Of of...of of...batranete..co*ie crete.
Este frumos si plin de energie ceea ce scrieti voi aici.
La un moment dat am trecut si eu prin febra asta.
Probabil ca tot ce s-a scris este adevarat; sincer nu am citit toate chestiile.
Organismul uman, la fel ca oricare alt organism de pe Pamant, se adapteaza (!) la stimulii pe care ii primeste din mediul in care se dezvolta. Pricepeti pana aici?
Concluzia?!
Ei, nu este doar una.
Antrenamentul unui culturist conteaza cam 25% (cu plus si minus, nu ma luati cu numere); restul constituindu-l alimentatia.
Acum, un oarecare, nou fiind intr-ale culturismului (sau daca vreti body building, care dupa mine nu inseamna strict culturism), incepe cu un program de antrenament pe care l-a gasit intr-o revista ca fiind al celui mai muschiulos gagiu de pe planeta, si evident ca se asteapta sa aiba rezultate pe masura numelui/fizicului care il foloseste; sau poate ca nu, dar este irelevant.
Cert este ca un program de antrenament care da rezultate pentru un individ, nu o sa aiba acelasi efect pentru ceilalti.
Cum bine stiti, si aici sunt trei grupe de indivizi; nu mai retin exact denumirile, dar parca ectomorf, mezomorf și endomorf (pentru diferente vezi http://www.ca.e.mare.bai).
Mai mult, programul de antrenament trebuie ALTERNAT/SCHIMBAT.
Apoi, s-a mai mentionat: aparatele sunt pentru izolarea grupelor de muschi, sau daca vreti pentru definire. Cresterea in masa o garanteaza utilizarea CORECTA a exercitiilor cu haltere, gantere si mai numiti voi.
Pentru definire incercati sa faceti si fitness; ajuta, in special ochiul (!) daca sunt si gagici.
De ce am mentionat asta? Apoi, vedeti voi, muschii astia o sa ajute pana cand gasiti pe cineva care o sa va zica ca va place pentru ceea ce sunteti, si nu pentru ceea ce aratati.
(ma rog, pe acolo pe undeva).
Si apoi mai este inca ceva; vorba 'ceea...unii barbati sunt precum cepele..dupa ce i-ai dezbracat...te apuca plansu'
Si nu vorbim aici de muschii femurali, bicepsi, tricepsi, coicepsi...
Ca sa nu spun mai multe, conteaza ce fel de om esti; indiferent ca esti imbracat sau dezbracat; in fata unei femei sau in fata unui barbat.
Cheers,