Timp
Pagina 1 din 3

Toate forumurile » Sex » Altele » timp » Pagina 1 din 3

Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 Martie 2008 la 14:35

cat te poti abtine de la sex????????
rhadooliano Avatarul lui rhadooliano
Citeaza Raspunde

Postat de rhadooliano pe 13 Martie 2008 la 13:12

2 zile...dar de ce, ar trebui? Sau trebuie sa te abtii tu si cauti incurajare...=))
sebastianfrai Avatarul lui sebastianfrai
Citeaza Raspunde

Postat de sebastianfrai pe 3 Iulie 2008 la 10:33

Dute la muntele Athos si intreaba un calugar. S-ar putea sa fii uimit de raspuns. Poate e timpul sa schimbi ceva in viata ta.
stelian1980 Avatarul lui stelian1980
Citeaza Raspunde

Postat de stelian1980 pe 3 Iulie 2008 la 17:43

draga mea aici mai depinde si de femeie si de organismul pe care il are persoanele care au facut sex si s-au calugarit tot un corp ca tine au...nu?
edy_sword Avatarul lui edy_sword
Citeaza Raspunde

Postat de edy_sword pe 3 Iulie 2008 la 19:30

problema e ca nu pot si nici nu vreau dc daca nu interzice nimeni acest lucru profitati de el caci vremea aceia ...se duce si ramai cu amintirea baf...ta
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Iulie 2008 la 13:36

buna intrebare...
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 5 Iulie 2008 la 02:08

se pune masturbarea sau nu se pune? fara sex cu o alta entitate insufletita(partenera mea/jumatatea mea mai buna/ iubirea vietii mele/ fata mea) am stat aproape 5 luni cat am fost despartiti de vreo 2 oceane! dar fara sex nici cu mine(mana mea dreapta) nu am rezistat mai mult de 10 zile si atunci chiar mi-am propus sa vad cat pot sa ma abtin! hormonii mei au castigat lupta intr-un final apoteotic!
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 5 Iulie 2008 la 12:51

depinde f mult de virsta pe care o ai,..dar chiar si asa,...gindeste-te ca ai avea o boala care nu ti-ar permite sa faci sex o anumita perioada de timp doar cu riscul ca ti-ai pierde viata ,..ce-ai face !!!??
devil_man Avatarul lui devil_man
Citeaza Raspunde

Postat de devil_man pe 5 Iulie 2008 la 13:38

asta da intrebare
undergroundcristi Avatarul lui undergroundcristi
Citeaza Raspunde

Postat de undergroundcristi pe 5 Iulie 2008 la 19:46

cat e nevoie atat timp cat stiu ca persoana iubit ma asteaptasi nu pacatuieste.(alexandra)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Iulie 2008 la 09:46

zi si motivatia pentru intrebarea ta
asa...de nebun ca sa vezi cat rezisti sau din alte motive....enumera-le !
areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 12 August 2008 la 19:02

am stat 9 luni si fara masturbare...asta acu 2 ani cand fosta prietena a fost plecata in cehia cu munca :)..si uite asa am stat amandoi 9 luni...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 August 2008 la 23:19

Poti rezista mai mult daca te gandesti mai putin la sex,daca nu lucrezi intr-un mediu plin de femei ispititoare,daca eviti anumite zone cu tentatii(discoteci,baruri) si daca ai o ambitie puternica. Au recorduri mari cei care sunt motivati psihic de un anumit lucru gen pastrarea unei relatii serioase sau a unei casnicii cand partenera lipseste pentru o perioada ca in cazurile de mai sus sau in cazul calugarilor de respectarea regulilor de castitate.
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 24 August 2008 la 12:25

1. ti se lipeste ata inapoi daca s tai atata =))
2. dc sa stai daca poti ai timp dupa 60 de ani sau mai devreme :D
3. si masturbarea de ce nu ?
4. bai... si persoana iubita dc sa o astepti... cat timp sti ca tot ce faci e doar SEX si nici de cum nu pui suflet..
5. calugari ? huh... cred ca sunt mai evil ca noi... numai ca nu recunosc...
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 24 August 2008 la 15:51

Vremea se duce doar pentru cei care fac excese. Ia studiati Medicina Traditionala Chineza!
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 24 August 2008 la 15:52

Ce inseamna sex?
Ce inseamna Abtine?
alexutzy2004 Avatarul lui alexutzy2004
Citeaza Raspunde

Postat de alexutzy2004 pe 24 August 2008 la 16:06

am asteptat un an dupa ultima relatie care s-a terminat deastruos si acum incerc de 4 luni sa imi conving prietena sa isi inceapa viata sexuala cu mine...deci se poate
Citeaza Raspunde

Postat de rhadooliano pe 24 August 2008 la 19:52

Alexutzy......tu esti degeaba si la tine nu se pune....
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 August 2008 la 01:28

cred ca astepti de 4 luni sa-ti incepi tu viata sexuala nu prietena ta,dar in fine asta e alta poveste.
alexutzy2004 Avatarul lui alexutzy2004
Citeaza Raspunde

Postat de alexutzy2004 pe 26 August 2008 la 10:07

am asteptat 4 luni pt ca m-am implicat in relatie prea repede...si i-am respectat dorintele...dar fiecare crede ce vrea....
io_cristi Avatarul lui io_cristi
Citeaza Raspunde

Postat de io_cristi pe 26 August 2008 la 11:42

tre sa fii nebun ca sa te abtii....chiar daca prietena e plecata...nŽare rost sa stai aiurea asa...k ajungi la o varsta cand n-o sa mai poti sa faci nimic si atunci ce o sa mai plangi dupa vremurile astea.....eu am o vorba...."nu ierta nimic"..(daca ma intelegeti :D)....asa k abtinerea nŽare rost..;)....asta e parerea mea
Citeaza Raspunde

Postat de rhadooliano pe 27 August 2008 la 16:43

Dragii mei...vremea p**ii trece atat ptr barbati cat si ptr femei...
dan-mircea Avatarul lui dan-mircea
Citeaza Raspunde

Postat de dan-mircea pe 10 Septembrie 2008 la 09:41

Doar atat timp cat Nu te gandesti la sex. Altfel "o iei din loc"...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 25 Septembrie 2008 la 22:05

ba ce ma oftica!!! ca mi-am lasat amprenta si nu s-a salvat..damn it!
am vrut sa spun, ca eu m-am abtinut destul de mult de la sex, aveam 1 saptamana pana sa fac un an de zile... dar sincer nusj cum am ajuns acolo si ce gargauni aveam in cap, ideea e ca eram eu f frustrata de relatiile cu baietii pe care le avusesem si cam dezamagita si am decis sa pun pauza nu doar in relatii, ci si pe sex.
inainte sa implinesc aproape un an, vorbeam cu o prietena "de cand nu am mai facut sex" ea mi-a zis ca de 2 saptamani jumate si ca de abia asteapta sa se intoarca prietenul ei, eu am zis ca fac un an peste o saptamana
so.... sa nu va inchipuiti ca am sarit pe primu in cale...
dar nu am implinit un an totusi :P s-a intamplat cu un amic de al meu de care eram apropiata dar locuim in orase diferite... so... a fost un moment de preludiu pana in momentul cand ne-am intalnit singuri si a fost o super buna partida de sex!!

acum, de abia o astept pe urmatoarea, si nu mai rezist mai mult de 2 saptamani... avand in vedere ca in continuare nu's PENTRU relatii and stuff.. sunt super ok asa ;))

un sfat celor care trec pe aici: ai doar 20 de ani!

USE ALWAYS PROTECTION!

dantriscasu Avatarul lui dantriscasu
Citeaza Raspunde

Postat de dantriscasu pe 26 Septembrie 2008 la 01:56

@io_cristi.
adevar graieshti prietene. sunt intru totul de acord cu tine.
nu ma intereseaza ce zic altzii dar mai ales in cazul in care prietena ta e plecata e o prostie sa stai ca prostu... mai bine faci o chestie deshteapta. mai ales daca (asha cum ai spus tu) te gandeshti ca in viatza vin shi perioade mai "negre" ca sa zicem asha...
chiar e un mare pacat sa ratezi cate o "bucatzica"...
macar la batranetze itzi potzi aminti ce noapti fierbinti ai avut cu Dreapta shi cu sora-sa Stanga...

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Septembrie 2008 la 11:38

rap_boy Avatarul lui rap_boy
Citeaza Raspunde

Postat de rap_boy pe 12 Noiembrie 2008 la 00:41

De la: Greenie, la data 2008-09-25 22:05:30ba ce ma oftica!!! ca mi-am lasat amprenta si nu s-a salvat..damn it!
am vrut sa spun, ca eu m-am abtinut destul de mult de la sex, aveam 1 saptamana pana sa fac un an de zile... dar sincer nusj cum am ajuns acolo si ce gargauni aveam in cap, ideea e ca eram eu f frustrata de relatiile cu baietii pe care le avusesem si cam dezamagita si am decis sa pun pauza nu doar in relatii, ci si pe sex.
inainte sa implinesc aproape un an, vorbeam cu o prietena "de cand nu am mai facut sex" ea mi-a zis ca de 2 saptamani jumate si ca de abia asteapta sa se intoarca prietenul ei, eu am zis ca fac un an peste o saptamana
dar nu am implinit un an totusi :P s-a intamplat cu un amic de al meu de care eram apropiata dar locuim in orase diferite... so... a fost un moment de preludiu pana in momentul cand ne-am intalnit singuri si a fost o super buna partida de sex!!

acum, de abia o astept pe urmatoarea, si nu mai rezist mai mult de 2 saptamani... avand in vedere ca in continuare nu's PENTRU relatii and stuff.. sunt super ok asa ;))

USE ALWAYS PROTECTION!

Referitor la post-ul tau cu ink oleak si faceai un an, am avut un deja-vu: "JUST SAY NO LAURA, I SAY IT ALL THE TIME AND IT WORKS LIKE A CHARM" Adam Ferarra (s-ar putea sa il confund)

Nuj cum rezistati voi femeile atata timp ... E o chestie care ma uimeste si crek ma va uimi mult timp
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Noiembrie 2008 la 00:45

De la: Rap_boy, la data 2008-11-12 00:41:36
De la: Greenie, la data 2008-09-25 22:05:30ba ce ma oftica!!! ca mi-am lasat amprenta si nu s-a salvat..damn it!

USE ALWAYS PROTECTION!

Referitor la post-ul tau cu ink oleak si faceai un an, am avut un deja-vu: "JUST SAY NO LAURA, I SAY IT ALL THE TIME AND IT WORKS LIKE A CHARM" Adam Ferarra (s-ar putea sa il confund)

Nuj cum rezistati voi femeile atata timp ... E o chestie care ma uimeste si crek ma va uimi mult timp

my dear rap boy, totul tine de puterea interioara si cat de stapan esti pe trairile fizice care mai tanjesc din cand in cand dupa atingerea unui corp strain, de mirosul pielii sexului opus, de respiratia usoara deasupra corpului tau, de zambetul timid de dimineatza, de tinutul in brate toata noaptea...de goliciunea amandurora.. grrrrrr.....

si cu toate astea, daca vrei si ai ambitie, te abtii!

just like that.

i've told u before, raman la cele 2 sapt ale mele (deocamdata)
zuzuul Avatarul lui zuzuul
Citeaza Raspunde

Postat de zuzuul pe 8 Decembrie 2008 la 12:27

ok! daca viata mea ar depinde de asta cred ca m-as abtine destul de mult timp:D pana asi gasi-o pe ACEA care merita sa soarba ultima placere din mine, merita sa imi dau viata pt o ultima placere impreuna

...sau pana la prima betie crunta, depinde care scoate mai putin la 200m garduri:P
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 21 Decembrie 2008 la 17:08

De la: , la data 2008-07-05 12:51:29depinde f mult de virsta pe care o ai,..dar chiar si asa,...gindeste-te ca ai avea o boala care nu ti-ar permite sa faci sex o anumita perioada de timp doar cu riscul ca ti-ai pierde viata ,..ce-ai face !!!??

as muri fericit:)))
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info