Sport adevarat
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Sport » Culturism » Sport adevarat » Pagina 1 din 1

Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Iulie 2008 la 20:53

Daca chiar vreti sa deveniti mai puternici sau pur si simplu sa fiti in forma recomand bara de tractiune. fac tractiuni de 5 luni, 5 zile pe saptamana . Rezultatele sunt evidente: de la 14 flotari am ajuns la 50, de la 0 tractiuni chiar si la 30 fara oprire . Fara de a folosi pastile de slabit sau suplimente nutritive in jumatate de an se poate obtine un corp bine definit, toata chestia e ambitia......ce multi oameni nu o au. Spor
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 Noiembrie 2008 la 19:33

m-ar interesa si pe mine o bara de tractiune. Ai putea sa-mi dai un sfat? de unde sa-mi cumpar? ma intereseaza sa arate si bine
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 25 Decembrie 2008 la 08:00

fa panaramo ce dracu vrei sa faci cu bara
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 4 Ianuarie 2009 la 18:27

interesant,eu nu am reusit sa fac mai mult de 10 tractiuni,interesant
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 21 Ianuarie 2009 la 23:06

may de graba ti.as recomanda o bara de dans si acolo lucrezi mai multe grupe de muschi
cos_erc Avatarul lui cos_erc
Citeaza Raspunde

Postat de cos_erc pe 5 Februarie 2009 la 13:57

De la: rudy, la data 2008-07-03 20:53:53Daca chiar vreti sa deveniti mai puternici sau pur si simplu sa fiti in forma recomand bara de tractiune. fac tractiuni de 5 luni, 5 zile pe saptamana . Rezultatele sunt evidente: de la 14 flotari am ajuns la 50, de la 0 tractiuni chiar si la 30 fara oprire . Fara de a folosi pastile de slabit sau suplimente nutritive in jumatate de an se poate obtine un corp bine definit, toata chestia e ambitia......ce multi oameni nu o au. Spor

Spune mi si mie la ce fel de tractiuni te referi-cele facute pe fata (bara sa ajunga sub barbie) sau la cele facute pe spate (bara sa ajunga la ceafa) ???
NuStiuNimic Avatarul lui NuStiuNimic
Citeaza Raspunde

Postat de NuStiuNimic pe 5 Februarie 2009 la 14:05

eu nu reusesc sa fac nici 5 shi-auzi la aia face 10...:)))....shi inca una ca vrea sa-si cumpere bara d tractziune ....mare-i gradina Domnului
rieddell Avatarul lui rieddell
Citeaza Raspunde

Postat de rieddell pe 4 Martie 2009 la 00:45

De la: Freudiana, la data 2008-11-10 19:33:28m-ar interesa si pe mine o bara de tractiune. Ai putea sa-mi dai un sfat? de unde sa-mi cumpar? ma intereseaza sa arate si bine

aia poti sa ti-o confectionezi singura, dk esti capabila, dk nu ceri ajutorul si asistenta unui barbat, dk ai asa cva prin apropiere, si te duci frumos la feronerie si iti iei d'acolo materialele necesare.
rieddell Avatarul lui rieddell
Citeaza Raspunde

Postat de rieddell pe 4 Martie 2009 la 00:48

adevarul ca intradevar e un exercitiu destul de bun, mai ales dimineata, dar si flotarile sunt bune. ideea e sa perseverezi si sa avansezi. Eo cand eram mic (cred ca orcine reusea asta la varsta copilariei) puteam sa fac destul de multe chestii, gen flotari, tractiuni si alte chestii de gen. Ideea e ca mai aveam nitel si ma bagam in lotul olimpic de gimnastica :)). acum nu pot sa fac mai mult de 8 flotari. acum cva ani reuseam sa fac mai mult de 20 de flotari si sa fac si tractiuni, da pur si simplu am uitat sa mai fac :))))
kostyx84 Avatarul lui kostyx84
Citeaza Raspunde

Postat de kostyx84 pe 8 Martie 2009 la 13:12

Mda.."e foarte bune" si flotarile si tractiunile.
Daca nu ai timp si nici chef de sala,e indicat ca macar dimineata sa faci "nejte" flotari si sa progresezi pe zi ce trece.
Important e sa nu le faci repede,sa respiri in timp ce le faci si sa axezi foarte mult pe ultimele,sa fortezi.
SLY Avatarul lui SLY
Citeaza Raspunde

Postat de SLY pe 13 Aprilie 2009 la 21:16

Deci sportul adevarat....era intrebarea???/....eu cred ca toate sporturile sunt adevarate si toate te ajuta in mentinerea organismului....tanar frumos construit si mai ales de departe culturismul....si halterele.....mai mult decat celelalte sporturi....insa facut cu cap si fara substante anabolizante care nu numai ca strica organele interne ci si piela, se rupe pe aici pe colo datorita cresterii fortate ....deci sanatos sifara substante dopante.....si vei fi cel mai fericit....
Octavian_b Avatarul lui Octavian_b
Citeaza Raspunde

Postat de Octavian_b pe 10 Septembrie 2009 la 16:37

Ce discutii interesante
andy66 Avatarul lui andy66
Citeaza Raspunde

Postat de andy66 pe 25 Septembrie 2009 la 21:17

http://suntrestantier.wordpress.com/
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Noiembrie 2009 la 23:57

ma bucur k sa vad k esti din tm :P si eu la fel ;))
Mr_X Avatarul lui Mr_X
Citeaza Raspunde

Postat de Mr_X pe 10 Decembrie 2009 la 23:59

De la: rudy, la data 2008-07-03 20:53:53Daca chiar vreti sa deveniti mai puternici sau pur si simplu sa fiti in forma recomand bara de tractiune. fac tractiuni de 5 luni, 5 zile pe saptamana . Rezultatele sunt evidente: de la 14 flotari am ajuns la 50, de la 0 tractiuni chiar si la 30 fara oprire . Fara de a folosi pastile de slabit sau suplimente nutritive in jumatate de an se poate obtine un corp bine definit, toata chestia e ambitia......ce multi oameni nu o au. Spor

hmm ,iar discutii deastea. Sunt satul sa intalnesc zilnic cel putin 2-3 care sa ma intrebe ce sa faca sa dea burta jos , flotari?? tractiuni?? hai sa o luam stiintific, un muschi ramane fara grasimile inestetice cand este supus la efort , supus la efort el arde grasimea numai din jurul lui, intradevar , se pierd calorii dar nu asa cum ne-am dorii noi , nu putem slabii unde vrem ; acum in functie si de ambitia fiecaruia, eu in ultima vreme nu am mai facut sala decat o data sau max de 2 ori pe saptamana , dar bag alergare de cate ori am ocazia , alerg zilnic 2 km , sau aproape zilnic si imi place la nebunie cum arat , deci ca sa arzi grasimile inestetice trebuie sa faci miscare , sa ti regim corespunzator sa poti pastra masa musculara si sa fi in forma tot timpul si mai ales sa fim sanatosi , ca asta urmarim, fiind sportiv ai sistemul imunitar mult mai puternic.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Aprilie 2010 la 00:07

Mosh vorbesti prostii, iti tonifiezi muschii si ii inveti si pe altii gresit. Abtine-te sa dai sfaturi de genul. In 5 luni trebuia sa impingi 60 de kile la piept ca popa vorba aia daca te duceai la sala si aveai un program bun.
KKLLAAUUSS Avatarul lui KKLLAAUUSS
Citeaza Raspunde

Postat de KKLLAAUUSS pe 12 Aprilie 2010 la 12:11

pe locu 1 e somnu,locu 2 nutritia,porma antrenamentu
8 ore pe seara de somn(e greu stiu)seara de seara si o sa fi mult mai sanator odihnit calm relaxat eficiet.bun.mancare cu valoare biologica mare.vitamine,minerale ,enzime proteine etc.oul moalee cel mai recomandat aliment,porma tot mai nuatural,legume fructe,piept de pui peste,lapte iaurt etc.
antenamentu stimuleaza crestere.tractiunil;e suntt sfinte.flotarile la paralele sunt sfinte .cand nu ajunga la sala ies usor in parc,fac 5 seri de tractiuni (cum vrei tu)usor si concentrat fara sa zbor in sus fara sa imi dau drumu spre panamt(nu fitzi rautaciosi)si 5 seri da flotari la paralele (e un aparat pus de primarie unde pot face asta).antrenamentu asta +plimbare prin parc si de multe ori ma simt mai bine decat dupa sala.multa bafta
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Aprilie 2010 la 18:33

De la: KKLLAAUUSS, la data 2010-04-12 12:11:38pe locu 1 e somnu,locu 2 nutritia,porma antrenamentu
8 ore pe seara de somn(e greu stiu)seara de seara si o sa fi mult mai sanator odihnit calm relaxat eficiet.bun.mancare cu valoare biologica mare.vitamine,minerale ,enzime proteine etc.oul moalee cel mai recomandat aliment,porma tot mai nuatural,legume fructe,piept de pui peste,lapte iaurt etc.
antenamentu stimuleaza crestere.tractiunil;e suntt sfinte.flotarile la paralele sunt sfinte .cand nu ajunga la sala ies usor in parc,fac 5 seri de tractiuni (cum vrei tu)usor si concentrat fara sa zbor in sus fara sa imi dau drumu spre panamt(nu fitzi rautaciosi)si 5 seri da flotari la paralele (e un aparat pus de primarie unde pot face asta).antrenamentu asta +plimbare prin parc si de multe ori ma simt mai bine decat dupa sala.multa bafta

Da omu asa e tu ai perfecta dreptate, da vezi tu te mai duci si la sala, iar cand nu ajungi te mentii, in schimb el face numai tractiuni-o singura grupa de muschi pe care o suprasolicita pana la tonifiere, pentru ca nu mareste greutatile si nu face pauze. Parerea mea, daca am gresit cu ceva astept sa ma corectezi.
SLY Avatarul lui SLY
Citeaza Raspunde

Postat de SLY pe 13 Aprilie 2010 la 00:00

De la: Mario25, la data 2010-04-12 18:33:41
De la: KKLLAAUUSS, la data 2010-04-12 12:11:38pe locu 1 e somnu,locu 2 nutritia,porma antrenamentu

Da omu asa e tu ai perfecta dreptate, da vezi tu te mai duci si la sala, iar cand nu ajungi te mentii, in schimb el face numai tractiuni-o singura grupa de muschi pe care o suprasolicita pana la tonifiere, pentru ca nu mareste greutatile si nu face pauze. Parerea mea, daca am gresit cu ceva astept sa ma corectezi.

......NU AI GRESIT CU NIMIC MARIO....el intradevar face ccu ce are si ce stie si e bine pt ca face...ce i drept nu antreneaza decat f putini muski dar o face....insa fata de altii care fac tractiuni la telecomanda si ridica greutatile cu bere....ehehe e maestru si pt asta trbuie aprecita....bravo frate dai inainte ....mai citeste ...mai documenteaza te si daca ai bani treci si pe la sala ....o sa fi surprins cat poti face acolo....si cate grupe musculare poti lucra.....toate cele bune si numai bine

Citeaza Raspunde

Postat de KKLLAAUUSS pe 13 Aprilie 2010 la 21:30

intradevar orce antrenament am facut vreodata prindeam si sala macar o dat pe saptamana...nu pot sa zic nici ca e bine nici ca nu

orcum TRACTIUNILE SUNT SFIINTE.respect
Citeaza Raspunde

Postat de KKLLAAUUSS pe 13 Aprilie 2010 la 21:40

am uitatat 2 chestii
1)omului se pare ca-i merge bine,si atata timp cat ii merge bine sa bage mare
2)am vazut un documentar cu uni de se pregateau pt record la tractiuni,deci oameni nu aveau de cat tractiuni in cap si atata faceau,nu erau stripari sa zic dar oameni bine proportionati brate in special bine dezvoltate fara burta si alte ale adik barabti bine
daca citim revistele de speciaitate daca nu faci aia aiaa si aia nu ai cum sa dezvoltu un fizic armonios.eu sunt de parere ca daca vrei cu adevarat poti sa faci multe in viata asta chiar contrar sortii...
Citeaza Raspunde

Postat de KKLLAAUUSS pe 13 Aprilie 2010 la 21:41

p.s. :
binenteles sly ca ai dreptate!
yuppy016083 Avatarul lui yuppy016083
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy016083 pe 30 Martie 2011 la 22:31

si..crezi ca ai obtinut un record?...se poate si mai mult..ce faci tu...e floare la ureche
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info