Lucruri simple si intrebari fara raspuns
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Sex » Confesiuni » Lucruri simple si intrebari fara raspuns » Pagina 1 din 1

l3onard Avatarul lui l3onard
Citeaza Raspunde

Postat de l3onard pe 16 Iunie 2008 la 16:55

Ma intreb de multe ori de cate povesti mai este nevoie in lume? De cate povesti mai avem nevoie fiecare, pentru a putea merge mai departe, in fiecare zi cu un nou suras pe buze si cu o noua speranta mijita in sufletul chel de atata lupta? Cati dintre noi sunt asa cum isi doresc sa fie si cati dintre noi nu isi vor gasi niciodata fericirea? Cate cuvinte mai trebuie spuse si cate suflete mai trebuiesc condamnate pentru a ne da seama ca viata noastra, a fiecaruia ar putea fi frumoasa fara o mie de artificii trecatoare si fara cuvinte grele aruncate in nestire in stanga si in dreapta? Cate intrebari fara raspuns vor mai fi aruncate in neantul nesfarsit al raspunsurilor nerostite? De ce ne este atat de greu sa acceptam ca iubirea este unicul numitor comun, ca sufletul nu-i asa dificil de impartit in atatea bucati in cate il poti imparti? Nu spunem aproape niciodata ce ne doare, ci gasim explicatii tampite, mult prea usor de dat si mult pre usor de ascultat, gen sunt nefericit pentru ca nu am bani, sau nu am cariera, sau nu am masina, sau nu am casa, sau nu am trup, sau nu am chip....de-adevaratelea problema este alta tot timpul...suntem tristi ca nu ne-am gasit iubirea, ca iubirea noastra nu ne-a gasit pe noi, ca ne e prea greu sa vorbim, ne e prea greu sa ascultam, ne e prea greu sa fim fericiti cu putin, ne e prea greu sa ne bucuram de un apus de soare sau de un rasarit, ne e prea greu sa ne bucuram de o inghetata dulce....De ce tot timpul ne ascundem de noi, de ceilalti, de lume, de viatza si de fericire? Avem tot timpul impresia ca mai avem un pic si ajungem acolo unde ne-am dorit, inca un pas, inca doi, inca unul si vom fi fericiti, si rar ne dam seama ca pasii astia...unul dupa altul, pe care ii facem tinandu-ne respiratia ca sa nu ne speriem fericirea, sunt de fapt pasii nostri catre un sfarist..care e mult prea posibil sa nu fie sfarsitul fericit.
Nimic nu ma umple de mai multa tristete si goliciune decat gandul ca totul se va termina la un moment dat, gandul asta imi da o continua neliniste si oricat de infricosator ar fi, cateodata ii multumesc, pentru ca gandul asta dureros de sfasietor ma face de multe ori sa fac lucruri care ma fac fericita. Stau de multe ori si ma gandesc ce ma face intr-adevar fericita si imi dau seama ca sunt lucruri mici si trecatoare.....glasul mamei mele, zambetul fratelui meu, sarutul iubitului meu. Nimic pe lumea asta nu este mai scump pentru mine decat lucrurile astea simple si trecatoare...
Citeaza Raspunde

Postat de pe 21 Iunie 2008 la 18:53

Profund si dureros.De ce ne condamnam singuri la nefericire?De ce nu vedem fericirea,daca ea exista.De ce ne facem singuri rau?Sau de ce trebuie sa intervina mereu ceva care sa ne strice asa zisa noastra fericire?
Citeaza Raspunde

Postat de pe 28 Iunie 2008 la 15:26

Aici depinde doar de tine ca om si totodata trebuie sa stii sa iei din orice experienta doar partea buna si lucrurile simple sunt la tot pasul.
Trebuie doar sa ai rabdare si le vei gasi cand nu te astepti , dar in primul rand trebuie sa crezi in tine si in fortele tale sufletesti , valorifica-le sunt enorme , ele exista si asteapta doar sa le ceri ajutorul.
Raspunsul este in sufletul si mintea noastra.
luminutza Avatarul lui luminutza
Citeaza Raspunde

Postat de luminutza pe 3 Iulie 2008 la 07:40

pentru ca nu putem noi insine...pentru ca nu poate cel din fata ta!
suntem educati, crescuti incorsetati, rigizi, cu valori, etaloane si principii care nu nimic de-a face cu sufletul! vai noua!
de noi depinde sa ne crestem copii asa incat sa se poata bucura de fiecare dimineata, de tot ce le poate oferi acea noua zi: lumina, culoare, zambete, soapte, strangeri de mana, un ramas bun facut cu mana, privirea umila a unui animal, fosnetul unui copac, mireasma casei cuiva, vantul, zapada, nisip... bucuriile sunt nesfarsite daca le reperam, daca le recunoastem! DE NOI DEPINDE VIATA!
mai stie, mai poate multa lume rosi?
toate cele bune!
Renny Avatarul lui Renny
Citeaza Raspunde

Postat de Renny pe 3 Iulie 2008 la 13:35

poate zambešti din cand in ši iti revii
unumic Avatarul lui unumic
Citeaza Raspunde

Postat de unumic pe 12 Iulie 2008 la 20:47

timpul trece si asa trecem si noi ... insa trebuie sa stii sa profiti cat poti si sa te bucuri d cele mai mici lucruri oferite d viatza eu am invatat asta la 15 ani at cand parinti m-au pus sa muncesc si sa imi fac un ban al meu ... iar d atunci am invatat si invat ca viata e frumoassa si plina d greutati asa k invatati sa o traiti si fiti fericiti in orice moment al ei fie bun fie rau k totul se sfarseste ... ... si un lucru facut nu trebuie regretat acela e bn facut .. viata acum pt mn e un lips d fericire si copilarie... asa ca aveti grija d viata voastra
supervio Avatarul lui supervio
Citeaza Raspunde

Postat de supervio pe 3 August 2008 la 10:41

Cred ca glumiti!Daca si voi cu un acoperis deasupra capului va plangeti de mila..of Doamne!Aveti mainile,picioarele,vazul,auzul,simtul,nu trebuie sa faceti tratamente dureroase timp de 20 de ani,nu trebuie sa dormiti in canele,nu trebuie sa traiti in frica,aveti(avem) medici,tratamente,te doare capul iei o aspirina si gata.Nu iti place unde lucrezi,dovedeste-o superiorilor ca meriti mai bine,cauta un loc de munca mai bun;cand dai de greu strange din dinti...dar,in viata,cu ADEVARAT,de cate ori dai de greu?Pana acu,daca te uiti in urma toate lucrurile care atunci ti se pareau fie imposibil de realizat,fie prea apasatoare sa mai poti trece peste si-au gasit un final,o rezolvare.
Aruncati o privire in centrul capitalei sa vedeti durerea la colt de strada,uita-ti pe internet ca sa vedeti oameni care ard in flacari de vii,copii care sunt abuzati,animale schinjuite;deschide ti ochii sa vedeti Durerea si Suferinta in Stare Pura si NU va mai plangeti de mila atata.
Ai o singura viata,fie iti iei inima in dinti si faci ceea ce trebuie ca sa obtii ceea ce vrei(daca e moral sau legal...tine de fiecare,nu pot eu sa judec pe nimeni),fie stai la mana altora,iar cand dai de greu te sperii si te inchizi in tine,iar atunci spui ca durerea e prea mare ca sa treci mai departe....abureli,cata lume cunoaste cu adevarat Iadul pe Pamant si nu mai zice nimeni nimica,tac,indura si merg mai departe,deoarece in viata nu ai cum sa mergi decat inainte.
Gandeste-te:80 de ani de suferinta,de ar fi,se compara cu o eternitate in Paradis.
Apropo de durere,ce mai zice ti oameni buni de aia care sunt pe VECI in IAD!!!!chiar daca o merita...totusi pe veci...ooops
areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 12 August 2008 la 19:15

am spicuit un pic subiectu...hai sa intreb altceva..de ce va irositi viata ...innotand in monotone???ajungem sa fim niste robotzei...care fac aceleasi lucruri..si avem numai tzeluri si vise aiurea....casa..masini..bani...faima..pt ce?tatal meu si a dorit asta si l am intlees...a ajuns la 45 de ani..si vede ca e nefericit...imi e greu sal vad asa ...eu pe alta parte vreau altcva....am spus ca nu vreau nik..daca va fi sa traiesc si intr o garsoniera sau cu chirie..da sa am o fata care sa maiubeasca cu adev..si sa o iubesc..aia e tot ce vreau...si tot ce visez...nu am nevoie de altceva...decat pt a asigura un viitor copiilor mei...deci...cum vreti sa ajungeti al fericire..daca sunteti in stare sa renuntati la tot...pt ceva material??
sintrom Avatarul lui sintrom
Citeaza Raspunde

Postat de sintrom pe 14 Octombrie 2008 la 08:11

asta e beleaua cu viatza : Nu scapa nimeni viu din ea ! ....oameni buni, ce avetzi ?...vi s-a atrofiat simtzul umorului?....viatza nu e grea ; e al dracului de grea...viatza nu e frumoasa; e al dracului de frumoasa!...indiferent cate belele ti se intampla....a zis un intelept candva: ce nu ne omoara, ne intareshte!...so, STAND UP AND FIGHT!...si fiti fericiti: o viatza de incercari si provocari e o viatza bogata, mult mai bogata decat daca ai avea in ograda o cireada de Ferrari si singurele dileme existentialiste ar fi de genul: "trebuie sa-mi iau tricoul roshu, sa ma asortez cu Ferrari-ul sau camasa neagra sa se potriveasca cu Masserati ?"
monaco Avatarul lui monaco
Citeaza Raspunde

Postat de monaco pe 14 Octombrie 2008 la 20:55

chiar as fi interesata sa aflu de la un bogatas (deci cineva in cunostinta de cauza) daca materialul, banii, etc... te fac fericit sau nefericit
florence_n Avatarul lui florence_n
Citeaza Raspunde

Postat de florence_n pe 29 Octombrie 2008 la 17:13

"Banii nu aduc fericirea...." dar nici lipsa lor!
Daca vrei poti invata sa faci bani prezentand produse ZEPTER...
Contacteaza-ma
maxx123 Avatarul lui maxx123
Citeaza Raspunde

Postat de maxx123 pe 13 Noiembrie 2008 la 19:38

iubirea este unicul numitor comun...cuvinte care ma ung pe suflet..nu sunt batran, n-am multa experienta de viata, am doar 19 ani. pana acum am fost de fericit. m-am bucurat cand mi-am luat carnetul, cand am condus pentru prima oara, cand am luat note bune la scoala. dar parca imi lipsea ceva. ceva fara de care lucrurile astea par...incomplete. ceva mai tarziu mi-am dat seama ca doar iubirea poate sa umple aceste goluri, sa faca din tot ceva mai frumos, sa privim lucrurile mai optimist si mai colorat. cred ca fericirea suprema ti-o ofera dragostea...este greu de gasit :( dar merita sa o cautati :)
frozensoul Avatarul lui frozensoul
Citeaza Raspunde

Postat de frozensoul pe 22 Noiembrie 2008 la 12:28

Lucruri simple si intrebari fara raspuns...da cel mai bun topic.
Lucrurile sunt simple ...hai sa ne gandim un pic ...platim absolut tot inafara de aer, restul fac parte din sistemul "platesti ca sa ai"
dar de ce nu si aerul?? e simplu pt ca este din abundenta si nu ar cumpara nimeni ..adevarul este ca sunt nenumarate lucruri care ar putea fi in abundentza precum energia electrica termala hrana transportul comunicarea electronica....ins ele sunt exploatate ca ...vandubile.
Dragii mei cand o sa reusiti sa cunoasteti puterea pe care o avem noi si anume ca noi suntem TOTUL nu statul nu guvernul nu economia nu institutiile nu banii NOI suntem importanti ...noi si mediul atat.
Prima intrebare si primul raspuns: de ce nu suntem fericiti si de ce nu o gasim??
R:Pentru ca nu se doreste acest lucru.Cine nu doreste acest lucru?...statul guvernul oamenii de afaceri.
de ce nu se doreste acest lucru?? pt a ne face "datori" prin bani sentimente prin dorinta de a "produce " prin munca prin consum un mod de viata mereu pierzant.
Scopul acestui furt de identitate >>>>Profitul
Cum rusesc sa o mentina??? ....prin constinua indatorare la banci, lipsa de educatie serioasa si ce este mai grav invrajbirea sociala.Nu exista dusmani nu exista pericol social nu exista nimic ..acestea sunt inventii pt ca ei Guvernul oamenii de afaceri sa vina sa ne "protejeze".
Aceasta tehnica se poate numi ...Disperarea populatiei prin deprimare.
dar cum ramane cu noi cu fericirea ???
Ah ...la dracu ...nu produce profit...deci nu investim!!!!!!
QED
frozensoul Avatarul lui frozensoul
Citeaza Raspunde

Postat de frozensoul pe 22 Noiembrie 2008 la 13:07

Ce este de facut??? iarasi este simplu dar ceva mai amplu;

Refuza sa mai cumperi junk food, coca-cola, nu mai vota nici-un politician,cere un alt mod de furnizare a energiei nu mai imprumuta de la banci nu te mai uita la emisiuni idioate.singurul mod de informare a ramas internetul care nu e in totalitate adevarat.
Unde poti face aceste cereri OPC la primarie ...fa un memorandum cere-ti dreptul la liberate ...daca vom fi multi vom fi toti si toata aceasta caracatitza va muri prin ignorantza noastra.
Cere sa fii educat corect cere conditiile care le meriti spunele celorlalti ce merita la randul lui deschide ochii tuturor oamenilor pe care ii cunosti.
NOI trebuie sa invingem oamenii liberi nu afaceristii de talie nationala si internationala.
Iuliu Avatarul lui Iuliu
Citeaza Raspunde

Postat de Iuliu pe 30 Noiembrie 2008 la 00:00

of of frozensoul ... abatut mai esti ... mai uite-te odata la zeitgheist ... cred ca ai sarit vreo 3 cuvinte din minutu 3 secunda 7 ... mai lasa-ne nene ... ca prin forum pe unde ai postat tu numa de filmu ala imi aduci aminte ... pareri proprii ? filmu l-am vazut ... l-am inteles ... dar pe tine nu ... esti tulburat colegu ... mergi la psiholog ... sau mai bine cu mana sau cu ce poti tu ...
liutzoo Avatarul lui liutzoo
Citeaza Raspunde

Postat de liutzoo pe 10 Februarie 2009 la 12:19

Buna,

Ce info imi poti da despre Zepter?
Cum este sa ajungi manager de vanzari acolo?
Ce lucruri bune si deopotriva rele ti se pot intampla?

Merci anticipat,

Liutzoo
frkerry Avatarul lui frkerry
Citeaza Raspunde

Postat de frkerry pe 10 Februarie 2009 la 12:34

Asta era...oala ZEPTER....solutia ideala...
Pastreza caldura,vitaminele,romantismul,morcovu tanar si viguros.....Ce mai..., comanda o casa ZEPTER si uita de cotidian,de lucruri simple,de prieteni,de frati...pt ca ai oala...
Blackdawn Avatarul lui Blackdawn
Citeaza Raspunde

Postat de Blackdawn pe 14 Februarie 2009 la 09:26

fivar oalele ale dreaku de martalogi
Citeaza Raspunde

Postat de pe 22 Februarie 2009 la 22:28

hidrolungu Avatarul lui hidrolungu
Citeaza Raspunde

Postat de hidrolungu pe 26 Martie 2009 la 09:25

De la: l3onard, la data 2008-06-16 16:55:06
Ma intreb de multe ori de cate povesti mai este nevoie in lume? De cate povesti mai avem nevoie fiecare, pentru a putea merge mai departe, in fiecare zi cu un nou suras pe buze si cu o noua speranta mijita in sufletul chel de atata lupta? Cati dintre noi sunt asa cum isi doresc sa fie si cati dintre noi nu isi vor gasi niciodata fericirea? Cate cuvinte mai trebuie spuse si cate suflete mai trebuiesc condamnate pentru a ne da seama ca viata noastra, a fiecaruia ar putea fi frumoasa fara o mie de artificii trecatoare si fara cuvinte grele aruncate in nestire in stanga si in dreapta? Cate intrebari fara raspuns vor mai fi aruncate in neantul nesfarsit al raspunsurilor nerostite? De ce ne este atat de greu sa acceptam ca iubirea este unicul numitor comun, ca sufletul nu-i asa dificil de impartit in atatea bucati in cate il poti imparti? Nu spunem aproape niciodata ce ne doare, ci gasim explicatii tampite, mult prea usor de dat si mult pre usor de ascultat, gen sunt nefericit pentru ca nu am bani, sau nu am cariera, sau nu am masina, sau nu am casa, sau nu am trup, sau nu am chip....de-adevaratelea problema este alta tot timpul...suntem tristi ca nu ne-am gasit iubirea, ca iubirea noastra nu ne-a gasit pe noi, ca ne e prea greu sa vorbim, ne e prea greu sa ascultam, ne e prea greu sa fim fericiti cu putin, ne e prea greu sa ne bucuram de un apus de soare sau de un rasarit, ne e prea greu sa ne bucuram de o inghetata dulce....De ce tot timpul ne ascundem de noi, de ceilalti, de lume, de viatza si de fericire? Avem tot timpul impresia ca mai avem un pic si ajungem acolo unde ne-am dorit, inca un pas, inca doi, inca unul si vom fi fericiti, si rar ne dam seama ca pasii astia...unul dupa altul, pe care ii facem tinandu-ne respiratia ca sa nu ne speriem fericirea, sunt de fapt pasii nostri catre un sfarist..care e mult prea posibil sa nu fie sfarsitul fericit.
Nimic nu ma umple de mai multa tristete si goliciune decat gandul ca totul se va termina la un moment dat, gandul asta imi da o continua neliniste si oricat de infricosator ar fi, cateodata ii multumesc, pentru ca gandul asta dureros de sfasietor ma face de multe ori sa fac lucruri care ma fac fericita. Stau de multe ori si ma gandesc ce ma face intr-adevar fericita si imi dau seama ca sunt lucruri mici si trecatoare.....glasul mamei mele, zambetul fratelui meu, sarutul iubitului meu. Nimic pe lumea asta nu este mai scump pentru mine decat lucrurile astea simple si trecatoare...

Bah, tu esti femeie? Ce te plangi atata? Esti la menstruatie, tocmai ai nascut, nu i s-a sculat lu' barbata-tu smecheria dupa ce doo luni l-ai lasat sa se joace singur cu mana lui? Mananca o masa copioasa si bea o bere rece si gustoasa. Viata e prea frumoasa!
blu3_sky Avatarul lui blu3_sky
Citeaza Raspunde

Postat de blu3_sky pe 9 Iunie 2009 la 15:12

De la: monaco, la data 2008-10-14 20:55:25 chiar as fi interesata sa aflu de la un bogatas (deci cineva in cunostinta de cauza) daca materialul, banii, etc... te fac fericit sau nefericit

in general daca ai bani ai cam tot ce iti doresti,dar cand ai bani langa tine se aduna toata energia negativa(si aici ma refer la femeile care profita de pe urma ta si a banilor tai,anturajul care vor sa profite dupa urma banilor tai,si in foarte multe cazuri nu ai incredere in nimeni pt ca mereu ai sensatia ca cineva vrea sa te pape de bani nici macar in iubita ta)
bufilet Avatarul lui bufilet
Citeaza Raspunde

Postat de bufilet pe 26 Iunie 2009 la 21:40

De la: l3onard, la data 2008-06-16 16:55:06

doar ca unii dintre noi nu mai avem mama, a carei glas sa ne incalzeasca , altii nu au cui sa-si impartaseasca iubirea..iar fratele poate n-a stiut niciodata sa zambeasca.. ceilalti raman cu adevaratele mici placeri (gustul dulce al inghetatei :P).. cele pe care le-ai mentionat tu sunt mai degraba pilonii fericirii bine ca stii sa te bucuri de ele
aditzus Avatarul lui aditzus
Citeaza Raspunde

Postat de aditzus pe 4 Septembrie 2009 la 11:41

simplu .... smoke some freedom, iti schimba perspectiva.
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum