Intrebare pentru barbati
Pagina 6 din 6

Toate forumurile » Relatii » Altele » intrebare pentru barbati » Pagina 6 din 6

Pagini: << 2 3 4 5 6
Sari la pagina:
areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 29 Iunie 2009 la 10:41

De la: dj_Mike, la data 2009-06-08 17:20:10ce ai tu de pierdut daka i spui tu prima ? la noi e tocmai invers adica eu ma supar daka nu apuc sa i spun primul te iubesc si ea la fel ..............va iubiti ? restul nu mai conteaza......... zic eu ....
yuppy003346 Avatarul lui yuppy003346
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy003346 pe 8 Iulie 2009 la 10:36

:) daca simti ceea ce vrei sa spui dupa un pahar de gin... de ce sa nu-i spui!?
doarimpreuna Avatarul lui doarimpreuna
Citeaza Raspunde

Postat de doarimpreuna pe 20 Iulie 2009 la 08:19

Daca esti sigura ca aceste cuvinte exprima realitatea, spune ce simti, daca esti gata sa te sacrifici pentru el si relatia voastra spune, daca esti gata sa traiesti viata alaturi de el spune aceste cuvinte, daca nu ..... atunci nu le rosti.
doarimpreuna Avatarul lui doarimpreuna
Citeaza Raspunde

Postat de doarimpreuna pe 20 Iulie 2009 la 08:21

Si...... nu le spune ametita, ca le va lua ca atare, "a spus si ea ca era ametita de gin" nu sunt lucruri care trebuiesc facute sub influente, nici macar sub influienta alcoolului. Curaj.
nitacodrin Avatarul lui nitacodrin
Citeaza Raspunde

Postat de nitacodrin pe 28 Iulie 2009 la 10:00

buna, foarte interesanta povestea ta, cel mai bine ar fi sa lasi sa vina toate de la sine, daca nu spune-i tu noaptea cand stati in pat si va sarutati, saruta-l pana la ureche si sopteste-i, si atunci ai sa vezi cum reactioneaza, chestia asta e probata...good luck!
BogdanIoan07 Avatarul lui BogdanIoan07
Citeaza Raspunde

Postat de BogdanIoan07 pe 2 August 2009 la 02:57

De la: , la data 2007-11-30 12:12:17sunt implicata intr-o relatie foarte frumoasa, suntem amnadoi foarte indragostiti, se vede, se simte, e minunat...numai ca ne-am cam apucat sa jucam jocul" cine spune ultimul 'te iubesc'". adica...eu nu vreau sa-i spun prima..si cred ca nici el nu vrea sa fie primul. nu stiu de ce am impresia totusi ca o sa-mi iau eu inima in dinti si un pahar de gin si ii spun. intrebarea e...cum credeti ca ar reactina si de ce? mentionez ca e o persoana foarte sensibila dar destul de orgolioasa.

Cuvintele sunt 0.
Cum va reactiona? Depinde unde si cum ii zici.... ;-)
flinghiry Avatarul lui flinghiry
Citeaza Raspunde

Postat de flinghiry pe 27 August 2009 la 10:10

Va spune: Si eu te iubesc!...,sau macar si eu. Stiu ptr ca si eu am orgolii si astept primu pas de la ea...in fond e vorba de drpturi egale,nu?
smaranda Avatarul lui smaranda
Citeaza Raspunde

Postat de smaranda pe 7 Septembrie 2009 la 16:24

Spune-i simplu si lasa orgoliile si frica de reactie. Timpul trece.... iar sensibilitatea lui poate raspunde iubirii tale.
TheWolf Avatarul lui TheWolf
Citeaza Raspunde

Postat de TheWolf pe 7 Septembrie 2009 la 16:29

ohooo ii va sta in gat vei auzi in glasul sau cum se inneaca incercand sa zica (asta prima oara) dupa aia o va spune de fiecare data cand va avea ocazia (dar nu de fatza cu alte persoane )
damme Avatarul lui damme
Citeaza Raspunde

Postat de damme pe 14 Octombrie 2009 la 04:17

mai maxxy da te crezi un barbat fatal sau ce ca nu inteleg?eu sunt cu prietenul meu de 5ani impreuna si nu ca ma laud dar el mia spus te iubesc dupa 2sapt si eu nici macar nu simteam asta adica iubire,crezi ca daca spune fata prima sau baiatul primul asta este important?sa spuna asa doar de dragul de a spune trebuie sa simti cand spui te iubesc ca pana la urma de spus este fff usor dar sa simti este mai greu..eu nu am simtit acum 5ani ca il iubeam si nu iam spus si iam spus dupa vreo 2luni ca si eu il iubesc si ce,nu sa intamplat nimic si tot impreuna suntem,asa ca nu te mai enerva ca faci riduri si pacat de tine,poate fata nu simte inca ca il iubeste sau poate el poate daia nu isi spun reciproc te iubesc,eu cred ca pt tine este fff simplu sa spui te iubesc la felul cum gandesti
yuppy005438 Avatarul lui yuppy005438
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy005438 pe 21 Decembrie 2009 la 19:13

Problema este atat de grava încât nu are rezolvare.Mai bine abandonati.
wolfnr1 Avatarul lui wolfnr1
Citeaza Raspunde

Postat de wolfnr1 pe 29 Decembrie 2009 la 21:18

cam naspa joc
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Decembrie 2009 la 09:06

De la: , la data 2007-11-30 12:12:17sunt implicata intr-o relatie foarte frumoasa, suntem amnadoi foarte indragostiti, se vede, se simte, e minunat...numai ca ne-am cam apucat sa jucam jocul" cine spune ultimul 'te iubesc'". adica...eu nu vreau sa-i spun prima..si cred ca nici el nu vrea sa fie primul. nu stiu de ce am impresia totusi ca o sa-mi iau eu inima in dinti si un pahar de gin si ii spun. intrebarea e...cum credeti ca ar reactina si de ce? mentionez ca e o persoana foarte sensibila dar destul de orgolioasa.

baiat sensibil?:))

adica fata cu penis, sau cum?
adi3 Avatarul lui adi3
Citeaza Raspunde

Postat de adi3 pe 30 Decembrie 2009 la 16:11

mai sunteti impreuna...?
INSOL_V_ENTUL Avatarul lui INSOL_V_ENTUL
Citeaza Raspunde

Postat de INSOL_V_ENTUL pe 30 Decembrie 2009 la 16:47

la intrebarile pentru barbati sunt convins ca cele mai bune raspunsuri le au femeile
Coddy24 Avatarul lui Coddy24
Citeaza Raspunde

Postat de Coddy24 pe 4 Februarie 2010 la 18:47

din 2007 ai postat aici topicul....doar pura curiozitate ... MAI SUNTETI IMPREUNA???..... ...si cine a zis primul?:))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Februarie 2010 la 18:52

De la: Coddy24, la data 2010-02-04 18:47:04din 2007 ai postat aici topicul....doar pura curiozitate ... MAI SUNTETI IMPREUNA???..... ...si cine a zis primul?:))

pariu k nu mai sunt impreuna. prima a zis ea.
stoyan_m22 Avatarul lui stoyan_m22
Citeaza Raspunde

Postat de stoyan_m22 pe 10 Februarie 2010 la 12:08

daca spui ca va iubiti atat de mult ar fi frumos sa va impartasiti aceste sentimente si prin cuvinte
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Februarie 2010 la 11:05

corect...din pacate(pentru o parte sau nu?) dar asa e, Lucian.
costelino1967 Avatarul lui costelino1967
Citeaza Raspunde

Postat de costelino1967 pe 3 Martie 2010 la 21:05

parerea mea este ca barbatul trebuie sa faca primul pas daca il face femeia ori e interesata de ceva ori e cu doua fete
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: << 2 3 4 5 6
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info