Masturbarea = placere sau pacat ... !
Pagina 1 din 17

Toate forumurile » Sex » Masturbare » Masturbarea = placere sau pacat ... ! » Pagina 1 din 17

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>
Sari la pagina:
Petranky Avatarul lui Petranky
Citeaza Raspunde

Postat de Petranky pe 3 Iulie 2008 la 14:52

De ce dupa fiecare autosatisfacere trebuie sa ma simt vinovat ... !
Oare chiar e un pacat , o rusine , sau ceva care e foarte grav ... ?!?!
E inregula daca ma uit la toate fetele alea care se tot dezbraca , special pt. noi ?
maryus Avatarul lui maryus
Citeaza Raspunde

Postat de maryus pe 3 Iulie 2008 la 15:07

Bineinteles k e un pacat!! da-i un search pe google " masturbarea este un pacat " sau "ce spune Biserica despre masturbare" ..si sigur vei afla mai multe lucruri kre te vor lamuri s an umai faci pacatul asta!!! exista si o carte cu multe invataturi scrisa de Danion Vasile dak nu ma insel...
cartofi_prajiti Avatarul lui cartofi_prajiti
Citeaza Raspunde

Postat de cartofi_prajiti pe 4 Iulie 2008 la 14:24

voi glumiti..right? ....are u f..ing kidding me?...cum sa fie pacat..wtf...e super tare...
dak masturbarea ar fi pacat si sexul ar fi right... so go and do ureslf...it's gooooooooooooooooddddddddddddddddddddd..;)
nBlade Avatarul lui nBlade
Citeaza Raspunde

Postat de nBlade pe 4 Iulie 2008 la 22:14

terminati-va. .toata biserica este un pacat. .adam si eva au avut copii. .? mai departe cum s-au inmultit. .? prin incest. .este pacat? da este. .moise si copii lui. .cum s-au inmultit. .? tot prin incest. .este pacat da este. .cain si abel. .si-a omorat fratele. .fratricid. .este pacat. .? este. .terminati-va. .religia de orice fele ste facuta sa atraga cat mai multi oameni sa aiba influenta si sa castige cei care le-au creat. .acum pe bune. .cata lume nu se roaga si nu obtine nimic. .stau toata viata in saracie. .exista Dumnezeu. .dar nu exista restul. .si oricat te-ai ruga. .Dumnezeu nu ajuta milogii. .ajuta pe cei care vor intradevar si se lupta sa reuseasca. .
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 5 Iulie 2008 la 01:48

Hai sa fim seriosi! Cine considera masturbarea un pacat face putin exces de zel in ceea ce priveste religia si credinta in ce spun doctrinele religioase!
Un profesor de istoria religiilor mi-a povestit cum ca biserica considera a fi un pacat orice fel de stimulare sexuala la finalul careia nu pot rezulta copii! Toate acele acte sexuale sunt considerate perversiuni! Mai exact asta inseaman ca sexul (oral, vaginal, anal, si toate celelalte tipuri de penetrari) inclusiv masturbarea sunt pacate si in acelasi timp perversiuni daca la nu rezulta un copil din asta!
Eu, unu, o fac de cate ori am chef, timp si dispozitia necesara si nu vad de ce m-as simti vinovat pentru asta! de aici pot sa subliniez si concluzia mea in legatura cu topicul: Masturbarea=Placere! Chiar credeti ca atunci cand va masturbati Dumnezeu se uita la voi si va inregistreaza si cand ajungeti in fata lui o sa va trimita in iad pentru asta(daca o faci odata, o faci de mii de ori pe parcursul vietii)?
adriann6 Avatarul lui adriann6
Citeaza Raspunde

Postat de adriann6 pe 5 Iulie 2008 la 18:20

De la: nBlade, la data 2008-07-04 22:14:02terminati-va. .toata biserica este un pacat. .adam si eva au avut copii. .? mai departe cum s-au inmultit. .? prin incest. .este pacat? da este. .moise si copii lui. .cum s-au inmultit. .? tot prin incest. .este pacat da este. .cain si abel. .si-a omorat fratele. .fratricid. .este pacat. .? este. .terminati-va. .religia de orice fele ste facuta sa atraga cat mai multi oameni sa aiba influenta si sa castige cei care le-au creat. .acum pe bune. .cata lume nu se roaga si nu obtine nimic. .stau toata viata in saracie. .exista Dumnezeu. .dar nu exista restul. .si oricat te-ai ruga. .Dumnezeu nu ajuta milogii. .ajuta pe cei care vor intradevar si se lupta sa reuseasca. .
BISERICA ESTE O AFACERE!!!!SA STITI TOTI!!!!INCASEAZA MILIOANE DE DOLARI SI NU PLATESC TAXE....DUMNEZEU ARE NEVOIE DE BANI?BISERICA ESTE O MARE AFACERE!!!ABURELI...TOT ESTE O ABUREALA...POLITICA...GUNOI....
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 7 Iulie 2008 la 13:42

o sa orbiti de atata masturbat!!!
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 8 Iulie 2008 la 20:06

KKK: organul masculin, care poate il ai si tu intre picioare sau nu, este un muschi!! daca nu este folosit ca orice alt muschi al corpului nu ii este prea bine si atunci cand o sa vrei nu o sa poti!
Poate ca tu nu o sa orbesti si altii ca tine dar eu personal prefer sa vad mai in ceata putin dar sa stiu ca mie nu mi se usuca si cade la 30 ani!

SanatateCalivita Avatarul lui SanatateCalivita
Citeaza Raspunde

Postat de SanatateCalivita pe 11 Iulie 2008 la 09:57

Pentru nBlade. frate bine le zici tu ! E bine să știe tot poporul că atragi ceea ce gândești: medicina ca știință despre boli a dus la înmulțirea lor, religia ca știință depre păcat a dus la înmulțirea păcatelor, economia studiază sărăcia și a dus la înmulțirea săracilor.

Treziți-vă ! Dumnezeu nu ajută ratații. Cât despre noroc, se naște din transpirație și perseverență.

Iar legat de masturbare, până la un punct e ok, dar dacă ajunge să fie preferată în defavoarea sexului cu o femeie atunci cel în cauză are probleme. Nu este vorba de păcat sau nepăcat. este vorba de sănătatea psihică și emoțională a barbatului. Bărbatul care preferă masturbarea are probleme cu încrederea în sine.
Ideal este ca de fiecare dată să preferi o femeie în locul mâinii tale. Si e normal sa tindem spre ideal.
lgondiu Avatarul lui lgondiu
Citeaza Raspunde

Postat de lgondiu pe 18 Iulie 2008 la 00:49

Nu stiu daca masturbarea e pacat sau ba, una pot sa spun cu siguranta:-fiecare instrument trebuie folosit conform destinatiei. In afara de faptul ca ii vei acorda mai putina atentie sotiei, prietenei, etc, iti vei darama incet dar sigur prostata.
asaeaesd Avatarul lui asaeaesd
Citeaza Raspunde

Postat de asaeaesd pe 20 Iulie 2008 la 00:19

da mastrubarea e un pacat,din cauza k poti orbi,si mai e un pacat si dak incepi si nu termini,si despre intelepti ce dau citate din biblie am o intrebare,dak nu te mastrubezi u si te mastrubeaza altcineva tot pakat este?ce mai zice biblia de asta?este un fapt stiut k barbati in mare majoritate se mastrubeaza fie k au o viata sexuala activa sau nu...
mauinboots Avatarul lui mauinboots
Citeaza Raspunde

Postat de mauinboots pe 20 Iulie 2008 la 05:46

Si la faza cu sentimentul de vinovatie chiar nu inteleg de ce m as simti vinovata ca mi provoc placere???wtf?asta e o cestie pe care unii parinti idioti le o induc de mici copiilor nu face asta ca e rau te bate doamne doamne!!!BULSHITTTTTTTTTT!!!
SI DA BISERICA E O MARE AFACERE SI MIE SCARBA DE CHESTIA ASTA!
LA FEL SI CU ^^OAMENII LUI DUMNEZEU^^NISTE PREFACUTI IN GOANA DUPA AVERI!SARACIILE DE PLIMBA PE JOS SI EI CU MERTZU CA DE PROSTIMEA BAGA BANI IN CUTIA MILEI!FOARTE PUTINI AU INTR -ADEVAR HARUL DE A FI OAMENI SFINTI SI CARE NU O FAC PENTRU BANI!IN REST TOTUL E O AFACERE SCARBOASA SI LIPSITA DE ORICE LIMITA A BUNULUI SIMT!
Martre Avatarul lui Martre
Citeaza Raspunde

Postat de Martre pe 20 Iulie 2008 la 09:15

Fiecare in fn felul lui are drepate cate un picut:
-biserica are rolul ei, ne indeamna sa nu facem rau aproapelui sau noua insine.
Despre masturbare...ce sa spun.Unii aduc in prim plan personaje din vechiul testament; pai acolo dumnezeu indemna barbatii"sa intre" la sclavele lor pentru a se inmulti specia umana...si nu era pacat. Noul testament interzce relatiile in afara casatoriei, care intr-adevar duce la suferinta celor in cauza adica familiei sai apropiatii lor. Dar sa spun parerea me: nu este pacat sa iubesti, nu este pacat sa te si masturbezi, daca mintea ti se incinge si descarcarea nervoasa/psihica nu se poate descarca decat in acest fel. Fiecare raspunde penru el si in viata asta si in cea de dincolo, insa eu cred ca biserica este un instrument bine definit in a faca sa intelegem ca pe acest pamant, este bine sa iubesti aproapele ca pe tine insati, fara a produce un rau cuiva; si prin masturbare nu aduci acel rau...poate numai tie personal , in viziunea bisericii.Dragii mei, asa ca iubiti-va mult, e de preferat sa facem sex cu o persoana opusa noua, dar in definitiv este un liber arbitru, si fiecare alegem.
tavilogo Avatarul lui tavilogo
Citeaza Raspunde

Postat de tavilogo pe 20 Iulie 2008 la 10:38

Punem lucrurile la punct definitiv sau nu?-pentru ca daca da, atunci ar trebui sa luam in considerare urmatoarele:
1) CARLIN, George: „Daca Dumnezeu nu ar fi acceptat ca oamenii sa se masturbeze, le-ar fi făcut brațele mai scurte.”(fara comentarii si tineti cont de definitia actului!);
2) SZASZ Thomas: ” Masturbarea este unul dintre instinctele primare ale umanității; în secolul al XIX-lea era o boala, acum este un remediu.”
Cine sunt cei care au enuntat cele de mai sus veti fi stiind sa aflati singuri!
PS-sa mai punem o cireasa pe tort: ALLEN, Woody: „Sa faci sex e ca si cum ai juca bridge: dacă n-ai un partener ca lumea, ar fi bine sa ai o mana buna.” Aveati "cadavrul", aveati arma crimei, acum aveti si un motiv demn de un mare juriu!
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Iulie 2008 la 11:09

adriaan6 nene , traiesti intr-o mare confuzie, biserica din ziua de azi, ca orice institutie moderna are nevoie de sustinere materiala pentru ca asa impune sistemul.
Apoi nu mai confunda religia in sine cu biserica si anumiti oameni din ea pe care oricum nu avem dreptul sa-i judecam nici unul.
Despre masurbare....eu zic ca este de preferat sa avem o partener,a pentru a avea o viata sexuala plina de satisfactii, prin simplu fapt ca masturbarea este ceva pur mecanic si sa zicem ŽŽsustinutaŽŽ de propria imaginatie nu este suficient pentru o finta umana care cauta implinirea suprema , adica a avea pe cealalta jumatate lipita de el...si impreuna sa invete sa traiasca frumos in toate .
ionut20 Avatarul lui ionut20
Citeaza Raspunde

Postat de ionut20 pe 20 Iulie 2008 la 11:29

Nu inteleg de ce trebuie sa amestecam placerea trupeasca cu credinta ??sau de ce credinta trebuie sa infraneze placerea trupeasca ?Poate cineva defini binele sau raul??raspunsul este NU!!
Oricate persoane ai intreba ce este binele sau raul niciuna nu va stii sa gaseasca o definitie completa.Fiecare om are o o perceptie proprie asupra faptelor lucrurilor care-l inconjoara!Free your mind people nu mai stati s rascoliti in carti vechi de mult apuse ca pierdeti sensul vietii.Aveti instincte creier atunci flositi-le
dreamvision Avatarul lui dreamvision
Citeaza Raspunde

Postat de dreamvision pe 20 Iulie 2008 la 12:10

ba , intrati aici si mai respirati putin http://ninevisions.blogspot.com
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 20 Iulie 2008 la 12:26

esti un bou fara credinta!
taur_suk Avatarul lui taur_suk
Citeaza Raspunde

Postat de taur_suk pe 20 Iulie 2008 la 13:17

De la: laurentiub85, la data 2008-07-05 01:48:18Hai sa fim seriosi! Cine considera masturbarea un pacat face putin exces de zel in ceea ce priveste religia si credinta in ce spun doctrinele religioase!
Un profesor de istoria religiilor mi-a povestit cum ca biserica considera a fi un pacat orice fel de stimulare sexuala la finalul careia nu pot rezulta copii! Toate acele acte sexuale sunt considerate perversiuni! Mai exact asta inseaman ca sexul (oral, vaginal, anal, si toate celelalte tipuri de penetrari) inclusiv masturbarea sunt pacate si in acelasi timp perversiuni daca la nu rezulta un copil din asta!
Eu, unu, o fac de cate ori am chef, timp si dispozitia necesara si nu vad de ce m-as simti vinovat pentru asta! de aici pot sa subliniez si concluzia mea in legatura cu topicul: Masturbarea=Placere! Chiar credeti ca atunci cand va masturbati Dumnezeu se uita la voi si va inregistreaza si cand ajungeti in fata lui o sa va trimita in iad pentru asta(daca o faci odata, o faci de mii de ori pe parcursul vietii)?
=)) asta cu inregistratul chiar mia placut :)) cand eram mic si io ma gandeam la acelasi lucru
edy_sword Avatarul lui edy_sword
Citeaza Raspunde

Postat de edy_sword pe 20 Iulie 2008 la 13:52

toti barbatii au facut o daca nu recunosc se pacalesc singuri cunosti una si nu vrea ,ce faci explodezi nu o faci...si te linistesti pe moment pina o cuceresti deplin daca nu e asa schimbati mi parerea bafta
iubarici Avatarul lui iubarici
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 20 Iulie 2008 la 14:48

dbtmro Avatarul lui dbtmro
Citeaza Raspunde

Postat de dbtmro pe 20 Iulie 2008 la 16:12

corect!
adriann6 Avatarul lui adriann6
Citeaza Raspunde

Postat de adriann6 pe 20 Iulie 2008 la 17:38

lasati mai ca mi deschid biserica ,ma ajutati voi cu un nume pt ea . am sa fac si eu legile cum vreau ca si celelalte biserici ...asa ca va spun masturbati va ca nu i pacat!!!oricum Dumnezeu ne iubeste nu?zice biserica:daca incalcati cele zece porunci si daca nu faceti voia domnului el va va arunca intr un loc unde ai sa arzi vesnic si ai sa suferi si chin vesnic......DAR EL TE IUBESTE! asa ca stai linistit!!!!abureli de 2 lei si biserica e de 1 leu...eu cred ca astia care cred aburelile astea traiesc intr o lume confuza..niciodata nu stau linistiti si tre sa socoteasca tot timpul...asta i pacat,asta nu i si altele...
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Iulie 2008 la 18:09

Biserica , a te simti vinovat, a crede in Dumnezeu... sant subiecte care nu isi au aici locul.
Oricum fiecare crede in ceea ce crede si ceea ce stie pana la urma, asa ca bafta in L..A tuturor si numai bine.
Citeaza Raspunde

Postat de mauinboots pe 21 Iulie 2008 la 12:18

Asa e fiecare crede in ce crede...in sa a crede in Dumnezeu nu are de fapt nici o legatura cu biserica!Biserica din cele mai vechi timpuri a comis cele mai mari crime si atrocitati si tampenii,asa ca de ce as asculta ce mi spune biserica si nu propria inima si propria mi credinta in Dumnezeu!Dumnezeu este echilibrul,este tot ce ne inconjoara nu neeaparat o entitate si de fapt nu stie nimeni ce ar vea el si ce nu ar vrea sa facem!Cum a spus Adrian DUMNEZEU NE IUBESTE PE TOTI si adaug eu EL INSUSI E IIUBIREA!asa ca sa nu ne mai pierdem vremea cu polemici de genu daca are vreo legatura sau nu cu masturbarea ca nu are sigur:)HAI sa fiti iubiti:*
P.S. MASTURBATI VA CU PLACEREEEE
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 22 Iulie 2008 la 00:40

De la: adriann6, la data 2008-07-20 17:38:08lasati mai ca mi deschid biserica ,ma ajutati voi cu un nume pt ea . am sa fac si eu legile cum vreau ca si celelalte biserici ...asa ca va spun masturbati va ca nu i pacat!!!oricum Dumnezeu ne iubeste nu?zice biserica:daca incalcati cele zece porunci si daca nu faceti voia domnului el va va arunca intr un loc unde ai sa arzi vesnic si ai sa suferi si chin vesnic......DAR EL TE IUBESTE! asa ca stai linistit!!!!abureli de 2 lei si biserica e de 1 leu...eu cred ca astia care cred aburelile astea traiesc intr o lume confuza..niciodata nu stau linistiti si tre sa socoteasca tot timpul...asta i pacat,asta nu i si altele...

Singurul mod prin care afi ce e pacat sau nu gasesti in singura carte care este si numita "Cuvantul lui Dumnezeu" Biserica nu detine adevarul suprem si daca oamenii nu fac ceea ce scrie in biblie acea nu e biserica...deci nu mai invinovatitii pe Dumnezeu pt ce fac niste eretici de conducatori ai bisericii.Daca ai nevoie de o astfel de carte contacteaza-ma :dj_ovidiu15@yahoo.com
Citeaza Raspunde

Postat de mauinboots pe 22 Iulie 2008 la 21:12

Ovy se pare ca tu ai gasit adevarul suprem:))) o cartee!!! bravoo si esti tu sigur ca acolo e ADEVARAT CE I PACAT SI CE NU ???? bai nu mai umblati ma cu tampenii de astea ca ma ia ameteala ce naiba!!o carte?wtf?si de unde esti tu sigur ca ti spune tie cartea ia adevarul?adevarul e cum percepe fiecare oricum dumnezeu e sus si vede si judeca ce vrea si ce nu vrea!termina cu prostiile astea:!sa fiti iubiti:*
costachemarius Avatarul lui costachemarius
Citeaza Raspunde

Postat de costachemarius pe 25 Iulie 2008 la 12:01

un corect, apreciez astfel de oameni,
nazistu Avatarul lui nazistu
Citeaza Raspunde

Postat de nazistu pe 27 Iulie 2008 la 04:07

Credina este dar u concept
etica morala doar un ideal
codul Bushido doar niste legi
dany45 Avatarul lui dany45
Citeaza Raspunde

Postat de dany45 pe 27 Iulie 2008 la 06:38

parerea mea sincera , cred ca e o necesitate , din cauza ca nu avem case de toleranta sigure si ieftine.DAR MASTURBAREA INDELUNGATA FARA A FACE SEX DUCE LA UN FEL DE SEMIPOTENTA ATUNCI CIND AJUNGI LINGA O FEMEIE IAR EA TREBUIE SA FIE FOARTE INTELEGATOARE,PRIMELE DOUA,TREI CONTACTE PINA ITI REVII. IAR FEMEIA CARE SE MASTURBEAZA MULT FARA CONTACTSEXUAL,IN MOMENTUL CIND AJUNGE IN PAT CU UN BARBAT, PINA NU SE MINGIIE SINGURA NU SE TERMINA. IAR TRABA CU PROSTATA ESTE VALABILA DACA AI PREDISPOZITIE SAU DACA AJUNGI LA VIRSTA AIA. DE PACAT NU CRED CA E VORBA
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info