Nu exista topicuri mai vechi!

Viata punk
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Lifestyle » Altele » viata punk » Pagina 1 din 1

necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 8 Februarie 2008 la 14:18

prea tari frezele ;)
danny_90 Avatarul lui danny_90
Citeaza Raspunde

Postat de danny_90 pe 29 Iulie 2008 la 01:13

da senzational !

incredibil !

senzational !

in premiera !

in exclusivitate !

extraordinar !

ne mai vazut !

perfect !

Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 18 Ianuarie 2009 la 22:36

retardare totala
radhookoo Avatarul lui radhookoo
Citeaza Raspunde

Postat de radhookoo pe 19 Ianuarie 2009 la 01:14

De la: xanax, la data 2009-01-18 22:36:35retardare totala

natural selection. one idiot at a time...
DMark Avatarul lui DMark
Citeaza Raspunde

Postat de DMark pe 19 Ianuarie 2009 la 01:17

.........
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 24 Ianuarie 2009 la 18:56

"prea tari frezele" pfff http://www.youtube.com/watch?v=aeZhHJZMYXM
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Martie 2009 la 13:10

bai,da iar e la moda punk ?!!
grigorescunelutu Avatarul lui grigorescunelutu
Citeaza Raspunde

Postat de grigorescunelutu pe 29 Martie 2009 la 13:36

Global Domains International; ati auzit de aceasta companie? este pe cale sa devina lider mondial in ceea ce priveste distribuirea domeniilor web in intreaga lume cu extensia .ws; Fondatorii companiei au ales sa faca acest lucru cu ajutorul colaborarii de tip franciza, motiv pentru care e sansa noastra sa ne alaturam si sa facem foarte multi bani. Vezi prezentarea oficiala (video) la http://www.banifrumosi.ws/filmulet.html si mai multe informatii pe www.banifrumosi.ws ; astept pareri pro si contra si daca vreti sa ma contactati direct intrati pe site-ul www.banifrumosi.ws
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 13 Iunie 2009 la 04:07

Nu conteaza daca e la moda sau nu, Punk e oricum anty moda, de aia eu imi rup hainele si le pun inapoi cu agrafe, Punk este o stare de constiinta, cei care isi dau seama ce face guvernul lumii si vor sa faca ceva, sa se lupte, sa se revolte, acela ii un punk adevarat!!!! ROCK ON!
claudiu_patru Avatarul lui claudiu_patru
Citeaza Raspunde

Postat de claudiu_patru pe 12 Iulie 2009 la 12:55

Imi place ce ai scris,de unde zici ca esti?
Diamonds Avatarul lui Diamonds
Citeaza Raspunde

Postat de Diamonds pe 21 Iulie 2009 la 14:43

oamenilor , trezireaaaaa !!! daca te revoltezi ce se intampla ? nu se intampla nimic ...nimeni nu face nimic..in tara asta tre' sa joci dupa cum ti se canta !! cui ii pasa ca ai tu agrafe pe tine si hainele rupte , ah si am uitat o mare creasta rosie ca de cocos ? nimanui .. eu ascult muzica punk ... imi place enorm de mult ... si inainte mi rupeam si eu hainele purtam lanturi la pantaloni , mi se vedeau jumate din underweari la spate si pentru ce frecam toata ziua menta pe tnb / sa bem toti o bere s-o postim...hai sa fim seriosi... ah , pt cine vrea SLC Punk e un film simpatic sa zicem cu si despre viata de 'punker'... oricum cu toate astea dupa ce ca viata e grea ti o faci si mai grea cu porcariile astea...gen , vorbesc din experienta mea...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 21 Iulie 2009 la 14:48

De la: Diamonds, la data 2009-07-21 14:43:59 cui ii pasa ca ai tu agrafe pe tine si hainele rupte , ah si am uitat o mare creasta rosie ca de cocos ? nimanui .. eu ascult muzica punk ... imi place enorm de mult ....

cam ce muzica punk asculti ?
Citeaza Raspunde

Postat de Diamonds pe 21 Iulie 2009 la 15:17

Am mai scris 1 si nu s-a salvat am vazut .... pai ah , ce urasc sa ma repet ... Plecand de la classic punk gen formatia The Clash , am cam trecut prin toate cele...Punk rock cum ar fii cei de la Bad Religion pe care ii ador ... old school punk cum ar fii cei de la Cocktail Molotov .. uhm Millencolin,Underoath imi mai plac ... si multe altele ..The Misfits, Antiflag , Rancid, bine si cele care nu sunt punk dar tot imi plac ..Alkaline Trio,Taking Back Sunday ,Early November,Nine Inch Nailes,30 Seconds To Mars,Boxcar Racer ex Blink 182,Sum 41, Yellowcard ... ce rost are sa le scriu pe toate...ok si de la noi ska ..EMIL,Pistol Cu Capse , Chester , SS3 ...
radhookoo Avatarul lui radhookoo
Citeaza Raspunde

Postat de radhookoo pe 21 Iulie 2009 la 15:39

De la: Diamonds, la data 2009-07-21 15:17:46 Am mai scris 1 si nu s-a salvat am vazut .... pai ah , ce urasc sa ma repet ... Plecand de la classic punk gen formatia The Clash , am cam trecut prin toate cele...Punk rock cum ar fii cei de la Bad Religion pe care ii ador ... old school punk cum ar fii cei de la Cocktail Molotov .. uhm Millencolin,Underoath imi mai plac ... si multe altele ..The Misfits, Antiflag , Rancid, bine si cele care nu sunt punk dar tot imi plac ..Alkaline Trio,Taking Back Sunday ,Early November,Nine Inch Nailes,30 Seconds To Mars,Boxcar Racer ex Blink 182,Sum 41, Yellowcard ... ce rost are sa le scriu pe toate...ok si de la noi ska ..EMIL,Pistol Cu Capse , Chester , SS3 ...

rancid - maxwell murder
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 21 Iulie 2009 la 16:17

De la: Diamonds, la data 2009-07-21 15:17:46 Am mai scris 1 si nu s-a salvat am vazut .... pai ah , ce urasc sa ma repet ... Plecand de la classic punk gen formatia The Clash , am cam trecut prin toate cele...Punk rock cum ar fii cei de la Bad Religion pe care ii ador ... old school punk cum ar fii cei de la Cocktail Molotov .. uhm Millencolin,Underoath imi mai plac ... si multe altele ..The Misfits, Antiflag , Rancid, bine si cele care nu sunt punk dar tot imi plac ..Alkaline Trio,Taking Back Sunday ,Early November,Nine Inch Nailes,30 Seconds To Mars,Boxcar Racer ex Blink 182,Sum 41, Yellowcard ... ce rost are sa le scriu pe toate...ok si de la noi ska ..EMIL,Pistol Cu Capse , Chester , SS3 ...

..din punctul meu de vedere Ramones , Sex Pistols & the Misfits sunt
Din restul celor enumerate imi plac NIN si Blink 182 :)

Citeaza Raspunde

Postat de Diamonds pe 21 Iulie 2009 la 19:17

cheers !!! mmmwah
Citeaza Raspunde

Postat de Diamonds pe 21 Iulie 2009 la 19:55

De la: Oksana, la data 2009-07-21 16:17:36

..din punctul meu de vedere Ramones , Sex Pistols & the Misfits sunt
Din restul celor enumerate imi plac NIN si Blink 182 :)

Dar tie ce alte formatii iti plac ? Te intreb deoarece am vazut ca ai fraza din melodia celor de la Panic at the disco , si cred ca nu este mare diferenta intre ei si cateva enumerate de mine si nu vad de ce nu iti plac si celelalte
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 22 Iulie 2009 la 12:49

De la: Diamonds, la data 2009-07-21 19:55:18
Dar tie ce alte formatii iti plac ? Te intreb deoarece am vazut ca ai fraza din melodia celor de la Panic at the disco , si cred ca nu este mare diferenta intre ei si cateva enumerate de mine si nu vad de ce nu iti plac si celelalte

Muzica din playlistul meu este destul de variata ... nu apartin unui anume stil. Daca imi place cum suna , ascult indiferent de gen. Recunosc ca de "Early November" si "Yellowcard " nici nu auzisem pana acum ..
Panic! Atd sunt o slabiciune mai veche de-a mea :)) I-am descoperit intamplator acum vreo 3 ani cand am vazut citatul 'Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off' si apoi am cautat cine este sursa .... a fost un fel de "crush" la prima ascultare :D
Citeaza Raspunde

Postat de Diamonds pe 22 Iulie 2009 la 17:25

De la: Oksana, la data 2009-07-22 12:49:39
De la: Diamonds, la data 2009-07-21 19:55:18

Muzica din playlistul meu este destul de variata ... nu apartin unui anume stil. Daca imi place cum suna , ascult indiferent de gen. Recunosc ca de "Early November" si "Yellowcard " nici nu auzisem pana acum ..
Panic! Atd sunt o slabiciune mai veche de-a mea :)) I-am descoperit intamplator acum vreo 3 ani cand am vazut citatul 'Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off' si apoi am cautat cine este sursa .... a fost un fel de "crush" la prima ascultare :D

Si mie mi-au placut patd in trecut , deh memories acceasi melodie desre care ai vorbit tu , in general ascult songs cu tema mai ...trista :)) , de la The Early November asculta melodie Ever So Sweet , nu stiu imi place , sunt curioasa daca iti place si tie .. sa pot sa te incadrez intr-un gen :D intr-adevar am uitat sa pomenesc de The Ramones, The Exploited and so on...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 22 Iulie 2009 la 18:19

De la: Diamonds, la data 2009-07-22 17:25:44
de la The Early November asculta melodie Ever So Sweet , nu stiu imi place , sunt curioasa daca iti place si tie .. sa pot sa te incadrez intr-un gen :D

Sunt cam greu de incadrat ...sau ma rog , nu stiu care ar fi locul unui om care are in playlistul din acest moment urmatorul 'ghiveci muzical', citez:
Rammstein, 3 Days Grace, Nine inch.., RHCP, Parazitii, Metallica, Depeche.., Pavel Stratan, Motorhead, AC/DC, Killswitch engage, Carcass, Anal Nosorog, Gorillaz, Matisyahu, Cypress Hill, PATD, Gym Class.., Plus 44, Kanye West, Ice Cube, Chicane, Deep Dish ...plus Andy Montanez( e salsa) si ceva gypsy flamenco :))

zorba Avatarul lui zorba
Citeaza Raspunde

Postat de zorba pe 18 Martie 2010 la 15:59

nu stiu, eu nu am putut niciodata sa inteleg muzica punk; black metal, unele trupe le ascult cu placere, jazz, post-rock, si alte cateva, insa de cand se legau punkerii de mine la Rosia Montana si la Garana sa le dau bani de baut, mi se par aiurea... NO OFFENCE

la un prieten in vama i-a spart unul capul cu o sticla fiindca nu i-a dat o tigara cand i-a cerut, desi asta se cauta in buzunar de pachet...
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului

Intra in contul tau

Info
X
info