M-a inselat cu o tipa!
Pagina 5 din 6

Toate forumurile » Relatii » Infidelitate » M-a inselat cu o tipa! » Pagina 5 din 6

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 >>
Sari la pagina:
ghinduta0810 Avatarul lui ghinduta0810
Citeaza Raspunde

Postat de ghinduta0810 pe 22 Februarie 2009 la 17:23

Interesanta experienta. cred ca mia r placea sa fiu putin in locul tau. Pentru mine pare cel putin amuzant.
daca aveai ganduri serioase cu ea atunci e intr adevar o mare problema, daca nu atunci eu zic ca i OK.
unu_pe_aici Avatarul lui unu_pe_aici
Citeaza Raspunde

Postat de unu_pe_aici pe 9 Martie 2009 la 23:02

De la: Logoff, la data 2008-07-02 12:32:11... chiar la mine in apartament. Sunt cu prietena mea de 6 luni si am aflat recent ca e bisexuala. Probabil ca nu as fi stiut, daca nu as fi gasit-o in patul nostru, cu alta femeie, pe care mi-a spus ca a cunoscut-o intr-un club din Buc. Ma simt ca ultimu' prost si nu prea stiu ce sa fac cu relatia asta... Dupa lungi discutii, am mai aflat ca ea nu e la prima abatere de genul asta. E o situatie prea ciudata pt. mine, ma poate ajuta cineva cu un sfat??

esti constient cati barbati ar ucide pt treaba asta??
Eu cred ca e imposibil sa o lasi pana nu v-o puneti in 3 de cateva ori.Ca viitor cu ea nu prea ai sanse.Parerea mea
osanu Avatarul lui osanu
Citeaza Raspunde

Postat de osanu pe 19 Martie 2009 la 18:11

io zic sa mi-o dai mie ca pe mine nu ma deranjeaza asemenea inselaciuni!Zau cruta fetita,n-o nefericii
cadriandorin Avatarul lui cadriandorin
Citeaza Raspunde

Postat de cadriandorin pe 27 Martie 2009 la 07:52

..asa sunt toate vietatile lumii!! curioase....(orice animal se apropie de un altul ...in prima faza ..;din curiozitate !)..si de aici ( curiozitate !). se poate naste o experienta ! in functie de rezultat ;placuta sau neplacuta ! .eu am avut ocazia s-o fac cu doua , acuma imi dau seama ca nici n-am pierdut si nici nu am castigat nimic ! ai mai multe alternative ; iti place ! continui...,nu-ti place !ramai cu remuscari..si nu numai..! daca iti doresti sa experimentezi " totul despre sex " cred ca nu-ti ajunge o singura viata ! si nu ve-i fi niciodata "satisfacut "..incearca sa-i intelegi pe toti ! dar fa cum crezi ca e mai bine : doar pentru tine ! si iubita ta !daca o iubesti si crezi in viitorul vostru ? atunci : fa ca ea ! sau fa ca tine ! altfel...in " menaj a troaix...?cred ca tu vei fi singurul care va ramane...vesnicul...." frustat "! succes !!(-uri")
udreaflorin Avatarul lui udreaflorin
Citeaza Raspunde

Postat de udreaflorin pe 27 Martie 2009 la 09:33

un singur cuvant: "FERICITULE"
cati baieti isi doresc o astfel de prietena
leugreu22 Avatarul lui leugreu22
Citeaza Raspunde

Postat de leugreu22 pe 27 Martie 2009 la 18:22

esti un tip norocos daca e adevarat ce spui.fii puternic
Perseus Avatarul lui Perseus
Citeaza Raspunde

Postat de Perseus pe 29 Martie 2009 la 08:25

Mai ,copile draga," a te insela",este cu alt sens,daca te insela cu un alt barbat mai ziceam,dar cu o femeie?....mai gandeste-te,orice barbat,adevarat si-ar dori asa ceva.Este cel mai frumos cadou,pe care ti-l poate oferi,prietena ta.
visomircea Avatarul lui visomircea
Citeaza Raspunde

Postat de visomircea pe 17 Mai 2009 la 10:50

De la: Logoff, la data 2008-07-02 12:32:11... chiar la mine in apartament. Sunt cu prietena mea de 6 luni si am aflat recent ca e bisexuala. Probabil ca nu as fi stiut, daca nu as fi gasit-o in patul nostru, cu alta femeie, pe care mi-a spus ca a cunoscut-o intr-un club din Buc. Ma simt ca ultimu' prost si nu prea stiu ce sa fac cu relatia asta... Dupa lungi discutii, am mai aflat ca ea nu e la prima abatere de genul asta. E o situatie prea ciudata pt. mine, ma poate ajuta cineva cu un sfat??

