si tu chiar crezi asta? pentru ca eu nu prea cred in horoscop.. eu de obicei citesc horoscopul seara, si pot sa-ti zic ca nu am avut nici macar un singur caz in care sa se intample cum scria acolo.
deci, ce zici de asta?
eu zic ca faza cu horoscopul e si o chestie psihica. adica citesti horoscopul dimineata, si atunci iti induci automat o stare care sa fie ca cea pe care o scrie acolo. daca scrie ca o sa ai o zi buna, iesi din casa automat cu impresia ca "whooaaa, sa vezi ce fain o sa fie azi". daca ti se intampla chiar si cea mai mica chestie, sa zicem ca gasesti 5 sau 10 bani pe strada, atunci te gandesti automat la horoscop si incerc isa faci o legatura "ahaaaa, deci la asta s-a referit"
mie mi se pare un bullshit mare. dar in fine.
anyway, era si o poveste (mai mult sau mai putin adevarata) cu o chestie in genul asta. cica s-a dus un tip la o ghicitoare sa-i prezica viitorul. a prezis aia ca pe data de nu stiu cat, el o sa plece din localitate. asta era fericit ca "vai, dar de unde stii?". ii zice ca stie ca o sa plece cu avionul. tipul iar era super entuziasmat ca "da, doamna... intr-adevar, incep sa cred in puterile tale". se uita baba mai bine si ii zice ca nu vede lucruri bune. il vede deasupra unui aeroport(adica la destinatie), este ora 9:30, si.... il vede cum moare. pleaca tipu' de acolo zicand ca nu are cum sa se intample treaba asta. urca el in avion, pleaca, si spre ghinionul lui, la destinatie era un imens nor de ceata, deci pilotul nu a putut sa aterizeze imediat, si a trebuit sa "plimbe" pasagerii deasupra aeroportului. se utia tipul de care vorbeam la ceas, ora 9. isi aduce aminte de ce i-a zis baba si incepe sa transpire. la ora 9:20 era deja speriat de moarte. vine stewardesa la el, il intreaba daca e totul in regula, asta ii zice ca da si tipa pleaca mai departe. reusesc astia sa aterizeze la 9:35 si il gasesc pe tip mort. dupa nu stiu cate analize si chestii, doctorul isi da seama ca tipul a murit din cauza unui infarct. concluzia: tipul a murit pentru pentru ca baba i-a zis ca la ora 9.30 o sa fie deja dus. s-a agitat atat de mult, pana s-a adeverit ce i-a spus ghicitoarea. daca nu se ducea sa-si afle "viitorul", supravietuia.
parerea mea: horoscopul e doar un bullshit :))