Zeitgesit
Pagina 1 din 5

Toate forumurile » Entertainment » Cinema » Zeitgesit » Pagina 1 din 5

Pagini: 1 2 3 4 5 >>
Sari la pagina:
Andreutzu Avatarul lui Andreutzu
Citeaza Raspunde

Postat de Andreutzu pe 15 Ianuarie 2008 la 12:16

Ce parere aveti despre zeitgeist documentarul care reuseste sa iti schimbe viziunea despre lume?
Pentru cine nu l-a vazut : www.zeitgeistmovie.com
danf Avatarul lui danf
Citeaza Raspunde

Postat de danf pe 11 Februarie 2008 la 18:08

Prea aduce a o teorie a conspiratziei ajunsa in faza cuta; l-am vazut, il am si pe disc dar tot nu reusesc sa-mi dau seama de motivul pentru care a fost facut... Mai vb. noi. Stai sa-l mai vad o data
nea_nellu2006 Avatarul lui nea_nellu2006
Citeaza Raspunde

Postat de nea_nellu2006 pe 19 Februarie 2008 la 19:39

Am vazut filmul...mi se pare bun; dar si eu sunt de parere ca este prea extremist si consider ca ii lipsesc cateva detalii importante, mai ales in partea a II-a.
Xandra Avatarul lui Xandra
Citeaza Raspunde

Postat de Xandra pe 10 Martie 2008 la 11:48

prima parte, cea despre religie, mi-a palcut cel mai mult! si chiar cred ca totul este o poveste manipulatoare...
Ciucinciu Avatarul lui Ciucinciu
Citeaza Raspunde

Postat de Ciucinciu pe 3 Iulie 2008 la 05:10

Mi se pare cel mai bun documentar vazut vreodata, e genu de documentar care poate sa schimbe multe daca este vazut de foarte multa lume. Partea 2 mi s-a parut cea mai realista, cu religia mi s-a parut ca a fost interpretata foarte bine fara nici un fel de teorie radicala care sa socheze lumea, concluzia mea la chestiile pe care le-a zis in prima parte a fost: Mi se pare logic!. A 3 a parte am urmarit-o mai greu, a trebuit sa intrerup de cateva ori, nu am inteles pe deplin tot, dar am inteles mesaju destul de clar: We're FUCKED!!:D
alexutzy2004 Avatarul lui alexutzy2004
Citeaza Raspunde

Postat de alexutzy2004 pe 22 Iulie 2008 la 11:54

e un documentar bunicel.chestia e ca e foarte bine structurat si a fost facut astfel incat tot omul sa inteleaga macar partea de suprafata a ideilor pe care le prezinta.tot ce a fost prezentat..absolut toate informatiile sunt la indemana oricui numai ca majoritatea oamenilor sunt atat de ignoranti incat au omis de multi ani sa mai caute adevarul.eu zic sa il mai vedeti o data si sa incercati sa priviti printre randuri. nu e vorba neaparat de ideea de conspiratie.toate partile se leaga intre ele dar ideea de baza e ca fiecare extrage ce vrea din documentarul asta.90 la suta din oamenii carora le-am recomandat documentarul mi-au zis ca e o porcarie si ca sunt un ciudat.i rest my case
Kraftwerk Avatarul lui Kraftwerk
Citeaza Raspunde

Postat de Kraftwerk pe 27 Iulie 2008 la 09:25

Am fost pasionat multa vreme de biblie. Prima parte a filmului nu atinge valorile ei nici cu 10 procente, chiar daca e recunoscut in cercuri mai studioase ceea ce se spune acolo. Concluzia mea e simpla.Dumnezeu a chemat omul la un mod de viata nu la un cult. Cei care l-au rastignit erau liderii unui cult. A face parte dintr-un cult, a fi membru in ceva te transforma in ceea ce se intampla in acel ceva.Dumnezeu doreste sa creeze din nou personalitea fiecaruia, nu in mase largi, ci in experiente individuale sau de grup (rostul familiei in fapt). Mie mi-a placut cel mai mult citatul dupa Jimy Hendrix: "Cand dragostea de putere va ceda in fata puterii dragostei atunci lumea se va schimba". Cred ca este esenta filmului si mesajul cel mai important.
0511 Avatarul lui 0511
Citeaza Raspunde

Postat de 0511 pe 27 Iulie 2008 la 10:14

Este un film care ne lasa pe noi sa tragem o concluzie..un film bun care deschide sau inchide okii in functie de credintele fiecaruia.Merita vazut dar numai dak ai o minte deschisa,pentru ca altfel poti s intelegi altceva.
dini123456 Avatarul lui dini123456
Citeaza Raspunde

Postat de dini123456 pe 2 August 2008 la 03:32

dumnezeu chiar nu exista.este modul fiecaruia de a trece peste perioade mai dificile din viata,d-zeu este ,,ceva-ul"in care ne punem speranta de a primi ajutor.daca nu este d-zeu este altcineva. imi place acest film,este pe intelesul tuturor si este logic...mai simplu de atat nu se poate.
breathingart Avatarul lui breathingart
Citeaza Raspunde

Postat de breathingart pe 3 August 2008 la 12:30

o sa-l vad azi
CosminCiogolea Avatarul lui CosminCiogolea
Citeaza Raspunde

Postat de CosminCiogolea pe 3 August 2008 la 12:35

sunteti naivi...nu vedeti ca filmul este parte din conspiratie? iar voi va lasati manipulati foarte usor...
stu Avatarul lui stu
Citeaza Raspunde

Postat de stu pe 3 August 2008 la 15:43

filmu' e destul de bun spre foarte bun in sensul ca ne punem niste semne mari de intrebare despre multe lucruri ..eu am recomandat filmul la mai multi prieteni si i-a cam marcat da nush dc ..in fine e un film cam greutz pt cei kre au cunostinte generale mai slabute..
Citeaza Raspunde

Postat de pe 4 August 2008 la 00:54

zau, asa, va uitati doar de jos in sus, dinspre cei pentru care a fost facut filmul. incercati sa treceti dincolo de bariera, in lumea celor care au facut filmul. si l-au facut - de ce?, au vrut sa obtina - asta e evident, cititi posturile, cum si de unde au selectat sursele de info, ce efect au estimat si cui i se adreseaza. trendul concluziilor va fi, cel mai probabil, al teoriei conspiratiei. asemenea documentare nu apar fara rost, cunoscind impactul vizualului asupra comportamentului. ele sint destinate sa aiba un efect, cel mai ades, folositor celor ce au facut sau comandat filmul. si stiu ce spun...
hidrolungu Avatarul lui hidrolungu
Citeaza Raspunde

Postat de hidrolungu pe 4 August 2008 la 09:46

sincer, poate are cateva adevaruri, insa marea lui tinta e sa distruga crestinismu si islamismu, deci e smecherie jidoveasca... am zis
motan Avatarul lui motan
Citeaza Raspunde

Postat de motan pe 4 August 2008 la 09:48

e foate posibil sa fie o manipulare
matei82alexandru Avatarul lui matei82alexandru
Citeaza Raspunde

Postat de matei82alexandru pe 5 August 2008 la 14:40

kraftwerk sunt curios daca exact asa gandesti defapt. i-mi pare rau...mesajul filmului nu are nici o legatura cu dragostea OMULUI de putere cum zici tu ci cu adoratia, cu indobitocirea la care suntem indemnati. documentarul asta nu arata ceea ce putem deveni, ci ceea ce am devenit deja de mii de ani. iar mesajul se afla in intrebarea: "cate mii de ani trebuie sa mai treaca pana va treziti?". Indemnati de catre cine? in primul rand de catre biserica, pentru ca a fost prima institutie in spatele careia s-a aflat o mafie destul de puternica incat sa influenteze gandirea majoritatii... cu ce scop?... pt drepturi totale asupra oricarui individ sub amenintarea cu chinul “in viata ce va sa vina” … la inceput… la care pentru a fi mai convingatori au adaugat si chinul din viata asta prin expropriere, infometare, santaj, tortura etc. sub diferite invinuiri ca: posedare, erezie, vrajitorie, tradare, si lista poate continua. Nu uita ca in primul rand biserica s-a impotrivit oricarei iluminari. Individul nu avea voie sa studieze, sa caute raspunsul la intrebarea “de ce?”, intrebare datorita careia am reusit sa iesim din pesteri si din frica si din frig si din foame iar celor care totusi intrebau li se raspundea “ este voia Domnului” sau “misterioase sunt caile Domnului”… SA FIM SERIOSI !! Iar idea este preluata de indivizi care in ceea ce-i priveste nu dau doi bani pe religie si care asemenea bisericii ne distrag atentia de la realitate aruncandu-ne in ochi niste inamici imaginari pentru propria lor libertate de “miscare”. Atentie ! eu nu spun ca asa zisele LEGI ale asa zisului DUMNEZEU nu-s bune ! spun numai ca nu trebuie privite ca legile unui zeu ci ca legi ale firii umane. Respectarea lor duce la siguranta si libertatea de miscare si exprimare a oricarui individ cu conditia sa fie respectate de toti. GANDESTE TU, GANDESTE PENTRU TINE. Asta se urla 2 ore in filmu asta. Iar daca n-ai observat se mai spune: “ hai sa spunem toate astea celor peste 2 milioane de AMERICANI care cred in batranelu’ din ceruri” …. Judeca tu mai departe.
chiriac_vd Avatarul lui chiriac_vd
Citeaza Raspunde

Postat de chiriac_vd pe 6 August 2008 la 09:42

deci,matei82alexandru a spus-o cel mai bine! Concluzia finala si cea mai bine fondata,te felicit pt modul in care ai privit filmul
Citeaza Raspunde

Postat de Kraftwerk pe 10 August 2008 la 11:06

Matei Alexandru! Nu neg tot ce spui.Dar in ultima vreme exista o gramda de filmuletze ,carti organizatii care spun:"Trezitiva!",dar fara solutii concrete.In fond daca stam sa analizam putin, multe lucruri tin de generatii.Exista generatii care au construit, si generatii care au distrus. Sa luam de exemplu crestinismul ortodox,si sa ne referim doar la o latura: postul. El a fost organizat de oameni cu creieri in cap nu cu paie.Dupa chiolhanul de toamna apare postul creciunului care sa-l mai curete pe om de mizerii, dupa chiolhanul de iarna cu vin porc (si alte afumaturi), vine postul pastelui. Dar cine nu sta sa le vada se intreaba de ce postim. Si vine atunci acea generatie de oameni despre care spui tu "ca nu dau doi bani pe religie", si vorbesc despre ce nu cunosc datorita functiei pe care o au. Ceva asemanator gasesti in cartea autorului polonez Boreslav Prus intitulata "Faraonul".De ce se inchinau egiptenii la crocodili? Preotii aveau raspunsul: ptr ca asaneaza Nilul.Mancau mortaciunile etc.Dar spune tu maselor lucrul asta dupa ce le-au mancat copiii. Sa vezi multimea cu ciomege mergand sa toace crocodilii.Mesajul asta cu "trezitiva" este frumos dar in inertia societatii sunt multe de schimbat in timp.Poti educa un individ dar nu poti educa masele. Crestinismul evocat in Faptele Apostolilor este un crestinism local. Cum conduci, educi, indrumi, ocrotesti insa un crestinism continental? E bine de vazut lucrurile in ansamblu. Una este sa fii constructiv in acest sens, alta este sa mostenesti conducerea pe care au construit-o altii si sa cauti doar sa te mentii la putere cu orice pret. Acestia din urma au dragostea de putere in numele careia fac orice. Sunt multe de spus. Oricum sensul este unul singur. Legea libertatii: "libertatea ta se termina acolo unde incepe a celuilalt". Cand o sa invatam puterea Dragostei versus dragostea de putere atunci ne vom schimba.
dune Avatarul lui dune
Citeaza Raspunde

Postat de dune pe 13 August 2008 la 20:35

apare partea a 2a a documentarului care implica posibile solutii ale problemelor discutate in prima parte. ps: pt kraftwerk: beautifull mind!!
catalin_25inch Avatarul lui catalin_25inch
Citeaza Raspunde

Postat de catalin_25inch pe 19 August 2008 la 10:56

De la: nick.lee, la data 2008-08-04 00:54:28zau, asa, va uitati doar de jos in sus, dinspre cei pentru care a fost facut filmul. incercati sa treceti dincolo de bariera, in lumea celor care au facut filmul. si l-au facut - de ce?, au vrut sa obtina - asta e evident, cititi posturile, cum si de unde au selectat sursele de info, ce efect au estimat si cui i se adreseaza. trendul concluziilor va fi, cel mai probabil, al teoriei conspiratiei. asemenea documentare nu apar fara rost, cunoscind impactul vizualului asupra comportamentului. ele sint destinate sa aiba un efect, cel mai ades, folositor celor ce au facut sau comandat filmul. si stiu ce spun...

bravo...
aprov Avatarul lui aprov
Citeaza Raspunde

Postat de aprov pe 19 August 2008 la 13:10

Sunt pe net tot felul de idioti frustrati care sub adapostul anonimatului si din cauza ca vocabularul lor se rezuma la organele de reproducere si de urinare, intervin ca musca in curul calului intr-o discutie mult prea elevata pt ei.Asa e ,,domnule' MOTAN?
De acord cu tine MATEI82 ALEXANDRU.
Iolazarescu Avatarul lui Iolazarescu
Citeaza Raspunde

Postat de Iolazarescu pe 22 August 2008 la 14:44

Parerea mea este ca e exceptional, si trebuie luat ca un alt punct de vedere in special cu religia, dar partea politica si eu am vorbit cu multa lume despre asta este REALA, serviciul meu este de asa natura ca sunt tot timpul in contact cu oameni de diverse nationalitati si toti au confirmat cele spuse.
Sunt multe de spus de felul in care se fac jocurile la nivelul politicului, si mai ales in cel al bancilor.
Cel mai mare exemplu este China care era incontrolabila, iar acum depinde de Banca Mondiala, Uitate la banca european ca, ea este cea ce controleaza dobanda pentru fiecare banca centrala din fiecare tara din europa.
Pentru mine, dupa ce am vazut acest documentar, si ma uit la canalele de stiri exterene totul este ca un puzzle, ce prinde din ce in ce mai mult forma.
Citeaza Raspunde

Postat de Kraftwerk pe 24 August 2008 la 08:58

Si daca tot vb. despre Zeitgeist, hai sa mai deschidem un subiect: Ce parere aveti despre "Pasirea omului pe luna". Se invarte in jurul aceleiasi idei (ca suntem mintiti de catre autoritatile Americi) si nu numai. Deci !?
aprov Avatarul lui aprov
Citeaza Raspunde

Postat de aprov pe 24 August 2008 la 11:20

Kraftwerk, nu schimba subiectul.Pt asta este un forum deschis unde lumea isi da cu parerea.Unii spun ca afost o mare pacaleala(cei influentati de rusi)iar altii ca intr-adevar Armstrong a pasit pe luna.Personal cred ca la evenimente de notorietate mondiala vin tot felul de ciufuti care detin adevarul suprem si debiteaza teorii care sa aduca evenimentul in derizoriu. Vezi si sinuciderea lui Hitler, asasinarea sotilor Ceausescu,asasinarea familiei Romanov de catre bolsevici,Elodia si alte evenimente care odata contrazise gasesc macar o parte din cititori care cred tampeniile iar cel care a lansat ideea se umple de bani.Eu zic sa fim mandri ca am fost contemporani cu un astfel de eveniment cum e cel care un muritor a pus piciorul pe astrul care ne lumineaza noptile si datorita caruia s-au scris cele mai frumoase poezii.
cipflorin Avatarul lui cipflorin
Citeaza Raspunde

Postat de cipflorin pe 24 August 2008 la 19:41

eu ma intreb cat de prost tre sa fii sa nu vezi ca e manipulare?
Iolazarescu Avatarul lui Iolazarescu
Citeaza Raspunde

Postat de Iolazarescu pe 24 August 2008 la 22:50

Cel mai tare, despre ceausesti', este ca Ceausescu a fost simgurul presedinte ce sa rupt de banca mondiala, platind datoria externa a romaniei, si uite ce repede au fost kill-aritzi, nu au avut proces ca toti cei din ziua de azi, a fost alt gen de manipul;are, ar trebui sa vedeti ce documentarii tampite au ceva posturi tv din afara pe tema asta menite sa manipuleze.
tiesto_xt Avatarul lui tiesto_xt
Citeaza Raspunde

Postat de tiesto_xt pe 25 August 2008 la 04:41

Eu sincer am ramas uimit dupa ce lam vazut!Despre tot ce se vb in el exista si dovezi!Ma intreb d ce pe youtube ii banat...loome deschidetziva ochi nu va dati seama k e din ce in ce mai rau?Partea a2a o stiam d mult.... http://www.youtube.com/watch?v=uVhaSbYpTyI&feature=related
rieddell Avatarul lui rieddell
Citeaza Raspunde

Postat de rieddell pe 2 Noiembrie 2008 la 14:34

Mie zeitgeist mi-la dat un tov cu mult timp in urma, in ala se vorbea tot asa despre evenimente si toate cele dar mai cu seama despre atacurile de la 11 septembrie. Sincer sa fiu in constiinta mea se trezea un detector al minciunilor care mirosea minciuna de la o posta si in consecinta am mirosit faptul ca nu exista nici-un Bin laden si nici-o al qaeda (sau cum mama masii se scrie) si ce sa vad peste ceva timp considerabil? EVIDEEEENT am avut dreptate :D. Cat despre relige (asta daca tot vreti voi s-o dati cu "pe toti sfintii, trageti cu dintii de sfinti" prima forma de comunism a fost propovaduita de Isus. Ce ne spunea el? Nu fa aia, nu fa ailalta, nu e bine asta, nu e bine nici ailalta, etc. Dar adevarul crunt este ca inainte de toate si inainte de egipteni si de tot ce vreti voi s-au descoperit dovezi ale tehnologiilor avansate antice si stramosesti, cum ar fi (tinetiva bine de scaun) OPERATII PE CREIER 8-}. Adica cum ... asa? Operatii pe creier??? Fara anestezic antiseptice tomograf si altele din ziua de azi? Adik hai ... o amputare o suturare a ranilor mai zic ... da ... O OPERATIE PE CREIER? :O Asa bine si frumos. Asta asa ca sa vedeti ce tehnologie era inainte de toate vremurile. Si de aici daca e sa stai sa diseci un pic lucrurile ajungi sa constati ca oamenii aia primitivi aveau asemenea cunostinte avansate in cat poate au ajuns si la nivelul de a gasi formne de stocare a informatiei pe plan al coonstintei. Se numeste coonstinta ancestrala, punctul de origine, un cod sursa. Toata treaba asta care se descrie in acest documentar (sau mai bine zis aceste 2 documentare) este despre faptul ca cineva vrea sa ne controleze, de ce? Nu ne putem da seama ... dar motivul principal ar putea fi acela ca suntem prea multi si trebuia o reglementare in acest sens si de aici rezulta cat de mult le pasa lor de noi, ca dau 2 bani (si nici aia) pe viata unui om. Trimit oameni la razboi cu tehnologii de asa natura in cat sa moara oameni, elibereaza sida in lume, in afganistan productia de opium a crescut de la 2-3 tone pe an la nush cate 10 tone si asa mai departe. Si in documentar se mai vb despre faptul ca fara frica nu ai o societate, deci trebuie sa bagi frica'n oameni (prin orice mijloace posibile si imposibile) ca sa poti sa-i unesti si sa ai o societate unita, si de aici rezulta faptul ca noi toti (sau cel putin cei ingusti la minte care nu pot accepta un adevar nici daca i-ar dansa in pla goala in fata) cerem sa fim urmariti si cand ne ducem la toaleta sa ne facem nevoile si cand ne "sex-am" si cel mai important daca tot ne urmareste de ce naiba sa nu ne bage si viata sociala pe un cip, acelasi cip cu care ne urmareste, iar prin simpla oprire sa ne steraga de pe fata pamantului si astfel sa murim de foame ca de ... bani in forma fizica nu mai exista, iar noi suntem niste inadaptati si fara bani nu putem trai ca de ... ne e greu sa ne intoarcem la valorile stramosesti si sa ne returnam naturii. Nu zic ca sunt in potriva tehnologiei, dinpotriva sunt pro tehnologie, dar doar atata timp cat e in stransa legatura cu natura. Cat despre documentar, am mai vazut si prin alte parti idei care se descriu in documentar, la un moment dat am dat peste un fel de scrisoare pe net in care se vorbea (putin cam deplasat si ascuns si mascat) despre fatul ca vom trai intr-o lume a codurilor de bare si ca vor sa bage nush ce fel de buletin cu un cod de bare pe care e scris 666 cva de gen si ca fara ala nu vei mai putea trai, ca vor interzice chiar si cesterea de animale, plante etc, in jurul casei. Si cva mai recent am aflat ca exista si o carte numita un asasin economic.
Intrebarea voastra si tot-odata problema care o ridicati visa-vis de "documentar la cerere" si ce urmaresc cu el ... poate or urmari ceva da sa nu uitati de faptul ca oamenii astia isi pun viata in pericol. Adik cine draq intreg la minte ar face asemenea documentare despre cum controleaza "Ei" lumea? Adik cat de handicapat si inapt la minte ai fi sa iti pui ghiuleaua de picior?
Adik ... eo ma pun in pilea unui "baiat destept" (cum sunt numiti astia de pe la noi care fac "gainarii" de mil de euro pe an), ce as castiga daca as spune "oilor" pe care le secer ca eo le controlez doar pt placearea de a le tine indobitocite pt a le secera? Ca si cum o oaie ar avea o capacitatea intelectuala si eo ii spun ei ca in cladirea cea mare si neagra ea va fi omorata si macelarita. Ce asa castiga din asta ca si oier? revolta din partea lor si pana la urma m-ar macelari ele pe mine. Acum nu mai cred nimic farasa mi-se aduca dovezi clare si ce e cel mai important e ca am inceput sa vad raspunsuri si contraziceri in "stirile lor" si adevarurile lor prefabricate. Cat despre asa zisa criza finaniara ... nu exista, e exact ca cea fabricata de primul Rockfeller din anii 30, pt a reduce din nr populatiei. Mai putini oameni = mai mult pt ei.
Sper sa aveti rabdarea necesara de a citi tot ce am scris si stiu ca am zis si am vb despre lucruri pe care deja le stiati, da nu ma pot abtine sa vad atata indiferenta din partea noastra si asemenea magarie din partea lor. Zeitgeist5 nu numai ca mi-a mai deschis ochii asupra unor probleme pe care deja le stiam dar mi-a si dat o palma de ma trezit la ADEVARATA REALITATE, iar acum noua mea cauza este aceea de a distruge ABSOLUT TOTI ZEII FALSI DE PE PAMANT.
aprov Avatarul lui aprov
Citeaza Raspunde

Postat de aprov pe 3 Noiembrie 2008 la 16:00

Mai, RIEDDELL tu in general ai dreptate in ceea ce spui, si sa stii ca te-am citit cu rabdare si atentie pana la capat.Dar ai abordat subiectul numai dintr-o latura.
Eu zic asa: toate lucrurile importante ale omenirii au avut loc exact asa cum le-a descris instoria imediata evenimentului.
Incepand de la potopul lui Noe pana la marea criza financiara din zilele noastre, toate aceste evenimente au avut loc.A avut loc si moartea a lui Hitler si uciderea sotilor Ceausescu, si 11 septembrie, si primul pas pe luna facut de Neil Armstrong ,pana chiar si disparitia Elodiei.
Dar daca vrei sa castigi ceva bani scrie ceva in care sa negi aceste evenimente(sau macar unul din ele). Lanseaza o teorie prin care sa dovedesti ca tu stii sigur ca nu e asa. Si te vei umple de bani.Pt ca-ti vor citi cartea nu numai cei care cred la fel ca tine ci si cei care nu cred dar vor sa vada ce inetii ai scris acolo.
Asta ai uitat tu sa mentionezi.In rest si eu ca si tine cred in faptul ca omenirea e manipulata.Poate si criza asta financiara e declansata de niste baieti destepti care vor sa cada o piata (de exemplu cea a locuintelor) pt ca sa poata cumpara la cele mai mici preturi zeci de case pe care apoi dupa revenirea pietei sa le vanda cu dobanda de 200 % la banii investiti.
tiesto_xt Avatarul lui tiesto_xt
Citeaza Raspunde

Postat de tiesto_xt pe 3 Noiembrie 2008 la 20:01

asta e adevarul... is multi idioti la care nici zeitgeist nu le deschide ochi... ce sa faci au si astia un rol in lumea asta...bafta all
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 69 lei pentru a beneficia de un SUPER PRET la CITY BREAK NAPOLI: 139 EURO pentru AVION + 5 ZILE cazare cu mic dejun la unul dintre cele mai bune hoteluri din oras: Grand Europe 3* - TOATE TAXELE INCLUSE! Plata in 2 RATE! Atentie: Oferta limitata!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 69 lei pentru a beneficia de un SUPER PRET la CITY BREAK NAPOLI: 139 EURO pentru AVION + 5 ZILE cazare cu mic dejun la unul dintre cele mai bune hoteluri din oras: Grand Europe 3* - TOATE TAXELE INCLUSE! Plata in 2 RATE! Atentie: Oferta limitata!
Pagini: 1 2 3 4 5 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum