Relatia cu religia?
Pagina 4 din 4

Toate forumurile » Relatii » Altele » Relatia cu religia? » Pagina 4 din 4

Pagini: << 1 2 3 4
Sari la pagina:
martie02 Avatarul lui martie02
Citeaza Raspunde

Postat de martie02 pe 1 Noiembrie 2009 la 20:07

De la: Simply_i, la data 2009-11-01 14:57:10
De la: martie02, la data 2009-10-02 21:46:08
De la: VIPCOSTY, la data 2008-12-17 20:51:26Oameni buni! Incep prin a spune ca ,am ratacit si eu ca si voi ca si altii prin carari gresite! de la ateu,am ajuns semi credincios ,unde amestecam stiinta si SF ul cu religia,dar am ajuns sa cunosc (cat mi s a permis pana acum)ADEVARUL SUPREM!
D U M N E Z E U E X I S T A !!!
Nu l am vazut! de aceea se spune crede si nu cerceta! dar multitudinea de adevaruri din viata de zi cu zi cu zi,pe care daca esti atent nu ai cum sa nu le vezi,m au facut sa ma intreb daca exista Dumnezeu,si sa mi dau seama ca fiecare cuvant din Biblie e adevarat,si ca aceasta Biblie e cuvantul Domnului,lasat pt noi,ca sa L cunoastem pe EL!
Am fost si eu adolescent,si am facut multe prostii, si sa nu credeti ca sunt vreun teolog scolit,ci sunt un barbat ca oricare altul,cu pacatele mele,si poate am fost(si poate inca mai sunt)unul dintre cei mai murdari oameni de pe Pamant! Dar am citit Biblia! Si am vazut atata adevar!si de-a lungul anilor,picatura cu picatura,am adunat cunostinta de Dumnezeu si CONSTIINTA DE SINE!
Hai sa revenim la facerea Omului! Da!! suntem creati de Dumnezeu,dupa chipul si asemanarea...LOR!!!
..."Apoi Dumnezeu a zis:Sa facem pe om dupa chipul Nostru,dupa asemanarea noastra;si ei sa stapaneasca peste............"(Geneza 1/26)
Pai cineva o sa zica..pai ce Dumnezeu e..mai multi?!!
Da! Dumnezeu e TREIME..:TATAL,FIUL SI sf DUH! si e si UNUL,caci toate trei,sunt intr-unul!
Omul,e creat dupa chipul(adica Dumnezeu are infatisare de om,si el s-a intrupat in,FIUL,adica Domnul Iisus) si omul are si ASEMANAREA,adica si noi suntem in acelasi timp,TREIME,si UNUL!
Trupul nostru e reprezentat de Domnul Iisus .
Spiritul nostru,sau sufletul,lumina divina din noi,e bucatica din Dumnezeu,e TATAL!
Iar Sf Duh e VIATA,(Dumnezeu a suflat ,suflere de viata in nari,si omul a devenit suflet viu...),..si se poate spune ca e si AURA omului,sau campul bioenergetic!
Nu v-ati pus intrebarea,..ce cautam pe aceasta lume? Care e scopul existentei noastre?
Traim aceasta viata,pt ca ne a fost daruita sansa aceasta! Cu scopul de a ne purifica PRIN SUFERINTA! Da! prin suferinta! Dar Suferinta pe aceasta lume e mult mai blanda decat suferinta in plan spiritual,dupa moarte(iadul)
Dar de ce trebuie sa suferim? Pt ca suntem pacatosi,chiar de la nastere!Iar Dumnezeu nu poate primi langa el spirite intunecate sau murdare! El e alb imaculat,EL E LUMINA STRALUCITOARE, si nu poti intra plin de noroi sau funingine intr o incapere alba si curata...pt ca ai murdari totul!pur si simplu nu esti primit!Du te si stai cu ceilalti in noroi,in intuneric! Daca vrei sa stai in LUMINA si CURATENIE,.. spala te! curata te! lumineaza te!
Prieteni!mai devreme sau mai tarziu,PRIN SUFERINTA,aici in aceasta viata,sau dupa moarte,in iad,ne vom curata,ne vom caina,si vom cere indurare,si vom recunoaste ca Dumnezeu e TOTUL!
Dumnezeu nu e rau! E bunatatea in sine! E IUBIRE!
Hai sa vedem! Cele 10 porunci...sunt porunci de IUBIRE! Primele 2 sunt porunci de iubire fata de Dumnezeu! Iar celelalte 8 sunt porunci de iubire fata de semeni! Sa nu furi,sa nu ucizi..etc! Cum ai putea sa furi de la copilul tau!De la iubita ta? Nu poti! Pt ca IUBESTI! cUM AI PUTEA SA I UCIZI?
te n fioara doar gandul! Deci.. D u m n e z e u E I U B I R E!!!!
Atunci cum de permite EL, atata suferinta,foamete,razboaie?
Nu ar permite! Dar nu are de ales,..a promis omului libertate,dreptul de a alege,intre bine si rau! Si a lasat si Poruncile! De ce dam vina pe Dumnezeu ca sunt razboaie? Oare nu a spus EL ...sa nu ucizi? De ce dam vina pe Dumnezeu ca e foamete? Nu a spus EL sa ti iubesti aproapele ca pe tine insuti? si de am da un leu pt fiecare flamand,si nu ar mai fi foamete! Avem puterea de a alege intre bine sau rau,dar nu alegem binele,ci raul pt ca e mai usor de facut,mai ademenitor! O casa o ridici intr un an,dar o darami intr o zi! Un om creste intr o viata,dar il omori intr o clipita!
Haideti sa nu judecam,ca sa nu fim judecati! Daca un preot preacurveste,..e om,..slab ca si noi!dar ceea ce spune el,e cuvantul Domnului,iar asta e ceea ce l face pe el preot,faptul ca ne ajuta sa intelegem cuvantul Domnului! Intri la medic si l vezi cu tigara in gura,dar iti spune tie sa nu fumezi! Dar sa nu uitam ca fiecare plateste pt ceea ce face! Toti trebuie sa ne curatim! Sa devenim albi si stralucitori!O va face si preotul si doctorul si ucigasul! Si avem o mare scapare! Il avem pe Vindecator! pe Domnul iisus!,si cum s a curatat de pacate intr o clipa,acel talhar de pe cruce,asa ne putem curata si noi! Doar sa credem in EL! Si sa mergem pe caile lui! In curatie!
Un singul lucru sa tinem minte!: IUBIRE!!!
E sentimentul care ne face mai buni,si ne aduce mai aproape de DUMNEZEU!
DUMNEZEU ESTE IUBIRE PURA!
SA IUBITI SI SA FITI IUBITI!

....tu crezi chiar tot ce scrie in Biblie?

TOT !!!
TOT ce scrie in BIBLIE. Incearca sa O INTELEGI, sa o traiesti.
Traind EXACT prin ceea ce iti solicita/recomanda Biblia, vei trai FRUMOS, SI USOR. Greseala noastra este ca NU traim intocmai - de aicea si SUFERINTA. Lucrurile nu se pot face pe jumatate fara a suferi! Alege sa IUBESTI (!!!) si nici o data si in nici un fel sa nu urasti, si vei vedea ca SUFERINTA nu va mai exista! Alege sa ii ajuti pe altii si vei vedea ca si tu vei fi ajutat!!! DA! Cand te astepti mai putin, cand ai nevoie mai mare - intreaga dragoste divina iti va veni in ajutor, caci DRAGOSTEA ce TU ai SADIT-O va da ROD! Si INMIIT MAI MULT VEI PRIMI.

Exista anumite lucruri care sunt scrise in Biblie si care nu au o explicatie logica.
Imi pare rau, dar eu nu pot sa cred pur si simplu ceva ce nu inteleg total, sau ceva ce nu este explicabil.
Faza cu "crede si nu cerceta" nu functioneaza la mine.
Avem capacitatea de a studia, de a analiza, de a intelege....cum sa credem ceva inexplicabil?
Este impotriva firii umane care cerceteaza tot.
yuppy001569 Avatarul lui yuppy001569
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy001569 pe 1 Noiembrie 2009 la 22:40

s-a vorbit numai de Biblie dar mai sunt si alte carti sfinte cum ar fi Qoranul si Torah, budistii nu cred ca au vreo carte...
Eu personal am citit Qoranul si pot sa spun ca se zice de popoarele vechi , de faraoni despre fetusul uman inaintea nasterii despre Univers, despre Fecioara Maria si Isus si despre Dumnezeu.
Notiunea de Dumnezeu este clara si concisa
Dumnezeu (adica Allah in araba) nu se aseamana cu omul ,Dumnezeu este perfectiunea intruchipata, nu are fiu si nu este o trinitate si Isus este un profet un prooroc la fel ca Moise, Noe, Avraam etc
Adam si eva sunt amintiti si sunt amandoi raspunzatori pentru mancatul fructului oprit ei fiind ispititi de Satana sa manance din fruct pentru ca astfel vor ajunge sa fie vesnici...
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 21 Decembrie 2009 la 23:33

