Pe langa masina de hobby care apare si in poze, am si un logan de 5 ani deja, PH1 si vreau sa spun ca e o masina F F buna. Ca siguranta mi-au spus si cei de la Dacia cand am cumparat-o, cica ii protejata f bine impotriva impactului din spate si destul de bine din lateral, impactu' frontal a se evita

In rest ca fiabilitate e f buna, masina are 50.000 km si inafara de ulei, filtre de aer si o singura bieleta de directie(care s-a dus din cauza unei gropi de vreo 40 cm care am luat-o noaptea) nu am fost nevoit sa schimb absolut nimic altceva, masina merge si functioneaza ca noua, nici macar placute de frana n-am fost nevoit sa schimb, sunt bune si acum. Cine critica Loganu, fratilor daca nu va convine luativa altceva, daca vreti lux sint destule modele pe piata(Bentley, Crishler etc) daca vreti masina f sigura si aveti bani s-a inventat Volvo-ul asa ca aveti ce alege nu trebuie sa aruncati cu noroi in nestire. Cine are Logan sigur nu e dezamagit de el. Intradevar nu iti da asa senzatii ca un BMW sau nu e asa sigur ca un Volvo, dar e masina noua, e o masina fiabila iar la intretinere e comparabila cu restu masinilor din europa, exceptie fac piesele de set motor, cutie de viteze etc, astea sint scumpe, dar avand in vedere ca un motor renault merge fara probleme daca e intretinut corect, 280.000-300.000 km chiar si mai bine, nu vad dezavantaju'.(Un set motor e scump la orice marca de masina) Designu' la modelul vechi de logan e putin din topor, dar e ok si ala, cel nou(PH2) chiar imi place. Singurul model de renault care are intradevar probleme e careva din modelele de Megane, mai vechi nu stiu exact care(aveau probleme la partea electrica). Topul fiabilitatii la marcile frantuzesti e urmatorul, cel mai fiabil e Citroenu', urmeaza Renaultul, iar cel din urma Peugeotul(cele mai putin fiabile dintre cele 3) sint f bune si Peugeoturile, dar in acest top apare al treilea(modelele 307 cel vechi unele motorizari diesel aveau probleme la turbina si mai era 407 la motorizarile diesel da aici nu mai stiu exact problema)