Nu exista topicuri mai vechi!

Lotiuni pentru plaja
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Frumusete » Injrijirea pielii » Lotiuni pentru plaja » Pagina 1 din 1

necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 3 Iulie 2008 la 00:04

Care's cele mai indicate? De tip spray sau crema?
Renny Avatarul lui Renny
Citeaza Raspunde

Postat de Renny pe 3 Iulie 2008 la 13:18

cel mai bine pt prima data daca vrei sa te bronzezi frumos folosešte ulei de masline pt tenul va lua o culoare ff fine ši nu se va jupoi daca vei arde dupa.dupa ce faci duš nu uita sa te dai cu o crema hidratanta din abundenta
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 18 Iulie 2008 la 11:38

akfix Avatarul lui akfix
Citeaza Raspunde

Postat de akfix pe 20 Iulie 2008 la 18:57

exact cum a spus si renny , foloseste pt inceput ulei de masline si ai grija ca expunerea la soare sa nu fie f mare pt inceput , daca nu esti inca bronzat ! dupa care poti merge lejer la plaja k o lotiune de tip spray sau crema ( mai comod spray ) iar din pct de vedere calitativ iti recomand produsele de la vichy !! sunt un pic mai scumpe dar ai garantia ca nu te vei arde ;) . in fond un produs bun il folosesti de mai multe ori decat unul mai ieftin care nu este ok si pe care treb sa-l consumi aproape tot la o zi de plaja ;) .
alexandra_blonda Avatarul lui alexandra_blonda
Citeaza Raspunde

Postat de alexandra_blonda pe 8 August 2008 la 14:22

hmm.. nu am inteles ceva.. uleiul de masline il iau de la alimentara sau e ulei de masline cu spf sau ceva de gen?
Citeaza Raspunde

Postat de alexandra_blonda pe 8 August 2008 la 14:23

si cand pot sa-mi dau cu el? in loc de lotiunea cu spf? adica cand sunt la soare, pe plaja? sau dupa plaja?
riluri_86 Avatarul lui riluri_86
Citeaza Raspunde

Postat de riluri_86 pe 10 August 2008 la 10:47

e prima data cand aud ca uleiul de masline poate fi folosit la plaja...adik ok el hidrateaza si mai inkide pigmentul...dar spf nu are...eu iti recomanda cremele, ptr nuanta mai inkisa a pielii crema cu spf mai mic (dar nu foarte mic), iar dc esti mai alb e ok si 20, 25....dar ptr. fata si gat ar tb sa te dai cu o crema cu spf mai ridicat kiar dc pielea e mai inkisa...aaaa,si uleiul de plaja nu ti-l recomand:)
Citeaza Raspunde

Postat de alexandra_blonda pe 10 August 2008 la 15:48

riluri_86, ms mult. asa ma gandeam si eu, ca imi trebuie spf 25, iar uleiul... hmm. nu prea ma atrage, indiferent ce beneficii. nu-mi place cum mi se face pielea dupa ce il folosesc (o singura data am folosit si nu mi-a placut, dar nu de plaja, ci pentru dupa dus - banuiesc ca sunt la fel)
eduardantonio Avatarul lui eduardantonio
Citeaza Raspunde

Postat de eduardantonio pe 17 Martie 2009 la 14:09

upload your muzic.upload funny pictures and meet new frends
http://got-you.org/
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului

Intra in contul tau

Info
X
info