Infidelitate
Pagina 1 din 9

Toate forumurile » Relatii » Infidelitate » infidelitate » Pagina 1 din 9

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >>
Sari la pagina:
Citeaza Raspunde

Postat de pe 19 Iunie 2008 la 21:45

De condamnat da,stiu.Dar ce te faci daca ti-ai prins sufletul atat de tare incat toata viata s-a transformat intr-un mare dezastru?Sunt casatorita de 14 ani.Nu stiu daca totul e OK sau nu.Poate caut scuze pt. constiinta mea.Vreau sa dau de gandit.Pe mine m-am uimit.La 33 de ani ma port ca o adolescenta.Mi-am amintit ce inseamna fluturii din stomac.E gresit,mi-o spune constiinta.E asa frumos imi spune inima.Am intrat intr-o depresie majora!Nu mai stiu incotro merg,ce fac si cum sa fac sa fie bine.Cel mai mult mi-as dori sa nu sufere nimeni.Dar oare mai e posibil,acum?Cine si cum ma mai poate ajuta acum?Nu-l intreb pe Dumnezeu de ce mi-a dat mie o asa incercare il rog cu disperare sa ma ajute sa trec peste!
sony_sja Avatarul lui sony_sja
Citeaza Raspunde

Postat de sony_sja pe 3 Iulie 2008 la 13:38

intr-adevar,roaga-te sa-ti dea intelepciune,putere sa poti trece peste...salveaza-ti familia pana se mai poate.
Citeaza Raspunde

Postat de pe 6 Iulie 2008 la 11:59

De la: lori4, la data 2008-06-19 21:45:36De condamnat da,stiu.Dar ce te faci daca ti-ai prins sufletul atat de tare incat toata viata s-a transformat intr-un mare dezastru?Sunt casatorita de 14 ani.Nu stiu daca totul e OK sau nu.Poate caut scuze pt. constiinta mea.Vreau sa dau de gandit.Pe mine m-am uimit.La 33 de ani ma port ca o adolescenta.Mi-am amintit ce inseamna fluturii din stomac.E gresit,mi-o spune constiinta.E asa frumos imi spune inima.Am intrat intr-o depresie majora!Nu mai stiu incotro merg,ce fac si cum sa fac sa fie bine.Cel mai mult mi-as dori sa nu sufere nimeni.Dar oare mai e posibil,acum?Cine si cum ma mai poate ajuta acum?Nu-l intreb pe Dumnezeu de ce mi-a dat mie o asa incercare il rog cu disperare sa ma ajute sa trec peste!
Citeaza Raspunde

Postat de pe 6 Iulie 2008 la 12:08

Nimic nu e intamplator,cred ca stiai si tu asta.Pe Dumnezeu trebuie sa-l rogi sa-ti dea liniste in suflet pt. a putea decide ce vrei sa faci mai departe.Nimeni nu poate alege in locul tau,nici macar bunul Dumnezeu.Sa-ti salvezi casnicia sau nu?De ce s-a ajuns aici?Daca n-ai avut motive,ci doar inconsecventa te-a adus aici,ai gresit(e parerea mea).Gandeste-te ca nu poti sa te tot hotarasti pt. ca mai apoi sa te razgandesti.Tre'sa stii ce vrei si mai ales,de ce.Bafta si ai grija.
sallamallecum Avatarul lui sallamallecum
Citeaza Raspunde

Postat de sallamallecum pe 11 Iulie 2008 la 09:01

e in regula...priveste partea buna a lucrurilor...nu ti-au amortit sentimentele, ai o inima si un suflet tanar.
Din pacate schimbarile in sensul acesta implica si suferinta celor apropiati, dar care daca sunt atat de apropiati pe cat ii consideri tu...acum...vor intelege mai devreme sau mai tarziu.
E vb aia cu traieste fiecare zi ca si cand este ultima....nu o putem admite in totalitate dar nici sa nu recunoastem ca pana la urma NOI...si sufletul nostru conteaza mai mult decat orice....pentru ca va veni o vreme cand vom ramane cu amintirile si neputinta fizica si frustrarile...iar atunci va fi ...tarziu....in loc de suferinta celor de langa noi de acum pentru o schimbare in bine vom avea privirile pline de compatimire ale celor dragi.
dune Avatarul lui dune
Citeaza Raspunde

Postat de dune pe 13 Iulie 2008 la 17:12

am mai dat odata sfatul asta intr-o situatie asemanatoare si a fost benefic...speram si in cazul tau.acum ce pot observa din msgu tau este disperare combinata cu multa dezordine. bun,pentru inceput, din pct meu d vdre ai face bene sa nu iti mai pui atatea intrebari daca faci bine,daca nu. ai fluturasi aia e! sa veem cum ii rezolvam
1.sper ca esti constienta k niciodata o rel d lunga durata/casatorie nu va putea fi comparata in veci cu o rel noua-totu-i roz la inceput si ku fluturasi-contiunuarea-i problematica
2.femeile in rel d lunga durata au tendinta de a astepta d la sot/iubit ” noul” in relatie/ diversificare iar barbatii au tendinte la plafonare in acest domeniu
3.sugestia mea ar fi sa iti iei o sapt libera doar tu cu tine-eventual la munte sau la mama acas in care s te linistesti si sa-ti pui in ordine gandurile. gandeste-te ca indiferent de final ai luat decizia corecta pentru ca asta iti face TIE bine PE TERMEN LUNG! da asta implica multa obiectivitate din partea ta.
4.atat sotul cat si celalat barbat or s inteleaga nevoia d libertate(respectiva saptamana) ca fiind benefica pentru viitorul fiecaruia.crede-ma pe cuvant!
5.sfatul meu ar fi sa constientizezi ca 14 ani in 2 reprezinta ceva , iar plafonarea relatei e inevitabila dar rezolvabila: reinventeaza-te si ai sa vezi feedback in relatie
6.fluturasii d la celalat barbat?!? eh zii merci k i-ai simtit , bucura-te de ei si inceraca sa-i redescoperi la sotul tau. e POSIBIL!
7.sau poti sa-ti lasi sotul si sa t duci ku fluturasul asta si sa n-ai certitudinea viitorului living la vida loca:)
8.DECIZIA ITI APARTINE! :) iti urez bafta si remember:viata ti-o faci numai cum TI-O doresti!
recital Avatarul lui recital
Citeaza Raspunde

Postat de recital pe 14 Iulie 2008 la 15:34

Cred ca trebuie sa te calmezi.Nu esti prima si nici ultima din aceasta lume care pateste asa ceva. Ai nevoie de liniste si impacare cu tine ca sa poti face alegerea cea mai buna. Ce vrei de la viata?Ce vrei de la sot?Ce vrei de la celalalt? Ce iti ofera sotul?Ce iti ofera amantul?Si mai ales ce le oferi tu fiecaruia?Daca esti sincera cu tine vei face alegerea inteleapta. Nimeni nu este atoatecunoscator, nimeni nu-ti poate da sfaturi. Eu iti doresc succes si sa fii inteleapta. Noroc!
ciuly_puf Avatarul lui ciuly_puf
Citeaza Raspunde

Postat de ciuly_puf pe 15 Iulie 2008 la 15:04

eu personal nu sunt si nici nu o sa fiu niciodata de acord cu infidelitatea ca stiu cat de ranita m-as simtii eu sa imi spulbere cineva toata incredere in iubire,in partener.as prefera daca nu mai simte aceleasi lucruri pentru mine ci pentru alta mai bine sa ma praseasca inainte sa ma insele.dar daca ai puterea asta gandeste-te inainte de a face ceva,ce e mai important pentru tine in viata.succes
dune Avatarul lui dune
Citeaza Raspunde

Postat de dune pe 15 Iulie 2008 la 20:36

PT CIULY_PUF:

daca nu mai are aceleasi sentimente pt tine te lupti pana isi aduce aminte de ele! nu xsista cale d intoarcere sub nici o forma...te retragi intradevar. dar pana atunci tine de tine cat ti-l doresti aproape..s-ar putea nici s nu t mai intereseze ca te-a inselat odata comparativ cu o despartire dureroasa si plina de intrebari. faceti tot ce puteti sa va salvati relatia la care tineti cu adevarat. asta din partea unui om care nu gaseste rostul infidelitatii, apropos.
Simply_i Avatarul lui Simply_i
Citeaza Raspunde

Postat de Simply_i pe 19 Iulie 2008 la 22:21

Sunt de acord cu "Dune" si cu "Liviucars".
Dar, ce stiu eu?
Un lucru stiu SIGUR: vina NE apartine, oricat am incerca sa dam parte din ea pe celalalt !!!

Ca FEMEIE CASATORITA, NU trebuia sa lasi NICI O POARTA, NICI O FEASTRA, DESCHISE pentru asa o situatie, NICI UNA !!! Nici una !!!

Fiecare avem ceea ce cautam!

Nu o spun cu vre-o rautate, cu vre-un repros,
ci ca pe un simplu adevar.

Sfatul lui "Dune" mi se pare foarte intelept, daca STI SA STAI "STRAMB" SI SA JUDECI DREPT. Poate-ti va trece.
Sa te pazeasca Dumnezeu de vre-o nenorocire, caci atunci vei sti cu siguranta al cui este meritul, si nu vei mai lua VIATA IN JOACA.

Imi pare sincer rau pentru tine. NU mi s-a intamplat nici o data asa ceva cat timp am fost intr-o relatie; de aceea spun ca VINA ESTE numai si numai A TA.

Daca ceva nu mergea intre tine si sotul tau ..... De ce nu v-ati despartit, incat sa fi fost indreptatita sa-ti poti permite o cat de mica "ochiada" ???
Pare simplu de spus dar greu de facut? Crezi asta pt. ca nu sunt in situatia ta? BA BINE CA STIU, ocazii ar fi putut fi destule, dar TOTUL DEPINDE DE NOI FEMEILE, sa NU DAM OCAZIA, si uite asa am reusit totdeauna sa nu ajung intr-o asemenea DILEMA.

Gandeste-te bine CE PIERZI si CE CASTIGI acum, pentru ca daca mai tarziu vei fi tu in locul sotului tau, sa nu regreti, cum nu trebuie sa regreti nici acuma ramanad alaturi de el in continuare. Eu una as ramane alaturi de sotul meu (pentru ca eu STIU CE ANUME ALEG, MAI EXACT CEEA CE CAUT), si STIU SA NU REGRET. Atunci cand iau o decizie, ea este buna luata (!), si nu rasucita. (Hai c-as pleca, ba nu c-as mai sta ...)

Cel mai mic dubiu daca il ai, foarte bine - discutati si vei vedea ce gust amar vei afla cand vei realiza ceea ce ai pierdut. Nimic NU JUSTIFICA niste fluturasi "FURATI" ! Un om cinstit NU ti-ar fi dat motive de fluturasi, casatorita fiind, iar TU nu i-ai fi dat lui ocazia (mai exact TIE nu ti-ai fi dat ocazia).
De aceea spun ca avem parte EXACT de ceea ce cautam. Iti pare rau? NU? Atunci, asuma-ti responsabilitatea si mergi pana la capat daca esti sigura ca asta-ti doresti.

DAR din cate STIU SI EU, cand esti INDRAGOSTIT NU, NU, NU, NU, NU MAI GANDESTI !!! Ci doar TE TOPESTI. Stiu, si mi-e mila de tine, si m-as bucura pt. tine in acelasi timp daca nu ar avea altii de suferit. Pentru ca este foarte posibil ca ceea ce simti tu acuma - depresia imposibilitatii - sa o simta mai tarziu sotul tau.
Teribila dilema.
De aceea trebuie sa fim severi cu noi insine INAINTE, TOTDEAUNA.
ACUMA ce faci?
Decizia? iti apartine ...
Citeaza Raspunde

Postat de Simply_i pe 19 Iulie 2008 la 22:47

Stai cuminte, in banca ta si nici macar NU-TI AMARI SOTUL CU PROSTIILE ASTEA, nu care cumva sa faci prostia sa-i spui. Il vei pierde sau ii vei da motive viitoare ...

O sa-ti treaca! Ai sa vezi. Le-a mai trecut si altora.

Gandestete ca daca ar fi fost un om CINSTIT nu ti-ar fi dat motive sa-ti inseli sotul, si poti sa fii SIGURA ca tot asa o sa faca si cu altele, pe la spatele tau. Doar daca asta cauti ..... ?!

Orice s-ar intampla pe viitor, ceea ce va fi atunci, va fi atunci. Acum cauta sa vezi calitatile sotului tau pentru care s-ar putea mai tarziu sa-l regreti. In fond trebuie sa-l fi iubit si pe el candva, si chiar sa-i fi descoperit inca multe alte calitati (pe langa cateva defecte) in toti acesti ani.

Poate ca si el AR VREA CEVA NOU, CEVA "FLUTURASI". La asta te-ai gandit? Lui de ce nu i-ai oferi chiar tu ceva "mai altfel" de cat ceea ce s-a obisnuit ca sa primeasca? Mai bine ai prospecta acest domeniu. Si ... ochii care nu se vad, nu se "uita" intotdeauna - ma refer la sotul tau. Ai face bine poate chiar sa-ti duca nitel dorul, sau sa te redescopere.

Daca nu ai motive serioase sa te "prostesti" cu un altul (de altfel NU EXISTA nici un fel de astfel de motive oricate ai cauta), mai bine "joacate" putin cu sotul tau.

Gandestete bine, doar la sotul tau. Atentie cu gandurile astea, sa nu care cumva sa spui cand nu trebuie, alt nume ... Deci "baga-ti mintile-n cap", cum se spune.
Ia o pauza TOTALA, departe de casa ta si de celalalt, si gandeste-te.

ITI VREAU TOT BINELE DIN LUME !
maxxy Avatarul lui maxxy
Citeaza Raspunde

Postat de maxxy pe 20 Iulie 2008 la 05:31

vai saracuta ..s-a indragostit si are fluturasi.
Daca un barbat spunea asta aici il mancau femeile..din porc si din toate alea nu-l scoteau.
Hai sa fim seriosi si va rog tratati fluturasii la fel ca pe cei ai unui barbat.
I-a sa postam pe Kudica un subiect identic dar cu un barbat in rolul principal.
UUaauu..jar mananca.
I-a sa vedem..hm..ce zice-ti?
viorom Avatarul lui viorom
Citeaza Raspunde

Postat de viorom pe 20 Iulie 2008 la 09:37

hmm,..interesante opiniile celor dinaintea mea! Cert este un singur lucru...este viata ta draga "prietena" si esti singura raspunzatoare de ea,...
deci...indiferent de alegere, iti doresc multa liniste si fii TU!!
infidelitatea afecteaza grupul,..atat!!
mec2 Avatarul lui mec2
Citeaza Raspunde

Postat de mec2 pe 20 Iulie 2008 la 09:38

Eu una ii dau dreptate lui Maxxy."Fluturasi"au toti,asta este clar caci"ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place"insa conteaza foarte mult sa stim sa "ne tratam"de asa ceva!Important este sa stim mereu ccea ce vrem cu adevarat si atat timp cat nu ne dam seama de ceea ce ne dorim pentru noi,nu o sa stim niciodata ce este bine sau rau.Parerea mea este ca o"pauza"n-ar strica!In scoala generala aveam o vorba"pauzele lungi si dese,cheia marilor succese"...Si este adevarat!Nu-mi ramane decat sa-ti doresc o minte luminata caci in situatia ta actuala este greu sa decizi...Si nu uita:ocazii sunt la tot pasul!Depinde de fiecare cum le percepe.
Martre Avatarul lui Martre
Citeaza Raspunde

Postat de Martre pe 20 Iulie 2008 la 09:45

of! of! of! ce poate face dragostea dintr-un om... pai gandeste-te si fara sa te superi de comparatia facuta, si animalele stau cu familia si aleasa/ul, dar oamenii care au un IQ atat de ridicat??? Draga mea, te rog, scapa de relatia aceea, revino cu cu mintea pe picioarele tale, discuta cu sotul tau de problemele fluturasilor vostri( nu de cele ai amantului, fereaca in inima ta acest episod), imbunatati-va relatia sexuala din cuplu si sa vezi ca totul va reveni la normalul normalului, iar acei fluturasi sa zburde in zigzaguri de la tine la sot si invers. Te-ai bucura daca si sotul tau ar incepe un episod asemanotor tie???? Gandeste-te...
breathingart Avatarul lui breathingart
Citeaza Raspunde

Postat de breathingart pe 20 Iulie 2008 la 10:03

aaaah, ce raspuns frum lasasem, dar a murit netu si nu a mers, oricum era ceva de gen ca ii dau dreptate lu maxxy, dar noi barbatii suntem ingaduitori si nu e nicio problema. incearca departe de ei si de cine ti-e dor primu ...... :d glumesc. stiu ca nu e usor, eu stiu raspunsul, dar daca ti-l spun il uiti, mai bine afli singura:p
Allen777 Avatarul lui Allen777
Citeaza Raspunde

Postat de Allen777 pe 20 Iulie 2008 la 11:24

si eu trec prin acest lucru tot la o varsta apropiata 34 de ani, sant ff fericit de tot ce simt si multumesc lui Dumnezeu ca a facut aceasta minune , a facut sa ma simt din nou iubit peste masura si sa pot iubi cu tot sufletul...am si copii cu actuala sotie , dar o sa renunt la o casnicie de forma ,prefer sa fiu fericit si prin asta sa fie fericiti si copii, oricum simt raceala dintre mine si sotie si le faca extraordinar de mult rau.
Citeaza Raspunde

Postat de pe 20 Iulie 2008 la 12:06

Revin,cu putina intarziere.Multumesc tuturor pt.pareri.Mi-au prins bine.Ce nu am spus destul de clar era probabil faptul ca nu-mi puneam problema alegerii.Sotul meu a fost si este omul langa care vreau sa traiesc.Nu-mi dadeam seama ce se petrece cu mine,de ce e posibil sa ma uit altfel la un barbat.Nici acum nu stiu exact ce fenomen ciudat s-a intamplat in sufletul meu,daca m-a adus in pragul depresiei.
Cert e ca am ofamilie frumoasa si o viata la fel.Am redescoperit-o!!!
Citeaza Raspunde

Postat de Simply_i pe 20 Iulie 2008 la 15:14

Bravo! Bravo! Bravo! "lori4",

Ma bucur tare mult pentru "redescoperirea" ta.
Fii binecuvantata impreuna cu familia ta!

Citeaza Raspunde

Postat de Simply_i pe 20 Iulie 2008 la 15:15

breathingart Avatarul lui breathingart
Citeaza Raspunde

Postat de breathingart pe 20 Iulie 2008 la 15:48

congrats
Citeaza Raspunde

Postat de pe 26 Iulie 2008 la 18:52

De la: maxxy, la data 2008-07-20 05:31:28vai saracuta ..s-a indragostit si are fluturasi.
Daca un barbat spunea asta aici il mancau femeile..din porc si din toate alea nu-l scoteau.
Hai sa fim seriosi si va rog tratati fluturasii la fel ca pe cei ai unui barbat.
I-a sa postam pe Kudica un subiect identic dar cu un barbat in rolul principal.
UUaauu..jar mananca.
I-a sa vedem..hm..ce zice-ti?

si apoi mai zicem sa ne punem cu totii la punct ortografia. multumim anticipat si pt viitoarele postari de mesaje.
cat despre fluturasii masculini, vor avea parte de acelasi tratament ca si cei feminini atunci cand si barbatii si femeile isi vor trada respectivii parteneri din motive similare. pana una, alta, toate studiile psihologilor nu fac decat sa evidentieze diferentele. ca sa-ti dai seama in ce constau diferentele inspira-te tot de pe kudica;)
Renny Avatarul lui Renny
Citeaza Raspunde

Postat de Renny pe 27 Iulie 2008 la 11:09

pai nu se pune vorba despre porci sau fluturaºi aici e vorba despre tradare ºi sa fii tu o doamna sau un barbat problema e aceeaºi ºi cu asta nu potº schimba nimic
Citeaza Raspunde

Postat de pe 27 Iulie 2008 la 12:13

fa ce simti si constientizeaza ceea ce faci.
Daca crezi ca ceea ce vei face supara pe altii, atunci nu le spune ce vei face.
Bafta!
rhadooliano Avatarul lui rhadooliano
Citeaza Raspunde

Postat de rhadooliano pe 27 Iulie 2008 la 12:40

Si mai poti sa te uiti la el si sa-i zici k il iubesti?
Citeaza Raspunde

Postat de pe 27 Iulie 2008 la 14:24

Si ce e important e ca am iesit din toata povestea mai bogata,mai inteleapta.E drept ca a fost cea mai neagra perioada din viata mea.Faptul ca am depasit-o ma face sa cred ca sunt destul de puternica.
Mi-am spus la un moment dat,la naiba cu toate relele,pasiunea asta nu ma va invinge,sunt mai desteapta decat ea.N-a fost usor deloc dar procesul de vindecare mi-a adus pace in suflet si un oarecare respect pt.femeia din mine.Mi-am invatat lectia pt. tot restul vietii !!!
rhadooliano Avatarul lui rhadooliano
Citeaza Raspunde

Postat de rhadooliano pe 28 Iulie 2008 la 12:19

Si totusi nu mi-ai raspuns la intrebare.....
dune Avatarul lui dune
Citeaza Raspunde

Postat de dune pe 30 Iulie 2008 la 12:17

pt SIMPLY Y

dragule acum am apucat sa-ti citesc replayurile altfel raspundeam mai repede

explica-te cu STI SA CALCI STRAMB SI SA JUDECI DREPT!!!

unu la mana niciodata nu am judecat pe cineva si NIMENI nu are DREPTUL sa judece eventual sa ofere un sfat respectiv o parere obiectiva SI ATAT! sa te fereasca DOMNUL sa fi pus intr-o situatie in care TU ai judecat alta persoana ! asta pt tine de retinut si aplicat pe viitor

acum astept cu deosebit interes xplicatiile. multumiri anticipate
ad01ri Avatarul lui ad01ri
Citeaza Raspunde

Postat de ad01ri pe 31 Iulie 2008 la 09:24

Nimic nu e intamplator.Traieste aceasta experienta cat mai frumos posibil , dar tine cont si de cei importanti pentru tine.Am trait si eu o experienta asemanatoare si era cat pe ce sa imi parasesc familia.Ar fi fost greseala vietii mele.Acum totul este ok si ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat acel moment de luciditate.
Citeaza Raspunde

Postat de pe 12 August 2008 la 00:40

...si cand te gandesti ca altii au depresii pentru ca sufera de cancer sau pentru ca au pierdut un fiu sau un tata..anyway bravo tie! Esti cu adevarat mai puternica! Momente ca acestea spulbera casnicii!
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum