Relatia cu religia?
Pagina 1 din 4

Toate forumurile » Relatii » Altele » Relatia cu religia? » Pagina 1 din 4

Pagini: 1 2 3 4 >>
Sari la pagina:
rhadooliano Avatarul lui rhadooliano
Citeaza Raspunde

Postat de rhadooliano pe 18 Ianuarie 2008 la 21:00

Demult, cand timpul nu era numarat cu ceasul existau 2 tipuri de religie care corespundeau la 2 tipuri de oameni....Vanatorii, care credeau ca fiecare animal si planta si padure si rau are un spirit care nu trebuie suparat si Cultivatorii....aia care au statueta cu femeia cu pantece si sani exagerati....asta deoarece barbatul avea samanta iar femeia era privita ca "pamantul", locul unde se putea cultiva si creste samanta. Ei aveau spirite ptr culturi, ploi, vant, fenomene ale naturii. BUUUUUN! Mai tarziu ne-am amestecat si a disparut casta vanatorilor, insa a ramas ceva din ea....bucati de cultura...implicit religie! Au dainuit mult timp zeii animal(a se vedea Egiptul antic si zeii lui..ca ex AHNUM care avea cap de berbec)....S-a realizat ca tipul asta de religie nu mai stavilea masele(se certau unii cu altii care e mai tare). Asa ca s-au gandit la o alta forma de manipulare a maselor...si asa se trece incet la o religie MONOTEISTA....una ar fi crestinismul care are o carte de legi....cum se numeste ea? Biblia....! De unde vine ea? Biblia este formată din 66 de cărți individuale, scrise pe 3 continente, în 3 limbi diferite, de-a lungul unei perioade de aproape 1500 ani, de către mai mult de 40 autori (care aveau vârste și stiluri diferite de viață).Scripturile sacre din iudaism și creștinism. Aceste scripturi sunt compilații ale unor documente separate (numite "cărți") Au fost mai întâi adunate pentru a forma prima biblie evreiască, Tanach, iar mai târziu, cu adăugiri, Biblia creștină. Pai te intrebi....cum naiba au reusit astia sa faca o carte. Si azi daca pui 40 de oameni sa scrie o carte preluata din altele 66 care au fost scrise dupa amintirile si interpretarile altora iese o tampenie....si azi avem telefon, net, putem sa ne punem de acord! In plus....care sunt adaugirile care au trebuit neaparat facute ptr ca biblia sa devina crestina? Prima si cea mai importanta:"CREDE SI NU CERCETA!!!!" Ori tocmai asta indeamna la tampire in masa....adik daca unu imi zice ca apa e negru inchis....eu trebuie sa cred desi poate o sa vad ca apa e incolora....dar eu is tampit si nu stiu. Si prin intermediul supunerii si al credintei....Biserica tot face adaugiri care ii convin la timpul oportun....si ajungem ca din evul mediu pana in zilele noastre biserica sa devina a 2-a putere in stat. Are cele mai multe averi(desi D-zeu nu spune asta), preotii sunt un fel de agenti imobiliari ce iti vand locul in RAI....pai D-zeu zice(prin ei normal) ca preotul e cel care e aproape de sufletul nostru....dar nu zice contra taxa! Religia se va schimba muuuult cand stra-stranepotii nostrii vor trai...ca doar daca au "prins pe D-zeu de un picior" n-or renunta asa usor. Numai daca ne gandim la Tanacu si mintea perversa a lui Daniel, la homosexualitatea si pedofilia din biserica, la cat pot minti preotii, la faptul ca blameaza transplantul, donarea de organe, clonarea....dar daca ei sunt in pozitia de a-si salva viata printr-unul din procedeele medicale amintite sar ca orbii cu bani si influenta pai dragul meu San ne apuca scarba! DUMNEZEU spune in BIBLIE: "Inmultiti-va si stapaniti Pamantul"....pai cine sunt preotii sa schimbe asta? Ne inmultim de cate ori vrem si cu cine vrem!!!! Ne antrenam! Si faza cu nu preacurviti iar nu sunt ei in masura...sau oricine altcineva...sa imi spuna cand preacurvesc...daca in Biblie spunea ca daca mi-o pun cu 7 femei in decurs de 2 ani preacurvesc ziceam ca DA ASA E....dar asa fiecare preacurveste dupa cum crede...alti dupa 1 femeie, altii dupa 1000...Dumnezeu exista in fiecare si il ocrotim si slavim asa cum credem noi si simtim de cuviinta. Daca el ne aude pe fiecare....pocainta si spovedania poate veni si acasa nu oar la biserica unde platesc 5 Ron taxa de spovedanie....Biserica poate fi eventual locul unde sa te concentrezi doar la D-zeu din tine(un fel de sala de lectura daca vrei) si nimic mai mult. Eu cred in D-zeu si il tin aproape...dar nu cred in om! Incet incet crestinismul trece la Politeism...avem zeci si sute de sfinti! Ah...interesant: Cine zice ca Iisus s-a nascut pe 25 decembrie? Nimeni!!!! Craciunul a fost suprapus peste o sarbatoare Slava iar craciun este un zeu pagan transformat d Biserica in Mosul bun!!! Stiu...am postat asta ca replica insa sunt interesat ce pareri aveti fata de acest subiect si cum il vedeti voi pe D-zeu!

martie02 Avatarul lui martie02
Citeaza Raspunde

Postat de martie02 pe 22 Ianuarie 2008 la 12:26

trebuie sa te contrazic putin...sau poate sa fac o completare...nu sunt de acord cu tine, asta deoarece spui ca la inceput existau doua tipuri de oameni...cele doua tipuri de oameni de care vorbesti tu, nu au existat in acelasi timp, sunt doua tipuri de societati..prima a fost cea de Vanatori si Culegatori, si in cadrul acestei societati rolul vanatorilor il ocupau barbatii, pe cand femeile erau "culegatorii"...fiind desigur mai usor si mai putin riscant...si aceste societati exista si azi in zonele desertice din Africa si jungla braziliana, iar cel de-al II-lea tip de societate la care tu faci referire, "cultivatorii", sau mai bine zis societatea pastoral-agrara, sunt cei care...spre deosebire de primii care isi mutau tabara in functie de hrana pe care o gaseau, acestia se s-au asezat intr-un loc pentru a se dezvolta cultivand si crescand animale, si desigur mai exista si azi...deci...putem noi spune "la inceput"?...cand inca mai exista?
Si apoi ca sa trecem la religie, aici sunt de acord cu tine...credinta, religia...sunt lucruri pe care le gasim in noi....nu avem nevoie de preoti, reguli, biserici, trebuie sa privim in sufletul nostru, sa fim buni, si sa stim sa facem diferenta dintre rau si bine...si cred ca de la o varsta toti suntem capabili de asta...daca nu, inseamna ca avem o problema... singurul lucru pe care nu l-am inteles este..de ce crezi tu ca "vanatorii si cultivatorii" de care vorbesti nu credeau in Dumnezeu? de ce crezi ca ei credeau in zei?
Adica..ei inca mai exista si azi..iar Biblia a fost scrisa cu mult timp in urma, si vorbeste de un singur Dumnezeu..
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Iulie 2008 la 10:28

Aceeasi parere plina de pacat...o am si eu... m-am lins pe bot de iertarea divina, muylta lume ar zice ca sunt dus....insa daca imi aduc aminte...e vorba aia....cu ....fericiti cei saraci cu duhul, caci a lor va fi imparatzia Cerurilor... ....si muuuulte vooooooooi schimba...Amin !

uite ce am scris pe bolg vis-a-vis de subiect!

http://ro.netlog.com/sallamallecum/blog/blogid=530999

http://ro.netlog.com/sallamallecum/blog/blogid=530997

http://ro.netlog.com/sallamallecum/blog/blogid=548629

http://ro.netlog.com/sallamallecum/blog/blogid=563908

alexutzy2004 Avatarul lui alexutzy2004
Citeaza Raspunde

Postat de alexutzy2004 pe 22 Iulie 2008 la 12:07

nah cam asta e adevarul. biserica e o afacere si asta a fost inca de la inceputul istoriei umane asa cum o stim noi. religia in schimb... aici e cu doua taisuri. e o metoda de manipulare a maselor foarte eficienta si necesara.necesara pentru ca majoritatea "oilor" au nevoie de cineva care sa le zica ce sa faca, cum sa faca, cand sa faca;daca dispare religia s-ar duce de rapa toata societatea noastra.nu zic ca ar fi un lucru rau.. nu se stie.sustin si eu ideea ca daca e sa fii un om bun poti sa o faci si fara sa iti ingradesti singur libertatea prin religie.dar oamenii de rand nu isi pot asuma responsabilitatea pentru propriile actiuni.au nevoie de religie,divinitate, au nevoie sa creada in ceva si atunci cand se resemneaza la a duce o viata modesta in cursul careia ajung sa se urasca pe sine dar si partenerul de viata, le ramane totusi replica "asa mi-a fost scris" BULLSHIT!!!norocul ti-l faci singur
supervio Avatarul lui supervio
Citeaza Raspunde

Postat de supervio pe 3 August 2008 la 11:15

Daca credeti in Dumnezeu si credeti ca ce scrie in Biblie este sfant,atunci incercati sa traiti asa,daca nu bafta voua!
Eu sunt cu totul de acord cu ceea ce scrie in Biblie,chiar daca in afara de omor,furt,adulter(toate sub forma fizica) le am cam incalcat pe restul.
Eu fac bine pt ca asa trebuie sau pt ca asa simt eu?
Ai grija la ce raspunzi,pt ca intrebarea asta isi gaseste si alta forma:Daca un preot e homosexual,dar el nu comite pacatul fizic(poate nici pe cel spiritual:fantezii),are dreptul sa fie preot?
Cat direct despre Dumnezeu...nu cred ca conteaza daca eu cred in El,conteaza faptul ca dupa cate am facut El inca mai crede in mine.
Da!cred ca exista si da,in mare parte eu fac bine pt ca asa trebuie nu pt ca asa vreau.
Cred ca merit si poate o sa ajung in Iad,daca nu,cu siguranta o sa ma vedeti in Purgatoriu.
Dar,am si eu o intrebare pt voi.timpurile difera,Biblia s-a scris in alte vremuri sub alte reguli.Baza ramane aceeasi.Intrebarea este:voi interpretai Biblia cuvant cu cuvant,sau ingeleti ideea de baza?
Este ca si cum ai spune nu te juca cu focul ca te arzi.Tu ce faci;te joci efectiv cu focul si acuma ai incetat;nu o sa mai incalzesti mancarea,nu o sa mai luminezi...etc.
gabynegru Avatarul lui gabynegru
Citeaza Raspunde

Postat de gabynegru pe 11 August 2008 la 21:28

credinta conteasa nu religia. degeaba ai religie daca nu ai credinta.

daca vreti sa mai povestim va astept pe adresa gabynegru@gmail.com

ps. rhadooliano Biblia a fost scrisa pe 2 continente: Europa si Asia
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Septembrie 2008 la 13:01

Daca nu as fi intrat pe mailul fostului meu prieten,pe bune ca ti-as spune ca n-am mai vazut o combinatie asa ucigatoare de idei geniale cu idei idioate in creierul unui baiat.Dar fiindca vorbim de Yuppy MEN'S ONLY si am mai si intrat prin "efractie" pe aceasta adresa de mail,ma vad obligata sa-mi tin guritza si sa ma rog sa dau din greseala peste tine pe strada.Pentru ca, desi cu unele influente aberante tipic barbatesti, tu spre deosebire de altii...GANDESTI!!!Bravo!(apropo,pt unele dintre intrebarile pe care ti le pui,exista niste intrebari logice si incombatabile.Cu cateva mici retusuri ai putea deveni perfect) :) glumeam...
frozensoul Avatarul lui frozensoul
Citeaza Raspunde

Postat de frozensoul pe 22 Noiembrie 2008 la 16:06

Religia biblia sunt sfinte si cu asta basta..:)))))YA right

Ca sa luam ca exemplu "mitul" despre Isus remarcam ca este o copie la indigo a zeci de credinte egiptene persane grecesti corintiene hinduse,....care au acelasi "story" de la un capat la altul ...

Sa lasam cultul si sa trecem la cea de-a doua parte...BIserica

Biserica este o institutie menita sa pastreze valorile cultului si sa o raspandeasca.

Biserica cat si cultul nu pot face altceva decat sa ofere alinare sufleteasca pt cei ce o cer, ATAT.

Nu hraneste nu evolueaza omul nu produce nimic ..decat acest efect psihic de alinare.

Trebuie amintit ca unele culte precum "Catolicismul" a fost raspandit prin crime cuceriri (amintind despre Inchizitie si schismele sale)

Pai daca Biserica este divizata atunci este logic si limpede ca nu mai este Biserica.

QED.

san Avatarul lui san
Citeaza Raspunde

Postat de san pe 23 Noiembrie 2008 la 07:53

Nu contest existenta unei divinitati supreme dar religia e pe cale sa dispara, caci si-a pierdut credibilitatea si utilitatea in societatea contemporana (daca gandim putin nu e de mirare), biserica e ca o fosila care se zbate sa mai prosteasca pe ultimii credinciosi. E timpul ca omul sa-si asume resposabilitatea pentru toate actiunile pe care le face, si daca vrem o lume mai buna sa punem mana de la mana si sa consstruim o lume mai buna.
femeie Avatarul lui femeie
Citeaza Raspunde

Postat de femeie pe 24 Noiembrie 2008 la 16:03

in sfarsit gasesc un loc unde pot spune ca nu cred in dumnezeu si nimeni nu rade de asta....e bine ca lumea se trezeste la realitate...cum sa contrazici stiinta cu atata frenezie? Adica fosilele dinozaurilor de acum miliaone de ani au fost puse in pamant de dumnezeu ca sa ne puna la incercare credinta? S-au poate ca doar acest gand ca exista ceva superior care ne manevreaza dupa bunul plac este un scop in viata...traim pt mantuire:))...cel mai probabil ca Darwin era beat cand a demonstrat f simplu cum a aparut viata pe pamant...este mult mai simplu sa ne aruncam cu capetele inainte si sa dam vina pe dumnezeu pt tot ce n-i se intampla in loc sa evoluam mintal...foarte multe cunostinte nu am in domeniu dar incepand sa descopar legile fizicii sunt convinsa ca putem demonstra orice se intampla pe pamant fara a-l baga pe dumnezeu in tot. Toate au o explicatie logica insa oare nu ar fi haos daca nu ar exista numai in mintea oamenilor inculti acest dumnezeu? Cum s-ar mai realiza controlul maselor?
san Avatarul lui san
Citeaza Raspunde

Postat de san pe 25 Noiembrie 2008 la 16:49

Nici stiinta nu poate dovedi deocamdata cum a aparut viata pe pamant, caci s-au lovit de un baraj, cand au incercat sa afle cum s-a format ADN-ul, care se pare ca are insusirile unui produs inteligent. Dar nu cred ca are rost sa ne consumam energia cu asa intrebari, cand sunt multe alte probleme de rezolvat in societatea contemporana, incurajez stiinta spre binele umanitatii, spre un sistem de invatamant mult mai practic, un exemplu de bani si stiinta indreptata gresit este tehnologia din armata.
frozensoul Avatarul lui frozensoul
Citeaza Raspunde

Postat de frozensoul pe 25 Noiembrie 2008 la 16:59

Pt SAN:

Stimate tanar daca religia prezinta deseori fenomene science-fiction gen mersul pe apa resurectari de zei , insanatosiri pri n batai de palme care nu au cum sa fie demosntrate sau practicate, stiintza are si ea anumite probleme.
Crae sunt acelea ? e foarte simplu ...marea problema e ca stiintza este foarte putin ajutata de noi, pt ca noi suntem specializati si ne specializam sa "facem" bani si putine activitati merg in sensul tehnologiei de asta suntem cam retardati cu evolutia.
In sistemul monetar in care traim sansele de evolutie sunt foarte slabe ....de aici necunoastearea "adn-ului' ce cum cand si mai stiu eu ce problematici nerezolvate.
undermad Avatarul lui undermad
Citeaza Raspunde

Postat de undermad pe 25 Noiembrie 2008 la 22:30

yo snt km ateu (la orele de religie lipseam ca sa nu deranjez profesoru si pentru asta aveam 10). ultima data am fost la biserica vara trecuta la nunta la sora mea. si tot nunteleg o gramada de kestii, cum adica sa saruti sticla de p tablouri, sau sa bei vin din lingurita dupa toti nespalatii. l-a vazut cineva p D-zeu? Dc snt atatea religii?...si mai is multe kestii
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Noiembrie 2008 la 03:46

