Modalitate de ingrasare
Pagina 1 din 3

Toate forumurile » Health » Ingrasare » Modalitate de ingrasare » Pagina 1 din 3

Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 2 Aprilie 2008 la 20:20

Salut fratilor...de cand ma stiu am o problema...sunt prea slab. Probabil ca nu sunt singurul care se tot chinuie sa se ingrase. Idiferent cat as manca...chiar daca reusesc sa mai pun ceva pe mine (foarte putin)...slabesc foarte repede. Stie cineva vreo reteta, cura de ingrasare?...ce ati folosit voi...cei care ati mai avut aceasta problema? Ms anticipat.
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 25 Mai 2008 la 20:07

nu stiu daca exista vreo reteta de ingrasat dar eu am auzit de la uni ca cel mai indicat e sa vei bere si ma mananci alune in acelasi timp.incearca si vezi ce efecte au.
avalon Avatarul lui avalon
Citeaza Raspunde

Postat de avalon pe 17 Iunie 2008 la 22:51

sa te ingrasi e destul de usor...cel putin ptr unii....tot ce trebuie sa faci e sa mananci mult,si mancaruri care au multe calorii...da nu care sunt si foarte nesanatoase (de ex mancarea de la fast food), daca fumezi e bn sa te lasi nu ptr ca fumatul slabeste...asta nici macar nui adev, ptr ca fumatul nu slabeste ci daca fumezi te ingrasi muuuuuuuuult mai greu, si muuulte dulciuri si sucuri....etc....da nu in exces:P si daca poti...si sala:P ca acolo se pot lua proteine si plus ca daca faci si sala....ti se formeaza muschii si alea alea mai klumea...
my_valy Avatarul lui my_valy
Citeaza Raspunde

Postat de my_valy pe 3 Iulie 2008 la 09:07

Salut.
Eu am fost foarte slab, am reusit sa ma ingras. Iti pot spune cum am facut eu: in primul rand m-am lasat de fumat (daca fumezi este bine sa te lasi de fumat), dupa care am inceput sa merg la o sala de forta (culturism) de 2,3 ori pe saptamana. In acelasi timp luam si proteine cum ar fi: creatina, aminoacizi (sunt niste prafuri care se pot bea mixate cu apa, lapte, sucuri), dar in acelasi timp trebuie sa mananci foarte bine de cel putin 3 ori pe zi.
Eu zic ca este o metoda buna si sanatoasa.
Bafta multa.
Renny Avatarul lui Renny
Citeaza Raspunde

Postat de Renny pe 3 Iulie 2008 la 13:12

folosešte proteine se vand in magazinele specializate ši sunt ff gustoase te vor ajuta sa iai kg in plus
oblonov Avatarul lui oblonov
Citeaza Raspunde

Postat de oblonov pe 3 Iulie 2008 la 14:34

la sala cu tine!cand zici "vreau sa ma ingras " nu cred ca vrei doar o burtoaca in fata ,tu vrei sa areti mai bine.deci nu e de ajuns sa doar mananci,trebuie sa faci si sport.ai sa vezi ca dupa antrenamete pofta de mancare o sa iti creasca mai mult decat te asteptai.daca te tii de treaba in 9-10 luni poti devini narcisist.bafta
stelian1980 Avatarul lui stelian1980
Citeaza Raspunde

Postat de stelian1980 pe 3 Iulie 2008 la 17:39

amice,retetele despre cura de ingrasare sant o prostie daca asa e stilul tau nu poti face nimic,taica-miu pana sa se insoare era scandura(l-am vazut in poze)cum s-a insurat a inceput sa fie gen Piedonne,si eu cred ca-l mostenesc.
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Iulie 2008 la 21:03

Nu te apuca de luat proteine si aminoacizi ca au efect negativ . Apucate de flotari, tractiuni si basket:)
alinush2005 Avatarul lui alinush2005
Citeaza Raspunde

Postat de alinush2005 pe 3 Iulie 2008 la 23:53

pai ar trebui sa mergi la sala..eu am facut sport de perfomanta 5 ani aveam 1.90 si 68 de kg nu imi era bn dar eram slab..dupa ce m-am lasat nu eram la fel pana cand m-am apucat de sala in 4 luni am ajuns la 80-85 si de atunci aasa am ramas si imi e bn
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Iulie 2008 la 20:06

apuca.te de sala si iei si suplimente nutritive si se rezolva
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 5 Iulie 2008 la 12:57

nu stiu ce virsta ai, dar daca esti tipul care sta in scaun toata ziua si manevreaza un mouse in fata ecranului de computer,nu ai sa te ingrasi niciodata , stilul de viata si felul tau de a fi trebuiesc putin schimbate si cautata o solutie benefica , ..sala te ajuta si nu iar folosirea de tot felul de substante te-ar aduce la o dependenta si cei avea neplaceri toata viata,..gindeste-te la stilul tau de viata ,..
diggler Avatarul lui diggler
Citeaza Raspunde

Postat de diggler pe 9 Iulie 2008 la 11:48

i feel you.am aproximativ aceeasi problema,doar ca eu am facut sport 11 ani de zile.as mai vrea,dar din lipsa de timp si unele probleme de sanatate nu pot sa mai fac atat de des cum mi-as dori.de fumat si eu fumez,dar cta am mers la sala de 4 ori pe saptamana, - fara sa bag in mine creatina si aminoacizi - am pus pe mine 7 kile.in 2 luni.asa ca apuca-te de sport si tine-te de el !!!
andrei_44_you Avatarul lui andrei_44_you
Citeaza Raspunde

Postat de andrei_44_you pe 7 August 2008 la 00:08

Scumpa domnisoara afirmatia cum ca berea ingrasa este total falsa....(eu ar trebui sa fiu obez)... adevarul este undeva la mijloc ...si anume nu berea ingrase ci ce servesti pe langa bere...(alune,chipsuri,mici...etc...
andrei_44_you Avatarul lui andrei_44_you
Citeaza Raspunde

Postat de andrei_44_you pe 7 August 2008 la 00:13

Omule problema ta este din punctul meu de vedere stresul prea mare ,apoi alt factor decisiv este varsta si limentatia incearca sa fii mai calm sa ai mese cat mai regulate si diversificate,nu manca neaparat tot felul de prosite bogate in calori ,incearca o alimentatie cat mai sanatoasa ,mai naturala si planificati si un program rezonabil de odihna(somn)totusi dintre toate sfaturile ascultal pe cel al unui nutrtionist cred ca el este cel mai in masura sa te ajute...dupa tine... bafta......ps apropo daca esti fumator.....RENUNTA..
brosilviu Avatarul lui brosilviu
Citeaza Raspunde

Postat de brosilviu pe 10 August 2008 la 18:52

dak vrei sa t distrugi... baga proteine si creatina... cel mai bine si mai sanatos.... faci miscare... sala sau fotbal orice... mese cat mai dese si somn dak s-ar putea inainte de 22-23...
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 24 August 2008 la 04:58

Mananca cu pofta mai nenica si sa vezi cum faci osu greu :)
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 24 August 2008 la 16:09

Testosteronul e de vina. Trebuie redus la jumatate,. probabil, sau inlocuit cu estrogeni!
Faceti sport, mancati regulat 3 mese si 2 gustari, mancati sanatos. De asemenea parasiti serviciile bine platite/ prost platite si stresante.
profa_trasnita Avatarul lui profa_trasnita
Citeaza Raspunde

Postat de profa_trasnita pe 27 August 2008 la 15:19

Mananca cu pofta mai nenica si sa vezi cum faci osu greu :)

nu neaparat cred ca sunt cea mai slaba gurmanda si pofticioasa din tara ( mananc extraordinar de mult de cand ma stiu ) si in anul 1 de facultate dupa prima sesiune am ajuns la 42 de kg avand 1.63m si asta nu din cauza ca nu mancam ci din cauza stresului iar anul acesta am terminat facultatea si e vizibil faptul ca m-am ingrasat, cred ca am cam 48 de kg dar vreau sa ajung la 50 - 52 kg , cu toate ca nu am depasit niciodata 49 kg . Daca mananci mult , nu ai stres , dar tot nu te ingrasi inseamna ca la tine se fac arderile mai rapid decat la ceilalti ( asta daca nu cumva esti bolnav ).De luat in calcul este si varsta daca esti adolescent e ceva normal ca doar treci prin niste transformari .Nu te apuca sa iei mai stiu eu ce prostii ca iti ataca organismul .MANANCA SANATOS SI ORI DE CATE ORI ITI ESTE FOAME !!!
profa_trasnita Avatarul lui profa_trasnita
Citeaza Raspunde

Postat de profa_trasnita pe 27 August 2008 la 15:26

ACUM M-AM UITAT LA PROFILUL TAU AI 21 DE ANI , TIMPUL NU E PIERDUT MANANCA SANATOS SI FA SPORT IAR IN CATEVA LUNI POATE TE VAD LA MISTER OLIMPIA
MAX79 Avatarul lui MAX79
Citeaza Raspunde

Postat de MAX79 pe 1 Septembrie 2008 la 15:05

da da si eu...oricat as devora..tot skiny raman..metabolismul drakului..prea rapid...altii pun pe ei din orice..altii deloc:))
rap_boy Avatarul lui rap_boy
Citeaza Raspunde

Postat de rap_boy pe 4 Noiembrie 2008 la 10:07

BAh... reteta mea (adik de ce ma feresc eu) Mananca multa carne, multa paine si fainoase, fii lenes, nu fa miscare, dormi cand apuci... is o sa vezi cum te faci balonash :D
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 4 Noiembrie 2008 la 15:34

dati-mi si mie un punct pe http://www.tamagochi.ro/pet-coco1 va rog frumos
Crissa Avatarul lui Crissa
Citeaza Raspunde

Postat de Crissa pe 13 Noiembrie 2008 la 10:21

aceiasi problema o am si eu...culmea e k am si capacitatea de a slabi f repede...de ex, in urma unei raceli slabesc insant 2-3 kg ...mi-a recomandat cineva un "regim" pe baza de carbohidrati...stiti ceva referitor la el?e ok?
san Avatarul lui san
Citeaza Raspunde

Postat de san pe 18 Noiembrie 2008 la 13:22

sunt trei tipuri de constitutii fizice: ectomorf (slab), mezomorf (la mijloc) si endomorf(gras), asadar tu predominant ectomorf si oricat te-ai chinui gras nu ai sa fii, cu sala si mancare ai sanse sa arati mai bine si sa fii mai puternic, mananca fructe deshidratate, cereale, cartofi, banane, fa-ti un program cu 3 mese pe zi si 2 gustari intre mese, evita efortul de rezistenta (alergat, inot) si fa mai mult exercitii pt masa musculara, si dormi destul, asa vei avea un stil de viata sanatos si nu ar trebui sa te intereseze cat ai pe cantar, dra mai inati de toate consulta un medic sa vezi daca greutatea ta nu depinde de alti factori de sanatate.
en3_andrei Avatarul lui en3_andrei
Citeaza Raspunde

Postat de en3_andrei pe 19 Noiembrie 2008 la 20:45

fratilor eu fak o groaza de sport, ma duk la sala, mananc bine de 3 ori pe zi s la ore fixe s tot nu ma ingras.iar porkarii dalea de creatina s proteine nu o sa bag in mine niciodata.dar kum mai zicea cineva taicamiu inainte sa se insoare era kam slab s dupa a luat proportii s aku e super mare (1.95 s 120 kg) s io kred k il mostenesc.deci mai am de asteptat
jaar Avatarul lui jaar
Citeaza Raspunde

Postat de jaar pe 25 Noiembrie 2008 la 08:42

cred ca varianta cu berea si alunele nu va avea ca rezultat ceva mai bun decat o burta enorma si urata...:))
chelu Avatarul lui chelu
Citeaza Raspunde

Postat de chelu pe 27 Noiembrie 2008 la 12:26

De la: avalon, la data 2008-06-17 22:51:38sa te ingrasi e destul de usor...cel putin ptr unii....tot ce trebuie sa faci e sa mananci mult,si mancaruri care au multe calorii...da nu care sunt si foarte nesanatoase (de ex mancarea de la fast food), daca fumezi e bn sa te lasi nu ptr ca fumatul slabeste...asta nici macar nui adev, ptr ca fumatul nu slabeste ci daca fumezi te ingrasi muuuuuuuuult mai greu, si muuulte dulciuri si sucuri....etc....da nu in exces:P si daca poti...si sala:P ca acolo se pot lua proteine si plus ca daca faci si sala....ti se formeaza muschii si alea alea mai klumea...
stai linistita cu sucurile, dulciurile etc .. eu asta mananc zilnic cat si despre bere si alune la fel .. crede-ma ca am 55 Kg de 4 ani de zile la 20 de ani ... si de fumat nici nu fumez asa ca .. ce putin pt m .. nu au nici un efect
merchandising Avatarul lui merchandising
Citeaza Raspunde

Postat de merchandising pe 28 Noiembrie 2008 la 16:03

Eu nu sunt nici prea gras si nici prea slab. Dar daca esti prea slab, eu iti recomand o cura cu spirulina si calciu cu lecitina.
Atunci apetitul iti va creste si vei incepe sa iei in greutate. Aceste suplimente nutritive este necesar sa fie de calitate.Eu le-am folosit deoarece am o hepatita C si slabisem cam mult in perioada tratamentului. Cele de la firma chineza Tianshi sunt cele mai bune.Daca doresti te ajut sa iti faci rost de ele.
CEI CARE DORESC SA PURTAM O DISCUTIE DESPRE HEPATITA C, TRATAMENT SI CONTRACARARE, MA POT CONTACTA LA 0746148954
gabi_prund Avatarul lui gabi_prund
Citeaza Raspunde

Postat de gabi_prund pe 7 Decembrie 2008 la 21:45

cel mai bun sfat pe care ti-l dau este sa mergi la o sala de forta, sa iti impui un program drastic de antrenamente cu greutati, odihna si mancare sanatoasa plus suplimente alimentare care te vor ajuta. minimmum trei mese pe zi plus inca trei cu suplimente. in 8 luni de zile imi vei multumii pentru sfat. insa... trebuie sa ai rabdare pentru ca organismul are ritmul lui si daca il fortezi intr-un fel sau altul, risti sa-l dereglezi si asta este cel mai grav lucru.
nu te mai lua dupa toata lumea cu alune si bere, cu tot felul de prostii. organismul tau arde caloriile foarte repede si oricat ai manca nu asimilezi. se numeste tip ECTOMORF si asa se comporta acest tip de metabolism. este genul de om slab, cu musculatura subtire, fusiforma, dar dupa cativa ani de mers la sala, vei arata super. crede-ma ca stiu ce spun. la o sala care se respecta, vei gasi un instructor care te va invata cum sa faci antrenament si cum sa mananci. repet insa... mare rabdare trebuie sa ai pentru ca musculatura se depune greu si cu multa truda dar se pune. "pierde-ti" un an cel putin din viata ta cu astfel de practica, cumpara si citeste reviste de profil si ai sa vezi ca spre surpinderea multora nu pierzi absolut nimic, din contra, te vei simti mai puternic, mai increzator in tine si din punct de vedere al sanatatii chiar mai mult decat excelent.
gabi_prund Avatarul lui gabi_prund
Citeaza Raspunde

Postat de gabi_prund pe 7 Decembrie 2008 la 22:18

cea mai mare prostie sa bagi in tine ca un porc si sa astepti sa te ingrasi fara sa faci efort fizic. pe langa un astfel de mod de viata atragi si ceva boli. de inima, de stomac sau ficat. mergi la sala! transpira chiar daca unii zic ca nu e bine pentru cei slabi, alearga pe banda, mergi pe bicicleta medicinala pana dai 2 litri de apa afara din tine, circa 60 de minute in continuu si sa vezi ce picioare faci in 4 luni.(uita-te la ciclistii de performanta ce picioare au.) fa exercitii cu greutati pe care le supotri tu si nu te forta ca te vei accidenta si nu vei face absolut nimic. fa fandari cu gantere si evita genuflexiunile cu bara in spate ca vei fi tentat sa pui mult si iti strici coloana, alergatul si mersul pe bicicleta se fac pentru inima si se numeste antrenament cardio. obisnuiesti inima cu efortul fizic. ia-o treptat si cu ambitie si munca te vor invidia oamenii cu care te vei intalnii pe strada si satisfactia pe care o ai la mare cand te dezbraci la plaja nu se compara cu aceea cand esti un am slab, mic si neinsemnat. nu sunt un ahtiat dupa astfel de imagine dar pe cine pot, sfatuiesc sa faca sport tocmai pentru ca eu nu mai am timp. sportul practicat si nu privit la tv. nu fotbalul pe maidan ca nu iti aduce nimic bun. fa ceva concret pentru tine si sanatatea ta! nu astepta sa te ingrasi din senin ca nu se va intampla asta niciodata in cazul tau.
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info