Intrebare pentru barbati
Pagina 1 din 6

Toate forumurile » Relatii » Altele » intrebare pentru barbati » Pagina 1 din 6

Pagini: 1 2 3 4 5 6 >>
Sari la pagina:
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 30 Noiembrie 2007 la 12:12

sunt implicata intr-o relatie foarte frumoasa, suntem amnadoi foarte indragostiti, se vede, se simte, e minunat...numai ca ne-am cam apucat sa jucam jocul" cine spune ultimul 'te iubesc'". adica...eu nu vreau sa-i spun prima..si cred ca nici el nu vrea sa fie primul. nu stiu de ce am impresia totusi ca o sa-mi iau eu inima in dinti si un pahar de gin si ii spun. intrebarea e...cum credeti ca ar reactina si de ce? mentionez ca e o persoana foarte sensibila dar destul de orgolioasa.
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 30 Decembrie 2007 la 17:33

nu trebuie sa spuna niciunul, e suficient sa va aratati unul altuia iubirea...celelate vin de la sine.
Boslexx Avatarul lui Boslexx
Citeaza Raspunde

Postat de Boslexx pe 12 Ianuarie 2008 la 23:12

eu cred ca nu ar trebui sa ascundeti secretele unul de la altul... sunteti indragostiti? Spuneti cuvintul fermecat... Sincer sa-ti spun am si eu prietena, avem o relatie strinsa, nu ascundem nimic.... cred ca nu faci greseala...
ionut_s Avatarul lui ionut_s
Citeaza Raspunde

Postat de ionut_s pe 16 Ianuarie 2008 la 10:47

daca nu iti este rusine cu sentimentele tale,ar trebui sa-ti fie usor sa-i spui "expresia magica",in plus poate si el se simte la fel..........nu ai nimic de pierdut,in plus sustii ca sunteti amandoi indragostiti.Acum este momentul sa va spuneti lucrurile mai sensibile.
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 23 Ianuarie 2008 la 15:10

am facut eu primul pas.:D. ce a urmat a fost o avalansa de declaratii in frunte cu "si eu te iubesc". parca doar astepta sa o spun eu prima. ii era teama sa o spuna...who knows?....oricum e altceva acum. mult mai bine.
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Ianuarie 2008 la 22:17

Felicitari Roxanik. Vezi ce simplu a fost. Multe relatii se pierd din aceste "codeli".
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 7 Februarie 2008 la 09:34

roxanik ce sa intamplat cu tine ca ai disparut cred ca semeni cu mine te plictisesti repede pe forum sau nu esre pe primul plan felicitari
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 15 Februarie 2008 la 10:35

nu am disparut..dar stau mai mult pe kudika. se discuta mai mult. aici e cam plictiseala. si oricum barbatii isi dau prea putin cu parerea desi eu una sunt f curioasa sa vad si parerilor pe orice subiect.
tecontrazic Avatarul lui tecontrazic
Citeaza Raspunde

Postat de tecontrazic pe 4 Martie 2008 la 12:27

INTREBARE PENTRU BARBATI:

-de ce nu bifati la profil , cerculetul acela de rotund unde scrie woman sau barbat? :P
apar nikuri de genul ion_popescu sub o figurina de avatar ce ar reprezenta pe ioana _popescu
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 5 Martie 2008 la 12:29

:))):)))....hahahahaha....lasa-i sa nu bifeze:P:P...cine mai dezleaga p'orma anagrame on-line???;):)))
aaaaaaa, vrei sa te dezvetzi de "bunele obiceiuri"?:P:)))
Citeaza Raspunde

Postat de tecontrazic pe 5 Martie 2008 la 14:10

:))))ca mi-ai amintit. chiar ca-mi lipsesc cuvintele incrucistate din revista aia unde eram 2 dar ne bateam 4 :)))adica stii tu, eu cu clona mea dadeam in tine sau in clona lui :)))))
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 5 Martie 2008 la 21:35

:)))....io-mi vreau site-u' inapoi...gratis daca se poate...:)))
aici e ca pe chat:))) unde dai si unde crapa?:)))... basca ca unii (io:P) uita care-s altii:D:)))
sau tu cu clona ta dadeai in el si ei aveau ricoseu:)))
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 5 Martie 2008 la 21:38

roxanik, poti sa fii curioasa de parerile barbatilor:)) pina te usti:)) ca jaba...astia tac chitic...
da-ti recomand o carte: "ce fel de femei plac barbatilor"...pe linga ca e o experienta relatata direct de barbati, rizi de te ia cu tremur si te binedispui pe zile intregi:))))
dupa care simti "dihania din tufis":)))) care sta la pinda:)))...
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 5 Martie 2008 la 21:39

siiiiiiiiiiiii...jabaaaaaaaaaaaaa nu se exista site ca al meu:)...numa' ca i-a apucat plata...acu' asteptam (pe putin 2 pers) sa le iasa fluturii din cap:)))
cruella_de_vil Avatarul lui cruella_de_vil
Citeaza Raspunde

Postat de cruella_de_vil pe 18 Martie 2008 la 04:05

Roxanik, daca intre timp nu i-oi fi spus ... eu zic sa nu o faci. Pai .. ce rost are sa-i incarci memoria!?:)

Lasand gluma la o parte, nu stiu cum o fi la altii, dar mie imi place (SI) "sa aud" iubirea ...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Martie 2008 la 09:33

De ii spui,v-a fi in al noualea cer, ....dar....tu nu vrei sa fi in al noualea cer????????????
Citeaza Raspunde

Postat de tecontrazic pe 20 Martie 2008 la 22:17

ei, va fi in al noulea cer. stati potolite. ii cresc coarne daca-i zici. nu-i zi! sa zica el primul .ei !!!!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 21 Martie 2008 la 18:52

Ce hotarate sunteti, fetelor! Nu o mai sfatuiti de rau pe Roxanic. Lasati-o sa faca asa cum crede de cuviinta. Fiindca mai sunt si altfel de barbati ca cei care-i prezentati voi.
Citeaza Raspunde

Postat de tecontrazic pe 25 Martie 2008 la 13:51

da' tu, ce te bagi uratule? :)))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Martie 2008 la 19:14

Ca sa TeContrazic, frumoaso. Si sa aveti si parerea unui barbat care stie ce zice. Nu stie daca are coarne. Dar de la un "te iubesc" va asigur ca nici nu-i cresc si nici nu se da cocos.
Citeaza Raspunde

Postat de tecontrazic pe 26 Martie 2008 la 21:57

si chiar sa nu-i creasca nik cand i se zice un "te iubesc?" :))) macar, tensiunea. de emotie, bineinteles :)))
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 27 Martie 2008 la 20:40

unorea nu-i place sa spuna te iubesc nici atunci cand intreaba cei dragi si ma doare sufletul ca simt ca undeva exista o sambure de adevar
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Martie 2008 la 17:54

N-ar trebui oare sa cautam si in propria gradina? Sa vedem si cauzele, nu numai sa spunem "nu vrea". Si din nou, TeContrazic, daca creste dijiaba tensiunea? Mai ales ca eu am tensiune mica.
Citeaza Raspunde

Postat de tecontrazic pe 28 Martie 2008 la 19:34

...bea vin rosu :))))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Martie 2008 la 20:30

si tine gura inchisa ca faci curent.......dijiaba.
claudiuc Avatarul lui claudiuc
Citeaza Raspunde

Postat de claudiuc pe 2 Iunie 2008 la 20:18

m-ai bine sa spui cand trebuie , nu trebuie sa spui cand e prea tarziu credema m-ai bine lasati jocul deoparte si iubitiva indiferent cum si sa o spuneti si sa o simtiti ca dupa ce va fi prea tarziu o sa regretati !
avalon Avatarul lui avalon
Citeaza Raspunde

Postat de avalon pe 19 Iunie 2008 la 01:32

Daca nu face el primul pas, atunci fa'l tu, poate lui ii e rushine sau ceva si de aia nu zice...si in plus: n'ai nimica de pierdut! :)
1sofer Avatarul lui 1sofer
Citeaza Raspunde

Postat de 1sofer pe 19 Iunie 2008 la 02:29

eu zic ca o sa ii placa shi chiar daca e de piatra tot ii creshte macar pulsul. zii ca o sa ii placa. parerea me de barbat e ca imi place sa mi sespuna cuvinte de genul asta shi nu cunosc pe nimeni caruia nu ii place. shi nu se dau cocoshi de la asta
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Iulie 2008 la 10:13

SanatateCalivita Avatarul lui SanatateCalivita
Citeaza Raspunde

Postat de SanatateCalivita pe 11 Iulie 2008 la 10:14

Parca era un site pt barbati! V-ati bagat repede si aici bârfitoarelor! Aveti noroc cu noi barbații că vă iubim așa cum sunteți.

Cât despre subiectul asta eu zic sa îi spui că îi iubesti, dacă nun i-ai spus deja până acum.
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 5 6 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info