PRIMA INVATATURA CRESTIA E: DUMNEZEU A CREAT OMUL DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA SA!
AZI OMENIREA A AJUNS LA UN NIVEL DE INTELIGENTZA INCAT CREAZA ALTZI OAMENI DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA ALTORA (CLONAREA UMANA)
OARE NU CUMVA CEI CE SUSTIN ACEASTA "PROSTIE" NU FAC ALTCEVA DECAT SA SE CONTRAZICA PE EI ISASI SI SA SE MINTA ASTFEL?
SAU POATE CA ASTA FAC EI CEL MAI BINE, DIN ASTA TRAIESC,CASTIGAND POATE CU MULT MAI MULT DECAT ENORIASI CE CALCA PRAGUL BISERICI
BISERICA= CEVA FACUT DE MANA OMULUI DENUMITA CASA DOMNULUI
POI DACA E CASA DOMNULUI DECE NU SI-O FACE EL SII DE CE NU PLATESTE CHIRIE SAU IMPOZIT?
RELIGIA= UN INSTRUMENT DE A MANIPULA MASELE DE OAMENI DIN CELE MAI VECHI TIMPURI.
AU FOST SI SUNT MULTZI CARE DIN ACEASTA...... NUSTIU CUM SA EXPLIC ACEASTA INVENTZIE CAUZATA DE ANUMITE EVENIMENTE NATURALE,VEZI FULGERUL SAU ERUPTZIILE VULCANICE, ETC AU FACUT AVERI COLOSALE, AVAND O PUTERE DE CONVINGERE ASUPRA ALTORA AU INSTAURAT CEEA CE ULTERIOR SA TRANSFORMAT IN CEEA CE ESTE AZI RELIGIA. RELIGIA MISJOCUL DE INFRATZIRE SI DECIMARE A MIILIOANE DE OAMENI.
san Avatarul lui san
Citeaza Raspunde

Postat de san pe 26 Noiembrie 2008 la 14:01

Pai vezi frozensoul, pe mine ma sperie goana asta dupa bani care duce la indobitocirea populatiei, acum tinerii se duc ori la economie, ori la drept, si daca se inscrie cineva la medicina, nu o face pentru ca ii place vocatia, ca vrea sa ajute oameni, ci pt ca se plateste bine. Cand cauti un loc de munca "job" apar niste termeni in engleza, niste functii, se gasesc acum atatea materiale gen "arta manipularii, secretele succesului in afaceri" adica materiale pline de kk unde te invata cum sa fii un avid dupa bani si sa-i pacalesti pe toti pentru a avea succes. Societatea de astazi este plina de companii si institutii inutile pentru binele umanitatii, dar incet se va schimba situatia, este inevitabil.
san Avatarul lui san
Citeaza Raspunde

Postat de san pe 26 Noiembrie 2008 la 14:39

Ca ajungi la un moment dat sa te intrebi de ce? de ce facem o facultate care nu ne ajuta la nimic, si ne angajam tot pe baza unui "training" de cateva luni, de ce o gramada de oameni cu studii superioare ajung sa lucreze peste hotare ca niste sclavi in domenii unde nici nu te intreaba ce specializare ai, de ce razboaie inutile si bani investiti aiurea, de ce din cauze financiare se destrama familii, de ce toti suntem dominati de frica? de ce exista companii care produc otrava si ne-o vand (ex.comp. de tabac) Oare nu suntem noi acele fiinte superioare inzestrate cu ratiune? De ce ne comportam ca niste animale? De ce sistemul nostru de conducere urmeaza exemplul unur insecte ca furnicile sau albinele, am ajuns sa fim la mintea unei insecte? Incet incet lumea se trezeste la realitate, si vor aparea tot felul de crize. Cat despre religie, nu noi oamenii am scris biblia? L-am inventat pe Dzeu si pe diavol, daca analizam mai atent biblia, indiciile (Dzeu - chipul si asemanarea noastra) ne conduc la un raspuns - noi suntem Dzeul pe care l-am inventat, in noi sta si puterea binelui si a raului.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Noiembrie 2008 la 22:00

San si Frozensoul, de ce nu spuneti sursa comentariilor voastre?! sa stie tot omul care intra pe aici.

O fac eu..vedeti documentarele Zeitgeis - The movie si Zeitgeist- Addendum. Pe langa ce stiati sau banuiati deja acestea va vor da raspunsurile care le cautati...daca sunteti destul de deschisi la minte sa le acceptati!
san Avatarul lui san
Citeaza Raspunde

Postat de san pe 28 Noiembrie 2008 la 11:52

Pentru ca mi-am dat seama de anumite chestii inainte sa vad doc., insa da, il recomand, doc. este o privire logica asupra problemelor societatii.
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 1 Decembrie 2008 la 16:50

Dragilor, nu va jucati cu DUMNEZEU pentru ca va ardeti! Grav! Vreti exemple de oameni care L-au luat in ras Pe DOMNUL? Let's see.. Marilyn Monroe care dupa ce a ascultat o predica a unui pastor despre Isus a spus "N-am nevoie de Isus al tau" si o luna mai tarziu a murit: printr-o clisma de medicamente (vezi Discovery pt detalii). John Lennon a spus ca el e mai cunoscut decat DUMNEZEU. A doua zi a fost impuscat de 6 ori de catre un nebun. Dati-mi voie sa va spun ca va puneti cu un DUMNEZEU care are indelunga rabdare, dar nu infinita! Cautati-l pe DOMNUL si El vi se va revela! O sa vina si vremea voastra! No worry! Numa sa nu fie prea tarziu!
san Avatarul lui san
Citeaza Raspunde

Postat de san pe 2 Decembrie 2008 la 16:52

Vrei sa bagi frica in noi, nu stii ca frica este principala cauza pentru care oamenii devin periculosi? iti garantez ca multi o patesc si fara sa rada de Dzeu, n-ai nici o logica in ce spui acolo. Cata vreme umbli orb in cautarea lui Dzeu te alegi cu iluzii.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 Decembrie 2008 la 16:54

De la: Arrasel, la data 2008-12-01 16:50:24Dragilor, nu va jucati cu DUMNEZEU pentru ca va ardeti! Grav! Vreti exemple de oameni care L-au luat in ras Pe DOMNUL? Let's see.. Marilyn Monroe care dupa ce a ascultat o predica a unui pastor despre Isus a spus "N-am nevoie de Isus al tau" si o luna mai tarziu a murit: printr-o clisma de medicamente (vezi Discovery pt detalii). John Lennon a spus ca el e mai cunoscut decat DUMNEZEU. A doua zi a fost impuscat de 6 ori de catre un nebun. Dati-mi voie sa va spun ca va puneti cu un DUMNEZEU care are indelunga rabdare, dar nu infinita! Cautati-l pe DOMNUL si El vi se va revela! O sa vina si vremea voastra! No worry! Numa sa nu fie prea tarziu!

NO COMMENT! Frica este controlul!
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 2 Decembrie 2008 la 20:52

San, ca tu ajungi in Rai sau ca ajungi in iad si te chinuie satan in lava, pe mine nu ma incalzeste cu nimic! Eu tot nu-mi iau Lexus! Si nici casa nu mi se da! Intelegi? Sa il ai pe Isus Hristos in viata ta e cea mai buna afacere pe care o poti face in 2008! Este cea mai inteleapta decizie! Ai incercat macar sa il cauti pe Domnul? Sau scrii pe aci ca tot te plictisesti? Da-mi voie sa-ti spun ca daca eu ma insel si nu e Dumnezeu, atunci voi pierde 50 de ani din viata cautand ceva inexistent! Dar daca tu te inseli, ai pierdut o vesnicie! SI te pandeste un rau de foc! Viata asta e un test! If you pass it, well done my friend! But if you don't.. that sucks dude! Good luck!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 Decembrie 2008 la 21:19

De la: Arrasel, la data 2008-12-02 20:52:10San, ca tu ajungi in Rai sau ca ajungi in iad si te chinuie satan in lava, pe mine nu ma incalzeste cu nimic! Eu tot nu-mi iau Lexus! Si nici casa nu mi se da! Intelegi? Sa il ai pe Isus Hristos in viata ta e cea mai buna afacere pe care o poti face in 2008! Este cea mai inteleapta decizie! Ai incercat macar sa il cauti pe Domnul? Sau scrii pe aci ca tot te plictisesti? Da-mi voie sa-ti spun ca daca eu ma insel si nu e Dumnezeu, atunci voi pierde 50 de ani din viata cautand ceva inexistent! Dar daca tu te inseli, ai pierdut o vesnicie! SI te pandeste un rau de foc! Viata asta e un test! If you pass it, well done my friend! But if you don't.. that sucks dude! Good luck!

De unde stii de Rai si Iad. De unde stii de Domnul in forma in care tu il prezinti? Cine te-a invatat? Esti sigura ca vrei sa petreci o viata de om pregatindu-te pt viata eterna acceptand o poveste (religia) asa..pur si simplu, fara sa cauti, fara sa cercetezi adica fara sa evoluezi mental si spiritual? ESTI SIGURA CA NU-TI IROSESTI VIATA ASTFEL?
Daca eu iti spun ca l-am gasit pe D-zeu, dar nu cred in religie si nu traiesc dupa regulile crestinismului...ce zici?
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 2 Decembrie 2008 la 21:33

"Crestin" vine din greaca de la "Christianus" care inseamna "Urmas al Lui Hristos" asa ca nu ai cum sa il urmezi pe Dumnezeu fara sa te numesti crestin. Regulile crestinismului? Nu le-am facut eu iubitule! Dumnezeu le-a scris! Daca l-ai gasit pe Domnul nu ai cum sa nu crezi in Cuvantul Lui (Biblia). Nu crezi ca El ne-a lasat si o rasplata pentru ca noi ne chinuim aici sa fim cum trebe? Crezi ca mie mi-e usor sa nu comentez cand vad atata prostie in jur? Nu il poti cunoaste pe Dumnezeu prin explicatie! Ci doar prin revelatie! Daca l-ai gasit deja, well done! Ma bucur din suflet! Wuv you
san Avatarul lui san
Citeaza Raspunde

Postat de san pe 3 Decembrie 2008 la 18:01

Te-ai gandit vreodata la termeni ca echilibru, normalitate, vid, constiinta? Priveste putin in adancul tau si cauta acele insuri pe care le ai din nastere, ba chiar din burta mamei, eh, aceea e starea de normalitate a spiritului, si cu cat inaintam in varsta oamenii iti baga in cap doctrine, religie, legi de urmat, conditii, valori fie prin educatie, fie prin experienta proprie, iti deformeaza gandirea, dorintele, apar atatea asa zise probleme incat uiti de unde ai pornit, nu-ti mai gasesti timp sa te descoperi pe tine. Nu exista nici iad, nici rai, nu trebuie sa ne inaltam sau sa ne simtim vinovati pentru natura noastra, nu trebuie sa induram si nu vom primi nici o rasplata senzoriala sau materiala dupa moarte, si nici nu vei afla adevarul despre enigmele pamantului dupa moarte, nu te vei intalni cu un Dzeu care iti va scutura mana pentru cat de bine l-ai lingusit, corpul tau se va deteriora ca orice sustanta biologica, iar energia(spiritul, suflarea Domnului, sau cum se mai numeste) care iradiat in corpul tau viu, se disipeaza in vid, sau altfel spus se intoarce la origini.
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 3 Decembrie 2008 la 22:36

San, ai scris lucruri frumoase, insa neadevarate! Pacat! Pari destul de inteligent, insa doar pentru lumea asta! De ce scrii numele Lui Dumnezeu cu majuscula daca nu ii recunosti divinitatea? Domnul sa te binecuvinteze!
san Avatarul lui san
Citeaza Raspunde

Postat de san pe 4 Decembrie 2008 la 17:39

Daca ai fi citit primul post unde am scris "nu contest existenta unei divinitati supreme", deci nu sunt ateu, insa nu sunt de acord cu religia ca institutie, indiferent de cult, puterea si iluminarea pe care si-o atribuie cei de la conducerea biseircii, obiceurile prostesti pe care le promoveaza prin manipulare. Apoi si daca as fi ateu as scrie cu majuscula din respect pentru tine. Asta e parerea mea, daca pe tine te ajuta credinta pe care o sustii sa traiesti o viata fericita, sa faci fata greutatilor (care nu sunt puse de Dzeu sau de diavol in calea noastra ci e numai mana omului si a intamplarii intr-un procent mic), sa te simti implinit sufleteste atunci e foarte bine.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Decembrie 2008 la 07:39

De la: san, la data 2008-12-04 17:39:45Daca ai fi citit primul post unde am scris "nu contest existenta unei divinitati supreme", deci nu sunt ateu, insa nu sunt de acord cu religia ca institutie, indiferent de cult, puterea si iluminarea pe care si-o atribuie cei de la conducerea biseircii, obiceurile prostesti pe care le promoveaza prin manipulare. Apoi si daca as fi ateu as scrie cu majuscula din respect pentru tine. Asta e parerea mea, daca pe tine te ajuta credinta pe care o sustii sa traiesti o viata fericita, sa faci fata greutatilor (care nu sunt puse de Dzeu sau de diavol in calea noastra ci e numai mana omului si a intamplarii intr-un procent mic), sa te simti implinit sufleteste atunci e foarte bine.

..si mai ceva. Problema si ce ma deranjeaza cu adevarat nu este in ce crede sau cum isi gaseste fiecare alintarea sufleteasca. Fiecare are dreptul de a alege si de a-si trai viata cum vrea..cine-s eu sa judec pe cutare sau cutare. Ce este cu adevarat enervant este ca un indoctrinat religios te AGASEAZA la convertire, copiaza exact tiparul religiei ca institutie si nu-ti da dreptul la libera alegere, exprimare si gandire, invocand chinul etern sau dand exemple cu mari personalitati ucise ca au dat o declaratie pacatoasa, samd . Si e de speriat cu ce convingere si indarjire o fac..ce face religia dintr-un om...dar ce ma mir?! ca ne sunt suprimate DOAR inteligenta, creativitatea, libera exprimare, cand, de fapt, pentru convertire, cu crucea in mana si in numele lui D-zeu, au fost ucisi milioane de oameni nevinovati.
radhookoo Avatarul lui radhookoo
Citeaza Raspunde

Postat de radhookoo pe 5 Decembrie 2008 la 17:54

De la: Arrasel, la data 2008-12-02 21:33:34"Crestin" vine din greaca de la "Christianus" care inseamna "Urmas al Lui Hristos" asa ca nu ai cum sa il urmezi pe Dumnezeu fara sa te numesti crestin. Regulile crestinismului? Nu le-am facut eu iubitule! Dumnezeu le-a scris! Daca l-ai gasit pe Domnul nu ai cum sa nu crezi in Cuvantul Lui (Biblia). Nu crezi ca El ne-a lasat si o rasplata pentru ca noi ne chinuim aici sa fim cum trebe? Crezi ca mie mi-e usor sa nu comentez cand vad atata prostie in jur? Nu il poti cunoaste pe Dumnezeu prin explicatie! Ci doar prin revelatie! Daca l-ai gasit deja, well done! Ma bucur din suflet! Wuv you

What shall we use to fill the empty spaces
Where waves of hunger roar?
Shall we set out across the sea of faces
In search of more and more applause?
Shall we buy a new guitar?
Shall we drive a more powerful car?
Shall we work straight through the night?
Shall we get into fights?
Leave the lights on?
Drop bombs?
Do tours of the east?
contract diseases?
Bury bones?
Break up homes?
Send flowers by phone?
Take to drink?
Go to shrinks?
Give up meat?
Rarely sleep?
Keep people as pets?
Train dogs?
Race rats?
Fill the attic with cash?
Bury treasure?
Store up leisure?
But never relax at all
With our backs to the wall.

Morala e buna, muzica e de drogati. Treci peste asta. Asculta constiinta generala de consumator de mituri si vise. Destrama ce ai stiut pana acum. Reconstruieste tu cum crezi dumnezeirea. Daca ajungi tot la Dumnezeul biblic, te-ai mantuit crestineste. Daca nu, te-ai mantuit prin tine. Sufletul tau e impacat cu ce traiesti.

FAC pariu ca nu ai inteles pe deplin ce am scris aici. Si sunt sigur ca nici daca dai un search pe google nu te prinzi care e treaba cu versurile de mai sus.
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 5 Decembrie 2008 la 19:06

radhoocoo i'm not thought to be a retard! W/e
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info