:( sa-mi fi facut ceva?
Pagina 2 din 4

Toate forumurile » Relatii » Despartiri » :( sa-mi fi facut ceva? » Pagina 2 din 4

Pagini: << 1 2 3 4 >>
Sari la pagina:
dantriscasu Avatarul lui dantriscasu
Citeaza Raspunde

Postat de dantriscasu pe 14 Octombrie 2008 la 17:40

@ alexandra_blonda

draga, postul tau e pe cat se scurt, pe-atat de complex...
efectiv, rareori mi se intampla sa ma faca ba sa dau dreptate, ba sa vreau sa contarazic, ba sa-mi starneasca dorintza de a da un sfat.
dar sa revin la post-ul tau...
sunt total de acord cu faptul ca nu exista o retzea de iertare...
dimpotriva, nu sunt de acord cu faptul ca daca nu ai parte de sex trebuie sa priveshti partea plina a paharului shi sa te bucuri ca ai servici. nu sunt adeptul ideii ca una tzine loc celeilalte. cel mult, ash fi de acord cu cazul in care eshti la servici, intri intr-un birou ca sa faci nishte copii shi printr-o fericita intamplare reusheshti sa faci shi sex cu o colega de servici...
in ceea ce priveshte sfatul meu...
deschide ochii mai bine shi poate vei observa ca mai exista barbatzi ca shi cross24. shi culmea chiar pe lumea asta! oricum, daca totushi nu reusheshti sa vezi nici unul, situatzia nu e chiar sha de disperata. potzi continua cercetarile shi pe lumea cealalta. singura rugaminte e sa postezi de acolo, ca sa vada lumea ca am avut dreptate...

@ lulutza

draga mea, cu tine am o alta problema. m-a pus pe ganduri ce ai zis tu acolo:
"...cu baietii cu sexul in masina...la fel suntem de 4 ani si...nu e nimik in neregula e chiar minunat totul..."
nu e vorba, imi place ce scrii, dar totushi e cam succint...
poate reusheshti sa ne dai nishte detalii, daca tot eshti asha "open-minded".

@ zidaru

man, ai perfecta dreptate. chiar imi aduc cate odata aminte de cate o tipa shi-mi tot storc creierii ca sa-mi aduc aminte cum mama dreaq o chema...
lulutza Avatarul lui lulutza
Citeaza Raspunde

Postat de lulutza pe 16 Octombrie 2008 la 11:41

De la: dantriscasu, la data 2008-10-14 17:40:00@ alexandra_blonda

draga, postul tau e pe cat se scurt, pe-atat de complex...

efectiv, rareori mi se intampla sa ma faca ba sa dau dreptate, ba sa vreau sa contarazic, ba sa-mi starneasca dorintza de a da un sfat.

dar sa revin la post-ul tau...

sunt total de acord cu faptul ca nu exista o retzea de iertare...

dimpotriva, nu sunt de acord cu faptul ca daca nu ai parte de sex trebuie sa priveshti partea plina a paharului shi sa te bucuri ca ai servici. nu sunt adeptul ideii ca una tzine loc celeilalte. cel mult, ash fi de acord cu cazul in care eshti la servici, intri intr-un birou ca sa faci nishte copii shi printr-o fericita intamplare reusheshti sa faci shi sex cu o colega de servici...

in ceea ce priveshte sfatul meu...

deschide ochii mai bine shi poate vei observa ca mai exista barbatzi ca shi cross24. shi culmea chiar pe lumea asta! oricum, daca totushi nu reusheshti sa vezi nici unul, situatzia nu e chiar sha de disperata. potzi continua cercetarile shi pe lumea cealalta. singura rugaminte e sa postezi de acolo, ca sa vada lumea ca am avut dreptate...

@ lulutza

draga mea, cu tine am o alta problema. m-a pus pe ganduri ce ai zis tu acolo:

"...cu baietii cu sexul in masina...la fel suntem de 4 ani si...nu e nimik in neregula e chiar minunat totul..."

nu e vorba, imi place ce scrii, dar totushi e cam succint...

poate reusheshti sa ne dai nishte detalii, daca tot eshti asha "open-minded".

Probabil ca nu am pus vreo virgula la locul ei de nu ai inteles:))ca scriu de la servici si ma grabesc:D... ideea e ca nu regulile fac o relatie ci o relatie regulile..asta era chestia sau mai succint eu is cu prietenul meu d 4 ani si tot ne-o tragem pe unde ne apuca...si am mentionat "in masina" fiindca se spunea in commentu pe care l-am citat ca domle doar cu cuceririle de o seara poti face sex unde te apuca:)

si ca nevasta devine plictisitoare dupa un timp etc...asta e un cliseu ...sau poate sunt eu o exceptie=))

alexandra_blonda Avatarul lui alexandra_blonda
Citeaza Raspunde

Postat de alexandra_blonda pe 16 Octombrie 2008 la 16:14

dantriscasu, inprimul rand, nu ne cunoastem ca sa iti permiti sa mi te adresezi cu "draga". In al doilea rand, am gasit acel om de care spuneam. Intr-adevar, o anumita chestie nu tine in loc de alta chestie, dar uneori trebuie sa te multumesti cu ce ai
Citeaza Raspunde

Postat de dantriscasu pe 16 Octombrie 2008 la 16:51

@ alexandra_blonda

stimata domnishoara, scuza-ma (daca imi e permis) ca te-am insultat spunandu-tzi "draga". sincer, nu credeam ca o sa te simtzi jignita de chestia asta, ca doar nu tzi-am zis " dragutza nulitate blonda". asta primo.

secondo.
nu am afirmat nici macar o singura data ca m-ash indoi de faptul ca ai gasit omul pe care il meritzi...

tertzo

eventual (daca pe viitor), doreshti sa dai o anumita greutate vre-unui gand agitat care-tzi trece prin cap, fii buna shi mai pune mana pe nishte cartzi (shtii tu, chestiile alea nasoale din hartie) pe care scrie "gramatica limbii romane" shi invatza shi matalutza (iarashi, daca mi-e permis) cand e cazul sa apeshi, de trei ori consecutiv, pe tasta cu simbolul "."

p.s.

poate Domnul e bun cu noi, shi pe viitor vei reushi sa faci dovada faptului ca ai citit cartzile pomenite mai sus...

oricum, pana atunci, ia fa mata (sper ca nu e shi asta o insulta) o citire libera (cu voce tare) in fatza oglinzii, dupa urmatorul text:

Citeaza Raspunde

Postat de dantriscasu pe 16 Octombrie 2008 la 16:59

@ all people

sorry all.
reply-ul era adresat domnishoarei lulutza.

if that makes a difference...
alexandra_blonda Avatarul lui alexandra_blonda
Citeaza Raspunde

Postat de alexandra_blonda pe 17 Octombrie 2008 la 18:26

dantriscasu, ma amuzi :))
Daca eu ar trebui sa consult niste carti de gramatica, atunci tu ar trebui sa faci scoala din nou.
Doua greseli am avut in acel post: am scris "inprimul" in loc de "in primul" si nu am pus punct la sfarsitul ultimei propozitii.

Vai cat de blonda pot fi, o sa fac scoala din nou pentru ca sunt atat de proasta incat am gresit asa tare. (NOT)
Citeaza Raspunde

Postat de dantriscasu pe 17 Octombrie 2008 la 21:21

@ lulutza

de multa vreme am vrut sa readuc in discutzie faptul ca (cel putzin aparent) unii nu shtiu sa scrie pe forumuri.
asha cum s-a mai atras atentzia in cateva randuri (inca de la aparitzia acestui forum), se pare ca exista o stransa legatura intre persoanele care scriu cu "caps lock" shi ceea ce lumea a convenit a numi "gradul de incultura".
sau, ca sa fie mai explicit, cine e prost mai trebuie sa puna shi frana dupa toate astea...
asha cum s-a mai zis, scrisul cu "caps lock" ocupa prea mult spatziu pe pagina (sunt cazuri cind cu un singur post se ocupa intreaga pagina) astfel incat se ajunge in situatzia de a nu mai retzine cine shi ce a postat in legatura cu topic-ul respectiv. asta nu inseamna (desigur) ca e interzis ca in cazul in care vrei ca o anumita idee sa iasa in evidentza, sa foloseshti "caps lock".
iarashi, e absolut inutil sa reproduci tot post-ul caruia vrei sa-i raspunzi (ocupa mult prea mult spatziu, plus ca e putzin probabil ca toata lumea sa aiba chef sa citeasca acelashi text ne nenumarate ori). e mult mai practic (in ultima instantza) sa citezi doar fraza care te intereseaza, shi sa te concentrezi asupra acesteia. astfel se va intzelege mult mai clar subiectul asupra caruia eshti/nu eshti de acord.
la fel, e util de shtiut ca e incorect sa lashi spatziu intre ultimul cuvant shi semnele de punctuatzie care il preced. din contra, se lasa spatziu intre un semn de ounctuatzie shi cuvantul care il precede.
un alt aspect important ar fi ca atunci cand citezi pe careva care a avut o parere inaintea ta sa foloseshti ghilimelele, adica textul tau ar trebui sa apara cam in genul asta:

"TEXTUL CELUI PE CARE IL CITEZI".

deci, tzinand cont de cele spuse mai sus, e lesne de observat ca tu incalci cu nonshalantza toate aceste reguli. ma rog, in definitiv e treaba ta... totushi, se observa faptul ca, probabil pentru ca ceilaltzi sa priceapa mai bine, simtzi nevoia imperativa de a scrie ineptziile pe care le debitezi, cu "voce" cat mai mare. oarecum, e admirabil curajul (sau tupeul?) pe care il posezi. probabil ca e o urmare a educatziei primite in familie...

per total, ai un stil foarte ciudat de a te exprima (in sensul ca in aceeashi fraza "ataci" 3-4 subiecte de-a valma) shi cu modul in care scrii e destul de greu de intzeles...

exemplu:
"DRAGA DOMNULE CORECTOR INCAPABIL, CA DEJA MA ENERVEZI DESI NU MERITI...DAR O CAUTI...CITESTE TE ROG FRUMOS ACEST TEXT CU ATENTIE OOOOK???????"

omg, omg
nu am facut altceva decat de a-tzi exploata propria slabiciune (adica aceea ca nu cunoshti nishte reguli elementare, sau (hai sa fiu mai indulgent) ca le cunoshti dar tzi se "rupe" de ele) cu scopul de a mai destinde atmosfera (pe de o parte) shi cu sperantza ca daca ma iau de tine, poate ajungi la concluzia ca nu e cazul sa ne maltratezi ochii cu aceste mesaje scrise cu "caps lock".

ca sa-tzi faci macar o idee, gandeste-te ce ai fi intzeles din tot post-ul meu daca l-ash fi scris cu majuscule shi fara semne de punctuatzie (sau daca le-ash fi pus aiurea)...
Citeaza Raspunde

Postat de dantriscasu pe 17 Octombrie 2008 la 21:41

@ alexandra_blonda

inseamna ca suntem chit. shi tu ma amuzi pe mine...
totushi, trebuie sa recunosc, punctul "terzo" nu itzi era adresat tzie.
mea culpa.
insa tot mai raman in picioare primele doua.
shi da, nu ai facut gresheli gramaticale. adica ma rog, le-ai facut la fel cum le facem cu totzii cand dam cu mainile in tastaturi shi ne mai iese cate ceva aiurea...
asta daca vorbim de ultimul tau post.

anyway, toata chestia a plecat de la postul meu din data: 2008-10-14 17:40:00 shi ma refer la primul aliniat (adica @ alexandra_blonda) shi care in continuare consider ca ramane in picioare. ca doar l-am scris special pentru tine.
davidgabrielaandreea Avatarul lui davidgabrielaandreea
Citeaza Raspunde

Postat de davidgabrielaandreea pe 19 Octombrie 2008 la 09:42

cred ca ar trebui sa nu mai stai sa te gandesti ca ti-a facut ceva.poate inca va mai iubi maimmult decat si voi vreti si nu puteti sa o recunoaste............mai acordati un pic de timp
miki-tu Avatarul lui miki-tu
Citeaza Raspunde

Postat de miki-tu pe 19 Octombrie 2008 la 13:00

Sal,

Mai Tica,Daca In 3 Ani De Relatie Nu Ai Invatat Ce Si Cum,E C-am Tarziu Sa Te Mai Intorci La Ea!!Stii Doar,Ca Esti Barbat,Nu?!Femeia Ramane Femeie!! Cum E Si Gluma Asta: Care E Diferenta Dintre Un Betiv Si O Femeie?Cauta Raspunsu` La Gluma Asta,Si Ai Sa Gasesti Si Rapunsula La Ceea Ce Vrei Tu!!!In Acelasi Timp!
-Si Nu Te Mai Plange,Lasa Loc Timpului Ca E Mai Bine,Mai E Si "Vorba Ta" Horoscopu`. Ai Sa Intelegi Dupa 25 De Ani Incolo Ce Am Vrut Sa Zic,Numai Daca .... ?! Succes Mai Departe,Sorry Man
:( ;)

Mk. 28 Ani
Citeaza Raspunde

Postat de pe 19 Octombrie 2008 la 19:02

.........
Citeaza Raspunde

Postat de pe 19 Octombrie 2008 la 21:01

nu sunt genul de om care sa se planga in stanga si-n dreapta, dar sincer nu mai pot...sper si sper in continuare, dar pana cand?
nu de mult timp m-am despartit de iubita, dupa o rel de 3 ani si ceva, aproape 4.
totul a fost din cauza mea, problemele mele, au dus la despartirea noastra.
eu imi doresc enorm de mult sa fim din nou impreuna, dar am incercat in fel si chip si totul a fost in zadar.
cu toate ca au trecut mai bine de 3 luni, eu tot pe ea o gandesc, pur si simplu nu mi-o pot scoate din minte.
oare sa-mi fi facut ceva de nu pot sa trec peste?
ma gandesc la f multe, dar nu stiu ce sa mai cred.
am incercat sa fiu cu altcineva, da' nu a tinut decat vreo 3 zile, si nu am mai putut continua, i-am zis care e situatia si a inteles.
stiu sigur ca si X se mai gandeste la mine, cu toate ca poate acum are pe altcineva.
poate nu ar fi trebuit sa postez aici, poate altii vor rade de ce am scris eu, dar nu ma intereseaza.
acum nu stiu ce sa mai fac, cum sa ajung din nou la ea.
daca cineva a trecut prin asa ceva, si a reusit cu brio sa ajunga din nou acolo unde a tintit sa-mi spuna si mie cum a procedat.
Citeaza Raspunde

Postat de pe 19 Octombrie 2008 la 23:54

Pentru Cross24
Atat msg.tau cat si cel al antevorb. mei m-au determinat sa scriu. N-am sa-ti dau sfaturi,pot cel mult sa-ti expun concluziile la care am ajuns si cine stie..poate iti vor folosi cumva.

1.Spui: "sincer nu mai pot...sper si sper in continuare,dar pana cand?" Cine traieste cu speranta moare disperat!Inteleg k astepti k altcineva sa-ti rezolve problema.Iti spun eu sigur ca nu va cobori niciun inger ca sa va readuca impreuna,ar putea cel mult sa-ti dea gandul salvator,poate,..zic si eu.

2."cu toate k au trecut mai bine de trei luni,pur si simplu nu mi-o pot scoate din minte.Oare sa imi fi facut ceva de nu pot sa trec peste? Eu zic k TE-AI INDRAGOSTIT! SENTIMENTELE TALE SUNT ATAT DE INTENSE INCAT NU ITI VINE SA CREZI..AI AJUNS SA DAI VINA PE EA PENTRU CE TI SE INTAMPLA. CATI ANI AI TU???no offense,but...

3."Stiu sigur k si X se mai gandeste la mine,cu toate k acum poate are pe altcineva" Dk esti atat de sigur ca se mai gandeste la tine de c spui ca acum ar putea sa aibe pe altcineva? Ai grija k incepi sa lasi indoiala sa ti se strecoare in minte si in suflet si asta ar putea sa duk la o ruptura definitiva!

4."Acum nu stiu ce sa mai fac,cum sa ajung din nou la ea." Inca o data: TE-AI INDRAGOSTIT si CE SIMTI TU PENTRU EA NU VA DISPAREA PESTE NOAPTE. AVIZ SI CELOR CARE S-AU ERIJAT PANA ACUM IN MARI SFATUITORI: OAMENI BUNI, IUBIREA NU ARE TERMEN DE PRESCRIPTIE!!!

P.S.:Iubirea adevarata o intalnesti o singura data in viata!

Sta in puterea fiecarui om sa fie fericit! Dumnezeu ne da dar nu ne baga si in traista!

Citeaza Raspunde

Postat de pe 20 Octombrie 2008 la 09:30

Daca vei deveni un om asa cum si-l doreste ea , cu siguranta se va intoarce la tine.Ea vrea sa vada o schimbare majora la tine,... responsabilitate, maturitate....
Cam greu, nu?
lulutza Avatarul lui lulutza
Citeaza Raspunde

Postat de lulutza pe 20 Octombrie 2008 la 19:10

De la: dantriscasu, la data 2008-10-17 21:21:58@ lulutza

de multa vreme am vrut sa readuc in discutzie faptul ca (cel putzin aparent) unii nu shtiu sa scrie pe forumuri.
asha cum s-a mai atras atentzia in cateva randuri (inca de la aparitzia acestui forum), se pare ca exista o stransa legatura intre persoanele care scriu cu "caps lock" shi ceea ce lumea a convenit a numi "gradul de incultura".
sau, ca sa fie mai explicit, cine e prost mai trebuie sa puna shi frana dupa toate astea...
asha cum s-a mai zis, scrisul cu "caps lock" ocupa prea mult spatziu pe pagina (sunt cazuri cind cu un singur post se ocupa intreaga pagina) astfel incat se ajunge in situatzia de a nu mai retzine cine shi ce a postat in legatura cu topic-ul respectiv. asta nu inseamna (desigur) ca e interzis ca in cazul in care vrei ca o anumita idee sa iasa in evidentza, sa foloseshti "caps lock".
eugen_nic67 Avatarul lui eugen_nic67
Citeaza Raspunde

Postat de eugen_nic67 pe 4 Noiembrie 2008 la 03:01

Tu ai fost cu cineva peste 3 ani si aproape zi de zi, eu am fost cu cineva 1 an si jumatate si mai rarut insa, dupa ce relatia s-a terminat nici eu nu am putut sa o uit si au trecut 11 ani de atunci. Intre timp fiecare si-a construit viata asa cum a crezut de cuviinta, ea este casatorita si are o fetita, eu sunt casatorit si am un baiat. De curand am reintalnit-o tot pe net si am restabilit legatura, ei bine nici ea nu m-a uitat. Sa stii ca durerea nu va trece niciodata, nu-ti face iluzii ca o vei uita, trebuie sa inveti sa traiesti cu aceasta durere. Gandestete ca asa a vrut Dumnezeu, poate ca daca ramaneati impreuna pana la urma se ajungea la o situatie mult mai grava, priveste partea plina a paharului: a fost ceva frumos, ceva de neegalat , multumeste-I Domnului ca ti-a aratat ce inseamna dragostea adevarata. In final nu pot decat sa-ti spun decat atat REZISTA.
grizdina Avatarul lui grizdina
Citeaza Raspunde

Postat de grizdina pe 6 Noiembrie 2008 la 03:38

Dragul meu, permite-mi sa-ti dau un sfat.....vine din partea unei femei care a trecut printr-o situatie asemanatoare....straduieste-te mai mult sa-ti vezi de viata ta....fosta ta cu siguranta face asta. Daca i-ai tradat increderea nu te va mai ierta niciodata....O femeie nu uita tradarea.....Odata ce ai pus punct unei relatii, oricat de mult ai inceerca s-o faci din nou sa mearga, nu va mai merge. Nu te opune cursului firesc al vietii. Ea nu te asteapta,ci merge mai departe... Mergi inainte , fruntea sus si incearca sa inveti din greselile facute.Curaj!
mit Avatarul lui mit
Citeaza Raspunde

Postat de mit pe 6 Noiembrie 2008 la 10:15

salut cross24 si multi altii

tre sa recunosc, am trecut si eu prin asta (aproape 5 ani fara putin, si m-a lovit cand ma asteptam mai putin)

ma rog, ideea e simpla! orice precedent are si urmari; asha ca, am decis sa MERG MAI DEPARTE

si eu aveam gandul la ea, ea la mine, insa am stat ascuns. nu ne-am vazut aproape 1 an, ne-am regasit intamplator si EA a vrut mai mult, insa am refuzat (desi o iubesc, cred ca teama de a se intampla iarasi, a contat mai mult)

sfatul meu: dispari o perioada din viata ei, afiseaza-i mister (um barbat misterios starneshte interes) si o sa vezi ca "vine la tine"; crede-ma si sexul o sa fie mai dulce :P

razvan_m Avatarul lui razvan_m
Citeaza Raspunde

Postat de razvan_m pe 6 Noiembrie 2008 la 16:16

fii atent tipule: cel mai bun prieten al meu a trecut prin ceva asemanator. a fost cu una 7ani!!! hodoronc-tronc asta i-a dat papucii pe motiv ca in relatia lor nu mai e iubire, relatia lor merge doar asa din inertie. Valy, prietenul meu, a reactionat la fel ca tine "ca ce ma fac eu fara ea, ca dupa 7 ani impreuna nu imi imaginam momentul asta, ca nu imi imaginam viata fara ea, ca nu se poate, fac ce fac si ma impac cu ea" tot asa nu a putut sa si-o scoata din minti, se ducea mereu sa se impace cu ea, ea raspundea mereu la fel: "nu mai are rost" dupa o saptamana fata s-a combinat cu altul. valy a inceput si el de atunci sa umble cu altele. si a inceput o perioada in care nu s-a mai legat baiatu de relatii serioase: daor o noapte, doua , trei cu fiecare (maxim 7-10 zile cu tipe care le lua cu el in concediu) mai in gluma, mai in serios putea sa umple un carnetel cu cate a avut in perioada asta de vro 6luni.
INSA in toata aceasta perioada cu aventuri de vro 6luni il mai apuca din cand in cand melancolia vremurilor cu Roxana:
prima oara a fost dupa vro 3 saptamani dupa ce se combinase aia cu altul can incepuse ea sa il sune ca ala nu e ca el, ca ea se mai gandeste la el, si au avut atunci cateva aventuri (practic acum el era amantul ei) dar i-a trecut repede cheful de impacare ca in perioada aia , ea a avut programat un concediu la mare cu noul iubit.
dupa vro alte 4 luni am fost la o nunta, si eu si valy si roxana... admirand mirii, lui valy i-a venit sa se duca la roxana sa se impace: iar au avut baietii in noaptea aia o aventura si ea i-a zis "mi-era asa un dor de tine...ca bla bla bla ii dau papucii lu atsa si ne impacam" insa a doau zi ea a zis "m-am gandit mai bine si nu are rost sa ne mai impacam" atunci a inceput valy din nou sa sufere, dar aplicand in continuare reteta pe care o aplicase si pana atunci a trecut peste.....
au trecut cum am mai repetat 6luni de la despartire si valy s-a indragostit din nou. acum e fericit cu noua lui iubita, sunt de mai bine de un an impreuna si au ganduri de nunta
rap_boy Avatarul lui rap_boy
Citeaza Raspunde

Postat de rap_boy pe 7 Noiembrie 2008 la 21:43

De la: cross24, la data 2008-07-31 11:33:03salutare la toti...
nu sunt genul de om care sa se planga in stanga si-n dreapta, dar sincer nu mai pot...sper si sper in continuare, dar pana cand?
nu de mult timp m-am despartit de iubita, dupa o rel de 3 ani si ceva, aproape 4.
totul a fost din cauza mea, problemele mele, au dus la despartirea noastra.
eu imi doresc enorm de mult sa fim din nou impreuna, dar am incercat in fel si chip si totul a fost in zadar.
cu toate ca au trecut mai bine de 3 luni, eu tot pe ea o gandesc, pur si simplu nu mi-o pot scoate din minte.
oare sa-mi fi facut ceva de nu pot sa trec peste?
ma gandesc la f multe, dar nu stiu ce sa mai cred.
am incercat sa fiu cu altcineva, da' nu a tinut decat vreo 3 zile, si nu am mai putut continua, i-am zis care e situatia si a inteles.
stiu sigur ca si X se mai gandeste la mine, cu toate ca poate acum are pe altcineva.
poate nu ar fi trebuit sa postez aici, poate altii vor rade de ce am scris eu, dar nu ma intereseaza.
acum nu stiu ce sa mai fac, cum sa ajung din nou la ea.
daca cineva a trecut prin asa ceva, si a reusit cu brio sa ajunga din nou acolo unde a tintit sa-mi spuna si mie cum a procedat.

Man nuj cum esti tu dar iti povestesc eu cum am reusit sa o uit: desi a fost despartire in mare parte din cauza ei, tot am trecut si eu prin aceiasi situatie ca si tine. M-a ajutat mult faptul k AM VRUT sa o uit, fara nici o alta care sa fie dor pt clasicul cliseu " ca sa o uit", totodata m-a ajutat si faptul ca mi-am gasit de ocupatie... faceam orice altceva decat sa ma gandesc la ea, am invatzat, am citit, am iesit cu prietenii prin orash... nu am stat delok intr-un lok... cel putin asa a functionat pt mine, si kiar am iubit-o de mi-au sarit okii din cap :)
CRISTOPHOR2033 Avatarul lui CRISTOPHOR2033
Citeaza Raspunde

Postat de CRISTOPHOR2033 pe 9 Noiembrie 2008 la 18:38

daca esti barbat, trebuie sa ai cojones, chiar daca este prima ta iubire,cei care nu trec peste ....pier
Citeaza Raspunde

Postat de pe 13 Noiembrie 2008 la 15:33

salutare tuturor!
va multumec de raspunsuri si de...sfaturi, cred ca le pot numi si asa.
as vrea sa zic ca totusi imi este bine si ca mi-a trecut, dar nu ar avea nici un rost sa mint. Adevarul e ca, inca, ma mai gandesc la ea.
Dar sunt f constient ca intre mine si eea nu o sa mai fie nimic.
Am noroc de cativa prieteni care fac tot posibilul sa-mi ridice moralul si sa ma faca sa uit de ea.
Oricum, acum am inteles ca am iubit f mult acea persoana si sigur nu o voi putea uita niciodata, chiar daca timpul meu se va scurge langa alta femeie.
inca o data va multumesc la toti.
mult succes.
2TIMES Avatarul lui 2TIMES
Citeaza Raspunde

Postat de 2TIMES pe 16 Noiembrie 2008 la 12:11

Nu stiu q ce sa incep. Am treqt si eu prin ceva asemanator. Dupa o relatie de 4,6 ani. A iubi q adevarat inseamna sa fi kpabil de orice, de gesturi supreme. nu poti iubi in felul acesta decat o sg. data in viata.
Adevarat prienenii adevarati te pot ajuta mult. NU poti trece peste asa ceva decat in momentul in kre vei fi pregatit. Si acest moment va veni. Nu trebuie sa-l grabesti.
Am reusit sa am o relatie dupa aprox. 1 an. Si aqm, dupa 2,6 ani resimt acele sentimente. Nu incerk sa iei alta fata in comparatie q fosta, vei da gres. Ia oamenii asa qm sunt.
Succes!!!!!!!!!!!
Citeaza Raspunde

Postat de pe 27 Noiembrie 2008 la 13:41

@dantriscasu

Harcea-parcea ai facut cu fetele astea cu care te-ai tot ciondranit, m-am distrat teribil, aproape ca am uitat subiectul thread-ului. Tine-o tot asa!

@cross24

Asculta piesa Brothers in Arms de la Dire Straits si gandeste-te ca mai sunt foarte multi, majoritatea as zice, barbati care trec prin cel putin o asemenea experienta. Iata si cei care au postat aici au suferit asemenea experiente. Eu, dupa o relatie de patru ani juma'te i-am dat boconci iubitei mele de atunci si dupa o perioada de 6 sau 7 luni in care crezusem ca mi-a trecut, aruncandu-ma intr-o noua relatie si aceasta sfarsindu-se prost, am reajuns sa ma gandesc la vechea iubire. M-am angajat in diferite alte aventuri (tipic) in speranta ca-mi va trece la un moment dat. Ei, nu s-a-ntamplat asta prea curand, ci a mai durat inca o jumatate de an pana sa o intalnesc pe prietena mea actuala cu care am descoperit ca ma potrivesc chiar mai bine decat m-as fi asteptat. Iar perioada de un an a fost o adevarata gura de aer proaspat pentru sufletul meu: distractii, am cunoscut o gramada de oameni noi, iesiri la cafele in locuri in care nu mai fusesem vreodata, baute din alea interzise altfel... ma rog, superb! In cateva cuvinte, asa cum am facut si eu, invit-o la o cafea amicala, spune-i despre ce simti sa te descarci, asculta ce-ti raspunde si daca-ti da ceva de genul "baiete mi-ai fost drag, dar timpul m-a ajutat sa simt ca relatia nu este potrivita" tot ce poti face in continuare este sa iesi ori de cate ori ai ocazia, intra pe hi5 si vorbeste cu prietenii -ele, leaga noi prietenii, sau kestii de genul asta. Iesi cu gasca, incarca-te cu energie pozitiva. Stai pe youtube toata ziua cand n-ai kef sa iesi si cauta dupa cuvinte-cheie gen "stupid", "funny", "drunk", s.a. Ai nevoie si tu de o pauza, o perioada de reflectie. Sunt atatea variante sa umpli o parte din gol (tenis de masa, biliard, bowlling, fotbal, samd.) pentru ca la un moment anume, durerea iti va fi suportabila si vei avea suficiente alte resurse afective sa-ti poti gasi pe cineva cu care sa te potrivesti. Intr-adevar poate n-ai in majoritatea timpului kef - efectiv si afectiv, pentru astfel de preocupari, iar atunci este nevoie de insistenta prietenilor sa te scoata. Daca nici asta nu se intampla, tu trebuie sa ai initiativa, in timp vei descoperi ca ai fost inspirat. Si mai in gluma mai in serios, daca nici initiativa nu o ai, atunci apuca-te de jucat poker sau la lotto, poate esti norocos acolo. Poate fi un semn, ti s-a oferit sansa de a gasi pe cineva mai bun, mai potrivit, ia-o si asa. Cand incepi sa gandesti asta esti pe drumul cel bun, felicitari si bafta!
Citeaza Raspunde

Postat de pe 27 Noiembrie 2008 la 17:42

buna la toti!

inca o data va multumesc de idei si nu in ultimul rand de sfaturi.

citind acum din nou cateva dintre postari, mi-am dat seama ca totusi prietenii sunt acele pesoane care ma pot ajuta sa trec peste aceste clipe, destul de grele...inca.

am fost plecat in italia in luna august timp de 3 saptamani, lucru care m-a ajutat enorm, si acum in momentul de fata mi-am propus sa ma urc in masina si sa plec pana de satbatori. Timp in care vreau sa vizitez toata italia iar la intoarcere sa ma opresc si in austria pt cateva zile...

asa cred ca o sa-mi fie mult mai bine...

eu va multumesc inca o data pt tot si mult succes tuturor celor care au mai trecut prin ceva asemanator mie...

va salut!

si lick...intr-adevar, imi place piesa...Dire Straits - Brothers in arms...ms mult de tot...
zyna Avatarul lui zyna
Citeaza Raspunde

Postat de zyna pe 29 Decembrie 2008 la 13:07

alexandra bonda: parca ma regasesc in ceea ce spui si pot spune ca ...dupa ce am deschis ochii si am cusut cu mana mea rana...i-am spus un NU raspicat la ''propunerile '' lui care imi faceau un ascuns!
zyna Avatarul lui zyna
Citeaza Raspunde

Postat de zyna pe 29 Decembrie 2008 la 13:18

hey cross24! sa stii ca esti chiar varianta mea ''masculina'' si nu glumesc! eu am trait exact ceea ce ai trait si tu...dar faptul care m-a durut mai tare a fost ca nu stiam care era motivul real al despartirii si ma simteam vinovata...am suferit cumpilt 3 luni...nu ma radeam,imi pierisera veselia si pofta de viata care ma caracterizau, eram alt om...orice faceam imi amintea de el...a fost prima iubire si socul despartirii ( pe motiv ca nu mai mergea si atat...nu tu explicatii si incercari de remediere ) a fost mare! imi aduc aminte si acum, dupa 3 ani de comportamentul meu...si ma mir uneori de ceea ce eram si faceam la suferinta !!! chestiae ca si eu ca si tine simteam ca el ma iubeste totusi dar e un impediment intre noi...si culmea era ca el mai aparea din vand in cand cu mesaje, cu vizite neasteptate si ma rascolea mai rau! nu ma lasa sa il uit...desi avea pe altcineva ( spusese cu gura lui si vazusem si eu cu ochii mei )
primele incercari de relatii...(pt ca aveam multi pretendenti) si am zis sa il uit asa au esuat repede...si fara niciun efect...
pana intr-o zi cand am decis sa ii trag o injuratura la tel si sa ii spun sa ma lase o data in pace si sa nu mai caute daca nu are intentii serioase si sa ramana cu a lui pt ca nu il mai vreau! nu i-am mai raspuns la telefon , la nimic
il urasc acum pt ca nu a stiut sa spuna un NU raspicat si m-a facut sa sufar si sa ma intreb cu ce am gresit o perioada buna din viata!
asa ca spune stop...ia-o de la capat...va fi greu...primele relatii vor cere o implicare enorma din partea ta...eu asa am patit...am ales sa stau cu un baiat cuminte...care m-a inteles...nu mi-a cerut nimic...si cu timpul m-am indragostit de el
bafta iti urez di suflet!
Citeaza Raspunde

Postat de pe 29 Decembrie 2008 la 18:01

va salut pe toti!
multumesc mult zyna de mesaj.
nu am venit de mult timp acasa, dar sincer imi este cat de cat bine...
acum nu ma gandesc decat ca sunt ca mai sunt 2 zile si trecem in noul an si nu stiu ce sa fac, as fi vrut sa ies cu prietenii, as fi vrut sa plec undeva la munte...dar ma simt f obosit de atatea drumuri.
asa ca, sigur voi sta acasa cu parintii.
inca o data multumsc frumos de mesaj si ma bucur ca ai reusit sa treci cu brio.

va urez la toti un La Multi Ani calduros.
zyna Avatarul lui zyna
Citeaza Raspunde

Postat de zyna pe 30 Decembrie 2008 la 22:04

cross24 ma bucur ca esti mai bine! intr-adevar calatoriile m-au ajutat si pe mine sa ma schimb si am venit acasa alt om.
si destinul a a avut partea lui: locuim in Pitesti ambii ( orasel mic) si nu ne-am mai intalnit de 2 ani de zile! ciudat! insa stiu ca daca l-as vedea as tresari! nu pot sa uit nr lui de telefon si ziua de nastere! e o mica obsesie inca si mai am din cand in cand mici amintiri insa sunt sigura ca pasul spre impacare nu l-as mai face! mi-ar fi greu! nu ma mai vad langa el! acum mi-e bine si uneori imi zic in sinea mea ca mi-a facut bine socul acesta al despratirii...m-a facut mai puternica, m-a facut sa gandesc de 2 ori inainte de a face sau spune ceva persoanei de langa mine, sa comunic mai bine si sa imi exprim nemulturile vis-a-vis de relatie dar si sa il fac pe celalalt sa ma asculte si sa imi vorbeasca la randul lui! ai sa vezi ca orice piedica te ridica mai puternic!
iti doresc un an nou fericit si linistit!
Blackdawn Avatarul lui Blackdawn
Citeaza Raspunde

Postat de Blackdawn pe 4 Ianuarie 2009 la 10:09

ce credeti ca ra trebui sa fac? nu pot sa ma impac cu situatia asta......

Suntem impreuna de 4 ani, in ultimul timp(cateva luni) nimic nu a mai mers intre noi(motivul principal a fost ea), am facut craciunul amandoi insa ne-am certat inainte de revelion, am crezut ca e o toana sau ca o sa pot sa trec peste chiar daca ne despartim definitiv, mi-am dat seama ca nu pot si ca nu-mi imaginez viata fara ea, am facut tot ce se putea ca sa fim din nou impreuna insa nimic nu o misca, e ca si cum nu ar mai intresa-o de nimeni si nimic si cel mai grav este ca nu are un motiv intemeiat, spune ca asa este ea in ultimul timp ca asta simte si ca nu se poate face nimic, nu pot sa inteleg de unde atata rautate din partea ei si nici nu pot sa sterg cu buretele aceasta relatie, nu mai stiu ce sa fac sa o readuc la sentimentele pe care le avea inainte, pur si simplu nu mai e ea , parca e alt om.........

Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!
Pagini: << 1 2 3 4 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum