Punct zero...!!!
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Sport » Culturism » Punct Zero...!!! » Pagina 1 din 1

aditzugl Avatarul lui aditzugl
Citeaza Raspunde

Postat de aditzugl pe 3 Iulie 2008 la 11:22

sunt sigur k la toata lumea li se intampla....sa ajunga in acel moment in kre dupa cateva luni de antrenament la sala...sa nu mai obtina nici un fel de rezultat...sa numai creasca in masa , greutatile park nici ele numai cresc..!?! Ce ar tre` sa facem in aceste momente ?
eu fac sala din februarie...pot sa zic k am crescut in masa...si practic sunt multumit de rezultatele obtinute pana acuma...am un oarecare contur la fiecare grupa de muschi...in primele 2 luni am luat iso whey (care mi`a dat rezultate exceptionale avand in vedere slabele pronosticuri date de colegii mei de la sala ) dupa kre pana acu am luat numai milk &egg . Nu vreau sa ajung precum vestitu coleman...dar vreau makr sa mai cresc de la 70 kg...sa ajung pe la vreo 75..maxim 80kg ...!!! antrenamentu meu este astfel : luni ( spate 2 ex * 5 serii , bicep 2 ex * 3 serii , umeri 3 ex * 4 serii . picioare 2 ex * 4 serii ) miercuri ( piept 2 ex * 5 serii , tricep si bicep 2 ex * 3 serii , umeri 3 ex * 4 serii ) vineri ( spate , piept , tricep , picioare )
Renny Avatarul lui Renny
Citeaza Raspunde

Postat de Renny pe 3 Iulie 2008 la 13:27

adi dar dupa sala intri in sauna ? sau in baia de aburi? sa știi ca asta nu te va ajuta pt ca iti relaxeaza toti mușchiii dupa un antrenament bine facut și nu prea da rezultate ,poate un duș ree asta da e bine venit chiar fff
rudy Avatarul lui rudy
Citeaza Raspunde

Postat de rudy pe 3 Iulie 2008 la 23:21

Eu mananc foarte multe lactate , carne si fructe. Din pacate rezultatele vin cu timpul, trebuie sa ai si mare rabdare. Eu m-am apucat de miscare fiindca am vrut sa dau jos burta si dupa mai mult de 4 luni pot sa zic ca am obtinut ce am vrut. In suplimente nu stiu de ce dar nu am incredere, te face sa fii o gaina umflata pentru export.
SanatateCalivita Avatarul lui SanatateCalivita
Citeaza Raspunde

Postat de SanatateCalivita pe 11 Iulie 2008 la 10:59

Depinde ce suplimente iei. Ca daca mergi pe prafuri de la P..L.. ai dreptate.
Incearca cu cele din plante presate la rece. eu iau de 4 ani si merita fiecare banut. Mai ales ca in Timisoara este mama lor. Eu le comand prin posta tot de acolo.

Daca vrei vorbim prin email: danut_dr@yahoo.com
Citeaza Raspunde

Postat de pe 22 Septembrie 2008 la 16:20

Nustiu cum se chinuie altii dar eu tot aveam probleme cu masa musculara si in 3 luni de antrenament normal la sala fara efort exagerat am crescut in greutate cu 8 kg.Acum nu sunt deloc mai gras ca inainte dar masa musculara e deja bine vazuta.Dar asta nu e tot.Am folosit CREATINA PRO MASS...Acum sunt puternic ca niciodata dar organele interne sunt mai ca moarte...Rarunchii ma dor stomacul,inima,m-am informat de medic si mia zis ca acest efect e la toti culturistii...Asta o spun din propria experienta.Daca as putea sa incep de la inceput niciodata in viata nu as mai folosi chimicate pentru marirea masei musculare...Niciodata
cappadonna Avatarul lui cappadonna
Citeaza Raspunde

Postat de cappadonna pe 18 Noiembrie 2008 la 13:28

pfoai...ce program e asta mai baiete?banuiesc k nu stai la sala nici 45 min.trebuie sa faci 4 serii(8-12 rep.)la un aparat si 4 exercitii(4 aparate)la o singura grupa.Cele mai bune rezultate.Aparatele fixe sunt pt masa ganterele pt hibra.eu folosesc la piept doar gantere ...am pus masa prea multa .am 100 kg.Sa nu se evite fluturarile pt piept.sunt cele care face diferenta.
mihay_fm Avatarul lui mihay_fm
Citeaza Raspunde

Postat de mihay_fm pe 4 Ianuarie 2009 la 01:04

De la: cappadonna, la data 2008-11-18 13:28:21pfoai...ce program e asta mai baiete?banuiesc k nu stai la sala nici 45 min.trebuie sa faci 4 serii(8-12 rep.)la un aparat si 4 exercitii(4 aparate)la o singura grupa.Cele mai bune rezultate.Aparatele fixe sunt pt masa ganterele pt hibra.eu folosesc la piept doar gantere ...am pus masa prea multa .am 100 kg.Sa nu se evite fluturarile pt piept.sunt cele care face diferenta.

aparatele fixe sunt pentru definire , iar ganterele si halterele sunt pentru masa
Garfield Avatarul lui Garfield
Citeaza Raspunde

Postat de Garfield pe 4 Ianuarie 2009 la 20:32

Of of...of of...batranete..co*ie crete.

Este frumos si plin de energie ceea ce scrieti voi aici.

La un moment dat am trecut si eu prin febra asta.

Probabil ca tot ce s-a scris este adevarat; sincer nu am citit toate chestiile.

Organismul uman, la fel ca oricare alt organism de pe Pamant, se adapteaza (!) la stimulii pe care ii primeste din mediul in care se dezvolta. Pricepeti pana aici?

Concluzia?!

Ei, nu este doar una.

Antrenamentul unui culturist conteaza cam 25% (cu plus si minus, nu ma luati cu numere); restul constituindu-l alimentatia.

Acum, un oarecare, nou fiind intr-ale culturismului (sau daca vreti body building, care dupa mine nu inseamna strict culturism), incepe cu un program de antrenament pe care l-a gasit intr-o revista ca fiind al celui mai muschiulos gagiu de pe planeta, si evident ca se asteapta sa aiba rezultate pe masura numelui/fizicului care il foloseste; sau poate ca nu, dar este irelevant.

Cert este ca un program de antrenament care da rezultate pentru un individ, nu o sa aiba acelasi efect pentru ceilalti.

Cum bine stiti, si aici sunt trei grupe de indivizi; nu mai retin exact denumirile, dar parca ectomorf, mezomorf și endomorf (pentru diferente vezi http://www.ca.e.mare.bai).

Mai mult, programul de antrenament trebuie ALTERNAT/SCHIMBAT.

Apoi, s-a mai mentionat: aparatele sunt pentru izolarea grupelor de muschi, sau daca vreti pentru definire. Cresterea in masa o garanteaza utilizarea CORECTA a exercitiilor cu haltere, gantere si mai numiti voi.

Pentru definire incercati sa faceti si fitness; ajuta, in special ochiul (!) daca sunt si gagici.

De ce am mentionat asta? Apoi, vedeti voi, muschii astia o sa ajute pana cand gasiti pe cineva care o sa va zica ca va place pentru ceea ce sunteti, si nu pentru ceea ce aratati.
(ma rog, pe acolo pe undeva).

Si apoi mai este inca ceva; vorba 'ceea...unii barbati sunt precum cepele..dupa ce i-ai dezbracat...te apuca plansu'

Si nu vorbim aici de muschii femurali, bicepsi, tricepsi, coicepsi...

Ca sa nu spun mai multe, conteaza ce fel de om esti; indiferent ca esti imbracat sau dezbracat; in fata unei femei sau in fata unui barbat.

Cheers,
crisa Avatarul lui crisa
Citeaza Raspunde

Postat de crisa pe 10 Ianuarie 2009 la 21:16

la fel cum s-a scris mai devreme,organismul se adapteaza f repede de aceea nu mai obtii rez dupa ceva timp.Daca spui ca programul de exercitii il faci de cateva luni la fel, e normal sa se intample asa.Creierul si-a format un mecanism, el considera normala situatia in care esti acum nu in care ai fost inainte sa te apuci,deci ceea ce continui sa faci se numeste mentinere.Schimba macar exercitiile sa-l pacalesti(creierul)si mareste treptat incarcatura daca vrei sa obtii masa mai mare
Si inca ceva,sa nu faci sauna dupa terminarea antrenamentului,tonusul scade masiv.
succes...
bangau2dragos Avatarul lui bangau2dragos
Citeaza Raspunde

Postat de bangau2dragos pe 27 Ianuarie 2009 la 17:11

De la: Nelu_Nelu, la data 2008-09-22 16:20:06Nustiu cum se chinuie altii dar eu tot aveam probleme cu masa musculara si in 3 luni de antrenament normal la sala fara efort exagerat am crescut in greutate cu 8 kg.Acum nu sunt deloc mai gras ca inainte dar masa musculara e deja bine vazuta.Dar asta nu e tot.Am folosit CREATINA PRO MASS...Acum sunt puternic ca niciodata dar organele interne sunt mai ca moarte...Rarunchii ma dor stomacul,inima,m-am informat de medic si mia zis ca acest efect e la toti culturistii...Asta o spun din propria experienta.Daca as putea sa incep de la inceput niciodata in viata nu as mai folosi chimicate pentru marirea masei musculare...Niciodata
[/qu
oameni buni omul este varza!!! nu are nici in clin nici in maneca despre culturism ,nici nu stiu de ce a mai postat aici aberati ;
georgemazilu Avatarul lui georgemazilu
Citeaza Raspunde

Postat de georgemazilu pe 2 Februarie 2009 la 16:40

eu am fost la sala 1 an de zile fara sa iau nici un fel de supliment nutritiv,nu am crescut deloc in greutate si apropiatii chiar mi-au spus ca am slabit...ceea ce se si vede de fapt
am de gand sa iau niste proteine,de la calivita,mi-a recomandat cineva...voi ce ma sfatuiti sa fac?
ce-i drept si mie mi s-a parut ca arat mai slab...
sir_gaby Avatarul lui sir_gaby
Citeaza Raspunde

Postat de sir_gaby pe 18 Martie 2009 la 20:51

eu am facu 2 ani fara sa iau nimic dupa care am incercat mai multe lucruri si cred k cel mai bun supliment nutritiv ar fi proteinele total mass4200, creatina e foarte proasta pentru k iti ataca ficatul direct si nu te ajuta sa cresti masa mai deloc decat forta:P
Citeaza Raspunde

Postat de pe 11 Mai 2009 la 13:06

Sunteti interesati de poker? Nu doriti sa investiti proprii bani? http://www.pokerstrategy.com/uQCWVZ este solutia. Poker fara depozit. Cea mai buna scoala de poker-gratuit o gasiti pe linkul de mai sus!!!Raspundeti la intrebarile de acolo si primiti 50$+100$ gratuit,capital de inceput! Treceti de la incepator la profesionist cu strategiile de pe acel site. Nu trebuie sa depuneti niciodata bani,doar treceti testul si primiti capitalul de inceput. Pasii ce trebuie urmati:
Pasul 1) Intrati pe acest link http://www.pokerstrategy.com/uQCWVZ
Pasul 2)Trebuie sa cititi lectiile de baza corespunzatoare tipului de poker pe care ati ales sa-l jucati. Va sfatuiesc sa alegeti tipul NO LIMIT.
Pasul 3) Trebuie sa completati chestionarul pentru a dovedi ca ati invatat lectiile si sunteti pregatiti sa primiti banii.Este simplu.
Pasul 4) Trebuie sa alegeti siteul de poker la care doriti sa jucati si sa va inregistrati folosind codul PS150.
Trebuie sa va inregistrati cu datele reale "FARA SA FACETI VREUN DEPOZIT".
Dupa aceea, daca totul este corect,va veti primi banii dupa cel mult 2 zile. Puteti sa va creati un singur cont per persoana. In unele cazuri s-ar putea intampla:
a)Sa va ceara sa trimiteti "o copie scanata sau o fotogradie a cartii de identitate,pasaport sau alt document' care sa va confirme identitatea.
b)S-ar putea sa va ceara un numar de telefon unde puteti fi contactat pentru a va verifica identitatea.
Aceste cerinte pot fi obligatorii, in orice caz,puteti acoperi datele care nu sunt necesare pentru a se vedea doar cele cerute,,nume,adresa'' ,puteti acoperi fotografii,amprente.
Pasul 5) Puteti sa va inregistrati si familia,vecinii,prietenii.
Pasul 6) Daca nu v-ati inregistrat inca,nu mai asteptati,accesati linkul http://www.pokerstrategy.com/uQCWVZ si incepeti sa jucati ca profesionistii,cu banii altora.

Mario25 Avatarul lui Mario25
Citeaza Raspunde

Postat de Mario25 pe 12 Aprilie 2010 la 00:25

De la: aditzugl, la data 2008-07-03 11:22:56sunt sigur k la toata lumea li se intampla....sa ajunga in acel moment in kre dupa cateva luni de antrenament la sala...sa nu mai obtina nici un fel de rezultat...sa numai creasca in masa , greutatile park nici ele numai cresc..!?! Ce ar tre` sa facem in aceste momente ?
eu fac sala din februarie...pot sa zic k am crescut in masa...si practic sunt multumit de rezultatele obtinute pana acuma...am un oarecare contur la fiecare grupa de muschi...in primele 2 luni am luat iso whey (care mi`a dat rezultate exceptionale avand in vedere slabele pronosticuri date de colegii mei de la sala ) dupa kre pana acu am luat numai milk &egg . Nu vreau sa ajung precum vestitu coleman...dar vreau makr sa mai cresc de la 70 kg...sa ajung pe la vreo 75..maxim 80kg ...!!! antrenamentu meu este astfel : luni ( spate 2 ex * 5 serii , bicep 2 ex * 3 serii , umeri 3 ex * 4 serii . picioare 2 ex * 4 serii ) miercuri ( piept 2 ex * 5 serii , tricep si bicep 2 ex * 3 serii , umeri 3 ex * 4 serii ) vineri ( spate , piept , tricep , picioare )

Intra pe un site de culturism, ia programul de acolo sau cere-i antrenorului. In primul rand fa exercitiile cu centura( e un sfat) intreaba antrenorul ca de aia e acolo. Mareste din greutati putin cate putin. Nu am luat ce iei tu pentru ca nu trag pentru masa. Eu fac pentru forta. SCHIMBA programul si apuca-te sa faci aproape in fiecare zi..n-o sa treci de nivelul asta cu 3 zile pe saptamana crede-ma.Si inca ceva nu mai cere sfaturi pe forum ca majoritatea sunt proaste. Vezi ca sunt mai multe tipuri de antrenamente de masa, de forta, pentru definitivare etc. (ai grija ce faci sa nu-ti tonifiezi muschii)Cum vrei sa ajungi? Vrei sa fii gen bruce lee? fitness. Gen Arnold? Culturism, da vezi ca tre sa ai si corpul pentru ce iti alegi. Stii tu foarte bine despre ce vorbesc ...muschi lungi -muschi lati-intereseaza-te. Intreaba antrenorul sau parkeaza-i niste $ pe buzunar ca sa te ia la antrenamente, daca nu vrea altfel( eu am antrenorul personal un bun prieten). Nu pierde noptile, mananca des si tine-te de treaba-uite eu fac 2 ore pe zi( cu pauze cu tot 2 ore jumate -3 ore). Sunt convins ca or sa apara fatalai (fatalai=daia care stau la calculator si nu fac 2 serii corect cu gantera de 15 kile)care sa comenteze aiurea ce zic eu. Nu i-am bagat in cap, i-am dat un sfat, vrea bine nu ..pa
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum