Cluburi non-fitze???
Pagina 3 din 3

Toate forumurile » Entertainment » Cafenele, baruri, cluburi, puburi, restaurante » cluburi non-fitze??? » Pagina 3 din 3

Pagini: << 1 2 3
Sari la pagina:
ZOHAN Avatarul lui ZOHAN
Citeaza Raspunde

Postat de ZOHAN pe 10 Iunie 2009 la 05:27

De la: crisu, la data 2008-08-15 11:51:54Club A... bineinteles Eu personal acolo ma duc si imi place... suntem ,prietenii mei, paharul meu cu vodka energy sau sticla de bere si pachetul de tigari... si totul e bine...

corect super club , super muzica , poate ne vedem si noi pe acolo, si sa nu uitam de GRANDE COMANDANTE
Double_A Avatarul lui Double_A
Citeaza Raspunde

Postat de Double_A pe 21 Iunie 2009 la 16:06

Nu stiu de ce va stresati atat cluburi fara fite nebuni....atunci cand esti cu prietenii si te distrezi tu chiar te mai gandesti la fitze?
bast0s Avatarul lui bast0s
Citeaza Raspunde

Postat de bast0s pe 5 Iulie 2009 la 12:56

P24 cred ca vroia sa zica cineva ... si club Maxx de ce nu :p
yup_yup Avatarul lui yup_yup
Citeaza Raspunde

Postat de yup_yup pe 19 August 2009 la 09:09

club "The Player" din Agronomie au niste petreceri miercuri seara, un fel de seara studentilor, cu preturi la jumatate dar chiar si in rest este super ok, arata de fitze dar crede-ma ca nu este...inca , au si o colaborare cu radio zu, deci incearca si sper sa-mi dai dreptate
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Octombrie 2009 la 11:43

De la: csd078193, la data 2007-12-12 18:42:58ce club poate fi considerat cu adevar bun dar sa nu fie impanzit de tot felul de wannabe care isi arata noile tzoale si ochelarii de la police sau cine mai stie ce..un loc unde vin oameni care doresc sa se distreze fara a fi "extremisti"?

"Club" si "non-fizte" sunt doi termeni antagonici-se exclud si se anuleaza reciproc;cluburile din Romania sunt create pentru fitze!De ce?Pentru a "stoarce" banii fraierilor avizi dupa "imagine";in cluburile din Romania, putina lume se distreaza, cu adevarat;este o goana, preocupare, dupa "imagine" (se studiaza unii pe altii, se copiaza, trag cu ochiul, se intrec care cheltuie cat mai multe "jdeci" de milioane pe masa si sticlele de wihisky, pe fetitele cat mai "sexy si rele");e pacat ca nu ai prins anii '90 - 1990-2000;atunci, romanii se distrau, cu adevarat - existau discoteci in care fetele si baietii se distrau firesc, natural, fara ostentatie;se mai "bagau" si blues-uri, muzica slow (ocazia perfecta de a tine in brate o fata, de a comunica cu ea fara sa-i zbieri in ureche;te puteai simti excelent, fara foarte multi bani...

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Octombrie 2009 la 00:08

De la: Greenie, la data 2008-09-15 10:26:01club A = pt agatat si bautura eftina ;)
B52 = pt o distractie buna cu prietenii
Expirat = pt un playlist ce-ti aduce aminte de anii de liceu la ziua unui coleg
Mansarda lu' Jumbo = bun de sarbatoriti (idem si Stuff)
Cool Cat = loc de chill-uit cu niste amici la o barfa mica

and so on :)

unde-i cool cat?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Octombrie 2009 la 00:10

Cool Cat ERA pe lipscani, acum se numeste altfel, si daca nu ma insel, este si inchis...
Dar CUL-CAT mai e si in Vama Veche - pe timp de vara :)
nataly Avatarul lui nataly
Citeaza Raspunde

Postat de nataly pe 6 Noiembrie 2009 la 12:20

el grande comandante
pe viitorului 26

e un club fara fite, lumea se simte acasa, se danseaza si se bea pana in zori
LeonKing Avatarul lui LeonKing
Citeaza Raspunde

Postat de LeonKing pe 6 Noiembrie 2009 la 13:40

cel mai bun mi se pare bachata, numai ca nu e pe-aici, ci pe malecon, in santo domingo...
altfel, mai sunt multe...
Dme Avatarul lui Dme
Citeaza Raspunde

Postat de Dme pe 27 Noiembrie 2009 la 15:59

Bun....
Si in seara asta in ce club iesim??
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Noiembrie 2009 la 16:40

Dar stie cineva daca exista vreun club care respecta legea anti-fumat?

Eu mereu am problema asta , motiv pentru care prefer sa nu ma mai duc in cluburi, desi ador sa dansez
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: << 1 2 3
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info