Infidelitate
Pagina 9 din 9

Toate forumurile » Relatii » Infidelitate » infidelitate » Pagina 9 din 9

Pagini: << 5 6 7 8 9
Sari la pagina:
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 Aprilie 2010 la 14:02

De la: nikolaevici, la data 2010-04-14 13:56:37Nu am citit tot ca e mult dar e aiurea.. chiar mai respecti iubitu/a dupa ce o inseli ? Chiar mai poti sa te uiti la el/ea ca inainte.. ? Parerea mea cred ca e un sentiment groaznic numai cand ma gandesc ca n-am experienta de genu :D in concluzie nu va mai faceti o familie daca stiti ca o sa va plictisiti de sot/sotie si vreti mai mult..:D o fost parerea mea :D dar n-am experienta :D peace !

Da, ai dreptate 100% ca principiu! Insa, asa cum spunea cineva, "realitatea e complexa", si nu stii niciodata ce iti ofera viata, sau cu ce te vei confrunta...
Corrrnell Avatarul lui Corrrnell
Citeaza Raspunde

Postat de Corrrnell pe 6 Iulie 2010 la 09:20

Da, ai dreptate 100% ca principiu! Insa, asa cum spunea cineva, "realitatea e complexa", si nu stii niciodata ce iti ofera viata, sau cu ce te vei confrunta...

"realitatea e complexa"

oooooooo imi place asta deci sa nu judecam pe ceilalti ce frumos ar fi

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 Iulie 2010 la 09:25

De la: Corrrnell, la data 2010-07-06 09:20:26

"realitatea e complexa"

Si totusi, eu chiar am ajuns in stadiul in care nu mai judec pe nimeni...in primul rand pt ca niciodata nu am toate datele problemei, si, nu in ultimul rand...cine mi-a dat mie dreptul sa ii judec pe altii, cine sunt eu?!...
Citeaza Raspunde

Postat de Corrrnell pe 6 Iulie 2010 la 09:45

De la: daria_ta, la data 2010-07-06 09:25:39
De la: Corrrnell, la data 2010-07-06 09:20:26

"realitatea e complexa"

Si totusi, eu chiar am ajuns in stadiul in care nu mai judec pe nimeni...in primul rand pt ca niciodata nu am toate datele problemei, si, nu in ultimul rand...cine mi-a dat mie dreptul sa ii judec pe altii, cine sunt eu?!...

teoretic vorbind si daca acum as spune ca minti si as mai si injura vrei sa spui ca nu mai judeca catusi de putin si te ai gandi ca poate trec printr o perioada grea desi asta nu ar fi o scuza(daca as trece prin asa o perioada ca poate nu trec si doar asa e firea mea) si m-ai ierta fara nici o dojana
Citeaza Raspunde

Postat de Corrrnell pe 6 Iulie 2010 la 09:52

nu spun ca nu se poate dar e greu daca ai reusit sa fi asa bravo tie pt ca dupa mine asta inseamna sa fi inteleapta
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 Iulie 2010 la 09:57

De la: Corrrnell, la data 2010-07-06 09:45:28

teoretic vorbind si daca acum as spune ca minti si as mai si injura vrei sa spui ca nu mai judeca catusi de putin si te ai gandi ca poate trec printr o perioada grea desi asta nu ar fi o scuza(daca as trece prin asa o perioada ca poate nu trec si doar asa e firea mea) si m-ai ierta fara nici o dojana

Cred ca uiti pe ce topic ne gasim, asta una!
In al doilea rand, presupunand ca m-ai face mincionasa, si ca m-ai si injura, as considera ca esti prost crescut, si te-as ignora, insa nu te-as judeca, si te rog sa faci o distinctie clara intre a judeca si condamna pe cineva pt anumite gesturi, intre a fi complet intolerant si a incerca, macar un pic, sa vezi dincolo de atitudinea lui, sa cauti sa intelegi ce anume a determinat acel "ceva" care nu concorda cu conceptia ta despre un anumit lucru. Poate ca, privind la mine, as intelege ca undeva am gresit, pt ca altfel, "tu", cu siguranta nu ai fi avut acea atitudine!

P.S.E destul de alambicata exprimarea, dar sper sa intelegi ideea!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 Iulie 2010 la 10:00

De la: Corrrnell, la data 2010-07-06 09:52:46nu spun ca nu se poate dar e greu daca ai reusit sa fi asa bravo tie pt ca dupa mine asta inseamna sa fi inteleapta

Nu spune nimeni ca ar fi usor, insa viata, Corrrnell, te invata multe, inclusiv sa te pui in situatia celui pe care "il judeci"...si te intrebi..."oare eu cum as fi facut in locul lui, nu cumva la fel, daca nu si mai rau?"...si atunci...inveti sa il accepti pe cel de langa tine asa cum este, cu bune si cu rele, pt ca toti suntem oameni, si, cu siguranta, fiecare dintre noi avem pacatele proprii!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 Iulie 2010 la 10:07

De la: , la data 2008-06-19 21:45:36De condamnat da,stiu.Dar ce te faci daca ti-ai prins sufletul atat de tare incat toata viata s-a transformat intr-un mare dezastru?Sunt casatorita de 14 ani.Nu stiu daca totul e OK sau nu.Poate caut scuze pt. constiinta mea.Vreau sa dau de gandit.Pe mine m-am uimit.La 33 de ani ma port ca o adolescenta.Mi-am amintit ce inseamna fluturii din stomac.E gresit,mi-o spune constiinta.E asa frumos imi spune inima.Am intrat intr-o depresie majora!Nu mai stiu incotro merg,ce fac si cum sa fac sa fie bine.Cel mai mult mi-as dori sa nu sufere nimeni.Dar oare mai e posibil,acum?Cine si cum ma mai poate ajuta acum?Nu-l intreb pe Dumnezeu de ce mi-a dat mie o asa incercare il rog cu disperare sa ma ajute sa trec peste!

nu e nimic anormal din ce spui.
oricui i se poate intampla asta....viata fara suferinta nu prea este
Citeaza Raspunde

Postat de Corrrnell pe 6 Iulie 2010 la 10:20

daria nu cred ca te am inteles gresit si sper ca nici tu pe mine acum ca sa fiu clar inteles mie imi place cum gandesti din ce am urmarit si nu se pune problema sa injur sau sa ti spun ca minti
doar cu o chestie nu sunt de acord nu se poate sa condamni pe cineva fara sa il judeci
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 Iulie 2010 la 10:25

De la: Corrrnell, la data 2010-07-06 10:20:34daria nu cred ca te am inteles gresit si sper ca nici tu pe mine acum ca sa fiu clar inteles mie imi place cum gandesti din ce am urmarit si nu se pune problema sa injur sau sa ti spun ca minti
doar cu o chestie nu sunt de acord nu se poate sa condamni pe cineva fara sa il judeci

Offf...evident ca te-am inteles, stai linistit!

Si da, nu se poate sa nu condamni pe cineva fara sa judeci, tocmai de-asta spun ca nu judec si nu condamn pe nimeni, pt ca niciodata nu am toate datele...Aaa...ca am si eu reactii ca orice om, da, insa, ca principiu, inainte de a emite judecati de valoare, e bine sa gandim de doua ori!
Citeaza Raspunde

Postat de Corrrnell pe 6 Iulie 2010 la 10:41

Cred ca uiti pe ce topic ne gasim, asta una!
In al doilea rand, presupunand ca m-ai face mincionasa, si ca m-ai si injura, as considera ca esti prost crescut, si te-as ignora, insa nu te-as judeca, si te rog sa faci o distinctie clara intre a judeca si condamna pe cineva pt anumite gesturi, intre a fi complet intolerant si a incerca, macar un pic, sa vezi dincolo de atitudinea lui, sa cauti sa intelegi ce anume a determinat acel "ceva" care nu concorda cu conceptia ta despre un anumit lucru. Poate ca, privind la mine, as intelege ca undeva am gresit, pt ca altfel, "tu", cu siguranta nu ai fi avut acea atitudine!

P.S.E destul de alambicata exprimarea, dar sper sa intelegi ideea!

Topicul era aproape mort asa poate il mai inviem putin, asta una
in rest frumos expusa ideea

Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: << 5 6 7 8 9
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info