De la: radhookoo, la data 2008-12-05 17:54:33
De la: Arrasel, la data 2008-12-02 21:33:34"Crestin" vine din greaca de la "Christianus" care inseamna "Urmas al Lui Hristos" asa ca nu ai cum sa il urmezi pe Dumnezeu fara sa te numesti crestin. Regulile crestinismului? Nu le-am facut eu iubitule! Dumnezeu le-a scris! Daca l-ai gasit pe Domnul nu ai cum sa nu crezi in Cuvantul Lui (Biblia). Nu crezi ca El ne-a lasat si o rasplata pentru ca noi ne chinuim aici sa fim cum trebe? Crezi ca mie mi-e usor sa nu comentez cand vad atata prostie in jur? Nu il poti cunoaste pe Dumnezeu prin explicatie! Ci doar prin revelatie! Daca l-ai gasit deja, well done! Ma bucur din suflet! Wuv you

What shall we use to fill the empty spaces
Where waves of hunger roar?
Shall we set out across the sea of faces
In search of more and more applause?
Shall we buy a new guitar?
Shall we drive a more powerful car?
Shall we work straight through the night?
Shall we get into fights?
Leave the lights on?
Drop bombs?
Do tours of the east?
contract diseases?
Bury bones?
Break up homes?
Send flowers by phone?
Take to drink?
Go to shrinks?
Give up meat?
Rarely sleep?
Keep people as pets?
Train dogs?
Race rats?
Fill the attic with cash?
Bury treasure?
Store up leisure?
But never relax at all
With our backs to the wall.

Morala e buna, muzica e de drogati. Treci peste asta. Asculta constiinta generala de consumator de mituri si vise. Destrama ce ai stiut pana acum. Reconstruieste tu cum crezi dumnezeirea. Daca ajungi tot la Dumnezeul biblic, te-ai mantuit crestineste. Daca nu, te-ai mantuit prin tine. Sufletul tau e impacat cu ce traiesti.

FAC pariu ca nu ai inteles pe deplin ce am scris aici. Si sunt sigur ca nici daca dai un search pe google nu te prinzi care e treaba cu versurile de mai sus.

~ ~ ~ ~ ~

''Arrasel'',
curat ADEVAR graiesti!

''radhookoo'',
Am citit si versurile tale. Sunt frumoase, si maii ales ADEVARATE
si ele!!!
Si totusi cel care INCA traind versurile tale, si viata aceasta de pe pamant, in toate felurile (frumoase) posibile, chiar incercand sa RECONSTRUIASCA propria-i dumnezeire - aici, pe pamant - acela (eu) a dat gres!
NU SE POATE TRAI BINE PE PAMANT! Nimic din ce facem noi, prin VOINTA noastra NU VA TINE (CONTINUA) IN TIMP! Nu avem decat DURERE incercand sa traim dupa legile noastre!

In tot acest timp, DUMNEZEU ESTE IUBIRE PURA, FARA DE MARGINI - SI INTELEPCIUNE PE MASURA :)

Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 22 Decembrie 2009 la 01:24

De la: martie02, la data 2009-11-01 20:07:02
De la: Simply_i, la data 2009-11-01 14:57:10
De la: martie02, la data 2009-10-02 21:46:08
De la: VIPCOSTY, la data 2008-12-17 20:51:26Oameni buni! Incep prin a spune ca ,am ratacit si eu ca si voi ca si altii prin carari gresite! de la ateu,am ajuns semi credincios ,unde amestecam stiinta si SF ul cu religia,dar am ajuns sa cunosc (cat mi s a permis pana acum)ADEVARUL SUPREM!
D U M N E Z E U E X I S T A !!!
Nu l am vazut! de aceea se spune crede si nu cerceta! dar multitudinea de adevaruri din viata de zi cu zi cu zi,pe care daca esti atent nu ai cum sa nu le vezi,m au facut sa ma intreb daca exista Dumnezeu,si sa mi dau seama ca fiecare cuvant din Biblie e adevarat,si ca aceasta Biblie e cuvantul Domnului,lasat pt noi,ca sa L cunoastem pe EL!
Am fost si eu adolescent,si am facut multe prostii, si sa nu credeti ca sunt vreun teolog scolit,ci sunt un barbat ca oricare altul,cu pacatele mele,si poate am fost(si poate inca mai sunt)unul dintre cei mai murdari oameni de pe Pamant! Dar am citit Biblia! Si am vazut atata adevar!si de-a lungul anilor,picatura cu picatura,am adunat cunostinta de Dumnezeu si CONSTIINTA DE SINE!
Hai sa revenim la facerea Omului! Da!! suntem creati de Dumnezeu,dupa chipul si asemanarea...LOR!!!
..."Apoi Dumnezeu a zis:Sa facem pe om dupa chipul Nostru,dupa asemanarea noastra;si ei sa stapaneasca peste............"(Geneza 1/26)
Pai cineva o sa zica..pai ce Dumnezeu e..mai multi?!!
Da! Dumnezeu e TREIME..:TATAL,FIUL SI sf DUH! si e si UNUL,caci toate trei,sunt intr-unul!
Omul,e creat dupa chipul(adica Dumnezeu are infatisare de om,si el s-a intrupat in,FIUL,adica Domnul Iisus) si omul are si ASEMANAREA,adica si noi suntem in acelasi timp,TREIME,si UNUL!
Trupul nostru e reprezentat de Domnul Iisus .
Spiritul nostru,sau sufletul,lumina divina din noi,e bucatica din Dumnezeu,e TATAL!
Iar Sf Duh e VIATA,(Dumnezeu a suflat ,suflere de viata in nari,si omul a devenit suflet viu...),..si se poate spune ca e si AURA omului,sau campul bioenergetic!
Nu v-ati pus intrebarea,..ce cautam pe aceasta lume? Care e scopul existentei noastre?
Traim aceasta viata,pt ca ne a fost daruita sansa aceasta! Cu scopul de a ne purifica PRIN SUFERINTA! Da! prin suferinta! Dar Suferinta pe aceasta lume e mult mai blanda decat suferinta in plan spiritual,dupa moarte(iadul)
Dar de ce trebuie sa suferim? Pt ca suntem pacatosi,chiar de la nastere!Iar Dumnezeu nu poate primi langa el spirite intunecate sau murdare! El e alb imaculat,EL E LUMINA STRALUCITOARE, si nu poti intra plin de noroi sau funingine intr o incapere alba si curata...pt ca ai murdari totul!pur si simplu nu esti primit!Du te si stai cu ceilalti in noroi,in intuneric! Daca vrei sa stai in LUMINA si CURATENIE,.. spala te! curata te! lumineaza te!
Prieteni!mai devreme sau mai tarziu,PRIN SUFERINTA,aici in aceasta viata,sau dupa moarte,in iad,ne vom curata,ne vom caina,si vom cere indurare,si vom recunoaste ca Dumnezeu e TOTUL!
Dumnezeu nu e rau! E bunatatea in sine! E IUBIRE!
Hai sa vedem! Cele 10 porunci...sunt porunci de IUBIRE! Primele 2 sunt porunci de iubire fata de Dumnezeu! Iar celelalte 8 sunt porunci de iubire fata de semeni! Sa nu furi,sa nu ucizi..etc! Cum ai putea sa furi de la copilul tau!De la iubita ta? Nu poti! Pt ca IUBESTI! cUM AI PUTEA SA I UCIZI?
te n fioara doar gandul! Deci.. D u m n e z e u E I U B I R E!!!!
Atunci cum de permite EL, atata suferinta,foamete,razboaie?
Nu ar permite! Dar nu are de ales,..a promis omului libertate,dreptul de a alege,intre bine si rau! Si a lasat si Poruncile! De ce dam vina pe Dumnezeu ca sunt razboaie? Oare nu a spus EL ...sa nu ucizi? De ce dam vina pe Dumnezeu ca e foamete? Nu a spus EL sa ti iubesti aproapele ca pe tine insuti? si de am da un leu pt fiecare flamand,si nu ar mai fi foamete! Avem puterea de a alege intre bine sau rau,dar nu alegem binele,ci raul pt ca e mai usor de facut,mai ademenitor! O casa o ridici intr un an,dar o darami intr o zi! Un om creste intr o viata,dar il omori intr o clipita!
Haideti sa nu judecam,ca sa nu fim judecati! Daca un preot preacurveste,..e om,..slab ca si noi!dar ceea ce spune el,e cuvantul Domnului,iar asta e ceea ce l face pe el preot,faptul ca ne ajuta sa intelegem cuvantul Domnului! Intri la medic si l vezi cu tigara in gura,dar iti spune tie sa nu fumezi! Dar sa nu uitam ca fiecare plateste pt ceea ce face! Toti trebuie sa ne curatim! Sa devenim albi si stralucitori!O va face si preotul si doctorul si ucigasul! Si avem o mare scapare! Il avem pe Vindecator! pe Domnul iisus!,si cum s a curatat de pacate intr o clipa,acel talhar de pe cruce,asa ne putem curata si noi! Doar sa credem in EL! Si sa mergem pe caile lui! In curatie!
Un singul lucru sa tinem minte!: IUBIRE!!!
E sentimentul care ne face mai buni,si ne aduce mai aproape de DUMNEZEU!
DUMNEZEU ESTE IUBIRE PURA!
SA IUBITI SI SA FITI IUBITI!

....tu crezi chiar tot ce scrie in Biblie?

TOT !!!
TOT ce scrie in BIBLIE. Incearca sa O INTELEGI, sa o traiesti.
Traind EXACT prin ceea ce iti solicita/recomanda Biblia, vei trai FRUMOS, SI USOR. Greseala noastra este ca NU traim intocmai - de aicea si SUFERINTA. Lucrurile nu se pot face pe jumatate fara a suferi! Alege sa IUBESTI (!!!) si nici o data si in nici un fel sa nu urasti, si vei vedea ca SUFERINTA nu va mai exista! Alege sa ii ajuti pe altii si vei vedea ca si tu vei fi ajutat!!! DA! Cand te astepti mai putin, cand ai nevoie mai mare - intreaga dragoste divina iti va veni in ajutor, caci DRAGOSTEA ce TU ai SADIT-O va da ROD! Si INMIIT MAI MULT VEI PRIMI.

Exista anumite lucruri care sunt scrise in Biblie si care nu au o explicatie logica.
Imi pare rau, dar eu nu pot sa cred pur si simplu ceva ce nu inteleg total, sau ceva ce nu este explicabil.
Faza cu "crede si nu cerceta" nu functioneaza la mine.
Avem capacitatea de a studia, de a analiza, de a intelege....cum sa credem ceva inexplicabil?
Este impotriva firii umane care cerceteaza tot.

~ ~ ~ ~ ~

''vipcosty'' a explicat cat se poate de simplu si CLAR.
Cine are ochi, deci sa citeasca ceea ce a scris el, si Biblia!

Am crescut fara tata. Atunci, copil fiind, NU intelegeam ... ''Cum sa iubesc, si mai ales cum sa stiu cu certitudine ca acel om care nu ma vedea decat ... o data pe an, doar pentru simplul motiv ca este tatal meu MA IUBESTE!?! Si inca, ca ma va iubi TOATA VIATA LUI, orice ar fi!?!''
Asa imi spunea mama!
Veti spune poate: ''E o aberatie!''
Eu va spun ca mamea avea perfecta dreptate!

Si, in plus, ce a rezultat de aicea?
NU am cunoscut ce este aceea URA!
Acolo unde era EVIDENT un GOL mult prea mare, mama mea a umplut picatura cu picatura O IUBIRE supranaturala; ea insasi fiind un exemplu de CORECTITUDINE, BUNATATE SI EXIGENTA, prin IUBIRE!

Daca atunci cand NU poti vedea ceva, cei care te iubesc cu adevarat iti spun sa SIMTI ceea ce nu poti vedea, tocmai pentru ca EXISTA - crede-i!

Curentul electric il poti vedea? Nu! Si totusi stii prea bine ca se afla acolo unde ti s-a spus ca se afla si NU te apuci sa experimentezi, sa CERCETEZI electrocutandu-te :))

Crede si nu cerceta!
Simte, si vei afla fara a vedea!
Invata sa iti urmaresti constiinta, sa NU ''te'' minti, caci PE TINE te vei FURA!

Dumnezeu NU ARE NEVOIE de nimic!
Si totusi El ne ofera TOTUL :)
Dumnezeu nu are nevoie de IUBIREA noastra, si totusi El ne-a sacrificat TOTUL - TOT CE-I TRUPESC, CE-I MATERIAL ... ne-a daruit FIUL Sau!
Iar Iisus ne-a IUBIT neconditionat - curati/murdari, hoti, cersetori, carturari si vamesi, si preacurvari.

Noi L-am ranit si apoi l-am UCIS pe Iisus. In acest timp Iisus cerea iertare noastra precum a unor ''copii ce nu stiu ce fac''!

Doar ca iata,
UNII dintre noi vad
ca a sosit de mult momentul
sa ''crestem'',
sa-i ''iertam'' si noi la randul nostru pe acei COPII care am fost,
si sa NE LUAM PROPRIA VIATA IN MAINI spre a o trai asa cum am fost educati de Tatal ceresc:
in adevar,
in armonie cu intregul
(globul pamantesc, OAMENII si animalele de pe Pamant) cu noi insine,
stiind ca NU ne va fi usor!

Constienti fiind de tot ce avem de facut, de intreaga DURERE, dar si de gandul IMACULATEI IUBIRI in care aspiram sa ne integram.

Cum spunea ''cineva'':

''... Si intra-va Pamantul in rotirea de stele/Ca un astru arzand de ZAPADA'' (n.r. arzand de iubire).

~ ~ ~

''ELEGIE DE DIMINEATA''
de Ana Blandiana

La inceput fagaduisem sa tac, dar apoi, dimineata,
V-am vazut aparand cu cenusa in porti,
Semanand cum se seamana graul, cenusa,
Si n-am mai putut, si-am strigat: Ce faceti? Ce faceti?
Pentru voi am nins toata noaptea deasupra orasului,
Pentru voi am albit toata noaptea: o, daca
Ati pricepe ce greu e sa ningi!
Aseara de cum v-ati culcat am iesit in vazduh.
Era întuneric acolo si frig. Trebuia
Sa zbor pana-n punctul unic in care
Vidul roteste in jurul lui sorii si-i stinge
si eu trebuia sa mai palpai o clipa in unghiul acela
Ca sa ma-ntorc ningand printre voi.
Orice fulg l-am gandit, cantarit, incercat,
Modelat, lustruit cu privirea,
Si acum cad de somn si de oboseala am febra.
Va privesc semanand praful focului mort
Peste alba mea opera si zambind va destainui:
Or sa vina ninsori mult mai mari dupa mine
Or sa vina uriase ninsori peste voi,
Si tot albul din lume va ninge pe voi
Incercati sa-ntelegeti legea lui de pe acuma
Or sa vina uriase ninsori dupa voi
Si nu veti avea destula cenusa,
Si copiii de mici invata-vor sa ninga,
Si o sa-acopere albul slaba voastra tagada,
Si intra-va pamantul în rotirea de stele
Ca un astru arzand de zapada.''

.

SARBATORI FERICITE IN DEPLINA LUMINA!

Cu Iisus in inima!

va doresc ~
La Multi Ani!
armandd Avatarul lui armandd
Citeaza Raspunde

Postat de armandd pe 12 Ianuarie 2010 la 01:09

A fost una data ca niciodata un nene pe nume Iisus (magar -in limba aramaica veche )! Acest isus sta la baza unei povesti de pe urma careia umanitatea a invatat multe ! Oamenii au invatat sa fure ,sa minta ,sa faca crime,sa faca cruciade si sa arda pe rug ! Acest isus era cam necioplit ,era de asteptat-era analfabet -nu a scris nimic nici macar o nuvela sau un eseu !El se ocupa cu altceva ,isi sapa groapa singur-stia inca inainte de a se naste ca va muri -pe cruce -mama lui,maria neanceputa -era mare smechera-i-a plagiat pe d-alde Horus,Marduk,Mithra si altii -se lauda ca si isus ca si cei mai sus mentionati -sunt nascuti la aceeasi data -25 decembrie-sunt nascuti toti din fecioara si dupa moarte au inviat in a treia zi !Mare e gradina ta doamne si plina de prosti si de dumnezei -or fi frati gemeni si noi nu stim ! Era unul care le viola -cica cu duhul sfant -alea ramaneau gravide si nasteau pe unde apucau !

Va urma ...!

SANDRA Avatarul lui SANDRA
Citeaza Raspunde

Postat de SANDRA pe 12 Ianuarie 2010 la 11:58

De la: armandd, la data 2010-01-12 01:09:20

A fost una data ca niciodata un nene pe nume Iisus (magar -in limba aramaica veche )! Acest isus sta la baza unei povesti de pe urma careia umanitatea a invatat multe ! Oamenii au invatat sa fure ,sa minta ,sa faca crime,sa faca cruciade si sa arda pe rug ! Acest isus era cam necioplit ,era de asteptat-era analfabet -nu a scris nimic nici macar o nuvela sau un eseu !El se ocupa cu altceva ,isi sapa groapa singur-stia inca inainte de a se naste ca va muri -pe cruce -mama lui,maria neanceputa -era mare smechera-i-a plagiat pe d-alde Horus,Marduk,Mithra si altii -se lauda ca si isus ca si cei mai sus mentionati -sunt nascuti la aceeasi data -25 decembrie-sunt nascuti toti din fecioara si dupa moarte au inviat in a treia zi !Mare e gradina ta doamne si plina de prosti si de dumnezei -or fi frati gemeni si noi nu stim ! Era unul care le viola -cica cu duhul sfant -alea ramaneau gravide si nasteau pe unde apucau !

Va urma ...!

...sper ca nu vei mai continua in aceeasi nota...
amonseth Avatarul lui amonseth
Citeaza Raspunde

Postat de amonseth pe 13 Ianuarie 2010 la 22:46

relatia cu religia nu are nici o treaba atata timp cat exista intelegere intre cele 2 persoane.Eu de exemplu sunt crestin-ortodox si am cunoscut pe cineva care este adventista si nu nici o problema intre noi ca amici.Pot sa spun ca ma inteleg foarte bine cu ea.Nu e una dintre persoane care le intalnesti pe strada gen MARTORII LUI IEHOVA care trag de tine sa te dai la religia lor ca primesti nu stiu ce.O gramada de porcariietc.Vara trecuta am fost la ea acasa,si am fost la casa lor de rugaciune (adunare)si mia placut foarte tare.Dupa ce ne-am intors acasa am mancat eu fiind obosit dupa un drum de 12 ore cu trenul de la SLATINA-BUCURESTI-BOTOSANI.La ei inainte sa te apuci sa mananci trebuie sa spui rugaciune pt masa in care multumesti lui DUMNEZEU pt bucatele care sunt pe masa.Cel mai interesat lucru m-i sa parut ca nu sa deschis subiectul de religie cat am stat acolo.RELATIA SI RELIGIA POT SI UNITE INTR-U INTELEGERE.Stiu persoane care au religii diferite si se inteleg foarte bine,au si copii impreuna
amonseth Avatarul lui amonseth
Citeaza Raspunde

Postat de amonseth pe 13 Ianuarie 2010 la 22:48

ma intreb de ce toata lumea are acelasi dumnezeu dar sub alte titluri
cipi_leon Avatarul lui cipi_leon
Citeaza Raspunde

Postat de cipi_leon pe 14 Ianuarie 2010 la 08:25

"am postat asta ca replica insa sunt interesat ce pareri aveti fata de acest subiect si cum il vedeti voi pe D-zeu!"

1.Sunt prea multe de zis in legatura cu acest subiect, si cum este vorba aceea cate bordeie atatea obiceie, asa sunt si parerile.Personal ce ai scris e contrar perceptie mele

2.Dar la intrebarea cum il vad eu pe Dzeu, il vad ca fiind aceea fiinta, care daca o lasi te schimba, El este personal, si chiar vazand atata suferinta in lumea asta pot sa zic ca El e Iubire, Dreptate.
Suntem prea limitati cateodata sa credem aceste lucruri vazand oameni pe strada,oameni bolnavi sau oameni ce s-au imbogatit peste noapte, etc, dar eu cred ca exista o continuitate a vietii de aici.

--- si apropo declaratia Lui de dragoste o gasesti la evanghelia dupa ioan, capitolu 3, verset 16:
" Fiindcã atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, cã a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, sã nu piarã, ci sã aibã viaþa veºnicã."

Cercetati si o sa aveti surprize;)
radhookoo Avatarul lui radhookoo
Citeaza Raspunde

Postat de radhookoo pe 17 Ianuarie 2010 la 13:12

Ar fi bine sa ma dezabonez de la topicul asta ca ma enervez de fiecare data cand citesc ce posteaza lumea...

@armandd: tu-ti dai seama cat de meserias ar fi fost isus in zilele noastre daca era om politic? :)

@restu:
Citeaza Raspunde

Postat de armandd pe 17 Ianuarie 2010 la 21:52

De la: femeie, la data 2008-11-24 16:03:49in sfarsit gasesc un loc unde pot spune ca nu cred in dumnezeu si nimeni nu rade de asta....e bine ca lumea se trezeste la realitate...cum sa contrazici stiinta cu atata frenezie? Adica fosilele dinozaurilor de acum miliaone de ani au fost puse in pamant de dumnezeu ca sa ne puna la incercare credinta? S-au poate ca doar acest gand ca exista ceva superior care ne manevreaza dupa bunul plac este un scop in viata...traim pt mantuire:))...cel mai probabil ca Darwin era beat cand a demonstrat f simplu cum a aparut viata pe pamant...este mult mai simplu sa ne aruncam cu capetele inainte si sa dam vina pe dumnezeu pt tot ce n-i se intampla in loc sa evoluam mintal...foarte multe cunostinte nu am in domeniu dar incepand sa descopar legile fizicii sunt convinsa ca putem demonstra orice se intampla pe pamant fara a-l baga pe dumnezeu in tot. Toate au o explicatie logica insa oare nu ar fi haos daca nu ar exista numai in mintea oamenilor inculti acest dumnezeu? Cum s-ar mai realiza controlul maselor?

Citeaza Raspunde

Postat de armandd pe 17 Ianuarie 2010 la 21:59

De la: SANDRA, la data 2010-01-12 11:58:01

Va urma ...!

Voi continua pana cand voi primi un sms de la cel...de sus ! El este omnipotent ,stie ca eu il provoc,daca nu apare inseamna ca nu exista !
Oamenii din vremurile trecute aveau nevoie,poate de religie-intre timp insa au aparut psihologia si psihiatria-pot apela la specialiasti pentru a-si linisti temerile -frica -lasitatea si ignoranta !

cenusareasa Avatarul lui cenusareasa
Citeaza Raspunde

Postat de cenusareasa pe 21 Februarie 2010 la 04:15

De la: armandd, la data 2010-01-17 21:59:44
De la: SANDRA, la data 2010-01-12 11:58:01

Va urma ...!

Voi continua pana cand voi primi un sms de la cel...de sus ! El este omnipotent ,stie ca eu il provoc,daca nu apare inseamna ca nu exista !
Oamenii din vremurile trecute aveau nevoie,poate de religie-intre timp insa au aparut psihologia si psihiatria-pot apela la specialiasti pentru a-si linisti temerile -frica -lasitatea si ignoranta !

Einstein dupa ce l-a renegat o viata si a mers pe urmele lui D-zeu sa-i afle legile universului,nu cele date ptr.toata breasla,a afirmat ironic si malitios cu aer de superioritate a celui care L-a cunoscut~Dumnezeu e prea suptil in maretia lui~,astfel sa nu crezi ca-ti va raspunde tie,deocamdata te foloseste pe post de~vas~,ptr.a-si face cunoscuta prezenta prin cele ce vom scrie aici pro,sau contra la incitanta ta afirmatie.Dumnezeu iti va aparea nicaieri in alta parte decat in inima,atunci cand il vei chema,nu conteaza cum v-a suna aceasta chemare,poate fi si o badjocora.Biblia e o expunere scurta si cuprinzatoare pe intelesul tuturor,indiferent de varsta,pregatire,conceptie...etc.,a istoriei,in primul rand,apoi explica rostul existentei noastre pe pamant,dar traseaza si calea de parcurs.E o metafora ai carei inteles e cu atat mai profund cu cat cercetezi mai mult.Predicata ca atare pare rupta de realitate si incarcata cu zorzoanele traditionale specifice deshumarilor si hirotonisirilor de senzatie prin care se fabrica un spectacol cat mai atragator,uitand de esenta ambalata in aceleasi cuvinte greoaie de acum 2000 de ani,ptr. ca omului ii place spectacolul si poleiala,iar menegmentul religios se foloseste din plin de asta.
Dumnezeu e Iubire,deea vine in inima,e Adevarul,adica cunoasterea,si e Calea adica metoda de cunoastere.
Daca iti deschizi inima si vezi lucrurile cu ea,simti ca El e cu tine,nu-i nevoie sa-l cauti pe la moaste sau icoane,vezi calea care izvoraste din iubire,adica iubeste-te pe tine,pe aproape...etc. dar constructiv nu mura-ngura,
si afli si raspunsul la intrebari,adica adevarul !

Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: << 1 2 3 4
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info