daaaaaa, de ce nu ai intrebat-o daca poti sa intri intre ele ????
daca ii plac mai mult femeile decat barbatii atunci e gata , daca e 50-50 atunci continua si incearca in trei
unguru_2005 Avatarul lui unguru_2005
Citeaza Raspunde

Postat de unguru_2005 pe 21 Mai 2009 la 09:48

Tare chestia...Sincer si eu as vrea sa o prind cu una in pat, as face un trio eu cred ca e de moment si o sa-si revina
cmmihai Avatarul lui cmmihai
Citeaza Raspunde

Postat de cmmihai pe 16 Iunie 2009 la 16:24

si eu am patit la fel dar cu amanta;am fost despartiti o vreme si cand am venit din nou acasa am avut suroriza sa-mi zica k m-a inselat cu o tipa,am tot vb dar de atunci sa mai schimbat situatia,nu stiu daca e total lesbi dar...km greu sa m-a mai ating de ea
ce e de facut?
cozmutaionut Avatarul lui cozmutaionut
Citeaza Raspunde

Postat de cozmutaionut pe 29 Iunie 2009 la 15:22

frateee.eu parerea mea:nasollll,daca nu ai reusit sa o satisfaci ,si a trebuie sa o satisfaca o gagica atunci eu zic sa te gandesti un pic.acuma faza cu menaje a trois ....daca incerci eu cred ca toti barbatiii te invidiem.dar pe de alta parte....
gmti Avatarul lui gmti
Citeaza Raspunde

Postat de gmti pe 25 Iulie 2009 la 15:18

chair asa
invita si tu un barbat
pruni74 Avatarul lui pruni74
Citeaza Raspunde

Postat de pruni74 pe 26 Iulie 2009 la 11:35

De la: cmmihai, la data 2009-06-16 16:24:16si eu am patit la fel dar cu amanta;am fost despartiti o vreme si cand am venit din nou acasa am avut suroriza sa-mi zica k m-a inselat cu o tipa,am tot vb dar de atunci sa mai schimbat situatia,nu stiu daca e total lesbi dar...km greu sa m-a mai ating de ea
ce e de facut?

Salut!
Daca este total lesbi nu se culca cu tine...deci nu este...nu vad nimic rau in a experimenta.
Avand in vedere ca este amanta ta nu vad de ce iti este scarba...tu ti-ai inselat sotia,poate pentru asta ar trebui sa iti fie scarba...
Daca esti suficient de "open mind" ca sa iti inseli nevasta fii "open mind" si la faza de care iti este scarba.
Poop U!
niroslsd Avatarul lui niroslsd
Citeaza Raspunde

Postat de niroslsd pe 14 August 2009 la 07:29

bee open mind ... si grow up ... avanseaza daca vezii asta ... e posibil sa iei 0 sau 2
niroslsd Avatarul lui niroslsd
Citeaza Raspunde

Postat de niroslsd pe 14 August 2009 la 07:30

De la: niroslsd, la data 2009-08-14 07:29:01
bee open mind ... si grow up ... avanseaza daca vezii asta ... e posibil sa iei 0 sau 2
e si amanta maaaa :)))) tu ne cam vrajesti deja ... esti pus pe agatat ?
Fulger Avatarul lui Fulger
Citeaza Raspunde

Postat de Fulger pe 10 Septembrie 2009 la 09:13

cine a zis k dak e bisexuala nu e normala???poate reuseste si el sa le convinga k sa intre intre ele
georgeiorgulescu Avatarul lui georgeiorgulescu
Citeaza Raspunde

Postat de georgeiorgulescu pe 12 Octombrie 2009 la 16:00

dai pumni palme si picioare pana nu mai misca
dupa suna la salvare si la politie
ea moare si tu la parnaie vei experimenta latura ta homosexuala...
Azzido Avatarul lui Azzido
Citeaza Raspunde

Postat de Azzido pe 12 Octombrie 2009 la 16:02

De la: georgeiorgulescu, la data 2009-10-12 16:00:25

dai pumni palme si picioare pana nu mai misca
dupa suna la salvare si la politie
ea moare si tu la parnaie vei experimenta latura ta homosexuala...

ce le mai stii tu pe toate...
Nemesis Avatarul lui Nemesis
Citeaza Raspunde

Postat de Nemesis pe 4 Noiembrie 2009 la 07:07

De la: cozmutaionut, la data 2009-06-29 15:22:11frateee.eu parerea mea:nasollll,daca nu ai reusit sa o satisfaci ,si a trebuie sa o satisfaca o gagica atunci eu zic sa te gandesti un pic.acuma faza cu menaje a trois ....daca incerci eu cred ca toti barbatiii te invidiem.dar pe de alta parte....

Am incercat sa mai postez si nu a mers, dar, cu riscul de a aparea mesajul de doua ori,o sa il rescriu:
Faptul ca prietena lui se "bucura" de compania unei alte tipe, nu inseamna ca el nu o satisface! Chiar nu are nimic de a face cu asta! And I know what I'm talking about, cause I'm a woman! As putea sa o fac in continuu, in toate pozitiile, sex sau dragoste, sa am orgasme dupa orgasme,dar tot as vrea sa incerc o partida (macar) cu o alta tipa. Nu sunt bisexuala, lesbiana nici nu se pune problema, satisfacuta...nu tot timpul, dar nu ma plang! Sunt o persoana normala,cu un apetit sexual destuuul de dezvoltat! Sincer, mi-ar placea sa incerc doar cu o tipa, la fel cum mi-ar placea un menage a trois, iar asta chiar nu are nici o legatura cu stisfacutul! Se spune ca femeile care si-ar dori o asemnea experienta ar face-o pt ca vor mai multa tandrete, delicatete, samd, lucruri pe care numai o femeie le-ar putea intelege cu adevarat. Bullshit! In momentul in care ma gandesc la o asmenea partida, singurul lucru care imi vine in minte e cum ar face o femeie sex oral... (=p~) In ceea ce priveste problema topicului, darling...prietena ta nu te iubeste, asa ca intreaba-te tu,cam ce vrei de la ea: daca iti doresti o relatie de lunga durata,casatorie and stuff, zi-i pass! Dar daca nu...nu te mai plange si have fun! Daca a facut-o la tine in apartament, cu siguranta nu s-a chinuit sa se ascunda prea mult, drept urmare, ma indoiesc ca te-ar respinge! Majoritatea femeilor nu accepta un threesome pt ca nu suporta gandul de a-si imparti partenerul cu o alta femeie, teorie care nu se aplica insa in cazul de fata. Parerea mea: ciocul mic si joc de.....glezne! :))
Ficherman Avatarul lui Ficherman
Citeaza Raspunde

Postat de Ficherman pe 4 Noiembrie 2009 la 07:25

De la: Nemesis, la data 2009-11-04 07:07:36
De la: cozmutaionut, la data 2009-06-29 15:22:11frateee.eu parerea mea:nasollll,daca nu ai reusit sa o satisfaci ,si a trebuie sa o satisfaca o gagica atunci eu zic sa te gandesti un pic.acuma faza cu menaje a trois ....daca incerci eu cred ca toti barbatiii te invidiem.dar pe de alta parte....

Am incercat sa mai postez si nu a mers, dar, cu riscul de a aparea mesajul de doua ori,o sa il rescriu:
Faptul ca prietena lui se "bucura" de compania unei alte tipe, nu inseamna ca el nu o satisface! Chiar nu are nimic de a face cu asta! And I know what I'm talking about, cause I'm a woman! As putea sa o fac in continuu, in toate pozitiile, sex sau dragoste, sa am orgasme dupa orgasme,dar tot as vrea sa incerc o partida (macar) cu o alta tipa. Nu sunt bisexuala, lesbiana nici nu se pune problema, satisfacuta...nu tot timpul, dar nu ma plang! Sunt o persoana normala,cu un apetit sexual destuuul de dezvoltat! Sincer, mi-ar placea sa incerc doar cu o tipa, la fel cum mi-ar placea un menage a trois, iar asta chiar nu are nici o legatura cu stisfacutul! Se spune ca femeile care si-ar dori o asemnea experienta ar face-o pt ca vor mai multa tandrete, delicatete, samd, lucruri pe care numai o femeie le-ar putea intelege cu adevarat. Bullshit! In momentul in care ma gandesc la o asmenea partida, singurul lucru care imi vine in minte e cum ar face o femeie sex oral... (=p~) In ceea ce priveste problema topicului, darling...prietena ta nu te iubeste, asa ca intreaba-te tu,cam ce vrei de la ea: daca iti doresti o relatie de lunga durata,casatorie and stuff, zi-i pass! Dar daca nu...nu te mai plange si have fun! Daca a facut-o la tine in apartament, cu siguranta nu s-a chinuit sa se ascunda prea mult, drept urmare, ma indoiesc ca te-ar respinge! Majoritatea femeilor nu accepta un threesome pt ca nu suporta gandul de a-si imparti partenerul cu o alta femeie, teorie care nu se aplica insa in cazul de fata. Parerea mea: ciocul mic si joc de.....glezne! :))
Cine poate oase roade,asta e.Intotdeauna am fost curios la parerea fetelor.Bravo!!asta da curaj ,cu fata sus, in soare
LeonKing Avatarul lui LeonKing
Citeaza Raspunde

