Configurarea unui windows server
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Techno » Network » configurarea unui windows server » Pagina 1 din 1

tamos Avatarul lui tamos
Citeaza Raspunde

Postat de tamos pe 5 Februarie 2012 la 17:11

cine stie sa configureze un win server 2003

eu stiu ca atunci cand instalezi sistemul trebuie sa sti setarila si sati recunoasca pc urile din retea
daca stiti ajutatima

si inceceva ce cumponete hardware pot aveape viitorul server
tiesto_xt Avatarul lui tiesto_xt
Citeaza Raspunde

Postat de tiesto_xt pe 9 Februarie 2012 la 15:41

Ai gresit forumul frate :)) Aici sunt numai pokemoni pitipoance si cocalari romantici.
iamarti Avatarul lui iamarti
Citeaza Raspunde

Postat de iamarti pe 24 Februarie 2012 la 10:27

De la: tiesto_xt, la data 2012-02-09 15:41:21Ai gresit forumul frate :)) Aici sunt numai pokemoni pitipoance si cocalari romantici.
MarcelDoru Avatarul lui MarcelDoru
Citeaza Raspunde

Postat de MarcelDoru pe 13 Martie 2012 la 14:30

so...ce intelegi prin "configurat" ? instalezi server 2003 ca pe orice o.s. si apoi ii dai ce roluri iti trebuie, si cam aia e..il faci dhcp server, file server, web server...etc....vis-a-vis de componente...ca la orice PC...mai multisori RAM-i...si un procesor dual..quad.....niste HDD uri configurate in RAID.....eventual si un SAN
SAND_GEORGE Avatarul lui SAND_GEORGE
Citeaza Raspunde

Postat de SAND_GEORGE pe 15 Martie 2012 la 11:28

e un pic mai complicat depinde ce vrei sa fac serverul respectiv contacteza-ma si iti ofer un mic tutorial cum sa si ce sa faci
yo20063 Avatarul lui yo20063
Citeaza Raspunde

Postat de yo20063 pe 17 Martie 2012 la 23:06

Apropo de hard disk.....eu am pus pe serverul pe care il administrez ca partitie de rulare un "SSD"....merge bestial...am cam 10 utilizatori "RDP" zilnic pe serverul de aplicatii si merge ....no problem...mai hostez si 3 site-uri de pe el dintre care 2 cu baze de date uriase, si merge criminal "SSD-ul"...nu am avut nici o problema!
Oricum, cum zicea cineva mai sus, depinde ce roluri vrei sa-i insusesti! Plus, in ziua de astazi Google iti poate fi cel mai bun prieten.....Singura mare problema....vezi securitatea...antivirus bussiness edition si Backup!!!
Daca vrei sa hostezi site-uri....vezi teste vis-a-vis "sql injection", apoi repara portitile....gg! :P
yuppy_dnm Avatarul lui yuppy_dnm
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy_dnm pe 28 Martie 2012 la 19:26

adica cum trensform un pc intrun router dhcp stiu ca trebuie mai multe placi de retea montate da cum se seteaza pasi de setare
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy_dnm pe 28 Martie 2012 la 19:26

scuze
cum transform
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy_dnm pe 28 Martie 2012 la 19:27

scuze
intr-un
SAND_GEORGE Avatarul lui SAND_GEORGE
Citeaza Raspunde

Postat de SAND_GEORGE pe 20 Aprilie 2012 la 17:41

aproape orice windows iti permite sa faci rutare spre alte surse, depinde si ucm vrei sa rutezi bitul pe cablu sau unde radio.

te poti folosi si de linux e plin google de exemple
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy_dnm pe 23 Aprilie 2012 la 20:14

multumesc pt sfaturi celor care si-au dat cu parerea

multumesc
Martre Avatarul lui Martre
Citeaza Raspunde

Postat de Martre pe 23 Aprilie 2012 la 22:09

Bravo! Uite ca sunt si oameni seriosi/inteligenti, nu cum spunea o d.soara mai sus.
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info