De la: GEKADOS, la data 2009-07-06 23:55:56De la: Adrian_S, la data 2009-07-05 22:44:34domnule adrian eu vreau sa te intreb ceva,daca venea cineva la tine la scoala cind erai tu mic in clasele primare si te intreba daca crezi in isus in religie si in dumnezeu,aveai sa spui ca da,crezi in ele.de ce? pentru ca tu la timpul ala atitea informatii aveai ,nu? acum auzind si vazind atitea filme gen ezoteric agenda deja ti-ai schimbat ideile si nu mai crezi in dumnezeu in nimeni .ok. daca o sa mai avem ocazia peste 10 ani sa ne intilnim tu deja datorita noilor informatii de la vremea respectiva o sa zici ca pe noi sintem adusi pe pamint de extraterestii,si asta datorita noiilor informatii.aceste filme normal ca sint cu un scop dar sa nu-mi zici ca chiar totul e adevarat din filmul ala,ca doar e un film nui realitate.am si eu 50 GB de filme de gen dar imi mentin totusi niste idei in cap.sint si filmele astea facute cu un scop,sa creeze idei noi sa schimbe mentalitati sa manipuleze populatia sai derute de la adevar.dar totusi parerea mea trebuie mentinut un echilibru social o ordine in societete si asta in sensul ca e bine sa asculti multe si sa crezi mai putine...De la: danieI, la data 2009-07-01 10:03:47daca milioane de oameni cred in isus hai sa credem si noi, tu si cei ca tine asa au fost crescuti, educati in spiritul de turma, in loc sa se documenteze sa afle adevarul, credem ce ni se spune, daca mamaia a zis asa, asa o fi, ca si ea stie de la nush cine... daca ar fi o singura religie ce s-ar schimba? am fi manipulati toti in aceeasi directie. cati din oamenii de stiinta cred in dumnezeu sau ca a existat isus? nu zic ca nu exista ceva mai mare decat noi, e logic ca nu suntem singuri in tot universul, si as fi un prost sa nu cred ca exista altceva mai mare decat noi. Adevarata purificare va fi cand nu vom mai face si vrea raul altuia, cand nu vom mai vedea un interes in cealalta persoana. Cine ti-a zis tie ca tin cu vreo religie? Unde bati cu budismul?
Sunt total de acord cu tine. Pentru toti ce care nu cred ca suntem manipulati inca de mici prin educatia primita in scoala si religie le recomand sa caute documentarul "Esoteric Agenda". Acolo explica in detaliu fenomenul cu tot cu dovezi![]()
![]()
Cand eram mic ascultam ce imi spunea bunica mea de Iisus si Dumnezeu, toate le-am tratat exact cum am tratat povestile cu Ursu pacalit de vulpe, povesti de adormit copii, asta pentru ca nu le gaseam sensul in viata reala. Insa mereu am mers pe premiza, faci bine primesti bine si viceversa (karma). Sunt multe documentare care nu le aprob pentru ca nu le gasesc sensul si logica, dar documentarul de gen Esoteric Agenda si Zeitgeis au sens cu ce se intampla in ziua de azi si se leaga cu foarte multe povesti existente. Orice film, poveste, mit are la baza un adevar pentru ca nu ai cum sa inventezi ceva fara sa ai o idee inspirata din adevar. Prietene nu vreau sa ajungi sa crezi in ceea ce cred eu, trebuie decat sa-ti urmezi intuitia, sa-ti asculti constinta si gaeste singur raspunsul la ce se intampla in jurul tau (asta daca iti pasa), pune mereu intrebari legate de orice nu accepta ca este asa cum este doar ca asa ti se spune. Succes!

am facut armata la pompieri in bucuresti cam asta ar fi expicatia.topic 2..eu unul pun mare accent pe mincarea naturala,e mult mai sanatoasa leguma din gradina ta,dar vezi ca nu toti avem posibilitatea de a face un solar sa-ti pui ce vrei in el.pe mine ma intereseaza foarte mult energia verde,energia eoliana si solara ,fotovoltaica.la tine la constanta ai multe avantaje ca bate si vintul si ai si soare mult asa ca poti sa faci o mica investitie in acest sens doar pentru casa ta .de exemplu iti trebuie cam 5 KW pentru o casa.media e de 3,5 pe casa dar am zis 5 pentruca tu o sa ai toate instalatiile pe curent de asta.iti pui 10 panouri solare fotovoltaice pentru producerea curentului, si un generator eolian mai mic pentru suplimentarea curentului in caz ca nu e soare iti ei baterii de stocare si convertizor.iti faci fintina si fosa.in felul asta nu mai ai treaba cu racordarile la oras.nu mai depinzi de ei si iti faci si un solar cum ai zis tu si cultivi ce vre salata toate verdeturile de baza.poti face mai multe culturi pe an ca il poti incalzi solarul.este intradevar un pic de investitie dar nu mai ai treaba cu nimeni toata viata.eu am mai multe nebunii in cap vreau sa-mi cumpar un generator de curent de 10 kw si sa pun un motor sa-l angreneze,dar un motor care consuma apa.mai exact motoarele pe hidrogen.au un separator care separa hidrogenul din apa si hidrogenul e un fel de carburant care se obtine arderea.sint masini deja construite cu astfel de motoare.mie mi-ar trebui doar un motor din ala si pot sa fac o groaza de chestii.am schita lui dar singur nu pot sa-l pun la punct.asta e ideia mea de viitor sa obtin energie verde dar trebuie un pic de investitii,si cum banii nu se gasesc pe drum....
m-a uns la suflet...m-a socat...pentru ca nu m-a socat...inauntrul meu stiam si stiu asta...totul e o mare minciuna...manipularea este metoda fiintei rationale si intelegiente, supreme, de a obtine orice ...usor.
Si hotarati-va in ce credeti, in Iisus, in extraterestrii, in om sau... in karma?!?
Imi place cum gandesti, Gekados.
Promotia zilei pe Kuponiada.ro