Postat de LeonKing pe 6 Noiembrie 2009 la 12:42

si nu ai incercat inca sa te bagi in patul lor?
LeonKing Avatarul lui LeonKing
Citeaza Raspunde

Postat de LeonKing pe 6 Noiembrie 2009 la 13:33

si daca te inseala si cu alti barbati?
leonida Avatarul lui leonida
Citeaza Raspunde

Postat de leonida pe 15 Noiembrie 2009 la 13:14

Sincer eu unul ma baga-m intre ele,nu iertam nimic.Asa ca parerea mea este sa o inviti pe prietena prietenei tale sa o invite la o partida in trei
goghi Avatarul lui goghi
Citeaza Raspunde

Postat de goghi pe 13 Decembrie 2009 la 20:21

Ai doua;ori o accepti ori le accepti! Orcum rau nu are ce sa fie!
carla11 Avatarul lui carla11
Citeaza Raspunde

Postat de carla11 pe 3 Martie 2010 la 11:49

Poate chiar voia sa vada daca te-ar tenta o partida in trei...
Poate voia sa para mai interesanta in fata ta, sa-ti atraga atentia intr-un fel
Poate chiar e bisexuala si daca ii place...asta e!Ori o accepti, ori nu.
Poate a fost doar o fantezie neimplinita si voia sa vada cum e (asta nu e rau).
Poate era iubita ei de mai demult...(fetele cam au cate o prietena din copilarie cu care mai tin legatura)....de care tu nu stiai.
Poate ii place aventura si s-a gandit ca o relatie cu o femeie te-ar supara mai putin decat cu un barbat
Poate te inseala si cu barbati.

Oricare alternativa ai avea, daca vrea sa te insele , te inseala si fara s-o prinzi tu. Eu cred totusi ca a fost regizat, chiar voia sa stii
al3xino Avatarul lui al3xino
Citeaza Raspunde

Postat de al3xino pe 4 Martie 2010 la 15:03

BAI NOROCOSULE! TE SIMTI NASPA? IMI DORESC SA AM PROBLEMA TA, SINCER! IA PROPUNE-LE SI UN THREESOME.. DACA NU..MACAR SA PRIVESTI.. GRELE PROBLEME AI... IA SA TE FI INSELAT CU VREUN MARLAN.. SAU CU CHESTIA ASTA AI VRUT DOAR SA TE LAUZI? :))))
eureka Avatarul lui eureka
Citeaza Raspunde

Postat de eureka pe 5 Martie 2010 la 07:11

e mai bine in trei.
jazzboy Avatarul lui jazzboy
Citeaza Raspunde

Postat de jazzboy pe 7 Martie 2010 la 15:30

uraaaa... poi stii cum e? mai intai voi 2 apoi ea cu inca o fata, apoi tu cu 2 fete, apoi ea cu tine si cu inca unul, apoi o dati in swing, si gata. german style. iubirea e iubire si sexul e comercial. hai nu te mai plange si ia problema in mana si stapaneste bestia. oricum nu o poti crestina la loc. am trecut si eu prin astea. las-o in drumul ei. daca o vrei stai ce ea daca nu, esti liber sa o cauti pe urmatoarea. :)
Alinn Avatarul lui Alinn
Citeaza Raspunde

Postat de Alinn pe 30 Martie 2010 la 15:47

heheheehe, iti creste inima cand vezi 2 gagici in patu tau pe cuvant daca te mint.
sariii CAP direct
adivesa Avatarul lui adivesa
Citeaza Raspunde

Postat de adivesa pe 31 Martie 2010 la 12:33

Cam nasol... Daca nu-ti convine, schimba-ti prietena! Daca ai chef de o relatie lejera, stii ce sa faci :D
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum