M-a inselat cu o tipa!
Pagina 3 din 6

Toate forumurile » Relatii » Infidelitate » M-a inselat cu o tipa! » Pagina 3 din 6

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 >>
Sari la pagina:
razvan_m Avatarul lui razvan_m
Citeaza Raspunde

Postat de razvan_m pe 25 Decembrie 2008 la 11:41

ma excita chestia asta, desi nu am avut pana acum parte dor de untrio BBF in care te caerti cu celalat B pe gauri
Mark24project Avatarul lui Mark24project
Citeaza Raspunde

Postat de Mark24project pe 3 Ianuarie 2009 la 10:54

omule, nu vad nimic rau in asta ... macar a fost femeie ... acuma ce vrei, sa o inseli si tu cu un barbat ?
ovidius3006 Avatarul lui ovidius3006
Citeaza Raspunde

Postat de ovidius3006 pe 3 Ianuarie 2009 la 11:11

intra si tu in joc.fa dragote cu ambele
G_Bogdan Avatarul lui G_Bogdan
Citeaza Raspunde

Postat de G_Bogdan pe 3 Ianuarie 2009 la 11:16

Salut!

Prietene, daca esti om serios si vrei o relatie adevarata cu o femeie care merita ,eu zic sa o lasi in lumea ei si sa iti vezi de drumul tau , cu siguranta vei gasii pe cineva asa cum vrei tu in care sa investesti sentimente care merita.

Succes!

Bogdan
Pacat0su Avatarul lui Pacat0su
Citeaza Raspunde

Postat de Pacat0su pe 3 Ianuarie 2009 la 16:49

Stii ca cea mai mare fantezie a barbatilor este sa faca sex cu 2 femei simultan, nu? Cred ca si a ta la fel... Nu vad de ce ar putea sa te deranjeze...pe mine unul nu m-ar deranja chiar deloc. Poate daca ai discuta cu ea ai putea sa incerci si tu cu ele doua... :) Gandeste-te la asta, mereu ai avea cate ceva nou in relatie...
adycucu_85 Avatarul lui adycucu_85
Citeaza Raspunde

Postat de adycucu_85 pe 4 Ianuarie 2009 la 13:33

Exact: un menage a trois ar fi excelent ! Acum nu stiu cat de deschisi la minte sunteti !
kiku Avatarul lui kiku
Citeaza Raspunde

Postat de kiku pe 6 Ianuarie 2009 la 13:45

cind vad atitia baieti care-si doresc aventuri, palpitatii, adrenalina...da voi habar nu aveti ce inseamna "menage a trois"...baieti...asta inseamna convietuire zi de zi in trei.asa cum stau doua persoane, asta e in trei,nu numai sex.ci de toate. chiar nu stiti ce vorbiti.

daca te-a inlocuit odata, nu are nici un scrupul sa o mai faca. nu stiu cum esti tu crescut,in ce fel de familie...dar cum a ajuns sa-ti placa o asemenea femeie?
puiuvieru Avatarul lui puiuvieru
Citeaza Raspunde

Postat de puiuvieru pe 16 Ianuarie 2009 la 06:26

simplu fii multumit ca nu inseala cu un barbat,si incearca sa te implici si tu faceti sex in 3 este super frumos ,asa te alegi si cu amante fara sa re feresti ,si este super frumos sex in tre ,bafta
Andrei_is Avatarul lui Andrei_is
Citeaza Raspunde

Postat de Andrei_is pe 16 Ianuarie 2009 la 20:16

Sfatul meu: trebuia sa le-o tragi la amindoua si dupa aia sa le faci viteza la amindoua din viata ta.Zic asta pentru ca a cunoscut-o intr-un club.Banuiesc ca s-au vazut,s-au placut si au trecut la actiune....asa ca,nu cred ca te poti baza pe fidelitatea ei.Putea fi un barbat,un ciine....orice i-ar fi trecut in cap,sau ar fi poftit.Nu e de speriat sa ai o iubita bisexuala,dar e de speriat sa ai una care sare asa usor in pat cu alt cineva...
dan-mircea Avatarul lui dan-mircea
Citeaza Raspunde

Postat de dan-mircea pe 17 Ianuarie 2009 la 13:21

Acum, dupa mai bine de 6 luni de la mesajul tau, ce-ar fi sa ne mai povestesti ce-ai mai facut in timpul asta?
adi3 Avatarul lui adi3
Citeaza Raspunde

Postat de adi3 pe 25 Ianuarie 2009 la 16:52

norocosule sa-ti traiasca relatia
csaba_sm Avatarul lui csaba_sm
Citeaza Raspunde

Postat de csaba_sm pe 28 Ianuarie 2009 la 04:16

incercarea moarte nare daca crezi ca faci fata la 2 femei deodata bagate..sincer lasa ca oricum tu vei fi pe locul 2 oricum te-ai stradui ..cu asa femeie tu nu faci casa si nici copii.
Aventurierilor de mai sus si jos .. sfaturi timpite omu a intrebat cei mai bun pt el iar daca te-o inselat dai liber la pasarica
cismarualin Avatarul lui cismarualin
Citeaza Raspunde

Postat de cismarualin pe 8 Februarie 2009 la 06:14

ba da ce rasa de om mai esti si tu......cu o fata si la tine in pat pe deasupra....direct in barbatie....io m-as sinucude,sa moara sefu daca nu......daca ma uit bine cred ca si tu ai facut acelasi lucru.......te-ai gandit ca poate defapt ea e lesbiana si sta cu tine pt ca te-a confundat cu o femeie?le rupeam oasele la amandoua si le inchideam in debara o noapte intreaga sa se sature una de alta iar a doua zi le scoteam afara din casa in p**** goala
carstica666 Avatarul lui carstica666
Citeaza Raspunde

Postat de carstica666 pe 13 Februarie 2009 la 07:14

tias propune sa ma aduci si tu pe mine sa ne lasi singuri doa eu si ele

NOTinterested Avatarul lui NOTinterested
Citeaza Raspunde

Postat de NOTinterested pe 13 Februarie 2009 la 07:25

preferai sa te insele cu un tip ? :))
dany45 Avatarul lui dany45
Citeaza Raspunde

Postat de dany45 pe 13 Februarie 2009 la 08:35

simplu daca esti destul de tinar sa faci fata la doua ...dai drumu. Iar daca nu te tine jucaria da-mi adresa ca la 47 de ani l-e rezolv eu .VEZI CUM FACI CA AI SANSA VIETII DE A STA INTRE DOUA ,IAR PT CASATORIE VEI AVEA VREME DE LA 40 DE ANI INCOLO, TRAIESTE-TI VIATA SI NU FA PE AFECTATU......DISTRACTIE PLACUTA(EU MA CHINUI DE 10 ANI SA O FAC PE NEVASTA-MEA SA ACCEPTE ASA CEVA)
tigrutigrul Avatarul lui tigrutigrul
Citeaza Raspunde

Postat de tigrutigrul pe 13 Februarie 2009 la 08:39

BUNA OMULE BINE CA ACUMA AI AFLAT BINE CA NUMAI TIRZIU CA ATUNCE ERA MAI NASOL DAR LASA CA TRECI DE ASTA SI ALTA DATA AI GRIJE SA NUMAI PATESTI STI CUM ESTE PROVERBUL CA NICI IN CAMASA MEA NU AM IN CREDERE. DAR MAI ATITA ITI MAI ZIC DISTREAZATE PINA CIND POTI CA ESTI INCA TINAR PRIMA OARA PUNIO LA INCERCARE SA VEZI CE II POATE CAPUL CA TREBUIE SA OBSERVI CEVA NE REGULA EU ASTA ITI SFATUIESC
...
blueperspective Avatarul lui blueperspective
Citeaza Raspunde

Postat de blueperspective pe 13 Februarie 2009 la 08:39

De la: popa35, la data 2009-02-13 08:35:36simplu daca esti destul de tinar sa faci fata la doua ...dai drumu. Iar daca nu te tine jucaria da-mi adresa ca la 47 de ani l-e rezolv eu .VEZI CUM FACI CA AI SANSA VIETII DE A STA INTRE DOUA ,IAR PT CASATORIE VEI AVEA VREME DE LA 40 DE ANI INCOLO, TRAIESTE-TI VIATA SI NU FA PE AFECTATU......DISTRACTIE PLACUTA(EU MA CHINUI DE 10 ANI SA O FAC PE NEVASTA-MEA SA ACCEPTE ASA CEVA)

bolchisb Avatarul lui bolchisb
Citeaza Raspunde

Postat de bolchisb pe 13 Februarie 2009 la 09:20

asta nu se poate numi ca te-a inselat, nu vad de ce sa nu iti convina, poti incerca in 3.
asta se numeste monotonie, s-a saturat de acelasi lucru de fiecare data, mai schimba si tu foaia.
dandollo2 Avatarul lui dandollo2
Citeaza Raspunde

Postat de dandollo2 pe 13 Februarie 2009 la 09:27

Multe se intimpla in viata... nu e bine sa judeci cu prea multa severitate si e bine sa vezi cazul concret. adica pentru fata "y" merita sa treci peste asta si pentru fata "x" nu!

Mi s-au intamplat si mie multe...
ionut_nica Avatarul lui ionut_nica
Citeaza Raspunde

Postat de ionut_nica pe 13 Februarie 2009 la 09:30

Sfatul meu reject direct,treaba asta o sa te afecteze din ce in ce mai mult.
Life goes on gaseste-ti una normala si itzi garantez eu ca o sa fie o amintire prin ce treci acum!
In rest bafta si fii barbat!!!!
costinel_dinca Avatarul lui costinel_dinca
Citeaza Raspunde

Postat de costinel_dinca pe 13 Februarie 2009 la 09:37

esti singurul barbat care il deranjeaza sa le-o traga la 2 gagice , esti dus rau
aristodeea Avatarul lui aristodeea
Citeaza Raspunde

Postat de aristodeea pe 13 Februarie 2009 la 09:56

O doamne!! ce probleme.. In primul rau eu nu o numesc inselat. Eu nu consider ca a fi intr-o seara cu o tipa (ca si fata) inseamna ca mi-am inselat iubitul. E doar de fun si in plus de ce sa nu admiram si noi frumusetea? E ca si cum daca voi barbatii va "satisfaceti" singuri inseamna ca ne inselati!

think about this! ;)
frkerry Avatarul lui frkerry
Citeaza Raspunde

Postat de frkerry pe 13 Februarie 2009 la 10:07

De la: aristodeea, la data 2009-02-13 09:56:23O doamne!! ce probleme.. In primul rau eu nu o numesc inselat. Eu nu consider ca a fi intr-o seara cu o tipa (ca si fata) inseamna ca mi-am inselat iubitul. E doar de fun si in plus de ce sa nu admiram si noi frumusetea? E ca si cum daca voi barbatii va "satisfaceti" singuri inseamna ca ne inselati!

think about this! ;)

Super..... Noi schimbam mana....Inseamna ca inselam de doua ori cand ne masturbam...Oaaaa..,am inselato pe prietena mea cu doua...(maini )
pruni74 Avatarul lui pruni74
Citeaza Raspunde

Postat de pruni74 pe 13 Februarie 2009 la 10:11

Eu am fost amanta unei femei un an jumate si m-a "aruncat" de langa ea pentru ca el este suficient de ingust la mine ca sa nu accepte asa ceva...puteam trai fericiti toti trei dar el are obloane de cai...
khufu Avatarul lui khufu
Citeaza Raspunde

Postat de khufu pe 13 Februarie 2009 la 10:16

corect!!!am patit-o si eu, si sincer sa fiu, mi s-a facut scarba de ele, pt ca tineam la ea.in alta situatie m-as fi alaturat, dar asa....am preferat sa nu o mai vad.
DonTattoo Avatarul lui DonTattoo
Citeaza Raspunde

Postat de DonTattoo pe 13 Februarie 2009 la 10:26

Sunt casatorit cu o femeie Bi, avem si copil. Nu va faceti atatea probleme: nicio femeie bisexuala nu se va multumi doar cu o femeie, deaceea este bisexuala...are nevoie si de finalizarea cu un barbat, nu doar de senzatiile provocate de o femeie. Avantajul este ca ai posibilitatea (chiar obligatia) sa fii acolo, alaturi de ele, ca relatia nu devine monotona, ca nu e nevoie sa "o inseli". Ar fi insa neplacut sa aveti gusturi diferite la femei, ei sa-i placa supraponderalele iar tie cele suple....atunci te poti plange pe forum...sau cauti alta bisexuala..
Myth Avatarul lui Myth
Citeaza Raspunde

Postat de Myth pe 13 Februarie 2009 la 11:32

Norocosule ... Eu il locul tau as incepe sa ma inteleg si cu prietena ei. Nu ar trebui sa te deranjeze lucrul asta, depinde de fiecare. Totusi cred ca ai putea sa iti faci o experienta pe cinste dupa ocazia care ti sa ivit. nu te dispera, profita de ocazie
dany2440 Avatarul lui dany2440
Citeaza Raspunde

Postat de dany2440 pe 13 Februarie 2009 la 11:53

Poi...e nasol,ce sa zic...fa si mie cunostinta cu prietena ta poate o vindec eu de boala asta grea :)))).Bucurate frate de situatie,tie ti se ofera fantezia masculina absoluta si tu te plangi????
a_leex_yo Avatarul lui a_leex_yo
Citeaza Raspunde

Postat de a_leex_yo pe 13 Februarie 2009 la 12:13

baga-ti P*** si-n stanga si-n dreapta ..la propriu..dupa care la figurat !!!
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum