Dacia
Pagina 6 din 6

Toate forumurile » Auto-Moto » Altele » dacia » Pagina 6 din 6

Pagini: << 2 3 4 5 6
Sari la pagina:
Bullet85 Avatarul lui Bullet85
Citeaza Raspunde

Postat de Bullet85 pe 23 Mai 2009 la 18:42

o dacia???
niciodata!!!e drept nu toata luma are bani sa is ia o masina ultimul ragnet dar la banii p care ii dai p o dacia poti sa iti iei o masina second mult mai buna.eu am un bmw pisicutza cu cel mai mic motor 1.6 is si sunt foarte multumit de masina.accept orice provocare de orice fel din partea poseseorilor de dacia care vor sa demonstreze ca dacia e o masina buna si ca isi merita banii
GYGYCL Avatarul lui GYGYCL
Citeaza Raspunde

Postat de GYGYCL pe 25 Mai 2009 la 08:59

De la: Bullet85, la data 2009-05-23 18:42:10o dacia???
niciodata!!!e drept nu toata luma are bani sa is ia o masina ultimul ragnet dar la banii p care ii dai p o dacia poti sa iti iei o masina second mult mai buna.eu am un bmw pisicutza cu cel mai mic motor 1.6 is si sunt foarte multumit de masina.accept orice provocare de orice fel din partea poseseorilor de dacia care vor sa demonstreze ca dacia e o masina buna si ca isi merita banii

Eu stiam de BMW URSULET dar cum te aruci sa te vad iarna cu tractiune pe spate!!!
yuppy000941 Avatarul lui yuppy000941
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy000941 pe 26 Mai 2009 la 06:57

De la: GYGYCL, la data 2009-05-25 08:59:35

Eu stiam de BMW URSULET dar cum te aruci sa te vad iarna cu tractiune pe spate!!!
inseamna ca nu ai condus masina cu tractiune spate sau nu stii sa conduci asa ceva deci taci
yuppy000941 Avatarul lui yuppy000941
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy000941 pe 26 Mai 2009 la 07:04

nu va sfatuiesc sa va luati loganuri sunt f scumpe si la consumabile iar la credit ajungi sa dai dublu pe ea consuma mult in general pentru ca amprenta aerodinamica este mult mai mare decat puterea motorului,iar motoarele nu sunt de ultima generatie comparati clio si o sa vedeti ca au alte motoare deci alte taxe mai mici euro 4 si 5,dar fiecare e liber sa aleaga ce face cu banii lui. zile frumoase sa aveti
GYGYCL Avatarul lui GYGYCL
Citeaza Raspunde

Postat de GYGYCL pe 26 Mai 2009 la 21:17

De la: yuppy000941, la data 2009-05-26 06:57:25
De la: GYGYCL, la data 2009-05-25 08:59:35

inseamna ca nu ai condus masina cu tractiune spate sau nu stii sa conduci asa ceva deci taci

Am la activ peste 500.000Km parcursi cu n'spe maodele de masini si cu tractiune fata/spate incepand de la TV pana la X5.expertule raspundemi la o intrebare:daca intri cu viteza intr-o curba desctul de periculoasa si observi tarziu cu un BMW ce faci
1) franezi(decelerae prin frana de motor)
2) accelerezi
raspunde cu argumente.
Astept raspuns,si in inchiere la plecarea de pe loc ce simptom ( senzatie) iti da un BMW ( asta ca sa nu zic o masina cu tractiunea pe spate) in momentul in care "iese fum din anvelope", dar la un Pasat?
tunopiT Avatarul lui tunopiT
Citeaza Raspunde

Postat de tunopiT pe 20 Iunie 2009 la 19:59

Asa sa faci, nu meriti altceva mai cu clasa.
danutz222dan Avatarul lui danutz222dan
Citeaza Raspunde

Postat de danutz222dan pe 25 Iunie 2009 la 17:07

daca ai bani de atat atat ei,stiti vorba aia atatia bani atata peste
crpopescu Avatarul lui crpopescu
Citeaza Raspunde

Postat de crpopescu pe 23 Iulie 2009 la 09:09

Bine spus frate.....
Eu am luat al doilea logan in 3 ani si nu am avut deloc probleme
yuppy000252 Avatarul lui yuppy000252
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy000252 pe 11 Septembrie 2009 la 19:16

niciodata un logan n-a consumat 1lL/100 indiferent de anul cand a fost construit.de aia francezul a scos consumul instantaneu din computer de bord. prostia romaneasca e mare si lunga
lukaluka Avatarul lui lukaluka
Citeaza Raspunde

Postat de lukaluka pe 28 Septembrie 2009 la 15:58

De la: tiesto_xt, la data 2009-01-08 16:33:44hudemas iti dau 100% dreptate dupa ce au manat decia 1310 si au dat de logan si normal ca se cred in ferrari,intretinerea e foarte scumpa la logan ca si la toate masinile frantuzesti, calitatea e varza la logan siguranta 0 voi bagati botu ca e ieftina la cumparare dar pe ce dati banii si ce va asteapta dupa aia nu va mai intereseaza!?
Daca
Ai
Cap
Ia-ti
Alta Numele zice tot!

Puteai sa taci...nu te faceai de ras.
Logan 0 siguranta?Tu ce vrei mai exact 20 de air bag la sofer samd.3 stele in teste eu nu cred ca e 0 siguranta,dar poate tu stii mai bine,sau poate nu!Documenteaza-te si tu inainte sa afirmi ceva.
lukaluka Avatarul lui lukaluka
Citeaza Raspunde

Postat de lukaluka pe 28 Septembrie 2009 la 16:02

De la: paolo85, la data 2009-03-22 09:11:03La dacia piesele sunt in general foarte scumpe si trebuie schimbate des, plus ca este o masina pe care o vezi in fiecare coltisor de strada si a devenit o banalitate. Deci nu mi-as lua dacie

Ia-ti si tu un hummer (daca ai bani) ca ala nu e asa "banalitate"!
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Septembrie 2009 la 21:52

De la: Sebastian_Popa, la data 2008-12-28 00:16:58te sustin! am vazut sandero in carrefour pe un postament in perioada in care a aparut!pasionat de masini cum sunt am aruncat o privire! in 2-3 minute dand tarcoale am vazut fire de masa neizolate...gauri in care se depun diferit elemente(pamant praf) care tin umezeala implicit in timp rugina..fara scuturi la roti..tot ce sare de pe roata se depune pe semi aripa..ca la 1310...suduri imperfecte..detalii care conteaza in timp pt masina...sa le fie ruine..nu merita nici 4000 de euro una noua
A2Racer_Ovi Avatarul lui A2Racer_Ovi
Citeaza Raspunde

Postat de A2Racer_Ovi pe 1 Octombrie 2009 la 19:47

Pe langa masina de hobby care apare si in poze, am si un logan de 5 ani deja, PH1 si vreau sa spun ca e o masina F F buna. Ca siguranta mi-au spus si cei de la Dacia cand am cumparat-o, cica ii protejata f bine impotriva impactului din spate si destul de bine din lateral, impactu' frontal a se evita In rest ca fiabilitate e f buna, masina are 50.000 km si inafara de ulei, filtre de aer si o singura bieleta de directie(care s-a dus din cauza unei gropi de vreo 40 cm care am luat-o noaptea) nu am fost nevoit sa schimb absolut nimic altceva, masina merge si functioneaza ca noua, nici macar placute de frana n-am fost nevoit sa schimb, sunt bune si acum. Cine critica Loganu, fratilor daca nu va convine luativa altceva, daca vreti lux sint destule modele pe piata(Bentley, Crishler etc) daca vreti masina f sigura si aveti bani s-a inventat Volvo-ul asa ca aveti ce alege nu trebuie sa aruncati cu noroi in nestire. Cine are Logan sigur nu e dezamagit de el. Intradevar nu iti da asa senzatii ca un BMW sau nu e asa sigur ca un Volvo, dar e masina noua, e o masina fiabila iar la intretinere e comparabila cu restu masinilor din europa, exceptie fac piesele de set motor, cutie de viteze etc, astea sint scumpe, dar avand in vedere ca un motor renault merge fara probleme daca e intretinut corect, 280.000-300.000 km chiar si mai bine, nu vad dezavantaju'.(Un set motor e scump la orice marca de masina) Designu' la modelul vechi de logan e putin din topor, dar e ok si ala, cel nou(PH2) chiar imi place. Singurul model de renault care are intradevar probleme e careva din modelele de Megane, mai vechi nu stiu exact care(aveau probleme la partea electrica). Topul fiabilitatii la marcile frantuzesti e urmatorul, cel mai fiabil e Citroenu', urmeaza Renaultul, iar cel din urma Peugeotul(cele mai putin fiabile dintre cele 3) sint f bune si Peugeoturile, dar in acest top apare al treilea(modelele 307 cel vechi unele motorizari diesel aveau probleme la turbina si mai era 407 la motorizarile diesel da aici nu mai stiu exact problema)
ala_luk_mark Avatarul lui ala_luk_mark
Citeaza Raspunde

Postat de ala_luk_mark pe 16 Octombrie 2010 la 10:41

revin dupa 2 anisori ...deci sa revenim la subiect conduc loganul meu frumos din 2004 intre timp am schimbat placutele de frana siiiiiii atat
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: << 2 3 4 5 6
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info