:( sa-mi fi facut ceva?
Pagina 1 din 4

Toate forumurile » Relatii » Despartiri » :( sa-mi fi facut ceva? » Pagina 1 din 4

Pagini: 1 2 3 4 >>
Sari la pagina:
Citeaza Raspunde

Postat de pe 31 Iulie 2008 la 11:33

salutare la toti...
nu sunt genul de om care sa se planga in stanga si-n dreapta, dar sincer nu mai pot...sper si sper in continuare, dar pana cand?
nu de mult timp m-am despartit de iubita, dupa o rel de 3 ani si ceva, aproape 4.
totul a fost din cauza mea, problemele mele, au dus la despartirea noastra.
eu imi doresc enorm de mult sa fim din nou impreuna, dar am incercat in fel si chip si totul a fost in zadar.
cu toate ca au trecut mai bine de 3 luni, eu tot pe ea o gandesc, pur si simplu nu mi-o pot scoate din minte.
oare sa-mi fi facut ceva de nu pot sa trec peste?
ma gandesc la f multe, dar nu stiu ce sa mai cred.
am incercat sa fiu cu altcineva, da' nu a tinut decat vreo 3 zile, si nu am mai putut continua, i-am zis care e situatia si a inteles.
stiu sigur ca si X se mai gandeste la mine, cu toate ca poate acum are pe altcineva.
poate nu ar fi trebuit sa postez aici, poate altii vor rade de ce am scris eu, dar nu ma intereseaza.
acum nu stiu ce sa mai fac, cum sa ajung din nou la ea.
daca cineva a trecut prin asa ceva, si a reusit cu brio sa ajunga din nou acolo unde a tintit sa-mi spuna si mie cum a procedat.
FistOfGod Avatarul lui FistOfGod
Citeaza Raspunde

Postat de FistOfGod pe 31 Iulie 2008 la 22:45

ai sa o uiti doar in mom in care ai sa gasesti pe cineva care-ti va oferi mai multa adrenalina decat"gandul la ea si la ce face ea in fiwecare moment"...nu te mai amagi,nu se mai ganseste la tine...o va face peste cateva luni doar!pana atunci va fi intr-o transa...se va schimba foarte tare,nu ai sa o mai recunsti!
singura metoda e sa cauti pe cineva cu care sa imparti din sentimente si timp...cineva care te va "intriga" cineva la care sa te gandesti sa poti trece peste gandurile care nu-ti dau pace momentan!
Citeaza Raspunde

Postat de pe 1 August 2008 la 09:17

salut!
as vrea sa-mi fie atat de usor pe cat imi spui tu...
eu incerc sa-mi caut intr-adevar pe cineva si sper sa reusesc sa uit de X.
oricum, la cat imi e mie de greu acum, sunt sanse f putine de a gasi pe cineva...cu toate ca sunt f puternic de fire, dar aceasta este 1 mea deceptie in dragoste...
alexandra_blonda Avatarul lui alexandra_blonda
Citeaza Raspunde

Postat de alexandra_blonda pe 1 August 2008 la 21:40

hey... nu credeam ca mai exista barbati ca tine pe lumea asta.
pai.. ce sa-ti zic.. o retea de uitare nu exista. din experienta mea, sexul m-a ajutat. adica m-am impacat cu EL pentru ca voiam sa facem sex si nu doream cu altii. dar cum ea are acum pe altul, nu cred ca va mai cauta asta la tine. si eu sunt acum cam in aceeasi situatie ca si tine si nici eu nu gasesc rezolvare. decat timpul poate. daca ai un job, esti norocos, asa ca axeaza-te pe el. daca nu ai, www.ejobs.ro iti sta la dispozitie
Citeaza Raspunde

Postat de pe 2 August 2008 la 09:16

din cate am auzit eu, asa am inteles...ca are pe cineva, nu sunt sigur 100%.
am un job, dar orice as face nu-mi pot lua gandul de la ea.
sper ca timpul sa rezolve aceasta problema si sa uit cat mai repede de ea.
dar asta e problema------timpul-------
treece f greu, de parca mai mult ar sta in loc...:(
ms de sfaturi si mult succes si tie
clmermaid Avatarul lui clmermaid
Citeaza Raspunde

Postat de clmermaid pe 9 August 2008 la 18:26

De la: cross24, la data 2008-08-02 09:16:15din cate am auzit eu, asa am inteles...ca are pe cineva, nu sunt sigur 100%.
am un job, dar orice as face nu-mi pot lua gandul de la ea.
sper ca timpul sa rezolve aceasta problema si sa uit cat mai repede de ea.
dar asta e problema------timpul-------
treece f greu, de parca mai mult ar sta in loc...:(
ms de sfaturi si mult succes si tie

Eu zik sa o cauti...o astepti intr-o zi undeva unde sti un lok neutru unde merge...nu la serviciu...cel mult acasa poate...dar nu...deci ii dai florile si ii lasi un bilet in buchet -ii sscri ca ti-ai dori foarte mult sa ii spui ceva... si o rogi sa-ti dea aceasta posibilitate...un nr de telefon...si ii multumesti.poate ii spui asta verbal...si te scuzi daca ai indraznit...si pleci astepti cel mult 2 saptamani...cred ca-i suficient ...ti-ai facut datoria fata de fosta relatie si sentimentele tale.Intre timp poate te gandesti unde ai gresit...fara sa te acuzi...pt de acum inainte. Sper sa ma ierti daca gresesc cu ceva.
areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 20 August 2008 la 11:13

sfatu meu e ca" ciorba reincalzita nu mai e la fel de buna" ...dar...am trecut si eu prin situatia ta...chiar o stiu bine...dupa o rel de 5 ani...insa...a trecut un an de cand sunt despartit..am putut sa ma atasez de alte persoane..desi si acu ma gandsesc inca la ea...mi am gasit un refugiu....dupa zicala " orice iubire se uita cu o alta"...ce sa ti spun...schimbate...pt ca bine..nu ai gresit numa tu..da in mare tu ai fost cauza...daca ea te a iubit cu adev...fi sigur ca se gandeste la tine...doar ca va astepta sa faci pasul asta tu...insa inainte sa l faci...schimbate..asa cum iti reprosa mereu...fa ce ti cerea..si tere sa o faci cu placere...altfel va fi o masca simpla care in 2..3..luni va disparea...iti doresc mult succes...nu vreau sa ti tai elanu..in aceea rel de 5 ani..ultimu an e un +...adaugat...tinand cont..ca dupa 4 ani..ne am desp...si cate juma de an am fost impreuna de 4 ori...mereu am gresit...trea sa nu ma schimb deloc..asta a fost concluzia finala..trea sa raman ca in ziua cand ma cunoscut...:).....deci cum zicea..tre sa te schimbi...in ochii ei cel putin...astept comentariile celorlalti....sunt sigur ca toti te pot ajuta cu un sfat ceva..:)
MIHAIMIRON Avatarul lui MIHAIMIRON
Citeaza Raspunde

Postat de MIHAIMIRON pe 22 August 2008 la 15:18

SALUT,

Cred ca esti foarte tinar si de aceea priveste viata inainte chiar daca fantoma ei inaca te mai bintuie,noi barbatii suntem mai afectuosi, mai sinceri,nu are rost sa te complaci intr o astfel de situatie,singura solutie este sa o UITI,mergi cu prietenii, distreazate,umple ti de fiecare data timpul,gaseste ti o preocupare,lasa timpul sa vindece rana din sufletul tau,poate mai tarziu o sa ti dai seama ca de de fapt acea femeie nici nu te merita,asculta ma ce ti spun.Fii demn de minunatele clipe pe care le vei trai de acum inainte.

Cu bine.
cretualex Avatarul lui cretualex
Citeaza Raspunde

Postat de cretualex pe 22 August 2008 la 16:15

hmmm... ciudata situatie... si eu am trecut prin asa ceva... noi am stat 2 ani impreuna si eu am fost cel care la mom X am vrut sa ne despartim... dar dupa luni au incxeput remuscarile si reintalnirile... dar nu am mai putut rezolva nimik... acum sunt cu altcineva de 7 luni, mi-a mai trecut din dorul ei... da trec zilnic pe langa blocul ei, bineinteles... noaptea... si vad lumina aprinsa... si parca mi se rupe inima, dar stiu k nu se mai poate rezolva nimik, plus k nu vreau sa fac oarece si sa am probleme in relatia actuala...

e prima mare iubire???

bafta...

PS apuca-te de ceva ce solicita ceva adrenalina sau macar ceva energie... nu o sa mai ai resurse sa te gandesti la ea (da, se numeste autotortura )

breathingart Avatarul lui breathingart
Citeaza Raspunde

Postat de breathingart pe 24 August 2008 la 10:16

daca o relatie se destrama nu este vinovat doar unul din iubiti, ci amandoi. tu esti vinovat ca ai gresit, ea e vinovata ca nu a iertat. trebuie cu orice pret sa pastrati ce-i al vostru. te asigur ca daca va impacati nimic nu va mai fii la fel, ea deja e alta fata acum. ma aflu si eu la sf unei relatii de care tot tragem, dar s-a intins prea mult, sunt milioane de lucruri de spus, dar cel mai bine e sa iti faci u ordine in ganduri si sa astepti, chiar daca ai senzatia ca toata dragostea s-a terminat la ea vei fii surprins si vei iubii din nou
Mario_bv Avatarul lui Mario_bv
Citeaza Raspunde

Postat de Mario_bv pe 24 August 2008 la 10:41

Toata kestia e ca esti prea agatat de trecut.....si mie nu imi place cand un barbat face asta pentru ca se taraie efectiv la picioarele fostei....ar trebui sa fie invers....
Concentreazate o perioada pe alte planuri.....pe job de exemplu (dar nu devenii un workahoolic), frecventeaza grupuri noi, doar creaza spatiu in jurul tau si relaxeazate facand lucruri noi si vei cedea ca o apara o noua EA care sa iti puna sangele in miscare si sa-ti aprinda calcaiele.....nu te gandii ca trece timpul si u ramai singur....dragostea apare de unde nu te astepti......just chill....good luck
Citeaza Raspunde

Postat de pe 24 August 2008 la 16:03

Am suferit 15 ani dupa o poveste platonica cu un imberb. Ce Dumnezeu?
Uita ce a fost. Cauta pe cea care iti este sortita.
alexutzy2004 Avatarul lui alexutzy2004
Citeaza Raspunde

Postat de alexutzy2004 pe 24 August 2008 la 16:16

cred ca ar trebui sa iti traiesti viata...
iesi in cluburi, fa o plimbare pe munte...
cauta-ti un hobby
pana la urma ai sa o uiti,pana la urma iti vei gasi o alta mare iubire sau te va gasi ea pe tine
dar gandeste-te ca 99% din relatiile pe care le vei avea se vor sfarsi cu o despartire mai mult sau mai putin dureroasa
important e sa tragi p linie si sa inveti cat mai multe din ceea ce a fost, ca sa poti sa faci cat mai putine greseli in relatia care va urma
oricum, viata e mult prea frumoasa ca sa o irosesti tanjind dupa ceva ce nu mai poti avea
IOANACIOCIU Avatarul lui IOANACIOCIU
Citeaza Raspunde

Postat de IOANACIOCIU pe 24 August 2008 la 16:38

Salut!
Eu cred ca in momentul in care v-ati despatit, relatia voastra nu a fost totalmente consumata (chiar daca poate asa parea). Separarea a fost provocata de anumite lucruri si nu de catre epuizarea efectiva si reala a resurselor voastre emotionale si afective.
Ca dovada reactia emotionala pe care ti-a provocat-o ruptura. O relatie ata de lunga cu siguranta genereaza un liant afectiv mult mai puternic decat suntem tentati sa credem.
La fel, o astfel de relatie dezvolta partenerilor un anumit simt al proprietatii unul fata de celalat. In esenta noastra, toti suntem ghidati de instincte ancenstrale (particularizate aici, tu esti frustrat si vulnerabilizat de faptul ca alcineva poseda acum avutul tau).
Din moment ce ea este cu altcineva, trebuie analizata situatia pe mai multe planuri
1. intr-adevar s-a regenerat emotional atat de usor incat poate sa se regaseasca intr-o alta relatie dupa scurt timp (si atunci inseamna ca investeste deja in celalalt si probabil nu mai vrea sa revina asupra primei relatii-femeile isi gestioneaza altfel resursele afective decat barbatii)
2. are o relatie surogat prin care vrea sa te pedepseasca (in acest caz, sansele sa fiti din nou impreuna sunt foarte mari, si se va intampla in momentul in care va considera ca ti-ai primit lectia si ispasit pedeapsa)
3. o vrei intr-adevar inapoi, pentru ca o iubesti enorm si simti ca este femeia langa care vrei sa traiesti si sa imbatranesti, sau este doar un capriciu emotional-o vrei inapoi pentru ca nu vrei sa aiba altcineva ceea ce de drept este al ta si pe deasupra e si incomod sa incepi sa investesti intr-o ala relatie, cand ai una deja construita

Oricum, trebuie sa analizezi foarte bine datele situatiei si sa incerci sa privesti lucrurile la rece, facand abstractie de afectele tale. Doar asa o sa obtii un raspuns realistic care sa te scoata din angoasa ta sentimentala.

Mult bine!

Ioana C.

Citeaza Raspunde

Postat de pe 24 August 2008 la 17:22

va multumesc tuturor de mesaje si de sfaturi...
cred ca-mi vor fi de f mare ajutor tot ce ati postat...
intr-adevar, trebuie sa-mi ocup timpul, lucru pe care deja l-am pus in practica.
cu toate ca imi este si acum gandul la X, incerc sa trec peste...
cum ati mai spus si voi...poate este altcineva...care sa-mi fie alaturi...
eu oricum va multumec de mesaje...
va salut pe toti...
bl3ahs18 Avatarul lui bl3ahs18
Citeaza Raspunde

Postat de bl3ahs18 pe 27 August 2008 la 21:58

ciorba reinkalzita poate sa fie mult mai gustoasa daca sti cand si unde sa o incalzesti,la mine a mers si acum suntem iar impreuna,dar cu mari lupte din partea mea pentru ca am ajuns la konkluzia ca se merita si ca e singurul..si daca el este sa fie..atunci nu are rost sa ma mai lupt cu mine insami sau sa caut in alta parte:)
pinkyfz Avatarul lui pinkyfz
Citeaza Raspunde

Postat de pinkyfz pe 2 Septembrie 2008 la 05:51

pai ai 2 solutii: sa continui sa iti plangi de mila si mai rau sa o cautzi si sa ii spui ca iti pare rau..gen sa te faci te kkt nu neaparat in fata ei ci a noului ei prieten, care "el, noul" ca tu esti SH acum!pt ea, nu are importanta dc are rolul de a te pedepsi (se culca cu ala sa iti faca tie in ciudata sau se gandeste la tine cand e cu el ,asta ar fi chiar tare , sa nju iti mai plangi de mila pe forumuri de genul ca nu o sa te ajute nimeni decat tu, asta dc vrei cu adevarat, aici nu o sa auzi decat persoane care sunt mai rau ca tine(si eu ca doar ti-am dat reply) si nu o sa te ajute cu nimic, mai rau stii ca acum faci parte din comunitatea parasitilor si suferinzilor. Si ca sa o uiti nu stiu , oricum se gasesc lucruri de facut, si fete hmmm... cred ca sunt cam multe sa te plangi, asta dc nu vrei "o a doua mare iubire"
monalisa Avatarul lui monalisa
Citeaza Raspunde

Postat de monalisa pe 6 Septembrie 2008 la 10:42

Nu exista "retete" ca sa_l uiti pe cel pe care l-ai iubit.Toate astea cu munca, iesitul cu amicii, o noua prietena,adrenalina si cheltuirea energiei cu sau fara rost sunt doar surogate si atat.Oricum,daca celalalt e bine infipt si in mintea si in inima ta , in indiferent ce activitati stresante si cheltuitoare de energie fizica si mentala te-ai implica, nu poti sa nu te gandesti la el/ea mai mult de 2 min si atunci e o mare victorie.Ma rog, parerea mea.Ideea e ca pana nu trece o perioada de timp destul de mare, care poate tine de la cateva luni pana la ...ani, in functie de firea fiecaruia, poti sa te faci si astronaut si sa pleci pe marte si n-o uiti.Totul e sa ai rabdare si sa speri, pt ca timpul e singurul care le rezolva pe toate si oricat de stupid ar parea, da , "ochii care nu se vad se uita". Iar implicarea intr-o noua relatie e o arma cu 2 taisuri, pt ca daca in prima faza te poate ajuta sa treci mai usor peste, cand ai trecut hopul e posibil sa te trezesti ca persoana respectiva nu a fost pt tine decat omul potrivit la locul potrivit , ca tii la ea, ti-a fost alaturi cand ai avut nevoie,etc., da...cam atat.Si intri intr-un cerc vicios din care cu greu mai poti sa iesi.Anyway, mult succes, pt ca mai ai ceva de patimit pana sa-ti treaca.Pt ca de trecut o sa-ti treaca sigur.
crisan_m Avatarul lui crisan_m
Citeaza Raspunde

Postat de crisan_m pe 7 Septembrie 2008 la 21:58

DAAAAAAAAASA!
TI-A FACUT CEVA!
UN MARE BINE!
sint divortat de anul trcut diun septembrie si am avut doi copii cu fosta cu care am fost casatorit timp de 5 ani
ti-a impuiat capul si sufletul cu prezenta si ideile ei si ai uitat gustul berii baute cu prietenii si sexul in masina cu prospata cucerire din seara asta. Dar nu-ti fa griji ca astea sant ca mersul pe bicicleta...nu se uita toata viata si in curand ai sa te miri ce-ai vazut la ea atata vreme
cristianstan68 Avatarul lui cristianstan68
Citeaza Raspunde

Postat de cristianstan68 pe 9 Septembrie 2008 la 13:02

Stiu k ti-e greu.. Mi-a fost si mie.. Nu m-a ajutat deloc faptul k m-au consolat prietenii, nu m-a ajutat faptul k am postat mesaje k al tau pe diverse site-uri.. Numai tu te poti ajuta.. SINGUR! Daca vrei sa lupti pentru ea, lupta, dar cu demnitate, si stabileste-ti o limita pana unde vei merge cu aceste eforturi, astfel incat sa nu cazi in penibil si pe de alta parte sa nu iti reprosezi mai tarziu ca nu ai incercat totul pt ea. Nu cauta sa o inlocuiesti imediat cu alta. Nu vei gasi nici una IMEDIAT care sa fie mai buna k ea.. Asta nu pt ca nu exista, ci pt sufletul tau refuza o alta... Iesi cu prietenii, axeaza-te pe job, fa ceva in casa sa-ti umplii timpul. E greu sa-ti opresti gandul sa zboare la ea, stiu din proprie experienta..dar, adu-ti aminte numai de clipele frumoase, cele urate lasa-le..Cu timpul rana se cicatrizeaza, mai supureaza din cand in cand, de sarbatori, in zile speciale pentru voi doi, dar va fi din ce in ce mai rar.. si ... fi sigur k nu o vei uita niciodata..
Las-o sa mearga in drumul ei.. Tu mergi pe al tau.. Fiecare avem pe cineva destinat noua.. asteapta si vei gasi! Succes!
adilinu Avatarul lui adilinu
Citeaza Raspunde

Postat de adilinu pe 9 Septembrie 2008 la 19:26

Hai ma da-o dracu esti barbat sau ce mama masii esti? Un barbat adevarat nu se plange pe forumuri sau la prieteni ... trage aer odata in piept asa barbateste si mergi mai departe cu timpul se uita cu siguranta, nu se uita de tot dar cand ai sa privesti in spate o sa privesti cu zambetul pe buze si o sa zici "mama ce prost am fost ca mi-am pierdut atata timp jelind dupa curu ei ca uite cate fete frumoase mai sunt de nu-ti ajung zilele sa le cunosti pe toate".
Sfatul meu este urmatorul:
Incearca sa cunosti cat mai multe fete noi (dar nu cu gandul sa le agati) cu care sa porti o relatie de amicitie, discutii, partide de rummy, io stiu iesiri la film, orice se poate face intre doi amici de sex opus sa vezi ce fain o sa fie dar nu incerca sa cazi in plasa capului ala mic si sa vrei altceva ca se strica farmecul.
Parerea mea e ca nu cunosti destule fete ca sa-ti dai seama ca lumea e plina de ele si majoritatea au cate ceva frumos (nu numai fizic).
Have fun ... lasa forumurile si iesi din casa ... sau bloc orinde ai sta.
FRTCRT Avatarul lui FRTCRT
Citeaza Raspunde

Postat de FRTCRT pe 18 Septembrie 2008 la 10:40

pe tine omule nu te doare dragostea in sinea ei..................te doare gandul ca tot ce ai avut tu poate avea altcineva , tot ce ai gustat tu poate gusta altcineva stii tu la ce ma refer !!! esti foarte slab de caracter; sincer i-ati lumea in cap , calatoreste , bucura-te de de tot ce-i frumos in viata cu toate ca nu sunt sigur ca stii ce-i frumos in viata avand in vedere ca aproape 4 ani ai avut o copertina in fata ta.!!!!!!!!! bafta
mihaitza2 Avatarul lui mihaitza2
Citeaza Raspunde

Postat de mihaitza2 pe 21 Septembrie 2008 la 19:47

salut,
am fost si inca mai sunt putin in situatia ta si eu... doar ca la mine e mai special un pic.. ce ai tu nevoie acum... si ti-o spun cu mana pe inima e sa o suni sa iti bagi picioarele oficial in ce simti pentru ea.. si sa mergi cu prietenii tai cei mai nebuni in club... o data de doua ori...
sun-o pe fata aia cu care ai stat 3 zile si ia-o si pe ea cu tine.. sau pe alta nu conteaza...
invata sa iubesti si sa traiesti din nou... bea ... danseaza.. simte-te bine si lasa trecutul sa fie ceea ce e.. adica trecut
cel mai inmportant e sa realizezi ca trebuie sa treci peste acea obisnuinta din viata ta.. si treaba asta doare.. sa ii vezi ochii dimineata, zambetul etc... trebuie sa intelegi ca asa e viata.
TRECI PESTE E CEL MAI IMPORTANT.. PE MINE PRIETENII M-AU AJUTAT.. si cu ocazia asta am gasit si pe cineva special in viata mea

multa bafta prietene.. si daca vrei sa ami vorbim.. eul_loga@yahoo.com:)
Citeaza Raspunde

Postat de pe 24 Septembrie 2008 la 12:27

De la: cross24, la data 2008-07-31 11:33:03salutare la toti...
nu sunt genul de om care sa se planga in stanga si-n dreapta, dar sincer nu mai pot...sper si sper in continuare, dar pana cand?
nu de mult timp m-am despartit de iubita, dupa o rel de 3 ani si ceva, aproape 4.
totul a fost din cauza mea, problemele mele, au dus la despartirea noastra.
eu imi doresc enorm de mult sa fim din nou impreuna, dar am incercat in fel si chip si totul a fost in zadar.
cu toate ca au trecut mai bine de 3 luni, eu tot pe ea o gandesc, pur si simplu nu mi-o pot scoate din minte.
oare sa-mi fi facut ceva de nu pot sa trec peste?
ma gandesc la f multe, dar nu stiu ce sa mai cred.
am incercat sa fiu cu altcineva, da' nu a tinut decat vreo 3 zile, si nu am mai putut continua, i-am zis care e situatia si a inteles.
stiu sigur ca si X se mai gandeste la mine, cu toate ca poate acum are pe altcineva.

poate nu ar fi trebuit sa postez aici, poate altii vor rade de ce am scris eu, dar nu ma intereseaza.
acum nu stiu ce sa mai fac, cum sa ajung din nou la ea.
daca cineva a trecut prin asa ceva, si a reusit cu brio sa ajunga din nou acolo unde a tintit sa-mi spuna si mie cum a procedat.

Suferi de ceea ce se numeste ONE-IT-IS.

Vezi cum se trateaza fenomenul asta.

Daca nu gasesti remedii, iti pot da si eu cateva sfaturi (am trecut si eu prin asta, o data ).

ankhsunamun Avatarul lui ankhsunamun
Citeaza Raspunde

Postat de ankhsunamun pe 7 Octombrie 2008 la 12:43

...depinde de cauza problemelor ..eu am trecut prin asa ceva ..si doar timpul a rezolvat ..problema ..trebuie sa ai rabdare ..stiu e cumplit ..dar daca ai facut tot ce ti a stat in putinta ca sa repari ..raul ....si nimic ..inseamna ca oricum ai facut o sa sufere cumplit de nu te mai poate ierta si incearca sa mearga mai departe chiar daca inca te iubeste si se gandeste la tine .stii ca daca e marea ta dragoste o vei tine minte toata viata ..dar asta nu inseamna ca nu vei mai iubi cu pasiune sau nu vei fi fericit ..ei as ..stai linistit ..suferinta se va estompa incet ..incet iar tu te vei simti intreg si mai intelept dupa o asemenea experienta ..si va exista cineva care te va face sa te indragostesti cu adevarat..ai rabdare cu tine ..
mihaitza2 Avatarul lui mihaitza2
Citeaza Raspunde

Postat de mihaitza2 pe 8 Octombrie 2008 la 19:36

uou...
imi permit sa iti multumesc si eu pt sfatul pe care l-ai dat.
trec printr-o perioada mai neagra datorata primei mari iubiri din viata mea (nu prima fata ci prima iubire) si ai dreptate asa e... doar ca imi arde sufletul de nerabdare sa o vad macar (nu zic sa o tin in brate) dar stiu ca nu se mai poate asta...
timpul: cel mai bun sfetnic vindecatorul oricarei dureri... doar ca nu vrea sa treaca mai repede si el...:)
take care:)
ankhsunamun Avatarul lui ankhsunamun
Citeaza Raspunde

Postat de ankhsunamun pe 9 Octombrie 2008 la 19:18

.. ma bucur ca ceea ce am scris a fost folositor !
Citeaza Raspunde

Postat de pe 12 Octombrie 2008 la 02:36

adevarul este ca se poate ajunge la patetic ... uneori ... ceea ce poate face un barbat sa cucereasca din nou o femeie ... va spun sincer ...daca ai pierdut-o , dusa este.

sunt si eu in aceeasi situatie ... trag de relatie, dar pentru ca nu vreau sa impart cu altcineva bunatatile (vorba vine) ... instinctiv nu vcreau sa ii dau drumul

ea ma vrea , nu ma vrea ... trage si ea dar nu cum trag eu

vorba unui prieten ... femeile sunt ca umbra ...cand te intorci la ea fuge ..cand intorci spatele te urmareste ... ar trebui sa facem toti la fel ... ignoranta totala

daca nu ne iubeste acel cineva nu mai merita ... daca in schimb inca te mai cauta ...atunci inseamna ca este ceva la mijloc care mai merita salvat
lulutza Avatarul lui lulutza
Citeaza Raspunde

Postat de lulutza pe 13 Octombrie 2008 la 13:17

De la: crisan_m, la data 2008-09-07 21:58:10DAAAAAAAAASA!
TI-A FACUT CEVA!
UN MARE BINE!
sint divortat de anul trcut diun septembrie si am avut doi copii cu fosta cu care am fost casatorit timp de 5 ani
ti-a impuiat capul si sufletul cu prezenta si ideile ei si ai uitat gustul berii baute cu prietenii si sexul in masina cu prospata cucerire din seara asta. Dar nu-ti fa griji ca astea sant ca mersul pe bicicleta...nu se uita toata viata si in curand ai sa te miri ce-ai vazut la ea atata vreme

Daca ti-ai ales tu una nepotrivita cu care sa nu poti iesi la bere...eu ies cu al meu la bere si tot timpu ne vedem cu amicii lui si iete ca nu e nici o problema ...nu ii e rusine cu mine ca sa nu putem iesi ...cu baietii cu sexul in masina...la fel suntem de 4 ani si...nu e nimik in neregula e chiar minunat totul...cu cuceririle de o seara...cati ani aim de simti nevoia de asa ceva?si cu vazutu la ea atata vreme...?cum adik tu cred ca esti unul dintre cei care au mari probleme de gandire...si sincer mi se pare ca este infect sa faci doi copii cu o femeie si apoi sa zici chestii de genu asta cu vai ce am vazut la ea aatata tim,p ia mai citeste si tu si cunoaste oameni de 70j si de ani care sunt cu sotia si sunt fericiti si se iubesc .... mai invata de acolo domnu cuceritor. Si PT TINE>>>I_AI DAT PAPUCII DEAL WITH IT >>>>ASTA E INAINTE DE A FACE UN PAS CA ASTA TE GANDEStI BINE FACI O PAUZA CA SA VEZI CUM E ETC NU DAI CU PARU DIN PRIMA SI DUPA AiA SA TE MIRI>>>>
Notopic Avatarul lui Notopic
Citeaza Raspunde

Postat de Notopic pe 14 Octombrie 2008 la 09:51

OF...OF..OF!! De ce plang chitarele

"totul a fost din cauza mea, problemele mele, au dus la despartirea noastra."....p'asta e ca ea ti-a zis-o?

Acum hai sa-ti zic eu o poveste frumoasa...
Esti prieten cu o fata de ceva ani (prieten!!! AMIC!!!). Ceva se intampla la un meoment dat...se infiripa.... Tu incepi s-o vezi pretutindeni...ea pe tine la fel...va apropiati...va duceti dorul cand sunteti despartiti...e clara treaba... Incepe o relatie frumoasa...normala (nu ca cea despre care vorbesti)...normala adica cu certuri, injuraturi...cu "si tu si vaca aia de mata..." ...cu sex de impacare....normala...si tine...tine frate 3 ani jumate. De un am stati impreuna...toate-s ok....deja ai cam uitat de berea de sambata...de meciul de duminica cu baietii...esti cu ea...ea cu tine...va iubiti si asta e tot ce mai onteaza...Intr-o zi sunteti intr-un pub...tu, ea, o prietena de-a ei venita din capitala si iubitul prietenei. La un moment dat prietena te intreaba daca iubita ta se poate duce in vizita la ea la Bucuresti week-end-ul asta...la modul.."te deranjeaza cu ceva?". Pe tine...parca te-ar deranja dar...te gandesti ca are si ea, la fel ca tine, nevoie sa "mai respire" din cand in cand...asa ca nu te opui. Ea pleaca...se intoarce..si-s toate bune iar. Week-end-ul viitor insa...nu te mai intreaba...pleaca si atat...si tot pleaca asa vreo 3-4 week-end-uri. Apoi...auzi cum ca "te-ai schimbat"..."nu mai esti ca la inceput"..."are si ea nevoie de indepndenta"...etc..etc..si brusc se termina totul. Si crezi...si te macini...si te doare ca ai fost prost si ai stricat tot....oare de ce te-ai schimbat asa?! Oare cand ai devenit asa monoton?! Si uite asa..trece luna. Apoi te intalnesti cu o prietena comuna care-ti povsteste la o cafea de fosta ta si noul ei iubit...cel din bucuresti...cu care e de 2...doua??! ...DOUA!!?? luni... Cum naiba 2 luni?! Voi v-ati desprtit de o luna numai....
Si na ca-ti pica fisa ca la aparatul de Coca-cola dupa ce-i dai un pumn...CLANCK!! Te-ai schimbat? Ai devenit tu monoton?! Sunt toate din vina ta?! Problemele tale au stricat relatia?! :)) Nuu...relatia a stricat-o ea...si atat. Si te enervezi...iti suni amicii...le spui ca vrei o escapada...dar nu asa...oar cu bautura...ci cu bautura si femei cat mai multe...tu dai locatia...de restul sa se descurce... Si se descurca pentru ca...desi tu de ceva vreme i-ai uitat..ai uitat de bre...de meci...de bancuri...de glume...ei nu te-au uitat...ti-au dus dorul chiar...
Acum...a mai trecut o luna...ai trecut de tot peste...insa n-ai iertat...n-o sa ierti niciodata...si nu vb de faptul ca a plecat...asta e treaba ei...ci n-o sa ierti niciodata lipsa ei de sinceritate...faptul ca in loc sa-ti spuna adevarul a preferat sa te lase sa te chinui la gandul ca tu esti cel vinovat pt tot...
Acum...in doua luni ai cunoscut mai multe femei decat in aproape 4 ani...multe sunt doar cunostinte...unele ti-au pregatit micul dejun...altora le-ai pregatit tu...iar aseara...pe cand erai la bere...una...cea pe care o vanezi, cea mai interesanta, cea care pana acum a facut pe inabordabila...dar care a schimbat totusi nr de tel si mailul cu tine...ti-a trimis un sms in care te intreba daca e buna cafeaua in clubul in care esti...si...daca da...poate rogi barmanul sa va opreasca doua pentru azi....
Asa ca...treci peste...sunt, dupa ultimul recensamant, 3 femei la fiecare brbat in tara asta....
Iesi din casa...bea o bere...vezi un meci...stai la bar si tintuieste cu privirea blonda aia platinata ce tocmai comanda o apa plata cu lamaie...cand vezi ca te-a remarcat (si o sa vezi...o sa simti)...mergi si cere direct nr de telefon...ti-l da...perfect!!...te refuza...si ?! treci la bruneta...sau la roscata aia interesanta ce mirosea a Kenzo Flower cand a trecut pe langa tine si te-a inebunit de-a binelea...
O sa uiti curand de fosta...
O sa uiti chiar si ca a fost...
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 29 lei in loc de 80 lei pentru volumele 7, 8, 9 si 10 din colectia Muzzy - program interactiv de invatare rapida a 5 limbi straine, pentru copii, premiat international - de la Editura Litera. Aparitie saptamanalaPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 29 lei in loc de 80 lei pentru volumele 7, 8, 9 si 10 din colectia Muzzy - program interactiv de invatare rapida a 5 limbi straine, pentru copii, premiat international - de la Editura Litera. Aparitie saptamanala
Pagini: 1 2 3 4 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum