draga, postul tau e pe cat se scurt, pe-atat de complex...
efectiv, rareori mi se intampla sa ma faca ba sa dau dreptate, ba sa vreau sa contarazic, ba sa-mi starneasca dorintza de a da un sfat.
dar sa revin la post-ul tau...
sunt total de acord cu faptul ca nu exista o retzea de iertare...
dimpotriva, nu sunt de acord cu faptul ca daca nu ai parte de sex trebuie sa priveshti partea plina a paharului shi sa te bucuri ca ai servici. nu sunt adeptul ideii ca una tzine loc celeilalte. cel mult, ash fi de acord cu cazul in care eshti la servici, intri intr-un birou ca sa faci nishte copii shi printr-o fericita intamplare reusheshti sa faci shi sex cu o colega de servici...
in ceea ce priveshte sfatul meu...
deschide ochii mai bine shi poate vei observa ca mai exista barbatzi ca shi cross24. shi culmea chiar pe lumea asta! oricum, daca totushi nu reusheshti sa vezi nici unul, situatzia nu e chiar sha de disperata. potzi continua cercetarile shi pe lumea cealalta. singura rugaminte e sa postezi de acolo, ca sa vada lumea ca am avut dreptate...
@ lulutza
draga mea, cu tine am o alta problema. m-a pus pe ganduri ce ai zis tu acolo:
"...cu baietii cu sexul in masina...la fel suntem de 4 ani si...nu e nimik in neregula e chiar minunat totul..."
nu e vorba, imi place ce scrii, dar totushi e cam succint...
poate reusheshti sa ne dai nishte detalii, daca tot eshti asha "open-minded".
@ zidaru
man, ai perfecta dreptate. chiar imi aduc cate odata aminte de cate o tipa shi-mi tot storc creierii ca sa-mi aduc aminte cum mama dreaq o chema...

Promotia zilei pe Kuponiada.ro