De la: Simply_i, la data 2009-11-01 14:57:10De la: martie02, la data 2009-10-02 21:46:08De la: VIPCOSTY, la data 2008-12-17 20:51:26Oameni buni! Incep prin a spune ca ,am ratacit si eu ca si voi ca si altii prin carari gresite! de la ateu,am ajuns semi credincios ,unde amestecam stiinta si SF ul cu religia,dar am ajuns sa cunosc (cat mi s a permis pana acum)ADEVARUL SUPREM!
D U M N E Z E U E X I S T A !!!
Nu l am vazut! de aceea se spune crede si nu cerceta! dar multitudinea de adevaruri din viata de zi cu zi cu zi,pe care daca esti atent nu ai cum sa nu le vezi,m au facut sa ma intreb daca exista Dumnezeu,si sa mi dau seama ca fiecare cuvant din Biblie e adevarat,si ca aceasta Biblie e cuvantul Domnului,lasat pt noi,ca sa L cunoastem pe EL!
Am fost si eu adolescent,si am facut multe prostii, si sa nu credeti ca sunt vreun teolog scolit,ci sunt un barbat ca oricare altul,cu pacatele mele,si poate am fost(si poate inca mai sunt)unul dintre cei mai murdari oameni de pe Pamant! Dar am citit Biblia! Si am vazut atata adevar!si de-a lungul anilor,picatura cu picatura,am adunat cunostinta de Dumnezeu si CONSTIINTA DE SINE!
Hai sa revenim la facerea Omului! Da!! suntem creati de Dumnezeu,dupa chipul si asemanarea...LOR!!!
..."Apoi Dumnezeu a zis:Sa facem pe om dupa chipul Nostru,dupa asemanarea noastra;si ei sa stapaneasca peste............"(Geneza 1/26)
Pai cineva o sa zica..pai ce Dumnezeu e..mai multi?!!
Da! Dumnezeu e TREIME..:TATAL,FIUL SI sf DUH! si e si UNUL,caci toate trei,sunt intr-unul!
Omul,e creat dupa chipul(adica Dumnezeu are infatisare de om,si el s-a intrupat in,FIUL,adica Domnul Iisus) si omul are si ASEMANAREA,adica si noi suntem in acelasi timp,TREIME,si UNUL!
Trupul nostru e reprezentat de Domnul Iisus .
Spiritul nostru,sau sufletul,lumina divina din noi,e bucatica din Dumnezeu,e TATAL!
Iar Sf Duh e VIATA,(Dumnezeu a suflat ,suflere de viata in nari,si omul a devenit suflet viu...),..si se poate spune ca e si AURA omului,sau campul bioenergetic!
Nu v-ati pus intrebarea,..ce cautam pe aceasta lume? Care e scopul existentei noastre?
Traim aceasta viata,pt ca ne a fost daruita sansa aceasta! Cu scopul de a ne purifica PRIN SUFERINTA! Da! prin suferinta! Dar Suferinta pe aceasta lume e mult mai blanda decat suferinta in plan spiritual,dupa moarte(iadul)
Dar de ce trebuie sa suferim? Pt ca suntem pacatosi,chiar de la nastere!Iar Dumnezeu nu poate primi langa el spirite intunecate sau murdare! El e alb imaculat,EL E LUMINA STRALUCITOARE, si nu poti intra plin de noroi sau funingine intr o incapere alba si curata...pt ca ai murdari totul!pur si simplu nu esti primit!Du te si stai cu ceilalti in noroi,in intuneric! Daca vrei sa stai in LUMINA si CURATENIE,.. spala te! curata te! lumineaza te!
Prieteni!mai devreme sau mai tarziu,PRIN SUFERINTA,aici in aceasta viata,sau dupa moarte,in iad,ne vom curata,ne vom caina,si vom cere indurare,si vom recunoaste ca Dumnezeu e TOTUL!
Dumnezeu nu e rau! E bunatatea in sine! E IUBIRE!
Hai sa vedem! Cele 10 porunci...sunt porunci de IUBIRE! Primele 2 sunt porunci de iubire fata de Dumnezeu! Iar celelalte 8 sunt porunci de iubire fata de semeni! Sa nu furi,sa nu ucizi..etc! Cum ai putea sa furi de la copilul tau!De la iubita ta? Nu poti! Pt ca IUBESTI! cUM AI PUTEA SA I UCIZI?
te n fioara doar gandul! Deci.. D u m n e z e u E I U B I R E!!!!
Atunci cum de permite EL, atata suferinta,foamete,razboaie?
Nu ar permite! Dar nu are de ales,..a promis omului libertate,dreptul de a alege,intre bine si rau! Si a lasat si Poruncile! De ce dam vina pe Dumnezeu ca sunt razboaie? Oare nu a spus EL ...sa nu ucizi? De ce dam vina pe Dumnezeu ca e foamete? Nu a spus EL sa ti iubesti aproapele ca pe tine insuti? si de am da un leu pt fiecare flamand,si nu ar mai fi foamete! Avem puterea de a alege intre bine sau rau,dar nu alegem binele,ci raul pt ca e mai usor de facut,mai ademenitor! O casa o ridici intr un an,dar o darami intr o zi! Un om creste intr o viata,dar il omori intr o clipita!
Haideti sa nu judecam,ca sa nu fim judecati! Daca un preot preacurveste,..e om,..slab ca si noi!dar ceea ce spune el,e cuvantul Domnului,iar asta e ceea ce l face pe el preot,faptul ca ne ajuta sa intelegem cuvantul Domnului! Intri la medic si l vezi cu tigara in gura,dar iti spune tie sa nu fumezi! Dar sa nu uitam ca fiecare plateste pt ceea ce face! Toti trebuie sa ne curatim! Sa devenim albi si stralucitori!O va face si preotul si doctorul si ucigasul! Si avem o mare scapare! Il avem pe Vindecator! pe Domnul iisus!,si cum s a curatat de pacate intr o clipa,acel talhar de pe cruce,asa ne putem curata si noi! Doar sa credem in EL! Si sa mergem pe caile lui! In curatie!
Un singul lucru sa tinem minte!: IUBIRE!!!
E sentimentul care ne face mai buni,si ne aduce mai aproape de DUMNEZEU!
DUMNEZEU ESTE IUBIRE PURA!
SA IUBITI SI SA FITI IUBITI!
....tu crezi chiar tot ce scrie in Biblie?
TOT !!!
TOT ce scrie in BIBLIE. Incearca sa O INTELEGI, sa o traiesti.
Traind EXACT prin ceea ce iti solicita/recomanda Biblia, vei trai FRUMOS, SI USOR. Greseala noastra este ca NU traim intocmai - de aicea si SUFERINTA. Lucrurile nu se pot face pe jumatate fara a suferi! Alege sa IUBESTI (!!!) si nici o data si in nici un fel sa nu urasti, si vei vedea ca SUFERINTA nu va mai exista! Alege sa ii ajuti pe altii si vei vedea ca si tu vei fi ajutat!!! DA! Cand te astepti mai putin, cand ai nevoie mai mare - intreaga dragoste divina iti va veni in ajutor, caci DRAGOSTEA ce TU ai SADIT-O va da ROD! Si INMIIT MAI MULT VEI PRIMI.
![]()
Exista anumite lucruri care sunt scrise in Biblie si care nu au o explicatie logica.
Imi pare rau, dar eu nu pot sa cred pur si simplu ceva ce nu inteleg total, sau ceva ce nu este explicabil.
Faza cu "crede si nu cerceta" nu functioneaza la mine.
Avem capacitatea de a studia, de a analiza, de a intelege....cum sa credem ceva inexplicabil?
Este impotriva firii umane care cerceteaza tot.

Promotia zilei pe Kuponiada.ro