nu sunt genul de om care sa se planga in stanga si-n dreapta, dar sincer nu mai pot...sper si sper in continuare, dar pana cand?
nu de mult timp m-am despartit de iubita, dupa o rel de 3 ani si ceva, aproape 4.
totul a fost din cauza mea, problemele mele, au dus la despartirea noastra.
eu imi doresc enorm de mult sa fim din nou impreuna, dar am incercat in fel si chip si totul a fost in zadar.
cu toate ca au trecut mai bine de 3 luni, eu tot pe ea o gandesc, pur si simplu nu mi-o pot scoate din minte.
oare sa-mi fi facut ceva de nu pot sa trec peste?
ma gandesc la f multe, dar nu stiu ce sa mai cred.
am incercat sa fiu cu altcineva, da' nu a tinut decat vreo 3 zile, si nu am mai putut continua, i-am zis care e situatia si a inteles.
stiu sigur ca si X se mai gandeste la mine, cu toate ca poate acum are pe altcineva.
poate nu ar fi trebuit sa postez aici, poate altii vor rade de ce am scris eu, dar nu ma intereseaza.
acum nu stiu ce sa mai fac, cum sa ajung din nou la ea.
daca cineva a trecut prin asa ceva, si a reusit cu brio sa ajunga din nou acolo unde a tintit sa-mi spuna si mie cum a procedat.

)
,asta ar fi chiar tare
, sa nju iti mai plangi de mila pe forumuri de genul ca nu o sa te ajute nimeni decat tu, asta dc vrei cu adevarat, aici nu o sa auzi decat persoane care sunt mai rau ca tine(si eu ca doar ti-am dat reply) si nu o sa te ajute cu nimic, mai rau stii ca acum faci parte din comunitatea parasitilor si suferinzilor. Si ca sa o uiti nu stiu , oricum se gasesc lucruri de facut, si fete hmmm... cred ca sunt cam multe sa te plangi, asta dc nu vrei "o a doua mare iubire"
ma bucur ca ceea ce am scris a fost folositor !