M-a inselat cu o tipa!
Pagina 4 din 6

Toate forumurile » Relatii » Infidelitate » M-a inselat cu o tipa! » Pagina 4 din 6

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 >>
Sari la pagina:
anne33 Avatarul lui anne33
Citeaza Raspunde

Postat de anne33 pe 13 Februarie 2009 la 12:19

ce ai facut pana la urma?
lorena3000 Avatarul lui lorena3000
Citeaza Raspunde

Postat de lorena3000 pe 13 Februarie 2009 la 12:28

De la: adycucu_85, la data 2009-01-04 13:33:56Exact: un menage a trois ar fi excelent ! Acum nu stiu cat de deschisi la minte sunteti !

invitama si pe mine....ca tare mult mai imi doresc o experienta din aceasta uite adresa mea de messenger sanuuitisatedailamine@yahoo.com
lorena3000 Avatarul lui lorena3000
Citeaza Raspunde

Postat de lorena3000 pe 13 Februarie 2009 la 12:44

De la: rap_boy, la data 2008-11-30 15:33:48
De la: dorina73, la data 2008-11-29 19:20:18hai sa va zic si eu ce am patit cum naiba se face ca la mine se dau mai multe femeile decat barbatii, una era sa ma violeze si alte era golega mea de munca mi/a cam trebuit ceva timp sa inteleg ce vroia defapt de la mine si acum este iar o colega dar m/am sictirit sa le tot bag in seama si le evit eu oricum am o reletie cu un barbat si ma simt fooooooarte binea si inca ceva sa stii ca mai periculoase sunt femeile in reletii cu femei decat barbatii

fereste-te de o femeie tradata din dragoste... spunea cineva destept odata.

bravoo intelepte cuvinte
adrian_miorga Avatarul lui adrian_miorga
Citeaza Raspunde

Postat de adrian_miorga pe 13 Februarie 2009 la 13:25

si ce te deranjeaza?????????? faptu ca te inseala cu o alta femeie sau ca ai ocazia sa te culci cu amindoua??????
lucianmirea Avatarul lui lucianmirea
Citeaza Raspunde

Postat de lucianmirea pe 13 Februarie 2009 la 13:43

am avut o situatie asemanatoare..
lasa-mi id mess si ai sa afli ce usor o sarezolvi situatia!
lucianmirea@yaoo.com
Halabahary Avatarul lui Halabahary
Citeaza Raspunde

Postat de Halabahary pe 13 Februarie 2009 la 14:05

f****e pe amandoua fa un gang bang
mikydutza Avatarul lui mikydutza
Citeaza Raspunde

Postat de mikydutza pe 13 Februarie 2009 la 15:03

De la: pruni74, la data 2009-02-13 10:11:23Eu am fost amanta unei femei un an jumate si m-a "aruncat" de langa ea pentru ca el este suficient de ingust la mine ca sa nu accepte asa ceva...puteam trai fericiti toti trei dar el are obloane de cai...

Si te-ai fi bagat si la sex in 3??
baba_cloanta Avatarul lui baba_cloanta
Citeaza Raspunde

Postat de baba_cloanta pe 13 Februarie 2009 la 15:30

mda super tare....eu le tineam pe amindoua.
vydwka_avy7 Avatarul lui vydwka_avy7
Citeaza Raspunde

Postat de vydwka_avy7 pe 13 Februarie 2009 la 15:49

talent...fata ca lumea..: eu nu m-as supara
Blackdawn Avatarul lui Blackdawn
Citeaza Raspunde

Postat de Blackdawn pe 13 Februarie 2009 la 16:02

De la: mikydutza, la data 2009-02-13 15:03:20
De la: pruni74, la data 2009-02-13 10:11:23Eu am fost amanta unei femei un an jumate si m-a "aruncat" de langa ea pentru ca el este suficient de ingust la mine ca sa nu accepte asa ceva...puteam trai fericiti toti trei dar el are obloane de cai...

ma atata timp cat participam si eu si nu renunta la relatie pentru aia ar fi fost foarte ok, chiar si cu 2,3,4 partenere
timurlenk Avatarul lui timurlenk
Citeaza Raspunde

Postat de timurlenk pe 13 Februarie 2009 la 16:02

Da-i o sansa sa plece in mortzii ei de zrdreantza sau fa-ti marire de penis si de limba ca pe undeva si tu esti vinovat de situatie mai pishat uman
Citeaza Raspunde

Postat de timurlenk pe 13 Februarie 2009 la 16:04

De la: timurlenk, la data 2009-02-13 16:02:33Da-i o sansa sa plece in mortzii ei de zrdreantza sau fa-ti marire de penis si de limba ca pe undeva si tu esti vinovat de situatie mai pishat uman
chiar imi place cum am zis-o pe asta
Citeaza Raspunde

Postat de timurlenk pe 13 Februarie 2009 la 16:05

De la: timurlenk, la data 2009-02-13 16:04:24
De la: timurlenk, la data 2009-02-13 16:02:33Da-i o sansa sa plece in mortzii ei de zrdreantza sau fa-ti marire de penis si de limba ca pe undeva si tu esti vinovat de situatie mai pishat uman
chiar imi place cum am zis-o pe asta
orice relatie se bazeaza pe felatie
Reen Avatarul lui Reen
Citeaza Raspunde

Postat de Reen pe 13 Februarie 2009 la 16:08

Desteapto...daca nu ii placea limba lui sau penisul ..trebuia sa ii zica din prima ..nu sa isi bata joc ... asa cum fac multe cretinitati...
mikydutza Avatarul lui mikydutza
Citeaza Raspunde

Postat de mikydutza pe 13 Februarie 2009 la 16:28

De la: blackdawn, la data 2009-02-13 16:02:04

ma atata timp cat participam si eu si nu renunta la relatie pentru aia ar fi fost foarte ok, chiar si cu 2,3,4 partenere

Pai tocmai asta ziceam:)) poate ne bagam si noi
cili_br Avatarul lui cili_br
Citeaza Raspunde

Postat de cili_br pe 13 Februarie 2009 la 17:38

Te-ai scos fraiere, o puneti in trei.
costin_00 Avatarul lui costin_00
Citeaza Raspunde

Postat de costin_00 pe 13 Februarie 2009 la 20:12

e supe tare frate. convinge-o sa participi si tu. asa nu mai poti spune ca te inseala
D_Mosteoru Avatarul lui D_Mosteoru
Citeaza Raspunde

Postat de D_Mosteoru pe 13 Februarie 2009 la 20:21

E o comoara.De regula aceste fete sunt de acord sa o faca in 3, 4
Asa ca ia-o frumusel, spune-i sa o mai invite pe prietena cu care
a mai facut-o si dati-i bataie in 3.O sa fie bine si ptr tine
si pentru ele.Intra pe seitul SWINGING si o sa gasesti o sumedenie
de cupluri care o fac in 3, 4,5
Eu ma tot rog de nevasta-mea sa ne intalnim cu alte cupluri ...si
nu vrea. Hai sa facem schimb!
Citeaza Raspunde

Postat de pe 13 Februarie 2009 la 20:43

Eu am fost cu o tipa Bi , mi-a spus din prima zi. Nu inteleg care e problema ta? Nu este un barbat . Accepta asa cum e si nu strica daca e ceva frumos intre voi . fi barbat si accepta ca are si ea fanteziile ei. Ea asa era dinainte, ce a gresit doar ca nu ti-a spus...dar nu e grav . Eu te sfatuiesc sa ii spui, ok dar ca sa te iert vreau sa asist odata la o mica joaca de a voastra...:)) glumesc dar daca accepta e ok. Unele se simt f bine cand sunt si privite. Fi modern frate , avantajul este ca isi cunoaste f bine corpul si stie cum sa trateze si o femeie si un barbat. Asta denota ca este f buna in pat (ce zodie e? )

Atat am av de spus. fi babrbat modern .
shaderaven Avatarul lui shaderaven
Citeaza Raspunde

Postat de shaderaven pe 13 Februarie 2009 la 21:40

Am citit pe sarite posturile, si subiectul mi se pare cat se poate de interesant, cu atat mai mult cu cat multa lume il incurajeaza pe "patit" sa se alature. Din punctul meu de vedere, indiferent ca a fost un el sau o ea, tot inselat se cheama. da, si eu am fantezia unei (a se citi mai multe) nopti petrecute cu 2-3-4-5-etc tipe. problema nu e faptul ca prietena vrea si se culca cu alta femeie, problema e ca nu spune acest lucru. cel mai important lucru intr-o relatie e increderea reciproca. si nu e vorba de increderea ca "nu ma inseala". eu mi-as lasa prietena sa se culce cu fete sau cu alti baieti, cu conditia sa imi spuna ca vrea acest lucru. ar interveni gelozia, evident, dar as stii ca deseara tot la mine in pat vine. pretentiile mele legate de relatie ar fii mult mai mari, si probabil in anumite situatii as vrea sa particip si eu, ca si conditie de a accepta "adulterul". problema la ceea ce s-a intamplat nu e faptul ca tipa e bisexuala si in acte si in fapte, problema e ca inseala.

Dupa cum conu Caragiale: "tradare, tradare, dar sa stim si noi"
pruni74 Avatarul lui pruni74
Citeaza Raspunde

Postat de pruni74 pe 14 Februarie 2009 la 13:39

Nuuu,in 3 nu m-as fi bagat,fiecare separat cu ea (eu sunt lesbiana,nu ma culc cu barbati).Dar se putea rezolva situatia foarte amiabil.El oricum merge la ea mai des decat as fi mers eu,trei zile el si una eu.
Dar cu incuiatul la minte nu ai ce face...
shobyman Avatarul lui shobyman
Citeaza Raspunde

Postat de shobyman pe 14 Februarie 2009 la 18:42

Omule asta nu e kiar o tristetze si data viitoare sari si tu in pat langa ele nu o sa fie rau ai sa vezi
CRISTOPHOR2033 Avatarul lui CRISTOPHOR2033
Citeaza Raspunde

Postat de CRISTOPHOR2033 pe 15 Februarie 2009 la 21:05

fericituleee,pune te rog p.. pe ele sau fa ceva sa nu te trezesti pe dinafara.......bafta!
knoxx79 Avatarul lui knoxx79
Citeaza Raspunde

Postat de knoxx79 pe 16 Februarie 2009 la 09:21

salut...n-am stat sa ma uit la ce te-au sfatuit colegii, insa sfatul meu cred ca este spus de multi.....arunca-te in mix si multumeste-i lui Dumnezeu...;)...daca intr-adevar te iubeste si tu o iubesti nu poate sa fie decat bine...nu o sa se mai planga de faptul ca este singura, ca o neglijezi si alte chestii inutile de care se plang femeile....in plus ai doua gagici, dispare monotonia, ea nu poate fi geloasa, iar cand n-ai tu chef, ai inlocuitor...si treaba cea mai tare este ca de fapt nu te inseala...
adycucu_85 Avatarul lui adycucu_85
Citeaza Raspunde

Postat de adycucu_85 pe 17 Februarie 2009 la 00:24

Lorena vezi ca ti-am dat add la id. cine stie poate iese de un menage a trois !!!
NFS_83 Avatarul lui NFS_83
Citeaza Raspunde

Postat de NFS_83 pe 18 Februarie 2009 la 18:06

Pune-te si tu pe inselat ...pentru inceput incearca cu una, de preferabil aceeasi tipa cu care te-a inselat si ea pe tine ...dupa, mai poti chema inca o prietena ...si inca una ...pana la 10 eu zic sa nu te opresti In continuare e randul tau sa schimbi baricada: incearca cu unu' ...apoi 2 ,3,4 ...10 masculi. La final va puteti intalni toti 21 si incingeti 'una mica' dupa care mergi si marturisesti prietenei bisexuale toate aventurile: daca se arata entuziasmata o poti lasa balta ,daca e indignata inseamna ca mai ai o speranta sa o aduci pe drumul drept
ina0 Avatarul lui ina0
Citeaza Raspunde

Postat de ina0 pe 20 Februarie 2009 la 17:19

nu poti condamna orietarea sexuala...e bisexuala,asta este,eu as zice sa profiti plus ca in opinia mea fiecare din noi suntem bisexuali,
fiecare avem si parte feminina si parte masculina, depinde doar de cum se manifesta... eu nu consider ca e un lucru ra...atata timp cat nu te deranjeaza...pana la urma urmei nu te'a inselat cu un barbat...asta e partea buna...mai departe depinde de cat de dispus esti sa accepti faptul ca ea prefera si femeile
Corneliu Avatarul lui Corneliu
Citeaza Raspunde

Postat de Corneliu pe 20 Februarie 2009 la 19:20

Toti si din pacate si toate, se pare ca aveti un singur tel in viata, o singura directie: sexul! Nu conteaza cum il obtineti: noroc, fortare, ipocrizie. Sex sa fie si restul numai conteza! Mai, oameni buni, dar voi chiar nu aveti si alte scopuri in viata? Chiar asa de mult va lasati dominati de placere?
Asta e scopul suprem al vietii? Placerea obtinuta oricat si oricum?
Ahh, mi-e mila cand vad atata slabiciune!
Greenie Avatarul lui Greenie
Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 20 Februarie 2009 la 19:24

De la: Corneliu, la data 2009-02-20 19:20:50Toti si din pacate si toate, se pare ca aveti un singur tel in viata, o singura directie: sexul! Nu conteaza cum il obtineti: noroc, fortare, ipocrizie. Sex sa fie si restul numai conteza! Mai, oameni buni, dar voi chiar nu aveti si alte scopuri in viata? Chiar asa de mult va lasati dominati de placere?
Asta e scopul suprem al vietii? Placerea obtinuta oricat si oricum?
Ahh, mi-e mila cand vad atata slabiciune!

si noua ne e mila..dar na, ne abtinem sa o aratam.
nu'ti convine??
IESI!
AAAAUUUUUUUUT
Corneliu Avatarul lui Corneliu
Citeaza Raspunde

Postat de Corneliu pe 20 Februarie 2009 la 19:32

Atat ai avut de spus, Greenie? Asta este tot ce ai inteles tu?
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum