 la 22:12

sunt putin surprins de faptul ca numele lui mircea badea apare tot mai des in diverse comentarii....ori este citat ca in cazul de mai sus...
personal nu am nimic cu omu`, dar nu-l percep nici ca fiind un mare exemplu de urmat!
nu vreau nici sa-l critic, nici sa-l laud, pentru mine este caraghiosu` care face spagatu`!
snake Avatarul lui snake
Citeaza Raspunde

Postat de snake pe 22 Ianuarie 2012 la 14:22

Cred ca daca veneai cu un subiect din ziarul CLICK era mai interesant pentru romani,nu-i mai deranja cu astfel de subiecte,lasa-i sa-si faca somnul de frumusete
lylu Avatarul lui lylu
Citeaza Raspunde

Postat de lylu pe 22 Ianuarie 2012 la 14:57

De la: forte_forte, la data 2012-01-17 19:25:38Taxele incluse in benzina de la 1 ianuarie 2011:

Este singura solutie de spargere a monopolului carburantilor (cum foarte bine a spus Badea). Lovind intr-unul singur, acesta va avea doua solutii: sa intre in faliment sau sa scada pretul, declansand in acest fel concurenta pe piata.
Mai mult, este singura sansa prin care putem cere si obliga guvernul Romaniei si Petromul sa desecretizeze Contractul de Privatizare si sa aflam care sunt tradatorii acestei tari. In felul acesta se vor dezvalui si comisioanele date (pretul tradarii) si nemernicii care le-au primit (hotii natiunii).
Imprastiati acest mesaj in proportie geometrica, astfel incat in 17 ianuarie sa fie accesat de cel putin 100.000 de romani. Pana acum el a fost trimis la peste 1800 de useri. Alatura-te si tu si trimite la cei pe care ii cunosti
Singura metoda aplicabila si de succes garantat, Eu sint pentru.Ar trebui aplicata in mai multe domenii.
daphne1772 Avatarul lui daphne1772
Citeaza Raspunde

Postat de daphne1772 pe 22 Ianuarie 2012 la 15:16

Cum niciodata nu am alimentat de la petrom, ... deci ma alatur?
Citeaza Raspunde

Postat de daphne1772 pe 22 Ianuarie 2012 la 15:24

De la: forte_forte, la data 2012-01-17 19:25:38Taxele incluse in benzina de la 1 ianuarie 2011:

Litrul de benzina e 1.25...
Stiu eu unde a depasit 1.50 per litru . Deci cresterea este peste tot in europa. Ne mutam in Emirate, ca acolo e vreo 20-30 centimes per litru ;)
Dar este o necesitate sa te deplasezi cu masina, iar masinile ce functioneaza cu curent electric sunt fiabile doar in interiorul orasului, ca tot la 3 ore tre' sa incarci bateria...Iar cei ce ruleaza zilnic pe autostrada ca cate o ora si ceva ca sa ajunga la work, ce naiba fa? Ca transportul in comun nu acopera toate zonele, se deplaseaza perpedes? Deci greva pica din start, continui sa raman sceptica
amgiN Avatarul lui amgiN
Citeaza Raspunde

Postat de amgiN pe 22 Ianuarie 2012 la 16:18

De la: daphne1772, la data 2012-01-22 15:24:19

Litrul de benzina e 1.25...
Stiu eu unde a depasit 1.50 per litru . Deci cresterea este peste tot in europa. Ne mutam in Emirate, ca acolo e vreo 20-30 centimes per litru ;)
Dar este o necesitate sa te deplasezi cu masina, iar masinile ce functioneaza cu curent electric sunt fiabile doar in interiorul orasului, ca tot la 3 ore tre' sa incarci bateria...Iar cei ce ruleaza zilnic pe autostrada ca cate o ora si ceva ca sa ajunga la work, ce naiba fa? Ca transportul in comun nu acopera toate zonele, se deplaseaza perpedes? Deci greva pica din start, continui sa raman sceptica

Isi cumpara noul prototip de la opel numit Volt care are autonomie de 200sau 300 de km cu o incarcare ...iti ajunge atata in oras
Citeaza Raspunde

Postat de nico_tnt pe 23 Ianuarie 2012 la 17:14

Isi cumpara noul prototip de la opel numit Volt care are autonomie de 200sau 300 de km cu o incarcare ...iti ajunge atata in oras

destul de greu de crezut ca motoru` electric ar fi alternativa la cel clasic!
Citeaza Raspunde

Postat de daphne1772 pe 24 Ianuarie 2012 la 12:41

De la: nico_tnt, la data 2012-01-23 17:14:51

numai daca te gandesti sa te plimbi prin oras vreo doua-trei ore, dupa aceea, in timp ce poposesti sa iei cate o masa de vreo o ora, profiti si bagi la incarcat bateria masinii la pompele special create, care probabil sunt echipate si cu ceva de mancat, ca sa treaca timpul de asteptare mai repede :)
dar daca te gandesti sa strabati distanta bucuresti-paris , ajungi sa devii supraponderal, la cate statii speciale tre' sa te opresti pe autostrada, ruland constant la 180 la ora, iti dai seama cat consumi la 2700 km...
io una as alege masina electrica eventual sa imi rezolv necesitatile cotidiene pe oras, unde as fi cat de cat pe teren propriu in caz ca bateria se hotareste sa cedeze
Citeaza Raspunde

Postat de nico_tnt pe 24 Ianuarie 2012 la 16:34

De la: daphne1772, la data 2012-01-24 12:41:16

numai daca te gandesti sa te plimbi prin oras vreo doua-trei ore, dupa aceea, in timp ce poposesti sa iei cate o masa de vreo o ora, profiti si bagi la incarcat bateria masinii la pompele special create, care probabil sunt echipate si cu ceva de mancat, ca sa treaca timpul de asteptare mai repede :)
dar daca te gandesti sa strabati distanta bucuresti-paris , ajungi sa devii supraponderal, la cate statii speciale tre' sa te opresti pe autostrada, ruland constant la 180 la ora, iti dai seama cat consumi la 2700 km...
io una as alege masina electrica eventual sa imi rezolv necesitatile cotidiene pe oras, unde as fi cat de cat pe teren propriu in caz ca bateria se hotareste sa cedeze

m-am gandit ca nu poate fi o alternativa motorul electric in cazul unui camion de 50 to, ori a unui vapor, petrolier, avion, etc.
Citeaza Raspunde

Postat de daphne1772 pe 24 Ianuarie 2012 la 20:19

De la: nico_tnt, la data 2012-01-24 16:34:07

m-am gandit ca nu poate fi o alternativa motorul electric in cazul unui camion de 50 to, ori a unui vapor, petrolier, avion, etc.

Nu sunt de capacitate atat de mare, nu le-ai vazut ca arata ca si cutiile de chibrituri, sunt genul lastunului raposatului, modelele acelea ce nu au nevoie de permis de conducere pt a fi conduse in unele tari europene :)
Citeaza Raspunde

Postat de nico_tnt pe 24 Ianuarie 2012 la 20:52

De la: daphne1772, la data 2012-01-24 20:19:58
De la: nico_tnt, la data 2012-01-24 16:34:07

Nu sunt de capacitate atat de mare, nu le-ai vazut ca arata ca si cutiile de chibrituri, sunt genul lastunului raposatului, modelele acelea ce nu au nevoie de permis de conducere pt a fi conduse in unele tari europene :)

aparitia unui alt tip de motor, ca altenativa cu adevarat viabila, la motorul clasic, va fi un mare pas in istoria omenirii.
socratestanculescu Avatarul lui socratestanculescu
Citeaza Raspunde

Postat de socratestanculescu pe 25 Ianuarie 2012 la 05:22

SI-ASA AU CEA MAI "PROASTA" BENZINA..!!
EU AM SI UITAT CUM "ARATA" OMV-PETROM..!!
ANU' TRECUT AU AVUT UN PROFIT DE APROAPE 1 MILIARD DE EURO..!! CUM "VINE" ASTA ?? NU NE "STATEAU" BINE BANII ASTIA IN BUGETUL RAHATULUI ASTA DE TARA ?/
FI-MI-AR SCARBA DE ESCROCII SI BANDITII"POLITICI"...!!
Citeaza Raspunde

Postat de daphne1772 pe 25 Ianuarie 2012 la 09:13

De la: socratestanculescu, la data 2012-01-25 05:22:11 SI-ASA AU CEA MAI "PROASTA" BENZINA..!!
EU AM SI UITAT CUM "ARATA" OMV-PETROM..!!
ANU' TRECUT AU AVUT UN PROFIT DE APROAPE 1 MILIARD DE EURO..!! CUM "VINE" ASTA ?? NU NE "STATEAU" BINE BANII ASTIA IN BUGETUL RAHATULUI ASTA DE TARA ?/
FI-MI-AR SCARBA DE ESCROCII SI BANDITII"POLITICI"...!!

Eu v-am zis ca am gasit solutia? Ne mutam in emiratele arabe ca acolo benzina e doar 20 de centi per litru... Si asa qatarienii au cumparat deja pe paris saint germain, poate cumpara ei si petromul...
yuppy013903__ion Avatarul lui yuppy013903__ion
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy013903__ion pe 25 Ianuarie 2012 la 21:25

Asa era galeria de fotbal la Odobesti Hei hei hei calare pei PE ei PE ei pe mama lor hei hei ,,
yuppy013903__ion Avatarul lui yuppy013903__ion
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy013903__ion pe 25 Ianuarie 2012 la 21:53

JOS BASESCU tara BASAE.PE ei pe mama lor pe nevestele lor pe ei calare pe nepoate de are calare pe ele pe mamicuta lor pe ele ;futule mama lor de hoti Pe ei me muerile lor pe ei pei pe ei mama lor de hoti
stimpy Avatarul lui stimpy
Citeaza Raspunde

Postat de stimpy pe 27 Ianuarie 2012 la 14:43

si la treaba cu benzina....sunt niste forte ale universului care ne forteaza in continuare sa cumparam benzina.....pentru multe mijloace de transport curentul este de ajuns si alte motoare ar fi alea care funcitoneaza pe baza de hidrogen dar se pare ca tehnologia aia este tinuta ascunsa si nimeni nu prea o pune la treaba....din curiozitate cautati niste instalatii de hidrogen care dupa instalare au nevoie numai de apa distilata 1l/cateva sute de km si reduc consumul cu 25-35%, destul de interesant si plauzibil incat ma gandeam si eu sa ma scobesc de niste bani sa imi instalez pe masina, nu sunt nici f scumpe(300-500 euro)
lylu Avatarul lui lylu
Citeaza Raspunde

Postat de lylu pe 28 Ianuarie 2012 la 08:32

De la: stimpy, la data 2012-01-27 14:43:46si la treaba cu benzina....sunt niste forte ale universului care ne forteaza in continuare sa cumparam benzina.....pentru multe mijloace de transport curentul este de ajuns si alte motoare ar fi alea care funcitoneaza pe baza de hidrogen dar se pare ca tehnologia aia este tinuta ascunsa si nimeni nu prea o pune la treaba....din curiozitate cautati niste instalatii de hidrogen care dupa instalare au nevoie numai de apa distilata 1l/cateva sute de km si reduc consumul cu 25-35%, destul de interesant si plauzibil incat ma gandeam si eu sa ma scobesc de niste bani sa imi instalez pe masina, nu sunt nici f scumpe(300-500 euro)
Bravo ai gasit solutia......deci,pe ei si pe tatal lor.......si mai lasati mamele in pace .......
uirelav Avatarul lui uirelav
Citeaza Raspunde

Postat de uirelav pe 28 Ianuarie 2012 la 15:49

POPORUL SI-A FACUT DATORIA MAXIMEI SUPORTABILITATI!,ACUM POLITICIENII TREBUIE SA-SI FACA DATORIA,__ ADICA SA RECUPEREZE DIN CE S-A PRADUIT IN 20 DE ANI!,VOR PUTEA,OARE?!...(SUNTEM,DOAR...BALCANICI,.COANE MITICA...ADICA TOTUL EXISTA DAR NIMIC NU FUNCTIONEAZA BINE!,-INTR-UN CUVANT:FORMA FARA FOND.)
virgil_28 Avatarul lui virgil_28
Citeaza Raspunde

Postat de virgil_28 pe 4 Februarie 2012 la 14:11

pe care ei de hoti?!!! CINE STRIGA?!!! acum ceva timp in urma balaceau apele niste "tineri" undeva prin tara asta spunand sa nu mai cumparam decat cu maruntzei combustibil din benzinarii siii s-a cam rasuflat treaba...eu zic sa nu mai cumparam deloc motorina si benzina. eu gasesc tot ce-mi trebuie pe-o raza de-un km de casa, asadar...n-am nevoie de benzina asta accizata in halul asta si atat de scumpa la pompa iar marii transportatori se pod descurca din import pt intregul parc auto...si chiar daca revand pe sub mana la ceilalti mai mici si n-ajunge la pret de pompa....asa ca flit la toti benzinarii...pe chituci intr-o luna de zile sunt pusi de nu vand o lacrima de combustibil....
virgil_28 Avatarul lui virgil_28
Citeaza Raspunde

Postat de virgil_28 pe 4 Februarie 2012 la 14:18

voi astia care tot criticati politicienii, unde-ati fost pan-acum?!!!! acum ce dracu mai faceti balaceala, pamblicari libidinosi...latrati precum cainii la luna, fu..-va-n gura de mu.... mai faceti vre-o doua net-uri, vrei cinci trusturi de presa si puneti-va si benere pe creier, la cat de luminoase le-aveti face tara asta economie de energie si poate rafinarea ar ajunge mai ieftina...
Gladiator Avatarul lui Gladiator
Citeaza Raspunde

Postat de Gladiator pe 8 Februarie 2012 la 04:25

Eeeee, dar cum să nu mai luați benzină de la ei? Chiar așa v-ați unit de tare? S-a-ntărit mămăliga-n voi? Mai bine faceți o manifestație cât mai pașnică, cu pieptul gol, cum se spune la români, și acolo unde vă adunați, spuneți poezii, faceți cântece și jucați, ca să-i faceți să sufere pe administratorii țării și mai rău... Voi știți cum se face, mai ales dansați pinguin. Totdeauna v-ati rezolvat viața cu așa ceva. Planeta se mândrește cu voi. S-a furat țara și este împărțită intre clanurile politicienilor și unguri pe de-o parte, și clanurile țigănești (care vor fi și cetățenii majoritari ai țării), pe de altă parte, iar voi rumânii, dansați și cântați că nu mai aveți decât viața în voi. Rușine nației.
Citeaza Raspunde

Postat de nico_tnt pe 8 Februarie 2012 la 20:44

De la: Gladiator, la data 2012-02-08 04:25:43Eeeee, dar cum să nu mai luați benzină de la ei? Chiar așa v-ați unit de tare? S-a-ntărit mămăliga-n voi? Mai bine faceți o manifestație cât mai pașnică, cu pieptul gol, cum se spune la români, și acolo unde vă adunați, spuneți poezii, faceți cântece și jucați, ca să-i faceți să sufere pe administratorii țării și mai rău... Voi știți cum se face, mai ales dansați pinguin. Totdeauna v-ati rezolvat viața cu așa ceva. Planeta se mândrește cu voi. S-a furat țara și este împărțită intre clanurile politicienilor și unguri pe de-o parte, și clanurile țigănești (care vor fi și cetățenii majoritari ai țării), pe de altă parte, iar voi rumânii, dansați și cântați că nu mai aveți decât viața în voi. Rușine nației.

nu ai inteles? tot ce apartine statului e al nimanui! daca ai tupeu, pune mana si tu pe o felie!
Nemilosu Avatarul lui Nemilosu
Citeaza Raspunde

Postat de Nemilosu pe 8 Februarie 2012 la 22:10

Ar fi pacat sa facem asa ceva, ca cine stie ce iasa si dupa aceea nu am mai avea de ce sa ne plangem de mila cum sta in caracterul nostru.
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info