daca o consumi plangand dupa prima iubire o sa ti se para si mai lunga dar tare urata
asa ca eu zic sa profiti de libertate sa bei o bere (vorba vine una)
si uitarea va veni de la sine cat o fi fost iubirea de mare
orice invat are si dezvat,proverbele romanilor sunt cele mai tari,si cele mai adevarate.ti-o zice unul care e acum in canada si se tot minuneaza de prostia astora.dar,chiar in toata prostia lor au constietizat ca suntem in trecere pe pamant si timpul nu asteapta lamentarile noastre stupide(chiar asa o sa ti se para peste un timp)
si asculta cindy lauper :live your life bright,o sa functionezecand o fi una a ta ,aia e, vine totul de la sine
dar nu fi nerabdator,ca tot cand vrea al de sus se intampla
sa auzim de bine

Eu cred că problema ta e una de credință.Un om care crede în D-zeu nu poate să mai creadă și în altceva, gen vrăji,soartă șamd.Nu există nici soartă (citește Omilii la săracul Lazăr.Despre soartă și providență scrise de Sf.Ioan Gură de Aur-am citat titlul din memorie,sper să fie corect) și nici vrăji.În momentul în care ai să înțelegi lucrurile astea ai să fii un om liber și ai să poți să fii și fericit. În ceea ce o privește pe X,cum tu singur o numești, pot să pariez că va rămâne o necunoscută pentru tine pentru că numai de iubire nu poate fi vorba în cazul tău. Ar putea fi vorba cel mult de o fixație și asta se întâmplă de regulă când relația nu s-a consumat...Spuneam că în cazul tău nu poate să fie vorba despre iubire pentru că atunci când iubești nu ai cum să gândești ceva rău despre persoana iubită.Când iubești pe cineva, acel cineva ți se pare întruchiparea perfecțiunii...că descoperi pe parcurs că are totuși niște defecte...asta e altceva.
Știu..o să-mi zici că poate n-am citit prima lui postare atent, dar te contrazic.Din exp.altora apropiați mie pot spune că o relație nu se duce pe apa sâmbetei numai din cauza unuia.Dar...el știe mai bine de ce preia toată vina asupra lui...și oricum sunt prea puține detalii ca să mă pot pronunța; nu pot să dau sfaturi așa cum ai făcut tu. Mesaje?

Promotia zilei pe Kuponiada.ro