De la: yuppy006805, la data 2009-12-12 20:32:23De la: aditzus, la data 2009-09-26 18:32:06cam asta a fost feeling-ul cand am observat ca totul s-a terminat si cand ea si-a gasit pe altcineva .... E aiurea , sincer foarte aiurea , dar incet incet te obisnuiesti , timpul trece repede (chiar daca uneori pare a trece foarte greu)... Eu am terminat o relatie de 2 ani si cateva luni , si , imi este greu si acum , pentru ca ma lovesc de chestiile noastre ... e trist rau , dar , am alte chestii in cap si vreau sa ajung departe , sa trec peste toate , zidul asta a fost facut , dar incet incet se poate dobora ... mi-am facut alti prieteni , ma simt mai bine , am mai multa libertaea si asa mai departe... cu toate ca atunci cand eram cu ea era super bine ... Am citit niste simptome care ma regasesc in ele , cel putin comportamentul ei , s-a saturat , m-am saturat , ii sarea tandara din orice , si vroia altceva , tot ce ziceam i se parea ironic si nu numai. Ideea este ca poti trece peste tot frate daca iti doresti lucrul asta , nu intru in amanunte , ca nu are nici un rost , eu ma vad cu mai multe persoane acum , ca prieteni nimic altceva , ea si-a facut un nou prieten , de fapt mai multi prieteni ... si fiecare merge pe drumul lui .... se pare ca atunci cand persoana de langa tine nu stie ce vrea ..... incearca cat mai multe ... Am avut de suferit foarte mult , mi-a pocnit sufletul de durere , vorbele ei m-au ranit extrem de mult , dar asta e .... roata se intoarce si va vedea ca nu va mai fi altcineva ca mine , si altcineva ca noi , si poate nu va fi la fel de fericita precum am fost impreuna .... asta e ... viata merge inainte , la fel si sentimentele , se strica si se cladesc altele. Bafta tuturor si capul sus , eu asta fac ! Tineti minte ca toti vor sa va loveasca atata timp cat sunteti ghemuiti la pamant si suferiti ... asa ca be the best ! Timpul trece , vindeca ranile si vom fi cu totii fericiti
Mai e si vorba aia , fericiti sunt cei ce nu cer prea mult sau ceva de genu , i keep walking , si lucrurile vin de la sine ... drept urmare , nu am cand sa stau in casa (doar daca vreau eu) ...
Nu voi mai iubi cum am iubit-o pe ea ... dar cu siguranta alta ii va lua locul si va fi mult mai bine ! Asa ca ..... i'm sorry for ya girl , you lose !
* tin sa precizez ca am vrut sa o terminam de atatea ori pentru ca nu ne mai intelegeam deloc , si i-am zis de multe ori sa luam o pauza ... dar am ramas doar cu vorbele ... ea nu a putut sa renunte la mine , nici eu la ea , pana acu o luna cand am decis sa luam o pauza , iar la 2 zile everything finished , probabil isi gasise pe altul sau cine stie ... oricum ar fi , it's her lose ! Eu inapoi nu cred ca o mai vreau , oricat de mult o iubesc , incerc sa imi refac viata frate , ca am atatea de oferit si atatea femei pe lumea asta ar aprecia mult mai mult o persoana ca mine ... so ... gandeste-te bine inainte sa faci ceva , ca mai incolo s-ar putea sa te bati singur/a.
Bafta tuturor
chiar te-ai vindecat!
se vedea detasarea...
rana s-a inchis...
mi-a trecut bro , nu e panica , sunt chill si mi-e bine :Dhehe

cam asta a fost feeling-ul cand am observat ca totul s-a terminat si cand ea si-a gasit pe altcineva .... E aiurea , sincer foarte aiurea , dar incet incet te obisnuiesti , timpul trece repede (chiar daca uneori pare a trece foarte greu)... Eu am terminat o relatie de 2 ani si cateva luni , si , imi este greu si acum , pentru ca ma lovesc de chestiile noastre ... e trist rau , dar , am alte chestii in cap si vreau sa ajung departe , sa trec peste toate , zidul asta a fost facut , dar incet incet se poate dobora ... mi-am facut alti prieteni , ma simt mai bine , am mai multa libertaea si asa mai departe... cu toate ca atunci cand eram cu ea era super bine ... Am citit niste simptome care ma regasesc in ele , cel putin comportamentul ei , s-a saturat , m-am saturat , ii sarea tandara din orice , si vroia altceva , tot ce ziceam i se parea ironic si nu numai. Ideea este ca poti trece peste tot frate daca iti doresti lucrul asta , nu intru in amanunte , ca nu are nici un rost , eu ma vad cu mai multe persoane acum , ca prieteni nimic altceva , ea si-a facut un nou prieten , de fapt mai multi prieteni ... si fiecare merge pe drumul lui .... se pare ca atunci cand persoana de langa tine nu stie ce vrea ..... incearca cat mai multe ... Am avut de suferit foarte mult , mi-a pocnit sufletul de durere , vorbele ei m-au ranit extrem de mult , dar asta e .... roata se intoarce si va vedea ca nu va mai fi altcineva ca mine , si altcineva ca noi , si poate nu va fi la fel de fericita precum am fost impreuna .... asta e ... viata merge inainte , la fel si sentimentele , se strica si se cladesc altele. Bafta tuturor si capul sus , eu asta fac ! Tineti minte ca toti vor sa va loveasca atata timp cat sunteti ghemuiti la pamant si suferiti ... asa ca be the best ! Timpul trece , vindeca ranile si vom fi cu totii fericiti
Promotia zilei pe Kuponiada.ro