Mie zeitgeist mi-la dat un tov cu mult timp in urma, in ala se vorbea tot asa despre evenimente si toate cele dar mai cu seama despre atacurile de la 11 septembrie. Sincer sa fiu in constiinta mea se trezea un detector al minciunilor care mirosea minciuna de la o posta si in consecinta am mirosit faptul ca nu exista nici-un Bin laden si nici-o al qaeda (sau cum mama masii se scrie) si ce sa vad peste ceva timp considerabil? EVIDEEEENT am avut dreptate :D. Cat despre relige (asta daca tot vreti voi s-o dati cu "pe toti sfintii, trageti cu dintii de sfinti" prima forma de comunism a fost propovaduita de Isus. Ce ne spunea el? Nu fa aia, nu fa ailalta, nu e bine asta, nu e bine nici ailalta, etc. Dar adevarul crunt este ca inainte de toate si inainte de egipteni si de tot ce vreti voi s-au descoperit dovezi ale tehnologiilor avansate antice si stramosesti, cum ar fi (tinetiva bine de scaun) OPERATII PE CREIER

8-}. Adica cum ... asa? Operatii pe creier??? Fara anestezic antiseptice tomograf si altele din ziua de azi? Adik hai ... o amputare o suturare a ranilor mai zic ... da ... O OPERATIE PE CREIER? :O Asa bine si frumos. Asta asa ca sa vedeti ce tehnologie era inainte de toate vremurile. Si de aici daca e sa stai sa diseci un pic lucrurile ajungi sa constati ca oamenii aia primitivi aveau asemenea cunostinte avansate in cat poate au ajuns si la nivelul de a gasi formne de stocare a informatiei pe plan al coonstintei. Se numeste coonstinta ancestrala, punctul de origine, un cod sursa. Toata treaba asta care se descrie in acest documentar (sau mai bine zis aceste 2 documentare) este despre faptul ca cineva vrea sa ne controleze, de ce? Nu ne putem da seama ... dar motivul principal ar putea fi acela ca suntem prea multi si trebuia o reglementare in acest sens si de aici rezulta cat de mult le pasa lor de noi, ca dau 2 bani (si nici aia) pe viata unui om. Trimit oameni la razboi cu tehnologii de asa natura in cat sa moara oameni, elibereaza sida in lume, in afganistan productia de opium a crescut de la 2-3 tone pe an la nush cate 10 tone si asa mai departe. Si in documentar se mai vb despre faptul ca fara frica nu ai o societate, deci trebuie sa bagi frica'n oameni (prin orice mijloace posibile si imposibile) ca sa poti sa-i unesti si sa ai o societate unita, si de aici rezulta faptul ca noi toti (sau cel putin cei ingusti la minte care nu pot accepta un adevar nici daca i-ar dansa in pla goala in fata) cerem sa fim urmariti si cand ne ducem la toaleta sa ne facem nevoile si cand ne "sex-am" si cel mai important daca tot ne urmareste de ce naiba sa nu ne bage si viata sociala pe un cip, acelasi cip cu care ne urmareste, iar prin simpla oprire sa ne steraga de pe fata pamantului si astfel sa murim de foame ca de ... bani in forma fizica nu mai exista, iar noi suntem niste inadaptati si fara bani nu putem trai ca de ... ne e greu sa ne intoarcem la valorile stramosesti si sa ne returnam naturii. Nu zic ca sunt in potriva tehnologiei, dinpotriva sunt pro tehnologie, dar doar atata timp cat e in stransa legatura cu natura. Cat despre documentar, am mai vazut si prin alte parti idei care se descriu in documentar, la un moment dat am dat peste un fel de scrisoare pe net in care se vorbea (putin cam deplasat si ascuns si mascat) despre fatul ca vom trai intr-o lume a codurilor de bare si ca vor sa bage nush ce fel de buletin cu un cod de bare pe care e scris 666 cva de gen si ca fara ala nu vei mai putea trai, ca vor interzice chiar si cesterea de animale, plante etc, in jurul casei. Si cva mai recent am aflat ca exista si o carte numita un asasin economic.
Intrebarea voastra si tot-odata problema care o ridicati visa-vis de "documentar la cerere" si ce urmaresc cu el ... poate or urmari ceva da sa nu uitati de faptul ca oamenii astia isi pun viata in pericol. Adik cine draq intreg la minte ar face asemenea documentare despre cum controleaza "Ei" lumea? Adik cat de handicapat si inapt la minte ai fi sa iti pui ghiuleaua de picior?
Adik ... eo ma pun in pilea unui "baiat destept" (cum sunt numiti astia de pe la noi care fac "gainarii" de mil de euro pe an), ce as castiga daca as spune "oilor" pe care le secer ca eo le controlez doar pt placearea de a le tine indobitocite pt a le secera? Ca si cum o oaie ar avea o capacitatea intelectuala si eo ii spun ei ca in cladirea cea mare si neagra ea va fi omorata si macelarita. Ce asa castiga din asta ca si oier? revolta din partea lor si pana la urma m-ar macelari ele pe mine. Acum nu mai cred nimic farasa mi-se aduca dovezi clare si ce e cel mai important e ca am inceput sa vad raspunsuri si contraziceri in "stirile lor" si adevarurile lor prefabricate. Cat despre asa zisa criza finaniara ... nu exista, e exact ca cea fabricata de primul Rockfeller din anii 30, pt a reduce din nr populatiei. Mai putini oameni = mai mult pt ei.
Sper sa aveti rabdarea necesara de a citi tot ce am scris si stiu ca am zis si am vb despre lucruri pe care deja le stiati, da nu ma pot abtine sa vad atata indiferenta din partea noastra si asemenea magarie din partea lor. Zeitgeist5 nu numai ca mi-a mai deschis ochii asupra unor probleme pe care deja le stiam dar mi-a si dat o palma de ma trezit la ADEVARATA REALITATE, iar acum noua mea cauza este aceea de a distruge ABSOLUT TOTI ZEII FALSI DE PE PAMANT.