Sunt de acord cu "Dune" si cu "Liviucars".
Dar, ce stiu eu?
Un lucru stiu SIGUR: vina NE apartine, oricat am incerca sa dam parte din ea pe celalalt !!!
Ca FEMEIE CASATORITA, NU trebuia sa lasi NICI O POARTA, NICI O FEASTRA, DESCHISE pentru asa o situatie, NICI UNA !!! Nici una !!!
Fiecare avem ceea ce cautam!
Nu o spun cu vre-o rautate, cu vre-un repros,
ci ca pe un simplu adevar.
Sfatul lui "Dune" mi se pare foarte intelept, daca STI SA STAI "STRAMB" SI SA JUDECI DREPT. Poate-ti va trece.
Sa te pazeasca Dumnezeu de vre-o nenorocire, caci atunci vei sti cu siguranta al cui este meritul, si nu vei mai lua VIATA IN JOACA.
Imi pare sincer rau pentru tine. NU mi s-a intamplat nici o data asa ceva cat timp am fost intr-o relatie; de aceea spun ca VINA ESTE numai si numai A TA.
Daca ceva nu mergea intre tine si sotul tau ..... De ce nu v-ati despartit, incat sa fi fost indreptatita sa-ti poti permite o cat de mica "ochiada" ???
Pare simplu de spus dar greu de facut? Crezi asta pt. ca nu sunt in situatia ta? BA BINE CA STIU, ocazii ar fi putut fi destule, dar TOTUL DEPINDE DE NOI FEMEILE, sa NU DAM OCAZIA, si uite asa am reusit totdeauna sa nu ajung intr-o asemenea DILEMA.
Gandeste-te bine CE PIERZI si CE CASTIGI acum, pentru ca daca mai tarziu vei fi tu in locul sotului tau, sa nu regreti, cum nu trebuie sa regreti nici acuma ramanad alaturi de el in continuare. Eu una as ramane alaturi de sotul meu (pentru ca eu STIU CE ANUME ALEG, MAI EXACT CEEA CE CAUT), si STIU SA NU REGRET. Atunci cand iau o decizie, ea este buna luata (!), si nu rasucita. (Hai c-as pleca, ba nu c-as mai sta ...)
Cel mai mic dubiu daca il ai, foarte bine - discutati si vei vedea ce gust amar vei afla cand vei realiza ceea ce ai pierdut. Nimic NU JUSTIFICA niste fluturasi "FURATI" ! Un om cinstit NU ti-ar fi dat motive de fluturasi, casatorita fiind, iar TU nu i-ai fi dat lui ocazia (mai exact TIE nu ti-ai fi dat ocazia).
De aceea spun ca avem parte EXACT de ceea ce cautam. Iti pare rau? NU? Atunci, asuma-ti responsabilitatea si mergi pana la capat daca esti sigura ca asta-ti doresti.
DAR din cate STIU SI EU, cand esti INDRAGOSTIT NU, NU, NU, NU, NU MAI GANDESTI !!! Ci doar TE TOPESTI. Stiu, si mi-e mila de tine, si m-as bucura pt. tine in acelasi timp daca nu ar avea altii de suferit. Pentru ca este foarte posibil ca ceea ce simti tu acuma - depresia imposibilitatii - sa o simta mai tarziu sotul tau.
Teribila dilema.
De aceea trebuie sa fim severi cu noi insine INAINTE, TOTDEAUNA.
ACUMA ce faci?
Decizia? iti apartine ...