O poveste ciudata despre un baiat si...o femeie maritata
Pagina 11 din 11

Toate forumurile » Relatii » Despartiri » O POVESTE CIUDATA DESPRE UN BAIAT SI...O FEMEIE MARITATA » Pagina 11 din 11

Pagini: << 7 8 9 10 11
Sari la pagina:
yna Avatarul lui yna
Citeaza Raspunde

Postat de yna pe 26 Februarie 2010 la 09:52

am inteles ca e cu 10 ani mai mare ca tine si ai apreciat la ea ceea ce ti-ai fi dorit de la o tipa de varsta ta...femeile mature stiu cum sa castige inima unui tanar prin experienta...avand sotul mai tot timpul plecat avea nevoie de un inlocuitor...tu poti decide ce vrei...sa ii inlocuiesti sotul cat este plecat sau sa te desparti de ea...nu e deloc potrivita relatia daca vrei ceva in viitor...in general unii baieti isi doresc o femeie care sa fie cam totul...mama,prietena,amanta etc...nu visa la ceva frumos de viitor ca nu va fi posibil...in primul rand diferenta prea mare...acum poate nu se observa dar imagineaza-ti cand tu vei avea 35 si ea 45...ea deja va fi imbatranita,se va lupta sa arate bine si va devenidin ce in ce mai geloasa si pe buna dreptate...tu te vei maturiza in timp si vei avea experienta ...vei regreta timpul pierdut si vei cauta sa repari sau vei continua sa mergi din greseala in greseala...nu te arunca la prima femeie...multumestete cu experienta pe care ei reusit sa o castigi si cauta ceva potrivit...ea va avea nevoie de tine sau de altul dar nu-si va lasa fraierul care cotizeaza pt ceva ce nu o va face fericita in societate...nu-ti raspunde ,nu te va cauta atat timp cat se vrea in siguranta...cand sotul ei va pleca te va cauta sau va cauta pe altul...asta este viata unei sotii de marinar sau in general al unei sotii cu un sot interesat de afaceri mai mult decat de familie...o femeie neglijata va cauta in alta parte si fii sigur ca si sotul nu duce lipsa de aventuri...sunt multe cupluri care sunt intr-o casnicie doar pt a avea o imagine dar viata si-o face fiecare cum poate cand sunt separati ...familia este familie si aventurile sunt aventuri...azi se poarta
siva Avatarul lui siva
Citeaza Raspunde

Postat de siva pe 28 Februarie 2010 la 01:18

Depinde ce vrei, pentru totdeauna nu va fi cu tine,dar puteti continua asa cum va dori ea,asta daca iti dai seama ca ruptura tot va avea loc candva si din ce ai scris cred ca ti la ea . Asa ca va fi dureros.
banalulanonim Avatarul lui banalulanonim
Citeaza Raspunde

Postat de banalulanonim pe 10 Aprilie 2010 la 18:30

UIT-O !!! cred ca ai prins-o intr-o stare emotionala mai deosebita , cu estrogenul la maxim , dar casatoria este ceva mai sfant decat o aventura , ve-i suferii mereu cand sotul ei v-a fii cu ea , las-o si pastreaza in minte clipele frumoase , cauta o relatie care sa aibe viitor nu una de conjuctura.
yuppy009812 Avatarul lui yuppy009812
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy009812 pe 8 Mai 2010 la 12:00

relatia voastra s-a racit,in momentul in care ea plecase la sotul ei.am dreptate?cine stie ei poate chiar se iubesc,chiar daca ea ti-a spus alceva,cel mai bine ar fi sa renunti tu acum decit mai tirziu ,pt ca vei avea de suferit si nu cred ca ti-ai dori asta,viata merge inainte si chiar ai nevoie de o femeie libera,UIT-O
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: << 7 8 9 10 11
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info