Timp
Pagina 2 din 3

Toate forumurile » Sex » Altele » timp » Pagina 2 din 3

Pagini: << 1 2 3 >>
Sari la pagina:
Africano Avatarul lui Africano
Citeaza Raspunde

Postat de Africano pe 14 Ianuarie 2009 la 10:06

nu stiu sigur
adivesa Avatarul lui adivesa
Citeaza Raspunde

Postat de adivesa pe 28 Ianuarie 2009 la 15:00

De la: deniss, la data 2008-03-10 14:35:41 cat te poti abtine de la sex????????

5 minute...gata, au trecut!
adi3 Avatarul lui adi3
Citeaza Raspunde

Postat de adi3 pe 28 Ianuarie 2009 la 17:15

3 ani si 5 luni....inca nu stiu orele...
Dex Avatarul lui Dex
Citeaza Raspunde

Postat de Dex pe 10 Aprilie 2009 la 15:07

De la: , la data 2008-07-05 12:51:29depinde f mult de virsta pe care o ai,..dar chiar si asa,...gindeste-te ca ai avea o boala care nu ti-ar permite sa faci sex o anumita perioada de timp doar cu riscul ca ti-ai pierde viata ,..ce-ai face !!!??

SEX
VlabiouzzZzZ Avatarul lui VlabiouzzZzZ
Citeaza Raspunde

Postat de VlabiouzzZzZ pe 28 Aprilie 2009 la 09:18

Asa crezi tu ;))!!!
VlabiouzzZzZ Avatarul lui VlabiouzzZzZ
Citeaza Raspunde

Postat de VlabiouzzZzZ pe 28 Aprilie 2009 la 09:22

Primele 3 luni sunt dificeile, ai face cu oricine dar dupa te obisnuiesti sa stai pe uscat, nici nu iti dai seama...
Spyder Avatarul lui Spyder
Citeaza Raspunde

Postat de Spyder pe 28 Aprilie 2009 la 09:42

Hm, un prost arunca o piatra in apa si zece intelepti se grabesc sa o scoata...cam asa e topicul asta.
Nu poti defini abstinenta pentru ca e diferita in functie de imprejurari, oameni, timpuri, meridiane...dar in general poate varia de la cateva zile la ani.
Bun raspuns ?
Simply_i Avatarul lui Simply_i
Citeaza Raspunde

Postat de Simply_i pe 28 Aprilie 2009 la 10:04

De la: adi, la data 2009-01-28 17:15:313 ani si 5 luni....inca nu stiu orele...

already 5y. (last 15y. just the same)
it's all about the partner, duh

Simply_i Avatarul lui Simply_i
Citeaza Raspunde

Postat de Simply_i pe 28 Aprilie 2009 la 10:09

De la: vlabiouz, la data 2009-04-28 09:22:17Primele 3 luni sunt dificeile, ai face cu oricine dar dupa te obisnuiesti sa stai pe uscat, nici nu iti dai seama...

Asta cui i-o spui? Poate TIE, ca sa te mai linistesti ...

Ai auzit de crestere exponentiala?

Ei, ai sa o simti ... candva ...
pHoeniX_Rising Avatarul lui pHoeniX_Rising
Citeaza Raspunde

Postat de pHoeniX_Rising pe 28 Aprilie 2009 la 10:22

Parerea mea proprie si personala e ca nu noi suntem stapani pe psihicul nostru, ci el pe noi.Cum zicea cineva mai inainte, nu prea ai cum sa te abtii mult timp decat daca nu traiesti/muncesti/studiezi intr-un loc in care sa fie ispite.Si chiar si asa, la un moment dat tot te vei gandi.Asta numai in cazul in care nu traiesti viata rapid, cu prea multe lucruri care sa iti atraga atentia, si sa n-ai timip nici sa respiri, nicidecum de sx.
apocalypse_yo Avatarul lui apocalypse_yo
Citeaza Raspunde

Postat de apocalypse_yo pe 28 Aprilie 2009 la 11:51

o viata ai si o gaura in c*r!
mihaidansv Avatarul lui mihaidansv
Citeaza Raspunde

Postat de mihaidansv pe 28 Aprilie 2009 la 12:35

mihaidansv Avatarul lui mihaidansv
Citeaza Raspunde

Postat de mihaidansv pe 28 Aprilie 2009 la 12:47

Ideea nu este sa te abtii de la asa ceva... ci pur si simplu sa treci dincolo de aceasta dorinta. Pentru asta trebuie sa inveti sa-ti pazesti cele 5 simturi + alte metode, chiar de Qi Gong, in aceast sens, care sunt foarte eficiente. Te ajuta foarte mult sa-ti echilibrezi energiile din corp, inclusiv pe cele sexuale.

Oricum, in absenta unei teorii sanatoase si a unei persoane "certificate" sa te invete ceva in aceasta directie nu iti recomand abtinerea de la sex.

Bafta!
Lefterionutcristian Avatarul lui Lefterionutcristian
Citeaza Raspunde

Postat de Lefterionutcristian pe 28 Aprilie 2009 la 13:05

poate ca am reusit 1 an...fara sex dar nu si fara masturbare... ;))
mikydutza Avatarul lui mikydutza
Citeaza Raspunde

Postat de mikydutza pe 28 Aprilie 2009 la 13:31

De la: Greenie, la data 2008-09-25 22:05:30ba ce ma oftica!!! ca mi-am lasat amprenta si nu s-a salvat..damn it!
am vrut sa spun, ca eu m-am abtinut destul de mult de la sex, aveam 1 saptamana pana sa fac un an de zile... dar sincer nusj cum am ajuns acolo si ce gargauni aveam in cap, ideea e ca eram eu f frustrata de relatiile cu baietii pe care le avusesem si cam dezamagita si am decis sa pun pauza nu doar in relatii, ci si pe sex.
inainte sa implinesc aproape un an, vorbeam cu o prietena "de cand nu am mai facut sex" ea mi-a zis ca de 2 saptamani jumate si ca de abia asteapta sa se intoarca prietenul ei, eu am zis ca fac un an peste o saptamana
so.... sa nu va inchipuiti ca am sarit pe primu in cale...
dar nu am implinit un an totusi :P s-a intamplat cu un amic de al meu de care eram apropiata dar locuim in orase diferite... so... a fost un moment de preludiu pana in momentul cand ne-am intalnit singuri si a fost o super buna partida de sex!!

acum, de abia o astept pe urmatoarea, si nu mai rezist mai mult de 2 saptamani... avand in vedere ca in continuare nu's PENTRU relatii and stuff.. sunt super ok asa ;))

un sfat celor care trec pe aici: ai doar 20 de ani!

USE ALWAYS PROTECTION!

Bravo Greenie mai stiu o tipa care merge pe 10 luni si zice ca a facut paienjeni
Greenie Avatarul lui Greenie
Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 28 Aprilie 2009 la 13:38

mikydutza Avatarul lui mikydutza
Citeaza Raspunde

Postat de mikydutza pe 28 Aprilie 2009 la 14:35

De la: Greenie, la data 2009-04-28 13:38:04

Vrei sa te pun in contact cu ea? Poate ii dai vreun numar de telefon la vreunul care se ocupa dezinsectia, deratizarea etc
Greenie Avatarul lui Greenie
Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 28 Aprilie 2009 la 14:44

De la: mikydutza, la data 2009-04-28 14:35:09
De la: Greenie, la data 2009-04-28 13:38:04

Vrei sa te pun in contact cu ea? Poate ii dai vreun numar de telefon la vreunul care se ocupa dezinsectia, deratizarea etc

nu omule! nu! im
madalinaloredana Avatarul lui madalinaloredana
Citeaza Raspunde

Postat de madalinaloredana pe 28 Aprilie 2009 la 15:15

sa te abtii de la sex... asta inseamna ca ai vrea... dar iti impui sa nu faci si atunci trebuie sa ai un motiv care sa te faca sa te abtii in fine..
eu nu am avut activitate sexy (sex, dragoste) 6 luni cat a fost prietenul meu plecat in strainatate, a venit acasa dupa 6 luni si a stat acasa 3 saptamani in care am profitat la maxim , dupa care a plecat din nou pentru 11 luni - si iar am stat fara sa fac sex, m-am abtinut pt ca asa am vrut, asa am crezut eu ca mentin relatia frumoasa pe care o aveam... si am reusit... acum dupa 3 ani... am chimbat statutul de prietena cu cel de sotie si va zic un secret acum nu cred ca as putea sa mai stau atat de mult fara sa ..... cred ca eram mai mik si nu aveam atat de mult chef de prostioare..:))
arsinel Avatarul lui arsinel
Citeaza Raspunde

Postat de arsinel pe 28 Aprilie 2009 la 15:26

aproximativ 540 zile, insa depinde de imprejurari, varsta, conceptii, experienta si, de ce nu, traume.
dutu_andrei_george Avatarul lui dutu_andrei_george
Citeaza Raspunde

Postat de dutu_andrei_george pe 28 Aprilie 2009 la 15:33

de stat,poti sa stai mult si bine,cunosc cazuri,in afara de faimosii calugari,care au stau si 37 de ani fara sex..atat barbati cat si femei..eu unul am rezistat 14 luni(si acum ma intreb unde naiba mi-a fost capul de am stat atat cand lumea e plina de femei...prostul de mine ).cat despre femei ca rezista mai mult decat barbatii..noo,asta credem noi barbatii,ca in realitate..ca sa nu le bag chiar pe toate in aceeasi oala,ca mai sunt si exceptii,sunt mai lesinate dupa sex decat noi,doar ca ele nu spun asta,ca deh..da rau la imagine.

simisim Avatarul lui simisim
Citeaza Raspunde

Postat de simisim pe 28 Aprilie 2009 la 15:43

nu inteleg de ce trebuie sa ne abtinem.....care-i problema...
untu Avatarul lui untu
Citeaza Raspunde

Postat de untu pe 28 Aprilie 2009 la 16:35

eu nu rezist mai mult de o zi,deja devin agitat, nervos si nu ma simt bine pina nu fac sex eu zic ca sint ok cu capul voi ce ziceti? nu sint de acord cu faptul ca trebuie sa te abtii de la asa cv e cv normal te simti bn atit tu cit si partenera deci care e problema ?dece sa te abtii cind sexul si dragostea sint asa frumoase si placute, deci iubitiva mult.
bgafanrom Avatarul lui bgafanrom
Citeaza Raspunde

Postat de bgafanrom pe 28 Aprilie 2009 la 17:08

De la: Lefterionutcristian, la data 2009-04-28 13:05:59 poate ca am reusit 1 an...fara sex dar nu si fara masturbare... ;))

Tu nu poti participa la sondaj ca ai trisat.
Citeaza Raspunde

Postat de bgafanrom pe 28 Aprilie 2009 la 17:11

De la: madalinaloredana, la data 2009-04-28 15:15:20sa te abtii de la sex... asta inseamna ca ai vrea... dar iti impui sa nu faci si atunci trebuie sa ai un motiv care sa te faca sa te abtii in fine..
eu nu am avut activitate sexy (sex, dragoste) 6 luni cat a fost prietenul meu plecat in strainatate, a venit acasa dupa 6 luni si a stat acasa 3 saptamani in care am profitat la maxim , dupa care a plecat din nou pentru 11 luni - si iar am stat fara sa fac sex, m-am abtinut pt ca asa am vrut, asa am crezut eu ca mentin relatia frumoasa pe care o aveam... si am reusit... acum dupa 3 ani... am chimbat statutul de prietena cu cel de sotie si va zic un secret acum nu cred ca as putea sa mai stau atat de mult fara sa ..... cred ca eram mai mik si nu aveam atat de mult chef de prostioare..:))

De ar fi mai multe ca tine multor barbati le ar creste increderea in femei.
necolau_andrei Avatarul lui necolau_andrei
Citeaza Raspunde

Postat de necolau_andrei pe 28 Aprilie 2009 la 17:11

as face sex :D ultimele clipe traite dar amcar fericit
Citeaza Raspunde

Postat de bgafanrom pe 28 Aprilie 2009 la 17:13

De la: simisim, la data 2009-04-28 15:43:59nu inteleg de ce trebuie sa ne abtinem.....care-i problema...

In mod normal ai dreptate, ca doar nu e nimic rau in asta, dar mai sunt si cazuri cum e cel de mai sus expus de madalinaloredana in care putina retinere face bine.
adycucu_85 Avatarul lui adycucu_85
Citeaza Raspunde

Postat de adycucu_85 pe 28 Aprilie 2009 la 19:06

4 luni, 3 saptamani si 2 zile. Atat as rezista eu fara SEX !
baytu Avatarul lui baytu
Citeaza Raspunde

Postat de baytu pe 28 Aprilie 2009 la 19:10

mult prietene,cand fac e zi de sarbatoare!!!! da nu ma plang!~
andaa Avatarul lui andaa
Citeaza Raspunde

Postat de andaa pe 28 Aprilie 2009 la 19:15

intreaba-ne asta peste 50 de ani ...cu siguranta atunci vom putea da mai multe detalii
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!
Pagini: << 1 2 3 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum