M-a inselat cu o tipa!
Pagina 6 din 6

Toate forumurile » Relatii » Infidelitate » M-a inselat cu o tipa! » Pagina 6 din 6

Pagini: << 2 3 4 5 6
Sari la pagina:
horatiuchis Avatarul lui horatiuchis
Citeaza Raspunde

Postat de horatiuchis pe 31 Martie 2010 la 13:22

da ce probleme au unii!!::))daca te insela cu un barbat iti taiai venele???dupa 6 luni de relatie??
pune-le-o la amandoua pana te saturi si treci la urmatoarea...relatie!!!bafta
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Aprilie 2010 la 08:49

De la: Logoff, la data 2008-07-02 12:32:11... chiar la mine in apartament. Sunt cu prietena mea de 6 luni si am aflat recent ca e bisexuala. Probabil ca nu as fi stiut, daca nu as fi gasit-o in patul nostru, cu alta femeie, pe care mi-a spus ca a cunoscut-o intr-un club din Buc. Ma simt ca ultimu' prost si nu prea stiu ce sa fac cu relatia asta... Dupa lungi discutii, am mai aflat ca ea nu e la prima abatere de genul asta. E o situatie prea ciudata pt. mine, ma poate ajuta cineva cu un sfat??

ori o termini cu ea ori o faci cu amandoua
tzutzu17 Avatarul lui tzutzu17
Citeaza Raspunde

Postat de tzutzu17 pe 3 Aprilie 2010 la 10:08

hai norock fratie nu are qm sa mearga relatia asa..poate o iubesti dar nu mai merge....
Alex23Szalma Avatarul lui Alex23Szalma
Citeaza Raspunde

Postat de Alex23Szalma pe 3 Aprilie 2010 la 15:42

De la: Logoff, la data 2008-07-02 12:32:11... chiar la mine in apartament. Sunt cu prietena mea de 6 luni si am aflat recent ca e bisexuala. Probabil ca nu as fi stiut, daca nu as fi gasit-o in patul nostru, cu alta femeie, pe care mi-a spus ca a cunoscut-o intr-un club din Buc. Ma simt ca ultimu' prost si nu prea stiu ce sa fac cu relatia asta... Dupa lungi discutii, am mai aflat ca ea nu e la prima abatere de genul asta. E o situatie prea ciudata pt. mine, ma poate ajuta cineva cu un sfat??

fao cu amandoua odata
yuppy008626 Avatarul lui yuppy008626
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy008626 pe 3 Aprilie 2010 la 22:24

de cele mai multe ori barbati inseala femeile din cauza noastra ca nu stim cum sa ii tinem langa noi daca atunci cand ajung acasa si nu gasesc o vorba calda si gasesc numai stres este normal si sunt de acord atat cat si pentru femei
yuppyOO2010 Avatarul lui yuppyOO2010
Citeaza Raspunde

Postat de yuppyOO2010 pe 24 Aprilie 2010 la 15:34

PAI CE SA FACI DA-I IN EA PANA NUMAI AI SEVA IN TINE SI INTRE TIMP CAUTA-TI PE ALTA, MACAR NU ESTE BAIAT...STII CA IN ZIUA DE AZI NU TREBUIE SA IERTI NIMIK, POATE VREA IN 3,ACUM ESTI TU IN AVANTAJ...
Alex23Szalma Avatarul lui Alex23Szalma
Citeaza Raspunde

Postat de Alex23Szalma pe 25 Aprilie 2010 la 16:32

era mai tare de o si prindeai cu tipa aia sa participi si tu atunci sigur nu teai mai fi plans acuma ai fi zis ce bine ii
emyly Avatarul lui emyly
Citeaza Raspunde

Postat de emyly pe 1 Octombrie 2010 la 18:33

esti norocos... sa faci dragoste cu doua, vis, iti trebuie antrenament sa rezisti, mai ales daca fetele sunt noncomformiste. :X:X:X
BabyCriss Avatarul lui BabyCriss
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 5 Noiembrie 2010 la 14:47

zi mersi ca nu te-a inselat cu un tip
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Noiembrie 2010 la 19:36

De la: BabyCriss, la data 2010-11-05 14:47:58zi mersi ca nu te-a inselat cu un tip

nici nu realizeaza ce noroc are...
baytu Avatarul lui baytu
Citeaza Raspunde

Postat de baytu pe 8 Noiembrie 2010 la 15:39

SERIOS,ce tare esti!!! pe bune esti cel mai tare!!! esti prost daca dai cu piciorul la o asemenea provocareo data viitoare daca te lasa sa intri si tu in schema?
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: << 2 3 4 5 6
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info