Nu exista topicuri mai vechi!

Tatuaje
Pagina 1 din 3

Toate forumurile » Frumusete » Saloane si produse » Tatuaje » Pagina 1 din 3

Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 5 Iulie 2008 la 00:24

Ce saloane bune's prin Buc.?
corodescu Avatarul lui corodescu
Citeaza Raspunde

Postat de corodescu pe 21 Iulie 2008 la 13:30

www.industrialtattoo.ro
claudia_l Avatarul lui claudia_l
Citeaza Raspunde

Postat de claudia_l pe 9 August 2008 la 23:59

vreau dispe sa aflu cam intre ce preturi se incadreaza indepartarea unui tatuaj ...pe net se vb doar despre costuri ridicate si iar costuri,dar niciunde nu gasesc un pret aproximativ va roooog,ma poate ajuta careva? am o labuta de pantera pe san,de marime medie si as vrea sa stiu cam cat m-ar costa sa-l scot ca nu-l mai vreau .daca stiti careva ceva va roog mult.multumesc frumos
jhhony Avatarul lui jhhony
Citeaza Raspunde

Postat de jhhony pe 10 August 2008 la 09:18

cine se tatueaza e un prost. nu, nu sunt comunist, dar te gandesti ca stai toata viata cu tatuajul........
sensations86 Avatarul lui sensations86
Citeaza Raspunde

Postat de sensations86 pe 10 August 2008 la 17:36

ti-o scot eu :);)
tzucuu Avatarul lui tzucuu
Citeaza Raspunde

Postat de tzucuu pe 10 August 2008 la 18:46

De la: jhhony, la data 2008-08-10 09:18:48cine se tatueaza e un prost. nu, nu sunt comunist, dar te gandesti ca stai toata viata cu tatuajul........

un tatuaj il faci de placere, si comunisti aveau tatuaje, nu poti catalaoga un om daca are tatuaj sau nu cat e el de destept sau prost
cartofi_prajiti Avatarul lui cartofi_prajiti
Citeaza Raspunde

Postat de cartofi_prajiti pe 11 August 2008 la 11:37

eu am 5 tatuaje si inca mai vreau. mi-­am facut pt k imi plac si ma simt bine cu ele... inca ma mai uit la altii tatuati sa le studiez "operele de arta". i just luv them.
Daniel2680 Avatarul lui Daniel2680
Citeaza Raspunde

Postat de Daniel2680 pe 12 August 2008 la 07:47

uite tocmai sunt in proces de indepartare a unui tatuaj. am apelat la lasermed, costa 400lei sedinta pt tatuajul meu sunt necesare aproximativ 4 sedinte (avand in vedere ca nu e cine stie ce). ideea este ca nu va ramane nici un semn pe piele ..... ceea ce pe mine ma incanta.
PS mai au inca un sistem de indepartare dar de data asta prin ardere (tot cu laser) costa doar 400lei de indepartat (in cazul meu) dar va ramane cicatrice care nu se mai poate repara. in cazul tau tatuajul fiind pe un san ..... nu stiu ce sa zic... eu as alege varianta fara cicatrice (parerea mea).
acestea sunt informatiile pe care ti le pot oferi avand in vedere ca tocmai imi indepartez unul.
bafta
arsagent2k Avatarul lui arsagent2k
Citeaza Raspunde

Postat de arsagent2k pe 14 August 2008 la 11:21

Bravo Tzucuu bine zis...
sIr_famous Avatarul lui sIr_famous
Citeaza Raspunde

Postat de sIr_famous pe 11 Noiembrie 2008 la 11:00

Hmm aici e greu rau ptr idiotii, ar trbui sa se gandeasca ca un tatuaj nu este un desen ci o arta care a inceput inainte de arborele arheologic al oricarui idiot care urla si vb despre tatuaje precum un desen sau o porcarie ....Presupun ca aceea fiinta care isi face un tatuaj este pe deplin constienta ca il va reprezenta sau ii poate exprima o latura ascunsa pe care o are sau ar vrea sa o reprezinte ..Poti cunoaste recunoaste un personaj numai dupa acel desen daca esti destul de capabil sa stii sau ai fost capabil sa citesti putina psihologie umana ....Este ceva super tare ...
clawsiws Avatarul lui clawsiws
Citeaza Raspunde

Postat de clawsiws pe 18 Noiembrie 2008 la 03:40

salut. vreu sa imi tatuez si eu un scorpion pe spate si nu ma pot decide ce sa aleg. puteti sa imi tecomandati in site unde sa caut.
dea209 Avatarul lui dea209
Citeaza Raspunde

Postat de dea209 pe 18 Noiembrie 2008 la 09:19

da tu cum iti permiti sa faci lumea proasta?un tatuaj e un semn ca ai incredere in tine,pt ca odata facut inseamna ca sti sa il porti,stii de ce lai facut,nu este doar un semn pe corp,
ai tu probabil o pata pe creer
Rommy Avatarul lui Rommy
Citeaza Raspunde

Postat de Rommy pe 18 Noiembrie 2008 la 15:49

si eu am un tatuaj pe gat(care se aprinde la neoane cu cuart...ziua nu se vede nimic) 2 litere chinezesti>zodia mea si dupa ce l-am facut cu toate ca m-a durut destul de tare imi venea sa imi mai fac unul(normal) ceea ce cred ca o sa si fac.
Nu poti caracteriza o persoana dupa aparente.Cel/cea care spune ca o persoana cu tatuaj/e este prost/proasta este limitat mintal...
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 23 Noiembrie 2008 la 11:30

Exista tatuaj periodic(de 6 luni )
Domino Avatarul lui Domino
Citeaza Raspunde

Postat de Domino pe 30 Noiembrie 2008 la 15:55

da !!!stai toata viata cu un tatuaj!!!!...dar acel tatuaj poate reprezenta ceva important pentru tine! adica trebuie sa reprezinte ceva ....refuz sa cred ca sunt oameni care isi fac asa ceva doar ca sa aibe un desen pe corp

ador un barbat "desenat" ..evident daca sunt facute cu bun gust
un tatuaj da un aer de mister si senzualitate....
lawreence Avatarul lui lawreence
Citeaza Raspunde

Postat de lawreence pe 3 Decembrie 2008 la 15:44

hello everybody!...hmmm..tatuaje...dap,tine de personalitatea fiecarui individ si de perceptia acestuia asupra modului de a-si evidentia personalitatea.....am fost si eu tentat sa-mi fac un tatuaj....dar inainte de a lua decizia am meditat mult my mult asupra faptului ca voi ramane cu el toata viata decat asupra modelului sau locului ales!....o decizie grea......ce avantaje imi va aduce acesta?......voi avea my multa notorietate?...insa am ajuns la cz ca este un of al tineretii...trecator......si am renuntat.stiim bine ca a avea un tatuaj nu este chiar cel my ok lucru pe care il poti face in viata.ve fii perceput altfel de catre societate....sa nu my vorbim de etichetele care ti se vor pune atunci cand ai un tatuaj(personal nu am nimic cu cei care au tatuaj...nici nu ma incanta,dar nici nu ma deranjeaza....daca tatuajul este sa zicem"in limita bunului simt")....iar o fata care are un tatuaj dragutza...intr-o zona nu chiar vizibila...este foarte HOT!....

ca un sfat:ininte sa luati aceasta decizie ganditi-va bine pt ca veti face un lucru cu care veti trai toata viata....deci ganditi de 2ori ininte.....so good luck!

P.S:tatuajul este ca insuratoarea:trebyuie sa te gandesti f bine daca il vei face...si mai ales ce iti vei face!
Skiper Avatarul lui Skiper
Citeaza Raspunde

Postat de Skiper pe 9 Decembrie 2008 la 01:24

Eu mi-am facut un tatuaj acum o luna, vroiam sa imi fac tatuaj de la "pubertate" :)) insa nu a fost cazul pana acum. Acesta a fost momentul in care doream si o "amprenta" sa imi aminteasca mereu cele intamplate, cum este viata, cine iti este aproapele, si multe altele, pentru mine tatuajul are o semnificatie puternica, pentru ca au fost lucruri ca mi-au schimbat viata, nu ams a regret vreodata ca am ceva permanent pe mine. Depinde de la individ la individ insa majoritatea o fac pentru ca este cool si "la moda"(lucru care ar trebuii sa fie pe ultimul loc in luarea unei astfel de decizii). Multi vor sa fie "altfel" sau cool si nu dau importanta semnificatiei sau amplasarii tatuajului, ceea ce de multe ori sfarseste cu regrete.

Tatuajul este o arta pentru unii si un mod de exprimare pentru altii...
Domino Avatarul lui Domino
Citeaza Raspunde

Postat de Domino pe 9 Decembrie 2008 la 19:16

Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 13 Decembrie 2008 la 21:06

idee de tatuaj...un zombie violand pe una:P
Blackdawn Avatarul lui Blackdawn
Citeaza Raspunde

Postat de Blackdawn pe 22 Decembrie 2008 la 12:36

sau sa-ti tatuezi pe p.la... o p.la mai mare
adrianoxxx Avatarul lui adrianoxxx
Citeaza Raspunde

Postat de adrianoxxx pe 3 Ianuarie 2009 la 00:33

eu cred ca nu ai minte prea multa....pentru ca altfel nu ai mai cataloga persoanele cu sau fara tatuaj...
bogdaneli Avatarul lui bogdaneli
Citeaza Raspunde

Postat de bogdaneli pe 12 Ianuarie 2009 la 11:24

Salutare. Vreau sa-mi indepartez tatuajul dar nu cunosc nici o clinica care sa se ocupe de asa ceva. Va rog ma puteti ajuta. Sa aveti parte de o zi minunata
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 27 Ianuarie 2009 la 17:59

salut...vreau sa imi fac si eu un tatuaj si am o intrebare pentru cei care siau facut deja...cam cat ar costa un tatuaj color pe jumatate de spate?voi fi recunoscator daca imi raspundeti
Marius-Vlad Avatarul lui Marius-Vlad
Citeaza Raspunde

Postat de Marius-Vlad pe 30 Ianuarie 2009 la 15:44

De la: jhhony, la data 2008-08-10 09:18:48cine se tatueaza e un prost. nu, nu sunt comunist, dar te gandesti ca stai toata viata cu tatuajul........

nu te-a lasat mami si tati sa iti faci tatuaj si de asta esti supy
cezardante Avatarul lui cezardante
Citeaza Raspunde

Postat de cezardante pe 3 Februarie 2009 la 11:55

salut unde ai facut un asemenea tatuaj?eu am un dragon in flacari pe o mare parte din brat l-am facut la 15 ani dar nu regret nici o clipa ,il ador,dar vreau si eu unul ca al tau....te rog mult spunemi unde ai facut sau un site ceva orice
NuStiuNimic Avatarul lui NuStiuNimic
Citeaza Raspunde

Postat de NuStiuNimic pe 3 Februarie 2009 la 12:03

De la: Domino, la data 2008-11-30 15:55:45 da !!!stai toata viata cu un tatuaj!!!!...dar acel tatuaj poate reprezenta ceva important pentru tine! adica trebuie sa reprezinte ceva ....refuz sa cred ca sunt oameni care isi fac asa ceva doar ca sa aibe un desen pe corp

ador un barbat "desenat" ..evident daca sunt facute cu bun gust
un tatuaj da un aer de mister si senzualitate....

ohooo....shi inca catzi sunt.....eu personal cunosc foarte multe persoane...care shi=au facut tatuaje...doar ptr ca sunt la moda...gen scris p antebratz...fluturi sau mai stiu eu c minuni ici p colo...:))...eu am semnul leului in zodiacul chinezesc p omoplat...sunt foarte dedicat zodiei mele..:>...i'm proud to be a lion...shi o sa urmeze in viitor cv mai mare....dar intai imi trebuie fonduri....:>
breathingart Avatarul lui breathingart
Citeaza Raspunde

Postat de breathingart pe 3 Februarie 2009 la 13:11

si eu am tatuaje din cele mai ciudate, care pt multi dintre voi nu inseamna nimic. totul e sa insemne pentru mine. anyway de ceva vreme ma gandesc sa imi fac branding dar nu stiu absolut niciun loc unde as putea. cine e in tema si ma poate ajuta(nu judeca pt ca nu de asta am nevoie) e binevenit.
ralucaradu Avatarul lui ralucaradu
Citeaza Raspunde

Postat de ralucaradu pe 2 Aprilie 2009 la 14:19

eu am tatuat un fluture..........si sunt super mandra de el........ma reprezinta...delicat si totodata puternic, urat dar incredibil de frumos..........cum spunea cineva mai sus tatoo-ul te reprezinta, inseamna ceva pentru tine........ok, pentru tine a fost zodia reprezentativa, eu nu cred in zodii, asa ca nu te lua de fluturele meu!!!
sfinx34_orizont Avatarul lui sfinx34_orizont
Citeaza Raspunde

Postat de sfinx34_orizont pe 12 Aprilie 2009 la 22:24

Buna, in urma cu cativa ani am avut o operatie pe piept in urma careia a ramas o cicatrice. Nu stie cineva un tatuaj cu care sa imi acopar aceea cicatrice. Dar nu sunt incantat de ideea ca acel tatuaj sa se vada. Vreau ca tatuajul sa fie cat mai putin vizibil, doar cat sa acopere cicatricea. Multumesc.
Skiper Avatarul lui Skiper
Citeaza Raspunde

Postat de Skiper pe 13 Aprilie 2009 la 05:02

Pai depinde ce vrei, se poate acoperi cu multe forme si culori ;) vezi un model pe http://www.woof.ro sunt destule sa iti alegi;) in cazul in care vrei ceva special da-mi un pm si pot sa-ti trimit un model pentru printat.

numai bune si frumoase(tatuaje evident)
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info