Zeitgesit
Pagina 5 din 5

Toate forumurile » Entertainment » Cinema » Zeitgesit » Pagina 5 din 5

Pagini: << 1 2 3 4 5
Sari la pagina:
Adrian_S Avatarul lui Adrian_S
Citeaza Raspunde

Postat de Adrian_S pe 7 Iulie 2009 la 00:10

De la: GEKADOS, la data 2009-07-06 23:55:56
De la: Adrian_S, la data 2009-07-05 22:44:34
De la: danieI, la data 2009-07-01 10:03:47daca milioane de oameni cred in isus hai sa credem si noi, tu si cei ca tine asa au fost crescuti, educati in spiritul de turma, in loc sa se documenteze sa afle adevarul, credem ce ni se spune, daca mamaia a zis asa, asa o fi, ca si ea stie de la nush cine... daca ar fi o singura religie ce s-ar schimba? am fi manipulati toti in aceeasi directie. cati din oamenii de stiinta cred in dumnezeu sau ca a existat isus? nu zic ca nu exista ceva mai mare decat noi, e logic ca nu suntem singuri in tot universul, si as fi un prost sa nu cred ca exista altceva mai mare decat noi. Adevarata purificare va fi cand nu vom mai face si vrea raul altuia, cand nu vom mai vedea un interes in cealalta persoana. Cine ti-a zis tie ca tin cu vreo religie? Unde bati cu budismul?

Sunt total de acord cu tine. Pentru toti ce care nu cred ca suntem manipulati inca de mici prin educatia primita in scoala si religie le recomand sa caute documentarul "Esoteric Agenda". Acolo explica in detaliu fenomenul cu tot cu dovezi
domnule adrian eu vreau sa te intreb ceva,daca venea cineva la tine la scoala cind erai tu mic in clasele primare si te intreba daca crezi in isus in religie si in dumnezeu,aveai sa spui ca da,crezi in ele.de ce? pentru ca tu la timpul ala atitea informatii aveai ,nu? acum auzind si vazind atitea filme gen ezoteric agenda deja ti-ai schimbat ideile si nu mai crezi in dumnezeu in nimeni .ok. daca o sa mai avem ocazia peste 10 ani sa ne intilnim tu deja datorita noilor informatii de la vremea respectiva o sa zici ca pe noi sintem adusi pe pamint de extraterestii,si asta datorita noiilor informatii.aceste filme normal ca sint cu un scop dar sa nu-mi zici ca chiar totul e adevarat din filmul ala,ca doar e un film nui realitate.am si eu 50 GB de filme de gen dar imi mentin totusi niste idei in cap.sint si filmele astea facute cu un scop,sa creeze idei noi sa schimbe mentalitati sa manipuleze populatia sai derute de la adevar.dar totusi parerea mea trebuie mentinut un echilibru social o ordine in societete si asta in sensul ca e bine sa asculti multe si sa crezi mai putine...

Cand eram mic ascultam ce imi spunea bunica mea de Iisus si Dumnezeu, toate le-am tratat exact cum am tratat povestile cu Ursu pacalit de vulpe, povesti de adormit copii, asta pentru ca nu le gaseam sensul in viata reala. Insa mereu am mers pe premiza, faci bine primesti bine si viceversa (karma). Sunt multe documentare care nu le aprob pentru ca nu le gasesc sensul si logica, dar documentarul de gen Esoteric Agenda si Zeitgeis au sens cu ce se intampla in ziua de azi si se leaga cu foarte multe povesti existente. Orice film, poveste, mit are la baza un adevar pentru ca nu ai cum sa inventezi ceva fara sa ai o idee inspirata din adevar. Prietene nu vreau sa ajungi sa crezi in ceea ce cred eu, trebuie decat sa-ti urmezi intuitia, sa-ti asculti constinta si gaeste singur raspunsul la ce se intampla in jurul tau (asta daca iti pasa), pune mereu intrebari legate de orice nu accepta ca este asa cum este doar ca asa ti se spune. Succes!
Adrian_S Avatarul lui Adrian_S
Citeaza Raspunde

Postat de Adrian_S pe 7 Iulie 2009 la 00:11

De la: GEKADOS, la data 2009-07-07 00:08:04si apropo vezi ca a iesit zeitgesit 2

Mai exact sunt 3 documentare si sunt aparute de ceva timp in urma.
GEKADOS Avatarul lui GEKADOS
Citeaza Raspunde

Postat de GEKADOS pe 7 Iulie 2009 la 12:48

De la: Adrian_S, la data 2009-07-07 00:11:52
De la: GEKADOS, la data 2009-07-07 00:08:04si apropo vezi ca a iesit zeitgesit 2

Mai exact sunt 3 documentare si sunt aparute de ceva timp in urma.
stiu ca sint 3 documentare ca le-am vazut si eu.primul film zeitgeist a aparut in 2007 al doilea si al treilea in 2008 zeitgeist,addendum...si ultimul zeitgeist.final.edition. in fine si revenind la prima ideie sper ca nu mai inteles gresit eu nu am incercat sa-ti schimb ideile despre viata. dincontra mentinele asa cum le ai e dreptul tau sa crezi in cine si ce vrei tu.ca doar sintem o tara democrata si libera nu.pe mine ma surprinde ce efect au filmele astea asupra populatiei.atunci domnii masoni obtin ceea ce vor.prin manipularea omenirii,si sa-r parea ca au succes. iti dau dreptate ca intr-un film exista o saminta de adevar dar asta la filmele cu drame cu povesti de dragoste,dar cu documentarele sint altfel.uite daca vrei iti fac eu un film documentar cu un subiect anume ales la intimplare si-ti fac un film asa de credibil de juri ca e rupt din realitate.ai intrat macar odata pe un platou de filmare sa vezi cum se face un film? sau sa vezi cum regizorul iti pregateste minciuneli credibile,pentru public.eu am intrat pe platouri de filmare si am vazut cum se regizeaza tot cum se pregatesc scenariile,si vad cita fictiune baga in filme.in fine ramine sa vedem ce se va ma intimpla in viitor ca tare-s curios. o zi buna sa ai
Citeaza Raspunde

Postat de GEKADOS pe 7 Iulie 2009 la 12:55

si iti mai recomand ceva daca tot esti impatimit la acest subiect. supermarchet secret,si ingerul digital. asta chiar e tare.e in doua serii.
danieI Avatarul lui danieI
Citeaza Raspunde

Postat de danieI pe 7 Iulie 2009 la 17:35

Pt GEKADOS:

Poate invidia este in radacinile noastre, dar ne putem schimba, doar suntem niste fiinte evoluate, tocmai asta promite si venus project, toata lumea sa fie egala, fara diferente, nu ca in ziua de azi, daca ai bani studiezi la harvard, daca nu ramai vreun geniu nedescoperit. S-a pus prea mult baza pe materialism, omul vrea sa posede mobile si imobile si mai stiu eu ce. Trebuie sa ne dam seama singuri de o emancipare si purificare, sa punem mai mult baza pe relatii interumane in loc sa avem grija de a avea si a poseda. Pe cand exista griji mult mai importante, noi avem mintea ocupata cu ce nu ar trebui. Principalele noastre griji ar trebui sa fie purificarea sufleteasca si evolutia. Acolo sus sigur e ceva ce ne protejeaza, sunt sigur, am trecut prin 3 accidente de toata lumea se mira cum am scapat cu viata, intr-un accident nu am avut nici o zgarietura, desi am zburat prin aer vreo 50m, plus cat am alunecat pe sosea printre alte masini, la randul lor masinile ocolindu-ma sa nu ma calce, deci da cred in ceva acolo sus, poate e D-zeu, poate e altceva, cert e ca exista ceva care ne protejeaza.
Citeaza Raspunde

Postat de danieI pe 7 Iulie 2009 la 17:43

Apropo de biserica, a fost aseara un reportaj cu un calugar homo, ce parere ai despre asta?
Citeaza Raspunde

Postat de GEKADOS pe 7 Iulie 2009 la 18:30

imi pare rau ce ti sa intimplat,sincer ,am avut si eu parte de accidente la viata mea.dar mult mai dure.am fost pus in situatia sa-mi numar secundele pina ce mor.mi-am vazut moartea cu ochii de multe ori credema.eram odata pe autostrada undeva prin europa si am ramas fara frini cu o masina de tonaj mare aveam cu totul cam 47 de tone,sa oprit camioanele in coloana si cind am apasat pedala de frina nimic,m-am dus ca pe sanie,mai aveam cam 25 de metri pina in spatele la primul camion oprit in coloana.m-am uitat in oglinda si pe banda 2 si 3 veneau masini cu viteza mare si riscam sa fac un accident in lant care se lasa cu multi morti,in dreapta era o prapastie de nui vedeai fundul,si am ales sa mor doar eu neputind sa evit situatia in nici un fel,si am inceput sa-mi numar secundele pina ce mor.in acele clipe ma gindeam la cei dragi mie.in ultima secunda din instinctul de a ma proteja am virat un pic stinga,consecintele,,cabina de la 10 centimetri de piciorul drept sa facut acordeon din 2,5 metri lungime sa facut 45 centimetri,cutia de viteze sa rupt si a cazut pe autostrada au explodat obloanele si a sarit toata marfa in laterale in spatele meu sa izbit de remorca un furgon cu 5 persoane ia luat targa pe toti.ideia e ca stiu cum e sa scapi dintr-un accident doar cu o zgirietura ca si eu tot asa ca tine nu am patit nimic.nimeni nu credea ca am scapat cu viata cind vedea camionul facut praf.de aceea eu cred in dumnezeu si in puterea lui si cred ca am fost lasat sa mai traiesc din anumite motive stiute de el. si cu a doua intrebare cu calugarul ,hm nui singurul caz sa stii si nu numai in romania.eu cunosc un caz concret ,fratele fostului meu antrenor era un nebunatic. batai ,femei, discoteci si asa mai departe.la un moment dat se casatoreste cu o femeie frumoasa si cuminte ca o cunosteam din vedere.casatoria nu ia schimbat caracterul si apucaturile nici copilul care a venit printre timp,dupa citiva ani de casatorie sa intimplat ceva care ia socat pe toti,sa calugarit omule daca iti vine sa crezi,a lasat familia si a plecat in munti la un schit de calugari.nu mai stia nimeni de el nimic nu a pastrat contactul cu familia.dupa 5 ani apare inapoi si isi reia viata de casnicie spre stupefactia tuturor.ma intilnesc cu el si il intreb cum vine asta ce a fost in capul lui la care el imi raspunde ca era constient de el ca facea familia sa sufere si din dragoste pentru ei si sai protejeze a plecat la schitul respectiv. dar nu a putut sa reziste sa stea definitiv acolo.din cauza ca era obisnuit cu familia cu femeia lui ii lipsea dragostea trupeasca.deci in concluzie ca sa fii un adevarat calugar tre sa ai si har sa ai chemare pentru asta nu poate oricine sa fie calugar sa se abtina de la toate placerile ce ne inconjoara.acei calugari care au cazut in pacatul asta si au facut chestiile alea vor fi aspru pedepsiti de dumnezeu fiindca ei au fost constietizati mai mult ca noi de importanta acestor pacate si tot au facuto.firea umana isi spune cuvintul in final adica orice om are nevoie de afectiune si de dragoste.altii inteleg gresit aceste lucruri ei cred ca tot ce le place trebuie sa le si apartina.. alte intrebari,de orice gen..
Citeaza Raspunde

Postat de danieI pe 8 Iulie 2009 la 15:51

Citeaza Raspunde

Postat de danieI pe 8 Iulie 2009 la 22:41

OFFTOPIC @ GEKADOS: nu-mi zice ca si tu esti pompier.
ONTOPIC: ca sa scapam de dominatia corporatocratiilor care ni se pregateste trebuie sa luam masuri la nivel individual. Un exemplu ar fi mancarea (de care toata lumea depinde): poate daca ne-am construi sere proprii in care sa ne crestem legumele, am lovi destul de tare piata de import a legumelor si fructelor. Usor, usor sa invatam sa ne producem singuri cele de care avem nevoie. Alt exemplu ar fi carburantul, am vazut un sistem bazat pe hidroliza apei pe siteul fymaaa.blogspot.com nu stiu daca a fost testat cu succes sau nu, dar este un model foarte interesant.
Citeaza Raspunde

Postat de GEKADOS pe 9 Iulie 2009 la 14:39

De la: danieI, la data 2009-07-08 22:41:19OFFTOPIC @ GEKADOS: nu-mi zice ca si tu esti pompier.
ONTOPIC: ca sa scapam de dominatia corporatocratiilor care ni se pregateste trebuie sa luam masuri la nivel individual. Un exemplu ar fi mancarea (de care toata lumea depinde): poate daca ne-am construi sere proprii in care sa ne crestem legumele, am lovi destul de tare piata de import a legumelor si fructelor. Usor, usor sa invatam sa ne producem singuri cele de care avem nevoie. Alt exemplu ar fi carburantul, am vazut un sistem bazat pe hidroliza apei pe siteul fymaaa.blogspot.com nu stiu daca a fost testat cu succes sau nu, dar este un model foarte interesant.
da de ce nu-ti plac pompierii? sau te-a suparat vre-un pompier am facut armata la pompieri in bucuresti cam asta ar fi expicatia.topic 2..eu unul pun mare accent pe mincarea naturala,e mult mai sanatoasa leguma din gradina ta,dar vezi ca nu toti avem posibilitatea de a face un solar sa-ti pui ce vrei in el.pe mine ma intereseaza foarte mult energia verde,energia eoliana si solara ,fotovoltaica.la tine la constanta ai multe avantaje ca bate si vintul si ai si soare mult asa ca poti sa faci o mica investitie in acest sens doar pentru casa ta .de exemplu iti trebuie cam 5 KW pentru o casa.media e de 3,5 pe casa dar am zis 5 pentruca tu o sa ai toate instalatiile pe curent de asta.iti pui 10 panouri solare fotovoltaice pentru producerea curentului, si un generator eolian mai mic pentru suplimentarea curentului in caz ca nu e soare iti ei baterii de stocare si convertizor.iti faci fintina si fosa.in felul asta nu mai ai treaba cu racordarile la oras.nu mai depinzi de ei si iti faci si un solar cum ai zis tu si cultivi ce vre salata toate verdeturile de baza.poti face mai multe culturi pe an ca il poti incalzi solarul.este intradevar un pic de investitie dar nu mai ai treaba cu nimeni toata viata.eu am mai multe nebunii in cap vreau sa-mi cumpar un generator de curent de 10 kw si sa pun un motor sa-l angreneze,dar un motor care consuma apa.mai exact motoarele pe hidrogen.au un separator care separa hidrogenul din apa si hidrogenul e un fel de carburant care se obtine arderea.sint masini deja construite cu astfel de motoare.mie mi-ar trebui doar un motor din ala si pot sa fac o groaza de chestii.am schita lui dar singur nu pot sa-l pun la punct.asta e ideia mea de viitor sa obtin energie verde dar trebuie un pic de investitii,si cum banii nu se gasesc pe drum....
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 13 Septembrie 2009 la 19:37

De la: Xandra, la data 2008-03-10 11:48:06prima parte, cea despre religie, mi-a palcut cel mai mult! si chiar cred ca totul este o poveste manipulatoare...
m-a uns la suflet...m-a socat...pentru ca nu m-a socat...inauntrul meu stiam si stiu asta...totul e o mare minciuna...manipularea este metoda fiintei rationale si intelegiente, supreme, de a obtine orice ...usor.
georgepaul87 Avatarul lui georgepaul87
Citeaza Raspunde

Postat de georgepaul87 pe 2 Octombrie 2009 la 13:00

BAI ILUMINATILOR!!! :)))) Terminati cu prostiile, va rog.. :))) Puneti mana si cititi mai mult... Un sfat prietenesc.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 Octombrie 2009 la 13:03

De la: mateigeorgepaul, la data 2009-10-02 13:00:26BAI ILUMINATILOR!!! :)))) Terminati cu prostiile, va rog.. :))) Puneti mana si cititi mai mult... Un sfat prietenesc.

In sfarsit, un sfat ca la carte!!!
Citeaza Raspunde

Postat de georgepaul87 pe 2 Octombrie 2009 la 15:55

De la: daria_ta, la data 2009-10-02 13:03:35
De la: mateigeorgepaul, la data 2009-10-02 13:00:26BAI ILUMINATILOR!!! :)))) Terminati cu prostiile, va rog.. :))) Puneti mana si cititi mai mult... Un sfat prietenesc.

In sfarsit, un sfat ca la carte!!!

Mersi Daria, cineva trebuie sa intoarca pagina...

Sa nu ma intelegeti gresit, nu spun ca eu detin adevarul, dar incercati sa va desprindeti de diletantism... Si hotarati-va in ce credeti, in Iisus, in extraterestrii, in om sau... in karma?!?
Citeaza Raspunde

Postat de georgepaul87 pe 2 Octombrie 2009 la 22:34

De la: GEKADOS, la data 2009-07-07 12:48:13pe mine ma surprinde ce efect au filmele astea asupra populatiei. atunci domnii masoni obtin ceea ce vor. prin manipularea omenirii,si sa-r parea ca au succes. iti dau dreptate ca intr-un film exista o saminta de adevar dar asta la filmele cu drame cu povesti de dragoste, dar cu documentarele sint altfel. uite daca vrei iti fac eu un film documentar cu un subiect anume ales la intimplare si-ti fac un film asa de credibil de juri ca e rupt din realitate. ai intrat macar odata pe un platou de filmare sa vezi cum se face un film? sau sa vezi cum regizorul iti pregateste minciuneli credibile, pentru public. eu am intrat pe platouri de filmare si am vazut cum se regizeaza tot cum se pregatesc scenariile,si vad cita fictiune baga in filme. in fine ramine sa vedem ce se va ma intimpla in viitor ca tare-s curios. o zi buna sa ai

Una din putinele pareri de bun simt. Imi place cum gandesti, Gekados.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Noiembrie 2009 la 08:24

e de ajuns sa te uiti in romania sa vezi cat de usor e sa manipulezi populatia.

oamenii-s niste oi, daca suntem extrem de norocosi exista un grup de elita care ii tine in frau pe oameni de la autodistrugere, ca pana una alta, razboiul ne e in gene.

Omul ca fiinta, toata viata sa face de fapt 2 lucruri:

1. Consuma absolut toate resursele, cat mai multe cu putinta.

2. se reproduce.

seamana cu definitia unui virus, si pana una alta, cel mai important lucru in viata oricui e: sexul si mancarea.

ca mai sunt oameni care pe parcursul vietii lor creeaza, imbogatesc societatea, (si vorbesc DOAR de arta, pentru ca arta e singurul lucru cu adevarat de valoare in planul existential al trairilor/simturilor) nu schimba cu nimic punctul 1 sau 2 pe "marele plan existential".

daca maine ar disparea acest globulet, probabil nimeni nu i-ar duce lipsta, precum peste 5 generatii plozii tai nu vor sti, sau nu le va pasa, ca ai existat.

Singura cale spre nemurire e arta de a creea, ceva care sa ateste ca ai existat...

asadar ce conteaza cine conduce lumea, cum si spre folosul cui. Important e ca in viata ta sa ai cat mai multe momente placute, caci doar cu asta ramai, amintiri, clipe, momente... ca stii sau nu stii, nu schimba cu absolut nimic existenta ta.

Iar cand tu nu mai existi, s-ar putea ca nici lumea sa nu mai existe. Deci, ce mai conteaza tot rahatul asta denumit teoria conspiratiei? oricum TU nu vei putea schimba VREODATA ceva pe acel plan.

kuhein Avatarul lui kuhein
Citeaza Raspunde

Postat de kuhein pe 19 Aprilie 2010 la 15:45

Mult prea disperati cu filmul lor , eu nu cred ca americanii sunt atat de puternici pe cat pretind , astea sunt teorii veki si destul de comune in cartzile lui Orwell de exemplu deci au o baza care a mai fost auzita deci usor pt oameni sa creata toate rahaturile.
Eu unu prefer sa ma joc un joculetz :
http://www.arhaic.ro/ref_2
si sa`mi primesc premiile fara sa ma doara capul de americani.
zen Avatarul lui zen
Citeaza Raspunde

Postat de zen pe 20 Aprilie 2010 la 18:10

Orice idee(poveste) buna valoreaza. Pt cei care au zis ca Zeitgeist a avut ca scop informarea publicului gratuit, fara niciun profit: WRONG!
Trafficul, si popularitatea valoreaza.. filmul a fost distribuit gratuit, dar pe site sunt scoase cartile la vanzare. Mai sunt si reclame parca..
Orice om cu acces la internet a vazut filmul, sunt sigur.. se pot efectua si donatii pe site parca..

Oricum Biblia va ramane cea mai populara si mai bine vanduta poveste.. pentru ca ofera comfort, si pare oficial..
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: << 1 2 3 4 5
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info