Dragoste fara sarut!??
Pagina 1 din 8

Toate forumurile » Sex » Altele » Dragoste fara sarut!?? » Pagina 1 din 8

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 >>
Sari la pagina:
PISICUTA Avatarul lui PISICUTA
Citeaza Raspunde

Postat de PISICUTA pe 22 Aprilie 2008 la 11:26

Buna ! as vrea sa-mi spune-ti ce parere aveti despre barbatii care fac dragoste si nu saruta NICIODATA!??..este oare un barbat timid...?..sau nu-i place sa sarute..???Voi ce parere aveti???
Multumesc pt raspunsuri anticipat!
bestiutza Avatarul lui bestiutza
Citeaza Raspunde

Postat de bestiutza pe 24 Aprilie 2008 la 16:21

nu vreau sa fiu rea nici satzi dau oun gust amar dar sunt baietzi care nu suporta sa sarute o fata dupa ce au practicat sex oral si mai poate fi un lucru esti sigura suta la suta ca si pentru el e dragoste ... sarutuleste pasional in general este un gest de afectziune care in pat deobicei chit ca e sex sau dragoste nu tre sa lipseasca
MAX79 Avatarul lui MAX79
Citeaza Raspunde

Postat de MAX79 pe 25 Aprilie 2008 la 22:36

pisicuto chiar nu ii inteleg pe cei care nu saruta(in afara de cazul de mai sus)!!:))in rest e normal si foarte indicat!!!
Citeaza Raspunde

Postat de pe 14 Iunie 2008 la 16:07

te-ai gandit ca vreaa doar o activitate fizica?
l3onard Avatarul lui l3onard
Citeaza Raspunde

Postat de l3onard pe 16 Iunie 2008 la 16:57

eu cred ca nu ii pasa de tine daca o face doar asa,fara sa te sarute...
avalon Avatarul lui avalon
Citeaza Raspunde

Postat de avalon pe 17 Iunie 2008 la 22:39

..poi..deobicei...cand e vorba de sex, barbatii/baietii nu isi prea saruta partenera, ptr ca at cand faci sex, o faci mai dur, fara sentimente puternice si prea mult interes si toate alea alea.......in schimb cand 2 persoane fac dragoste, si la mijloc sunt si sentimente....at ar trebui sa se si sarute, nu incontinuu, dar mai des decat se saruta 2 pers cand fac sex...
Godzilla Avatarul lui Godzilla
Citeaza Raspunde

Postat de Godzilla pe 18 Iunie 2008 la 21:21

... pai daca o iubesti, atunci trebuie sa o iubesti cu totul ... si ea tot din iubire face ca sa-ti placa si tie ... deci daca nu te saruta e ca pentru el e sex, si nu dragoste ... si un fel de "egoism"...
Citeaza Raspunde

Postat de pe 5 Iulie 2008 la 02:31

max79! esti un incuiat si toti care mai sunt ca tine nu merita afectiunea oferita de sexul opus si mai ales de partea orala! daca sustii ca nu iti place sau ca nu suporti sa saruti fata dupa ce iti face oral inseamna ca ai probleme cu igiena personala si esti si constient de asta! daca tu puti a mortaciune, normal ca o sa ii puta si ei gura a ce a bagat in ea(o compatimesc)! Ea nu te saruta pe tine dupa ce ii faci oral? sau esti si unul din ala care nu face, doar primeste(caz in care imi pare si mai rau pentru ea)!
Cred ca e normal sa iti saruti prietena/iubita atunci faci sex/dragoste, indiferent daca e inainte sau dupa sex oral! E o dovada de afectiune si daca nu esti in stare sa o faci, mai bine te lasi de sportul asta ca nu e de tine si ar trebui sa te abtii de la procreat!
Si inca ceva: sunt adeptul - daca as fii caine nu as mai avea nevoie asa multa de femei pt ca m-as linge singur la oua si nu numai! oricum, deviez de la subiect!

Dragoste fara saruturi pentru mine e egal cu apa fara H2 (hidrogen)

motzzzart Avatarul lui motzzzart
Citeaza Raspunde

Postat de motzzzart pe 7 Iulie 2008 la 17:20

:)) oamenilor...sunteti mortali :)).
oricum, pisicutzo, sunt aproape de acord cu unii dintre cei de mai sus. Si anume ca poate nu simte cat ar trebui...sau cat ti-ai dori tu. O sa-ti dai seama de asta cand o sa faci dragoste cu unul care te iubeste cu adevarat. Oricum...noi nu putem fi decat subiectivi in raspunsurile noastre si sa ne spunem parerea cu un caracter general. Pt k nu avem cum sa stim ce simte el si cum si cum evolueaza lucrurile intre voi ;) .
ghimp Avatarul lui ghimp
Citeaza Raspunde

Postat de ghimp pe 9 Iulie 2008 la 17:52

zic si eu,ca omu'
-cum,adica...nicaieri?
cineva dadea o explicatie referitor la femeie:
-e ceva de care te tii cand te f...
Nu te supara ori se iubeste prea mult pe sine,ori se tine de tine...

Recomandare:foloseste FLYT urgent/
dimorom Avatarul lui dimorom
Citeaza Raspunde

Postat de dimorom pe 10 Iulie 2008 la 18:31

Fetito, nu spun cati ani am dar, un sfat pot sa-ti dau.
Scenele de dragoste pe care probabil incearca sa te convinga ca le are fata de tine sunt false. Cand un barbat iubeste cu adevarat o fata o pupa de sus in jos si ivers
iar fata in mod sigur il va rasplati, ii va raspunde cu aceeasi moneda.
Daca ai probleme in continuare cu acest subiect, te voi ajuta sa-l faci sa te sarute unde vrei si la ce ora vrei.
Conditia este sa te asiguri ca el te iubeste. Daca dupa anumite etape pe care va trebui sa le parcurgi el nu se conformeaza, te asigur ca te lupti cu morile de vant.
Astept sa-mi raspunzi la cele ce am mentionat vis-a -vis de problema ta.
sallamallecum Avatarul lui sallamallecum
Citeaza Raspunde

Postat de sallamallecum pe 11 Iulie 2008 la 09:44

ciudat....sa faci dragioste presupune un schimb de fluide...mai "intime" decat banala saliva ...in cazul unui sarut
unumic Avatarul lui unumic
Citeaza Raspunde

Postat de unumic pe 12 Iulie 2008 la 20:34

Mi se intampla k am o prietena de cateva luni si ma chinui sa ma sarute ... ma amageste cu mici pupici dar nici un sarut mai intens si disper si o iubesc .. ea zice k ma iubeste insa nu stiu ce sa mai zic ce sa mai fac si ii fac toate mofturile aveti vre-o idee cum sa o fac sa ma sarute mai mult?....
Citeaza Raspunde

Postat de pe 14 Iulie 2008 la 22:08

ce fel de barbat nu-si saruta iubita cand e cu ea in cele mai frumoase momente din viata lor?
poate unul plictisit si care nu are la ce tipa se duce.
sht Avatarul lui sht
Citeaza Raspunde

Postat de sht pe 16 Iulie 2008 la 13:29

mie mi se pare o prostie, nu te iubeste...indiferent d ce ai facut e clar ca tipul nu te iubeste, dragostea se manifesta prin saruturi...dak ii e scarba d u e clar ca nu ai dc sa mai fi cu el;)...http://www.yuppy.ro/comunitate/forum/post_reply/6189.html#
http://www.yuppy.ro/comunitate/forum/post_reply/6189.html#
sht Avatarul lui sht
Citeaza Raspunde

Postat de sht pe 16 Iulie 2008 la 13:35

pt "unumic" poate tipa cu care esti e mai jucausa shi prefera sa isi manifeste iubirea dandu-ti mici pupici , shi asta e o dovada d iubire sa stii:) poate peste un timp o sa-ti ofere shi alti popici mai dulci shi mai lungi:P stai linistit
sht Avatarul lui sht
Citeaza Raspunde

Postat de sht pe 16 Iulie 2008 la 13:38

sa vb cu ea, sa o faci sa inteleaga ca te pune serios pe ganduri comportamentul ei:D shi eu cred ca va intelege bafta deshi nu ai dc sa-ti afci griji:-J
unumic Avatarul lui unumic
Citeaza Raspunde

Postat de unumic pe 20 Iulie 2008 la 01:35

k am inteles am v cu ea si mi-a explicat k in timp o sa isi mai revina, si o sa isi revizuiasca comportamentul fata d mine si incerc sa inteleg fetele cat mai mult cu putintza
mec2 Avatarul lui mec2
Citeaza Raspunde

Postat de mec2 pe 20 Iulie 2008 la 08:41

parerea mea:nu te chinui sa inteegi prea mult femeia...Ea va ramane mereu un mister.Asa ca,mai bine multumeste-te cu ce primesti deocamdata,iar mai tarziu vei trage singur concluzii in privinta ei.Ai intrebat-o daca stie sa sarute?poate fi si acesta un motiv sau poate ca n-a avut vreo experienta placuta cand a mai fost sarutata.La asta te-ai gandit?o zi buna,tuturor
breathingart Avatarul lui breathingart
Citeaza Raspunde

Postat de breathingart pe 20 Iulie 2008 la 09:10

nu incerca sa o intelegi si nu ii cere sa te inteleaga. asta e parerea mea, eu nu am fost ever inteles si deci nu cred ca trebuie sa inteleg o persoana, pt ca nu e o teorema, dar poate nu stie sa sarute.si pt tema din capu' listei: d c nu il saruti u p el, sau discutati despre asta, noi nu putem sa stim ce se intampla,dar e un subiect f tare, chiar e mult de dezbatut. zi buna!
viorom Avatarul lui viorom
Citeaza Raspunde

Postat de viorom pe 20 Iulie 2008 la 09:40

..uff,
este sex draga mea nu dragoste!
Citeaza Raspunde

Postat de pe 20 Iulie 2008 la 11:06

cred ca cei care o fac fara sa saurte o fac de ciuda genul aia de oameni care sp" o f.... pana plange" stupid idiots without future sper ca am scris bine
selenuss Avatarul lui selenuss
Citeaza Raspunde

Postat de selenuss pe 20 Iulie 2008 la 12:21

Dragostea fara sarut, clar pt. el e doar SEX. Ai face bine sa vb cu el pe tema asta, sa lamuriti lucruriile.
akfix Avatarul lui akfix
Citeaza Raspunde

Postat de akfix pe 20 Iulie 2008 la 18:19

Nota 10 dimorom ! ai perfect dreptate atunci cand iubesti trebuie sa fi in stare sa faci aproape orice pentru respectiva fiinta ! dar foarte putini/e cunosc in ziua de azi ce inseamna a iubi . multi/e s-au invatat sa arunce aceste cuvinte knd defapt in spatele lor se ascunde un interes .
rihhanna Avatarul lui rihhanna
Citeaza Raspunde

Postat de rihhanna pe 21 Iulie 2008 la 15:23

buna.dupa parerea mea un barbat care face sex fara sa sarute este ınteresat doar de propıa placere adıca iºi vede ınteresul fara sa se mai gandeasca ºi la partenera luı.sau daca ai o relatıe de lunga durata se mai ıntımpla sa facı sex ºi fara sa va sarutatı doar nu mai exista atractıa de la ınceputul relatıeı
Citeaza Raspunde

Postat de pe 25 Iulie 2008 la 02:53

pisicuta....daca inca mai sunteti impreuna si...se manifesta la fel...eu cred ca ar trebui sa te gandesti mai bine daca...cumva...mai vrei sa faci sex...sau...poate...ar trebui sa incerci sa gasesti ceva...pentru a reusi sa faci si...dragoste!!!.cred ca ...meriti asta...din moment ce ai ajuns sa ceri sfatul...aici...
si...de ce sa nu recunosc...chiar merita toata lumea...sa faca dragoste...nu sex...
e mult mai placut!!...si...sanatos pe deasupra!!
poate...postul meu...vine tarziu...sau...poate inca e necesar...nu stiu...dar vad ca s-a cam saturat lumea...sa ajute si pe cei care isi incep acum...viata si...chiar au nevoie de sfaturi...
Citeaza Raspunde

Postat de pe 25 Iulie 2008 la 02:54

De la: ovidiu_42, la data 2008-07-25 02:53:53pisicuta....daca inca mai sunteti impreuna si...se manifesta la fel...eu cred ca ar trebui sa te gandesti mai bine daca...cumva...mai vrei sa faci sex...sau...poate...ar trebui sa incerci sa gasesti ceva...pentru a reusi sa faci si...dragoste!!!.cred ca ...meriti asta...din moment ce ai ajuns sa ceri sfatul...aici...

si...de ce sa nu recunosc...chiar merita toata lumea...sa faca dragoste...nu sex...

e mult mai placut!!...si...sanatos pe deasupra!!

poate...postul meu...vine tarziu...sau...poate inca e necesar...nu stiu...dar vad ca s-a cam saturat lumea...sa ajute si pe cei care isi incep acum...viata si...chiar au nevoie de sfaturi...
simpaticu_x Avatarul lui simpaticu_x
Citeaza Raspunde

Postat de simpaticu_x pe 27 Iulie 2008 la 03:50

De la: bestiutza, la data 2008-04-24 16:21:15nu vreau sa fiu rea nici satzi dau oun gust amar dar sunt baietzi care nu suporta sa sarute o fata dupa ce au practicat sex oral si mai poate fi un lucru esti sigura suta la suta ca si pentru el e dragoste ... sarutuleste pasional in general este un gest de afectziune care in pat deobicei chit ca e sex sau dragoste nu tre sa lipseasca

Da, baietii nu suporta sa sarute o fata pe gura dupa ce le-a facut sex oral, insa baietilor le place sa sarute un baiat dupa ce le-a facut sex oral :)))=)))) pe surse de incredere :D
Helene Avatarul lui Helene
Citeaza Raspunde

Postat de Helene pe 27 Iulie 2008 la 15:01

Dragoste fara sarut nu exista.Eu daca nu sunt atrasa de o persoana sau daca nu o iubesc nu pot sa o sarut.Inseamna ca mi-e scarba sau nu imi place persoana respectiva,am un sentiment de repulsie fata de ea si nu reusesc. Cel mai excitant pentru mine e ca dupa, sau in timpul felatiei sa il sarut,ma face sa ma simt iubita.Am reusit sa fac sex oral doar la 28 de ani,din cauza barbatilor care credeau ca sunt aparat de facut sex.Partenerul meu a reusit sa imi schimbe ideile,si ii multumesc pentru asta.
octavmeatteam Avatarul lui octavmeatteam
Citeaza Raspunde

Postat de octavmeatteam pe 7 August 2008 la 09:34

ia zi daca-ti pui pu...sca...pe nas coa..tele unde vin
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 69 lei pentru a beneficia de un SUPER PRET la CITY BREAK NAPOLI: 139 EURO pentru AVION + 5 ZILE cazare cu mic dejun la unul dintre cele mai bune hoteluri din oras: Grand Europe 3* - TOATE TAXELE INCLUSE! Plata in 2 RATE! Atentie: Oferta limitata!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 69 lei pentru a beneficia de un SUPER PRET la CITY BREAK NAPOLI: 139 EURO pentru AVION + 5 ZILE cazare cu mic dejun la unul dintre cele mai bune hoteluri din oras: Grand Europe 3* - TOATE TAXELE INCLUSE! Plata in 2 RATE! Atentie: Oferta limitata!
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum