Nu exista topicuri mai vechi!

Iphone sau samsung omnia?
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » IT&C » Telefoane » iPhone sau Samsung Omnia? » Pagina 1 din 1

necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 3 Iulie 2008 la 00:24

Se zvoneste ca Omnia ar fi mai tare ca iPhone!! Asa o fi?
asaeaesd Avatarul lui asaeaesd
Citeaza Raspunde

Postat de asaeaesd pe 13 Iulie 2008 la 01:50

da este dar omnia se lupta umar la umar ku HTC Touch Diamond
cristinav Avatarul lui cristinav
Citeaza Raspunde

Postat de cristinav pe 25 Decembrie 2008 la 17:10

omnia,este mult mai stabil
Amiable Avatarul lui Amiable
Citeaza Raspunde

Postat de Amiable pe 2 Ianuarie 2009 la 15:42

Cred ca nici unul. La cat ofera la preturile astea, nu merita sa cumperi asa ceva.

Cum ar zice Caragiale: "Mofturi nene! Mofturi"
andreimire Avatarul lui andreimire
Citeaza Raspunde

Postat de andreimire pe 9 Ianuarie 2009 la 14:08

Asus P565. Cred ca bate de departe ambele modele.
mirelius Avatarul lui mirelius
Citeaza Raspunde

Postat de mirelius pe 17 Februarie 2009 la 22:46

telefonul public , are pumnscreen
Citeaza Raspunde

Postat de andreimire pe 19 Februarie 2009 la 09:41

"pumnscreen"... asta-i chiar buna !!!
doryn_the_virus Avatarul lui doryn_the_virus
Citeaza Raspunde

Postat de doryn_the_virus pe 19 Februarie 2009 la 14:41

Voi acum ati ajuns la orash shi va-ti cumparat un Sagem cu tonuri polifonice si gata sunteti experti in telefonie? De curiozitate, ati vazut macar cum arata Iphone-ul sau Omnia-ul?
Luati-le pe amandoua in mana si testati-le, probabil o sa aveti surpriza ca Omnia sa nu mai fie atat de bun, iar Iphone-ul sa vi se para un mic super-computer pe langa rashnitza de la Samsung.
Citeaza Raspunde

Postat de andreimire pe 20 Februarie 2009 la 14:03

@doryn: o intrebare scurta: tie iti place la oras?
hackerash Avatarul lui hackerash
Citeaza Raspunde

Postat de hackerash pe 22 Februarie 2009 la 10:16

De la: , la data 2008-07-03 00:24:02Se zvoneste ca Omnia ar fi mai tare ca iPhone!! Asa o fi?

Eu in locul tau... luam o caramida si m-aruncat de la parter direct in CAP. Cum poti sa faci semenea remarca? Cum sa compari jegul ala de Iphone cu Omnia sau cu HTC sau cu alt telefon mobil (PDA). Mai uite`te pe forumuri si vezi care sunt caracteristicile Omniei si ce stie sa faca si uite`te la Iphone ce nu stie sa faca = NIMIC. Asadar.... care nu`i in cunostinta de cauza despre Iphone si care vrea argumente mai solide decat ce am scris eu este invitatul meu la o discutie profi.

P.S.

Am vazut mai jos ca a zis cineva ca e umar la umar cu HTC Diamond sau ceva de genu. Este adevarat.

P.S.S.

Aifonu (sa fac si o aruganta:))))) este NUMAI si NUMAI de "fitze".
Citeaza Raspunde

Postat de hackerash pe 22 Februarie 2009 la 10:23

De la: doryn_the_virus, la data 2009-02-19 14:41:17Voi acum ati ajuns la orash shi va-ti cumparat un Sagem cu tonuri polifonice si gata sunteti experti in telefonie? De curiozitate, ati vazut macar cum arata Iphone-ul sau Omnia-ul?
Luati-le pe amandoua in mana si testati-le, probabil o sa aveti surpriza ca Omnia sa nu mai fie atat de bun, iar Iphone-ul sa vi se para un mic super-computer pe langa rashnitza de la Samsung.

Dorynel tata..... nu e vb ca au ajuns la oras si si-au luat sajem polifonic:)) este vorba strict de performante si ce stie sa faca. Eu propun un test. Iphone vs. HTC P3600 sau orice alt model de HTC care s-a scos odata cu Iphonul pe piata. Asadar.....las pinguinul sa se plimbe ca nu e de tine discutia.

P.S.

Am facut un test cu un coleg care are Iphone (nu intra in discutie Iphone 3G). MMS nu stie. 3G video NU STIE ce nu mai stie....oooo DA ... NU are GPS integrat chit ca dai 300E pe el. HTC P3600 -> plusuri -> MMS,client mail,apel video 3G,sistem operare win 5 mobile care se poate flash-ui cu win 6 mobile ->GPS incorporat. Asadar.... mai vrei detalii? Cauta singur pe net si o sa vezi MARILE diferente intre Iphone si orice alt telefon mobil.

Daca ar fi Iphone 3G ar fi aceasi chestie. Inafara de GPS-ul de kko care il are si Google maps care`ti face triangulare sa vezi unde esti, este identic cu Iphonul clasic.

P.S.S.

Tu ai tinut in mana in Iphone sau zici doar ca l-ai vazut in vitrina si ti-a placut ENORM de mult. Ia-ti-l frate... nu am nimic impotriva dar eu zic ca sunt bani aruncati pe geam. La 400E cat e Iphone 3G poti sa iei HTC HD daca ai auzit de el. Cauta-l si cumpara-l.
Citeaza Raspunde

Postat de hackerash pe 22 Februarie 2009 la 10:27

De la: mirelius, la data 2009-02-17 22:46:33telefonul public , are pumnscreen

Foarte tare frate pumnscreen
exploremax Avatarul lui exploremax
Citeaza Raspunde

Postat de exploremax pe 22 Februarie 2009 la 11:40

Revista chip a facut un test intre astea 3 si Omnia a iesit pe primul loc, urmat de htc si iphone saracu de abia ultimul.
DarkChild Avatarul lui DarkChild
Citeaza Raspunde

Postat de DarkChild pe 22 Februarie 2009 la 12:04

Bai invidiosilor, vorbiti numai din auzite... Eu am iPhone 3G si este cel mai tare telefon de pe piata fara exceptie. Am avut si omnia si nu se compara. Sistemul de operare este mult mai slab la omnia, touch screenul nici nu se compara k sensibilitate si timp de raspuns, etc.... Iphone-ul 3g, dak stii sa il folosesti este mult prea tare fata de omnia, care si pe ala trebuie sa stii sa il folosesti, pt k dak nu esti initiat in windows mobile te caci pe el, k nu poti decat sa vorbesti. E adevarat iphone-ul cand il iei din magazin nu stie sa faca prea mult, dar cu niste programele destepte incepe sa invete.. de exemplu sa filmeze, lucru care nu il stie sa din fabrica, si altele... Iar la capitolul internet este mult superior oricarui alt telefon. De HTC nici nu mai mentionez k nu merita. Sunt telefoane bune, dar nici nu se compara cu omnia si iphone... Hai bafta si pana nu folositi telefonu nu il mai huliti degeaba invidiosilor....
Asa k o completare, o comparatie...
http://www.youtube.com/watch?v=EptXbAG97n0
un_krapp Avatarul lui un_krapp
Citeaza Raspunde

Postat de un_krapp pe 22 Februarie 2009 la 13:40

am ihone 3g ..e clar superior fatza de samsung..nush de htc k nu am avut sa-l butonez un pik..oricum iphonu e facut pt americani..deci inca o data IPHONE rulllzzzz..
Citeaza Raspunde

Postat de hackerash pe 22 Februarie 2009 la 17:31

De la: DarkChild, la data 2009-02-22 12:04:32Bai invidiosilor, vorbiti numai din auzite... Eu am iPhone 3G si este cel mai tare telefon de pe piata fara exceptie. Am avut si omnia si nu se compara. Sistemul de operare este mult mai slab la omnia, touch screenul nici nu se compara k sensibilitate si timp de raspuns, etc.... Iphone-ul 3g, dak stii sa il folosesti este mult prea tare fata de omnia, care si pe ala trebuie sa stii sa il folosesti, pt k dak nu esti initiat in windows mobile te caci pe el, k nu poti decat sa vorbesti. E adevarat iphone-ul cand il iei din magazin nu stie sa faca prea mult, dar cu niste programele destepte incepe sa invete.. de exemplu sa filmeze, lucru care nu il stie sa din fabrica, si altele... Iar la capitolul internet este mult superior oricarui alt telefon. De HTC nici nu mai mentionez k nu merita. Sunt telefoane bune, dar nici nu se compara cu omnia si iphone... Hai bafta si pana nu folositi telefonu nu il mai huliti degeaba invidiosilor....
Asa k o completare, o comparatie...
http://www.youtube.com/watch?v=EptXbAG97n0

Fratica.... lasa vrajeala ca plange pinguinul. Daca tot ai Iphone 3G ia spune-ne si noua ca sa nu murim destepti....ce abonament iti trebuie ca sa ai activ GPS-ul incorporat cu GOOGLE MAPS? Vrei sa-ti spun eu? Iti zic ca vad ca esti tare in buze. 1.Eu am abonament cu 500MB inclusi si dupa 2 zile de jucat (NUMAI jucat pe GPS -> cautat adrese si bla, bla-uri) s-au dus 200 MB. Asadar... HTC foloseste ce program de GPS vrei fara sa-ti afecteze traficul. 2. Cand te duci la munte sau in alta tara sa te vad cum o sa folosesti GPS-ul cand nu o sa ai retea sau o sa fi in ROAMING. 3. De ce sa stai sa cauti pe net programele sa invete? Nu poti sa iei un telefon care poate sa faca asa ceva de la bun inceput? 4. Comletare la pct. 3. Poate ai 3 cois si ai super abonament de iti permiti sa stai pe GPS cand ti se scoala.

P.S.

BASHINOSII care cred ca Iphone-ul este clar superior peste alt PDA .... duceti pinguinu la plimbare.
Citeaza Raspunde

Postat de hackerash pe 22 Februarie 2009 la 17:36

De la: un_krapp, la data 2009-02-22 13:40:26am ihone 3g ..e clar superior fatza de samsung..nush de htc k nu am avut sa-l butonez un pik..oricum iphonu e facut pt americani..deci inca o data IPHONE rulllzzzz..

Sa inteleg ca in venele tale curge sange de american daca o ti tare si sus cu "oricum iphonu e facut pt americani..deci inca o data IPHONE rulllzzzz..

P.S.

Pentru cei care nu ati avut jucarii cand erati mici....luati-va IPHONE. Daca ati avut jucarii luati-va ceva practic si FUNCTIONAL de la BUN INCEPUT.
stpaneka Avatarul lui stpaneka
Citeaza Raspunde

Postat de stpaneka pe 22 Februarie 2009 la 20:23

Daca sunteti chiar curiosi, incercati HTC club. Gasiti posturi pe diverse teme si sunt nu numai fani HTC. Pentru informatii mai aproape de adevar incercati benchmark de pe mobillissimo. Pe scurt, discutiile astea sunt la fel de sterile ca si cele de tipul: care e cea mai tare masina, Audi, BMW, Mercedes sau, aici puteti continua voi pana la plictiseala. E mult mai important sa sti ce vrei, ce poti si sa nu iti iei masina si telefon sau PDA pentru fite. Apropo, excelenta remarca care face diferenta intre telefoane si PDA-uri. Mai am o observatie, HTC Diamond nu este nici pe departe cel mai reprezentativ model de la HTC. Eventual Diamond 2, pe langa Pro2 Cruise 09 si , deocamdata varful de gama, HD. Nu uitati nici de Sony Xperia sau Blackberry Storm sau de mult trambitatul Toshiba cu proc de 1 Gz. Pe de alta parte, daca esti fun Apple, stai in State sau ai notebook sau Mac acasa, iPhone e o alegere perfect normala. E loc destul pentru toata lumea.
Citeaza Raspunde

Postat de andreimire pe 23 Februarie 2009 la 21:00

Am spus mai sus de asus p565. Din pacate nu am mai avut rabdare si mi-am luat un asus p552w. Comparat cu diamond (e singura comparatie care o pot face in cunostinta de cauza) e ... MULT mai rapid. Oricum le "invarti". Chiar daca Diamond-ul e mult mai bine dotat la capitolul memorie, p552w-ul e mai rapid. Ce-mi lipseste e touch 3d-ul. Cat despre cel impotriva windoze-ului... maipune mana pe tel si butoneaza. Pentru windows mobile gasesti tone de prog. free sau la un pret mai mult decat acceptabil.
Revenind: omnia vs. iphone. well... nu am avut nici unul, nici altul. Dar iphone-ul mie mi se pare de fite si atat...
liviu_43 Avatarul lui liviu_43
Citeaza Raspunde

Postat de liviu_43 pe 25 Februarie 2009 la 13:15

eu am de 2 luni iphone si e cel mai tare,nici nu va puteti imagina cate lucruri poate sa faca ,doar daca il ai poti descoperi,sincer mie nu imi pare rau ca lam cumparat desi pot spune ca a fost un moft..
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 25 Februarie 2009 la 13:25

am iphone de un an si e sigur cel mai tare telefon , sau cel putin a fost la vremea lui , ca de cand a aparut si-au luat si celelalte marci eticheta cu touch-screen si aproape ce face si iphone-ul ! Nu e moft , daca ai nevoie de ceva gasesti pe iphone , important e sa sti sa-l folosesti si sa ai rabdare !
moft e sa ai un telefon ca Vertu , asta da , deci telefon mai prost nu am vazut pana acum si pentru ce ca e placat cu aur si diamante?
Citeaza Raspunde

Postat de andreimire pe 26 Februarie 2009 la 08:35

@ale_la : vertu este un telefon extraordinar. Daca pleci in concediu si ramai fara bani... vinzi o tasta, si-ti platesti , etc.
shadow59 Avatarul lui shadow59
Citeaza Raspunde

Postat de shadow59 pe 6 Iunie 2009 la 22:17

Catre toti utilizatorii de telefoane mobile,luati-va ASUS P835 si o sa uitati de celelalte!
Este cea mai buna concurenta pt. toate Smartphonuri-le!
THE BEST,in teste si raport bun calitate-pret!
Tampitsel Avatarul lui Tampitsel
Citeaza Raspunde

Postat de Tampitsel pe 10 August 2009 la 18:11

Asus P565 ... am si eu unul, singurul inconvenient este ca are usb versiunea 1.1 , in rest , telefonul e super fain. ^_^ iar windows mobile se modeaza cum nu s-a vazut. cauta de curiozitate spb mobile shell si-ai sa vezi ca iphone nu mai e cine stie ce. pe langa asta , procesorul la 800 de mhz face furori :) n-am avut niciun glitch , niciun lag , nimic slow pana acum.
D3xt3r Avatarul lui D3xt3r
Citeaza Raspunde

Postat de D3xt3r pe 4 Septembrie 2009 la 12:25

Am un Omnia si am stat o vreme la un Orange Shop sa butonez un iPhone 3G .

Tot ce imi place mai mult la Iphone e ecranul sau, sau mai bine zis combinatia de ecran si cum reactioneaza la atingere si softul care are o fluiditate mai mare in miscari.

In rest , sunt perfect multumit de ce pot sa fac cu Omnia, care am reusit sa-l fac sa mearga cum imi place mie si asta apreciez la el : poti modifica cam orice la el, de la functionalitate , la cum arata interfata si cum raspunde , plus pot sa pun iGO pe el pt navigare GPS ;)

Foquet Avatarul lui Foquet
Citeaza Raspunde

Postat de Foquet pe 9 Octombrie 2009 la 08:47

De la: liviu_43, la data 2009-02-25 13:15:23eu am de 2 luni iphone si e cel mai tare,nici nu va puteti imagina cate lucruri poate sa faca ,doar daca il ai poti descoperi,sincer mie nu imi pare rau ca lam cumparat desi pot spune ca a fost un moft..

Stie sa faca si cartofi prajiti?

Hai sa fim seriosi... iphone e la moda ca brand. Cum este si ipod-ul de altfel. Asta nu inseamna ca e "cel mai cel".
Si ca sa citez pe clasicul de mai sus, "e facut pentru americani"... ceea ce in viziunea mea il face sa puta, ca orice alt lucru comercial.

ratpoison Avatarul lui ratpoison
Citeaza Raspunde

Postat de ratpoison pe 4 Noiembrie 2009 la 15:49

esti retardat... pur si simplu
Liviu23 Avatarul lui Liviu23
Citeaza Raspunde

Postat de Liviu23 pe 11 Aprilie 2010 la 20:31

De la: liviu_43, la data 2009-02-25 13:15:23eu am de 2 luni iphone si e cel mai tare,nici nu va puteti imagina cate lucruri poate sa faca ,doar daca il ai poti descoperi,sincer mie nu imi pare rau ca lam cumparat desi pot spune ca a fost un moft..

Inseamna ca e primul si unicul telefon touchscreen pe care ai pus mana.
KNIGHT_31 Avatarul lui KNIGHT_31
Citeaza Raspunde

Postat de KNIGHT_31 pe 12 Aprilie 2010 la 11:42

SONY ERICSSON SATIO E UN TOUCH SCREEN CU UN SISTEM DE OPERARE SYMBIAN S60 V5, AM CUMPARAT UNUL ACUM 5 LUNI SI AM INSTALAT APLICATII CARE IL FAC SA APARA ATIT CA OMNIA CIT SI CA IPHONE. CEEA CE IMI PLACE LA EL ESTE CAMERA DE 12,1MP , OFERTA DE 60 DE FILME GRATIS PE AN DE PE SITE-UL TELEFONULUI SI VITEZA DE OPERARE, IAR CEEA CE IMI DISPLACE ESTE GPS-UL CARE ESTE PE INTERNET
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info