Regele mihai
Pagina 1 din 3

Toate forumurile » How to » Regele Mihai » Pagina 1 din 3

Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:
Giacinta Avatarul lui Giacinta
Citeaza Raspunde

Postat de Giacinta pe 29 Ianuarie 2012 la 00:01

Tinand cont de faptul ca politica facuta de "dragii" nostrii parlamentari ne-a cam dat la fund si chiar daca Basescu si cu "gasca" pleaca si vin altii in locul lor,cu alte nume dar cu aceiasi cireasa pe tort, nu vad vreo schimbare!Inutil stam sa ne invartim in jurul cozii astia primesc educatia inca de la gradinita in domeniul hotiei!Poate nu ar fi o idee rea sa ii dam in maini CASEI REGALE aceasta posibilitate de a ne demonstra intradevar patriotismul nu demult evidentiat!Putem incerca!
nico_tnt Avatarul lui nico_tnt
Citeaza Raspunde

Postat de nico_tnt pe 29 Ianuarie 2012 la 10:40

De la: Giacinta, la data 2012-01-29 00:01:59Tinand cont de faptul ca politica facuta de "dragii" nostrii parlamentari ne-a cam dat la fund si chiar daca Basescu si cu "gasca" pleaca si vin altii in locul lor,cu alte nume dar cu aceiasi cireasa pe tort, nu vad vreo schimbare!Inutil stam sa ne invartim in jurul cozii astia primesc educatia inca de la gradinita in domeniul hotiei!Poate nu ar fi o idee rea sa ii dam in maini CASEI REGALE aceasta posibilitate de a ne demonstra intradevar patriotismul nu demult evidentiat!Putem incerca!

este o varianta care merita luata in seama!
_Speranta_ Avatarul lui _Speranta_
Citeaza Raspunde

Postat de _Speranta_ pe 29 Ianuarie 2012 la 19:00

De la: Giacinta, la data 2012-01-29 00:01:59Tinand cont de faptul ca politica facuta de "dragii" nostrii parlamentari ne-a cam dat la fund si chiar daca Basescu si cu "gasca" pleaca si vin altii in locul lor,cu alte nume dar cu aceiasi cireasa pe tort, nu vad vreo schimbare!Inutil stam sa ne invartim in jurul cozii astia primesc educatia inca de la gradinita in domeniul hotiei!Poate nu ar fi o idee rea sa ii dam in maini CASEI REGALE aceasta posibilitate de a ne demonstra intradevar patriotismul nu demult evidentiat!Putem incerca!

Sondajul IMAS, care va fi publicat maine in ziarul Adevarul, iti confirma dorinta. Ai avut o premonitie?
gabrielbogasieru Avatarul lui gabrielbogasieru
Citeaza Raspunde

Postat de gabrielbogasieru pe 1 Februarie 2012 la 07:54

Sincer sa fiu cred ca dupa cate incercari am facut pana acum, toate fara succes, am ajuns deja la fundul sacului in ceea ce priveste optiunile electorale.
....si asa cum speranta a ramas ultima in cutia pandorei pentru a fi alaturi de oameni, poate ca si CASA REGALA reprezinta la ora actuala singura optiune pe care o mai avem.
Cred ca ar trebui sa acordam creditul cuvenit CASEI REGALE avand in vedere faptul ca, conform doctrinelor politice, aceasta ar trebui sa fie garantul impartialitatii politice.
Paaaarerea mea!
bahadour53 Avatarul lui bahadour53
Citeaza Raspunde

Postat de bahadour53 pe 1 Februarie 2012 la 08:27

Disputele pe marginea subiectului "Republica sau Monarhie" dureaza de peste doua decenii. Problema nu a fost niciodata transata definitiv deoarece niciunul dintre actorii politici nu a dorit sa "inchida" subiectul din motive evident politicianiste. Ceea ce se stie (si nu de catre toti romanii!)sunt doar faptele istorice asa cum au avut ele loc.
Discursul Regal din Parlament pare totusi sa fie un raspuns dat alesilor. Regele Mihai I si-a exprimat atunci crezul sau de o viata atunci cand s-a referit la rolul Sau ca Monarh constitutional, la menirea Sa istorica. Mesajul Regal a fost unul de o simplitate impresionanta care a reusit sa ridice pa parlamentari in picioare indiferent de apartenenta lor politica.
Din pacate, ultimul nostru Monarh nu are descendenti directi in linie masculina care sa ii fie urmasi la Tron asa cum prevad cele doua Constitutii pe care le-a cunoscut Regatul Romaniei.
Pe de alta parte "Parintii" actualei Constitutii au avut grija sa "bata in cuie" forma de stat republicana prin validarea acesteia de catre un Referendum. Totul s-a facut atunci cu o graba suspecta dar scopul a fost atins.
Din pacate!
irrumatio30 Avatarul lui irrumatio30
Citeaza Raspunde

Postat de irrumatio30 pe 1 Februarie 2012 la 08:28

Da, monarhia constituitionala poate fi colacul de salvare al Romaniei, parerea mea, in sensul ca le luam dobitocilor astora care politicieni care continua sa ne minta, sa ne fura, cu juramantul pe Biblie facut la investire, cu "propasirea neamului", jucaria suprema, sau cireasa de pe tort... presedentia.

Casa Regala poate sa aduca o stabilitate si continuitate, totodata conducerea Romaniei de o elita. Sa fim seriosi, Regele Mihai si familia regala sunt bine vazuti in Europa si acest lucru conteaza... Sa fii bine vazut, sa fii apreciat afara. Poate ca Majestatea Sa, Regele Mihai, la varsta sa venerabila nu mai poate conduce, insa familia regala mai are membrii, asa ca cine stie?

Nu stiu sigur daca acest scenariu ar avea sorti de izbanda. Comunistii romani, magistral orchestrati de Moscova, inca din 1946-1947, au avut grija sa imbuibeze capul societatii romanesti ca monarhia nu e buna, ca familia regala e asa si pe dincolo, ca au furat ayurul si s-au dus cu el in Elvetia. Mai nou, presedintele Romaniei trateaza pe fostul suveran ca tradator de tara. Aceasta este tot campanie negativa, denigrare la adresa familiei regale. Oare el, Basescianul, ce ar fi facut daca era in situatia Majestatii Sale la 31 decembrie 1947, in momentul abdicarii?

Pana una alta exista o speranta, ca monarhia poate readuce Romania la statutul si valoarea pe care o avea in perioada interbelica, sia r trebui profitat de momet. Parerea mea.
tomadan Avatarul lui tomadan
Citeaza Raspunde

Postat de tomadan pe 1 Februarie 2012 la 08:52

Da, si eu cred ca nu avem alta speranta. Noi nu avem o clasa politica, ci numai lichele care doresc puterea de dragul puterii si pentru a se imbogati-nicidecum pentru propasirea tarii!
Nu sunt altceva decat tradatori de neam si de tara, care s-ar alia cu cei mai mari dusmani ai tarii, daca asta ra corespunde intereselor lor..Incompetenti, sperjuri, mincinosi...si inca nu am terminat epitetele..
Deci, e nevoie de un factor de echilibru in tara, care sa le mai taie din elan ...membrilor de partid!
Sunt intru totul pentru monarhie. Si aceasta si pentru ca, daca privim din perspectiva istorica, regalitatea a facut atat de multe pentru Romania (cu o singura exceptie notabila-domnia lui Carol al II-lea, care si ea este partial scuzabila de imprejurarile istorice tulburi...)
bog1973 Avatarul lui bog1973
Citeaza Raspunde

Postat de bog1973 pe 1 Februarie 2012 la 09:18

Atat timp cat PSD,PNL,PD, UDMR inca mai exista , nu vad cum .
romniku Avatarul lui romniku
Citeaza Raspunde

Postat de romniku pe 1 Februarie 2012 la 09:59

La momentul acesta cred ca e singura varianta.Chiar daca pleaca Basescu ,vin tot ca el,alte gasti alte razbunari ,etc,prosperitate nu mai vedem cu nicio clica politica.Nu e rau sa incercam.Oricum i-am incercat pe toti,taranisti,liberali,comunisti,nationalisti etc,ce mai conteaza o incercare.
cezarmyhayl Avatarul lui cezarmyhayl
Citeaza Raspunde

Postat de cezarmyhayl pe 1 Februarie 2012 la 12:20

Salutare amarata Romanie si subjugatul cetatean roman.Sant de parere ca avem norocul de a comunica pe internet, prin asta am putea sa ridicam in picioare toti rpmanii pentru caderea comunistilor de la putere si sa punem monarhia la putere cu un regat. Numai asa am reusi sa punem tara picioare si sa scapam de hoti.De accea fac apel la toti cei care citesc acest mesaj sa de-a mai departe sa ne unim si la noile alegeri de anul asta sa-l votam pe regele Mihai sau cineva din familia regala avind in vedere ca regele Mihai e prea batrin.Va multumesc si sper ca va iesi ceva.Oricum alta sansa nu avem,tot hoti or sa vina.
Cornelia57 Avatarul lui Cornelia57
Citeaza Raspunde

Postat de Cornelia57 pe 1 Februarie 2012 la 15:04

Dragii mei, aproape toti ati spus ca ar trebui " sa incercam " sa aducem monarhia ca forma de guvernamant. Nu am nimic impotriva. Numai ca se pare ca nici voi nu sunteti foarte siguri de ce ar aduce viitorul in atari conditii. Drept care, pentru ca odata instituita, monarhia nu mai poate fi inlaturata odata la 4 sau 5 ani daca nu ne va placea, ar trebui ca sa fim foarte siguri de ceea ce dorim pentru noi si urmasii nostri. A afirma ca " sa incercam ", mi se pare iresponsabil.
silvian54 Avatarul lui silvian54
Citeaza Raspunde

Postat de silvian54 pe 1 Februarie 2012 la 17:53

.........la o tara eminamente de stanga si sub papucul PSD ului ma cam indoirsc sa fie vreo sansa !!
m_bogdan_b Avatarul lui m_bogdan_b
Citeaza Raspunde

Postat de m_bogdan_b pe 1 Februarie 2012 la 21:27

Citeste Istoria Romanilor si vei intelege ca nu stii deloc ISTORIE.....
Ce ne intoarcem din nou la 'opinca', in Europa au ramas cateva case regale, dar aceste case regale au imbogatit tarile respective furand din colonii cat se putea, casa regala romana ce a facut, nici macar nu au ascendenta romana, mai au sange de german in vine(Hohenzollern-Sigmaringen).
Si chiar daca vin parazitii regali, vin sa mulga(au demonstrato pana acum cu Pelesul), sti cat este intretinerea casei regale in Anglia, peste 5 mil de Lire/lunar?
Probabil ai avut cele mai mici note in scoala la ISTORIE.
uirelav Avatarul lui uirelav
Citeaza Raspunde

Postat de uirelav pe 1 Februarie 2012 la 22:30

NU ARE SANSE,DAR SUNTET-I MATERIALISTI LA MAXIMUM POSIBIL,FARA SUFLET,REGULA JUNGLEI!...
uirelav Avatarul lui uirelav
Citeaza Raspunde

Postat de uirelav pe 1 Februarie 2012 la 22:30

De la: uirelav, la data 2012-02-01 22:30:25NU ARE SANSE,DAR SUNTET-I MATERIALISTI LA MAXIMUM POSIBIL,FARA SUFLET,REGULA JUNGLEI!...
mariena Avatarul lui mariena
Citeaza Raspunde

Postat de mariena pe 1 Februarie 2012 la 23:46

Se vede din comentariul dv. ca in aceste zile si mai ales seri "fierbinti", hot, de la universitate, de la demonstratiile din cele 62 orase de provincie, Parlament etc, n-ati avut timp si de posturile Tv. De aici am aflat cat costa "presedintia" cu tot aparatul sau de securitate =20 mil. euro pe luna! Tot ei au spus cat ar costa Casa regala, lunar: de 5 ori mai putin! Quod erat demonstratum!
mariena Avatarul lui mariena
Citeaza Raspunde

Postat de mariena pe 1 Februarie 2012 la 23:48

Raspunsul acesta era pt. dl. m_bogdan_m!
tcssorin Avatarul lui tcssorin
Citeaza Raspunde

Postat de tcssorin pe 2 Februarie 2012 la 08:31

Da .Poate din nou vom deveni STAT NATIONAL LEGIONAR cum stim ca ai place sa guverneze sau poate vom reprima revoltele saracilor ca la 1907 asa cum a mai facut familia regala. Upss uitasen si de cum a fost infranta greva de la Grivita ,foarte democratic ce sa spun.
Cititi intai istorie si dupa aia discutati de rege...
yuppy014912 Avatarul lui yuppy014912
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy014912 pe 2 Februarie 2012 la 10:45

cvu atat ne multe obstructii mentale care le facem ,sigur ca sansele noastre de a progresa spe un stat democratic sunt mici.mereu aducem in iscutie trcutul ,nici odata viitorul.Ni se pare c toti sunt la fel ,ii lasam sa fie la fel.Totusi acum dupa acest persoaj sinistru pentru un sef de stat cu limbaj sububan, Casa Regala ne-ar scoate sigur a iman ,,si nu oricum,,
Doamne ajuta,sa scapam de ei ca mai repede.
Citeaza Raspunde

Postat de bog1973 pe 2 Februarie 2012 la 11:03

De la: silvian54, la data 2012-02-01 17:53:55.........la o tara eminamente de stanga si sub papucul PSD ului ma cam indoirsc sa fie vreo sansa !!
_Speranta_ Avatarul lui _Speranta_
Citeaza Raspunde

Postat de _Speranta_ pe 2 Februarie 2012 la 22:46

De la: m_bogdan_b, la data 2012-02-01 21:27:43 Citeste Istoria Romanilor si vei intelege ca nu stii deloc ISTORIE.....
Ce ne intoarcem din nou la 'opinca', in Europa au ramas cateva case regale, dar aceste case regale au imbogatit tarile respective furand din colonii cat se putea, casa regala romana ce a facut, nici macar nu au ascendenta romana, mai au sange de german in vine(Hohenzollern-Sigmaringen).
Si chiar daca vin parazitii regali, vin sa mulga(au demonstrato pana acum cu Pelesul), sti cat este intretinerea casei regale in Anglia, peste 5 mil de Lire/lunar?

Te-ai intrebat cat costa "intretinerea" presedintelui nostru? Material si moral? Daca ai fi citit putina istorie, cea adevarata, nu cea servita de comunisti si urmasii lor, ai avea alta parere.
addan Avatarul lui addan
Citeaza Raspunde

Postat de addan pe 2 Februarie 2012 la 23:20

Sorine, cand citesti "istoria" editata de comunisti in timp ce esti cu dosul pe colacul de la wc, e normal sa dai si astfel de exemple. Hai mai bine spune-mi ce "bine" a facut comunismul poporului roman de la 1945 incoa', dupa aceea poti sa debitezi orice vrei tu, insa incearca o documentare mai ampla, nu doar ceea ce citesti la toaleta in timp ce te c..i !
iamarti Avatarul lui iamarti
Citeaza Raspunde

Postat de iamarti pe 3 Februarie 2012 la 10:03

Monarhia trebuia repusa in drepturi imediat dupa Revolutie,acum ar fi doar o incercare disperata de a face fatea greutatilor ,sunt de apreciat asemenea idei
bafta
Citeaza Raspunde

Postat de bog1973 pe 4 Februarie 2012 la 08:39

De la: tcssorin, la data 2012-02-02 08:31:38Da .Poate din nou vom deveni STAT NATIONAL LEGIONAR cum stim ca ai place sa guverneze sau poate vom reprima revoltele saracilor ca la 1907 asa cum a mai facut familia regala. Upss uitasen si de cum a fost infranta greva de la Grivita ,foarte democratic ce sa spun.
Cititi intai istorie si dupa aia discutati de rege...
yuppy013830 Avatarul lui yuppy013830
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy013830 pe 5 Februarie 2012 la 09:55

Draga fata eu cred ca esti dusa rau de tot cu capul.Citeste ca prin "vanzarea" lui Antonescu rusilor aprox.250.000 romani au fost luati prizoniei fara un foc de arma.
ELSA2006 Avatarul lui ELSA2006
Citeaza Raspunde

Postat de ELSA2006 pe 9 Februarie 2012 la 08:20

De la: m_bogdan_b, la data 2012-02-01 21:27:43 Citeste Istoria Romanilor si vei intelege ca nu stii deloc ISTORIE.....

TE sustin.NICI EU NU CRED CA E O SOLUTIE>noi vrem sa scapam tara de banii irositi pe politicieni,dar lumea asta NEBUNA de disperare,uita ca Monarhia trebuie intretinuta de fiecare cetatean in parte..Si saracul din baraca cu ce sa contribuie???
A-TI INNEBUNIT OAMENI AI ROMANIEI???
si ce credeti ca dupa atatia zeci de ani astia stiu sa conduca o democratie adevarata ???Eu ma insel.In schimb as apela la tineret sa facem un partid al nostru in care sa fim noi cei care decidem viitorul nu bosorogimea asta ahtiata dupa bani si avarism...
ELSA2006 Avatarul lui ELSA2006
Citeaza Raspunde

Postat de ELSA2006 pe 9 Februarie 2012 la 08:32

De la: ELSA2006, la data 2012-02-09 08:20:02

TE sustin.NICI EU NU CRED CA E O SOLUTIE>noi vrem sa scapam tara de banii irositi pe politicieni,dar lumea asta NEBUNA de disperare,uita ca Monarhia trebuie intretinuta de fiecare cetatean in parte..Si saracul din baraca cu ce sa contribuie???
A-TI INNEBUNIT OAMENI AI ROMANIEI???
si ce credeti ca dupa atatia zeci de ani astia stiu sa conduca o democratie adevarata ???Eu ma insel.In schimb as apela la tineret sa facem un partid al nostru in care sa fim noi cei care decidem viitorul nu bosorogimea asta ahtiata dupa bani si avarism...

Si inca cevaNu inseamna ca nu-i respect.Da il respect pe Regele Mihai ca om.Chiar il gasesc simpatic,dar doar atat.EU NU VAD IN EL VIITORUL ROMANIEI>SI IN NICI UN CAZ UNUL BUN>REPET LUMEA A ORBIT DE DISPERARE>IL aleg pe REge asa dupa zvon,nu dupa niste date concrete din istorie,cum ar fi.Sincer cred ca e deplorabil ca romanii se vand oricui de disperare
Romani treziti-va dar CU ADEVARAT NU dupa ureche..
Si totusi ce credeti despre infiintarea unui parti al nostru al celor care sunt contra la tot ce a fost pana acum.Gen ANTI PSD ANTI PDL anti DD partidul poporului in care doar prostimea pacalita cu vorbe simple dar fara de temei.AM 30 de ani si stiu ce vorbesc...NU sunt o naiva sau o satula de viata ci un om cu speranta si curaj.Si cred in cei tineri si studenti.Cred in Noi cei in putere si cu chef de viata si de lupta.Am o fetita si ptr.ea vreau LIBERTATE si DEMNITATE>NU am iesit in strada si nici n-am s-o fac.Tocmai ptr.ca sunt demna de mine va spun ca alegerile au fost sansa pasnica de a alege ceva ptr,tara,dar romanu e bun la draci si la chestii pasnice se da indarat.VB.romanului UNDE NU_I CAP VAI DE PICIOAREin loc sa se fi prezentat la alegeri cand era vreme mai buna...Chiar nu va inteleg...voi ce stati in strada nu faceti decat sa le aratati politicienilor pana unde sunteti in stare sa va umiliti...Asa va trebuie
!!!
yuppy011585 Avatarul lui yuppy011585
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy011585 pe 9 Februarie 2012 la 10:27

Mai draga, dar ce Istorie ai invatzat tu? Sau, mai bine zis, cum potzi sa o interpretezi atat de genial /cu ghilimelele de rigoare/?
Nu stiu daca sunt monarhista. Sunt copil de proletar, dar nici antimonarhista nu pot fi, cand constat ca cele mai dezvoltate si educate tari europene sunt monarhii.
Citeaza Raspunde

Postat de bog1973 pe 9 Februarie 2012 la 11:48

Traiasca Patria
yuppy011585 Avatarul lui yuppy011585
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy011585 pe 9 Februarie 2012 la 12:27

Mama, ce bine ai invatat tu Istorie! Poti oare face vreo legatura intre Rascoala din 1907 si perioada de dezvoltare istorica? Cam la ce nivel de democratie se situau alte tari?
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info