M-a inselat cu o tipa!
Pagina 2 din 6

Toate forumurile » Relatii » Infidelitate » M-a inselat cu o tipa! » Pagina 2 din 6

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 >>
Sari la pagina:
b82riez Avatarul lui b82riez
Citeaza Raspunde

Postat de b82riez pe 8 August 2008 la 16:46

=)))=))) buna asta dantriscasu :)))))))
cartofi_prajiti Avatarul lui cartofi_prajiti
Citeaza Raspunde

Postat de cartofi_prajiti pe 11 August 2008 la 11:43

akum serios...nu va tot vreti voi sa vedeti doua femei in plina actiune... si cand aveti ...sunteti ..like...omg...ce mi­a facut..and shit like that...pai cine va mai intelege?!
VlabiouzzZzZ Avatarul lui VlabiouzzZzZ
Citeaza Raspunde

Postat de VlabiouzzZzZ pe 18 August 2008 la 16:49

dude! esti un om fericit profita de asta din plin! You are living the american dream!
selenuss Avatarul lui selenuss
Citeaza Raspunde

Postat de selenuss pe 19 August 2008 la 00:08

Ma numesc Selenuss, eu si prietena mea cautam amanta bisexuala. :). Tinere, inceraca un menage a trois si apoi te invit sa-mi spui daca iti mai pare rau despre orientariile prietenei tale. :D. Cred ca esti intr-un shock emotiv de fericire dar nu-ti dai seama. =)) Bafta.
areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 20 August 2008 la 11:00

tinand cont ca am fost cu o fosta lesbi...devenita bi..si dupa ce m am despartit de ea a devenit normala...nu stiu..pe mine ma incanta ideea..mai ales ca e mai distractiv..mergi pe strada si...ai o iubita care daca te uiti la alta nu se supara ...poti sa te exprimi...:))..si e si funny..mai ales cand o auzi cu chesti de genu.."m...e buna tipa...i as trageo odata"...bine asta cu trasu e metaforic..:D...sau m..imi place tipa ..uite ce corp are etc... apoi primesti intrebari...iti place...etc
super8ul Avatarul lui super8ul
Citeaza Raspunde

Postat de super8ul pe 21 August 2008 la 14:41

Hai sa iti zic parerea mea,daca esti atasat de ea sentimental DISCUTA,daca nu asta e,vezi totusi ca mai devreme sau mai tarziu faza se poate repeta.
Succes
MINOG Avatarul lui MINOG
Citeaza Raspunde

Postat de MINOG pe 3 Septembrie 2008 la 18:37

Ma intreb de ce oare ceri parerea unosr straini. Nimeni nu ar putea sa-ti dea un raspuns asa cum ar trebui el dat si nimeni nu ar putea lua o hotarare potrivita in locul tau. Intreaba-te ce simti, infrunta-ti gandurile si vei vedea ca vei gasi singur raspunsul...e adevarat, cu zbucium sufletesc, dar il vei gasi pentru ca orice fiinta e indeajuns de puternica pentru a lua o hotarare in ceea ce o priveste. Incearca, iar daca nu reusesti asa, atunci cauta sfatul bun al familiei sau al unui prieten bun.
Dominus Avatarul lui Dominus
Citeaza Raspunde

Postat de Dominus pe 5 Septembrie 2008 la 08:19

frate daca nu vrei si nu vrei.....da-te la oparte din relatie...si apropo nu ai nr. de tel al prietenei-prietenei ?
teufelssohn Avatarul lui teufelssohn
Citeaza Raspunde

Postat de teufelssohn pe 7 Septembrie 2008 la 03:16

Pai o relatie in 3 nu intotdeauna este neaparat posibila; prietena ta o fi bisexuala, ok, dar daca tipa cealalta nu e bisexuala si ea, ci e strict lesbi? E clar ca nu o sa vrea o relatie si cu un barbat. Chestia ca prietena ta are relatii intime si cu o femeie nici nu ar trebui sa te deranjeze, practic nici nu ar avea de ce sa te deranjeze, daca e vorba doar de relatii intime; daca tii cu adevarat la prietena ta, ar trebui sa fii tolerant cu ea, adica ii accepti toate, sa ii permiti orice, inclusiv relatia asta cu femeia aia. Gandeste-te ca relatia asta oricum se consuma in afara relatiei voastre, este ceva in plus pt. ea, care nu te afecteaza pe tine; tu cand esti cu ea, i-o pui si cu asta basta. Cand e cu femeia aia, nu e si cu tine, iar cand e cu tine, nu e si cu ea in acelasi timp. Deci normal oricum nici nu va intalniti; ceea ce s-a intamplat, ca le-ai sursprins tu, asta a fost doar un accident. Oricum, o relatie cu o alta femeie este inofensiva pt. tine daca faci numai sex protejat cu ea, fiindca in cazul asta boli nu ai cum sa iei, iar fiind vorba de o relatie intre 2 femei, nici nu are cum sa faca un copil cu aia si sa ti-l puna tie in carca, sa te fraiereasca ca e al tau sau de astea. Si daca totul se consuma discret, fara sa se expuna in public si sa stie toata lumea, e ok, nu ai de ce sa iti faci griji, fiindca relatia asta a ei cu alta femeie nu iti va afecta tie imaginea in lume. De aia zic ca e o relatie inofensiva, daca e vorba doar de sex si atat. Problema ar fi insa cu adevarat foarte grava daca relatia asta pe care o are cu respectiva femeie te-ar afecta financiar; adica sa te toace pe tine de bani si sa-i dea femeii aleia. Atunci ar trebui categoric sa pui piciorul in prag si ori sa o lasi, ca la urma urmei nu e singura femeie de pe pamant, ori sa ii impui sa inceteze relatia cu aia, precizandu-i categoric ca tu nu ai de gand sa o sponsorizezi pe femeia aia, fiindca nu ai nicio obligatie fata de ea. Dar daca dimpotriva, respectiva femeie cu care prietena ta are o relatie are o situatie financiara buna si este darnica si cu prietena ta, deci relatia lor ar putea fi profitabila financiar pt. tine, sau daca aia are relatii influente care ti-ar putea folosi si tie, atunci bucura-te, e de bine! Deci dupa mine, totul e ok pana la partea materiala.Restul oricum nu conteaza.
AlexRain Avatarul lui AlexRain
Citeaza Raspunde

Postat de AlexRain pe 22 Septembrie 2008 la 12:34

Tare faza. Sunt deacord cu persoana cafe a spus ca poate el dorea un sfat nu o experienta noua. Imi pare rau sa aud ca esti indragostit de ea. La prima vedere suna bine faza, DAR totusi putea sa iti spuna, nu cred ca mai erai acum socat si poate te convingea sa accepti. Depinde si de personalitatea fiecaruia...pe mine nu m-ar deranja sa fie bi, dar macar sa-mi spuna si mie. Am intalnit la un moment dat o tipa bi, dar a tinut sa ma anunte ca nu amesteca doua bauturi in acelasi pahar;). depinde cum e ea
Greenie Avatarul lui Greenie
Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 23 Septembrie 2008 la 13:20

eu nu inteleg un lucru... cel care a deschis topicul.. nu l-am vazut sa raspunda inapoi la replay-urile primite de la prima lui abatare...
e doar un motiv de conversatie?? WEIRDO'

dca chiar te macina, ne spuneai cati ani aveti fiecare, experienta, etc..
dar avand in vedere ca nu prea mai intereseaza asta, eu zic sa faceti frate trio... un barbat si doua femei... suuper tare..
n-am incercat, dar dupa o noapte wild m-as baga si la d'asta...
20 de ani am si merg inainte... ;)

relatie de 6 luni si nu stiai ca a mai avut abateri de genul asta... nusj ce inseamna la tine relatie.... atunci... :-?
mircea_br2003 Avatarul lui mircea_br2003
Citeaza Raspunde

Postat de mircea_br2003 pe 14 Octombrie 2008 la 09:26

@motan: esti cretin, sau doar ff prost?
bmiihai Avatarul lui bmiihai
Citeaza Raspunde

Postat de bmiihai pe 28 Octombrie 2008 la 22:10

laso dracului de panarama nu meriti asa ceva
adrian_miorga Avatarul lui adrian_miorga
Citeaza Raspunde

Postat de adrian_miorga pe 12 Noiembrie 2008 la 14:28

cred ca multi barbati si-ar dori o relatie de genul asta asa ca......nu te lasa prada dragostei si fa ce este mai bine pt tine adica cu amindoua o data
dasca777 Avatarul lui dasca777
Citeaza Raspunde

Postat de dasca777 pe 16 Noiembrie 2008 la 21:45

fa-o frate cu amandoua nu fi prost,,,o sa regreti mai tz ca nu ai facut-o e super,,,esti nebun...cum sa dai cu piciorul la asa ceva,,,trio frate:)
Immortal Avatarul lui Immortal
Citeaza Raspunde

Postat de Immortal pe 26 Noiembrie 2008 la 22:34

De la: Logoff, la data 2008-07-02 12:32:11... chiar la mine in apartament. Sunt cu prietena mea de 6 luni si am aflat recent ca e bisexuala. Probabil ca nu as fi stiut, daca nu as fi gasit-o in patul nostru, cu alta femeie, pe care mi-a spus ca a cunoscut-o intr-un club din Buc.

niiiiice ..si nu ai inchis usa si ai inghitit cheia?
rap_boy Avatarul lui rap_boy
Citeaza Raspunde

Postat de rap_boy pe 28 Noiembrie 2008 la 20:36

TRIO! TRIO! TRIO! TRIO! TRIO!... nu fii prost, rar iti cade pe mana o bisexuala dak e sa te paraseasca ... asta e viata makar te consolezi k nu a fost un alt pork pentru care te-a parasit
Citeaza Raspunde

Postat de pe 29 Noiembrie 2008 la 19:20

hai sa va zic si eu ce am patit cum naiba se face ca la mine se dau mai multe femeile decat barbatii, una era sa ma violeze si alte era golega mea de munca mi/a cam trebuit ceva timp sa inteleg ce vroia defapt de la mine si acum este iar o colega dar m/am sictirit sa le tot bag in seama si le evit eu oricum am o reletie cu un barbat si ma simt fooooooarte binea si inca ceva sa stii ca mai periculoase sunt femeile in reletii cu femei decat barbatii
rap_boy Avatarul lui rap_boy
Citeaza Raspunde

Postat de rap_boy pe 30 Noiembrie 2008 la 15:33

De la: dorina73, la data 2008-11-29 19:20:18hai sa va zic si eu ce am patit cum naiba se face ca la mine se dau mai multe femeile decat barbatii, una era sa ma violeze si alte era golega mea de munca mi/a cam trebuit ceva timp sa inteleg ce vroia defapt de la mine si acum este iar o colega dar m/am sictirit sa le tot bag in seama si le evit eu oricum am o reletie cu un barbat si ma simt fooooooarte binea si inca ceva sa stii ca mai periculoase sunt femeile in reletii cu femei decat barbatii

fereste-te de o femeie tradata din dragoste... spunea cineva destept odata.
Citeaza Raspunde

Postat de pe 1 Decembrie 2008 la 19:42

la multi ani romanilor
Citeaza Raspunde

Postat de pe 1 Decembrie 2008 la 21:08

pt baiatul asta care are prietena bisexuala auzi dar tu nu te/ai intrebat cum de s/au lasat ele prinse de tine facand sex?probabil prietena ta vroia sa face sex in trei si nu a stiut cum sa iti spun si se gandi ea ca,daca tu le/ai gasii facand sex,te vei infierbanta si sari pe ele,poate nu a siut cum sa iti spuna ca ii place sexul in grup.sunt multe cupluri care se abtin sa discute desprea sexul in grup pt ca nu stiu reactia celuilalt si eu cred ca 3 din 4 cupluri s/au gandit macar odata sa faca sex cu mai multe persoane odata
Citeaza Raspunde

Postat de dasca777 pe 3 Decembrie 2008 la 11:24

daca te face sa te simti mai bine...nu stiu orientarile tale sexuale...dar poti si u sa o inseli cu unu:P..offf....nu e nici un emoticon cu fata care vomita:P
Citeaza Raspunde

Postat de pe 3 Decembrie 2008 la 14:25

mai dasca ce poti spune si tu
Greenie Avatarul lui Greenie
Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 4 Decembrie 2008 la 12:38

De la: dasca777, la data 2008-12-03 11:24:57daca te face sa te simti mai bine...nu stiu orientarile tale sexuale...dar poti si u sa o inseli cu unu:P..offf....nu e nici un emoticon cu fata care vomita:P

uite-l :

desi, cunosc pe cineva (de sex feminin) care o excita un sarut intre doi barbati!!!!
piggypig Avatarul lui piggypig
Citeaza Raspunde

Postat de piggypig pe 4 Decembrie 2008 la 16:46

sunt perfect de acord cu tine cu "intratul intre ele"...dar depinde si de sentimentele pe care le are...dupa cum se vede e in mare dubii daca sa intre sa nu
Citeaza Raspunde

Postat de pe 4 Decembrie 2008 la 17:10

ete na!! dar pe barbati cum ii ,,excita,, femeile care se saruta?????????
Citeaza Raspunde

Postat de dasca777 pe 4 Decembrie 2008 la 23:41

ink o idee buna,,,,fa-o cu un animal preferabil femela...o vaca sau ceva mare oricum si cand intra zii ...te excita nu?...si intreab-o dc nu se baga la un trio;)
spyder20 Avatarul lui spyder20
Citeaza Raspunde

Postat de spyder20 pe 9 Decembrie 2008 la 16:12

http://concurs.dormeo.ro/index.asp?tn=friendhome&parent=5780652&sid=55177 concurs 1000 euro :) afla mai multe despre pozitia in care dormi si ce dezvaluie ea despre tine :)super fain
Mitza_79 Avatarul lui Mitza_79
Citeaza Raspunde

Postat de Mitza_79 pe 23 Decembrie 2008 la 22:23

De la: valy_arian, la data 2008-07-29 14:32:36Chiar daca e o tipa, tot tradare se numeste.
In primul rand, te-a mintit cand ti-a ascuns orientareaa sexuala, in al doilea rand a facut sex cu altcineva.
Poti sa consideri asta la fel de grav ca si cum ar fi fost cu un tip.

corect!
razvan_m Avatarul lui razvan_m
Citeaza Raspunde

Postat de razvan_m pe 25 Decembrie 2008 la 11:39

faceti-o in trei
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum