:( sa-mi fi facut ceva?
Pagina 3 din 4

Toate forumurile » Relatii » Despartiri » :( sa-mi fi facut ceva? » Pagina 3 din 4

Pagini: << 1 2 3 4 >>
Sari la pagina:
dandum Avatarul lui dandum
Citeaza Raspunde

Postat de dandum pe 9 Ianuarie 2009 la 06:44

copilu' viata e lunga,si mai ales frumoasa daca o consumi plangand dupa prima iubire o sa ti se para si mai lunga dar tare urata asa ca eu zic sa profiti de libertate sa bei o bere (vorba vine una) si uitarea va veni de la sine cat o fi fost iubirea de mare orice invat are si dezvat,proverbele romanilor sunt cele mai tari,si cele mai adevarate.ti-o zice unul care e acum in canada si se tot minuneaza de prostia astora.dar,chiar in toata prostia lor au constietizat ca suntem in trecere pe pamant si timpul nu asteapta lamentarile noastre stupide(chiar asa o sa ti se para peste un timp) si asculta cindy lauper :live your life bright,o sa functioneze
cand o fi una a ta ,aia e, vine totul de la sine
dar nu fi nerabdator,ca tot cand vrea al de sus se intampla
sa auzim de bine
angelo21 Avatarul lui angelo21
Citeaza Raspunde

Postat de angelo21 pe 17 Ianuarie 2009 la 07:51

fratelo...nu-i a buna...daca e din cauza ta ....pei stoarce-ti neuronii aia si fa ceva ca daca stai si astepti binecuvantarea zilei de maine...o sa fie pauza...deci fa ceva!!!
puiuvieru Avatarul lui puiuvieru
Citeaza Raspunde

Postat de puiuvieru pe 17 Ianuarie 2009 la 08:17

4 ani este mult ,si mai ales daca ai tinut la ea nu o poti uita ,nu este o rusine sa iubesti ,uite un sfat ia un buchet mare de trandafiri rosiii,imbracate ok,un inel de aur si tupeu cit cuprinde(curaj)te duci la ea acasa ,ingenunchezi si ii ceri iertare ,daca nici asa nu tine ,uita de ea ,timpul va vindeca rana
emaner44 Avatarul lui emaner44
Citeaza Raspunde

Postat de emaner44 pe 17 Ianuarie 2009 la 18:02

Buna....ce faci? Eu locuiesc in Caracas-Venezuela, dar mereu urmaresc aceste discutzii din Forul, niciodata nu am intervenit, dar m-a emotzionat sentimentele tale: eu te-asi sfatui este sa te gandesti la atatea persoane care ai in jurul tau si care te iubesc: mama, tatal, fratii, prietenii tai, etc. Stai mai mult timp cu aceste persoane, ajuta-i si incearca sa faci ceva foarte bun pentru aceste personae, poate si ei au probleme si ajutandu-i pe ceilaltzi tu o sa uitzi de probleme tale! Potzi sa invetzi o noua limba straina, potzi sa faci un sport, sa mergi la un gym...sportul te ajuta intotdeauna sa UITZI toate problemele, si asa potzi sa cunosti o fata care intr-adevar merita sa fie cu tine! Ai incredere in Dumnezeu...si ai incredere in calitatzile tale, sunt sigura ca ai foarte multe calitatzi!!! Pentru mine a mers intotdeauna aceasta metoda: sa-i ajut pe ceilaltzi, sa invatz o limba straina, sa fac un doctorat si sa fac mult, mult sport!!! Asa....am ajuns acuma sa vorbes 5 limbi straine si lucrez la O.N.U.!!! Aceste momente ne ajuta sa devenim persoane mai bune!
Blanko Avatarul lui Blanko
Citeaza Raspunde

Postat de Blanko pe 19 Ianuarie 2009 la 12:35

frate eu sincer zic sa te apuci de droguri..adica sa fumezi iarba=))...glumesc ...incearca sa treci peste ca sunt atatea femei in lumea asta care in orice moment ar vrea sa`ti indeplineasca toate dorintele..pentru fiecare dintre noi sunt...nu e un capat de lume frate..viata merge inainte chiar asa cum e ea, mai exact grea pt ca asa e facuta..sa simti si rele si bune...daca ai fi fost numai fericit nu ai mai fi stiut cum e sa fii trist si sa simti ca nimeni nu te mai iubeste...ramai puternic pt ca stii cum e...orice shut in fund e un pas inainte :* bafta
Citeaza Raspunde

Postat de pe 19 Ianuarie 2009 la 12:46

Dragilor, daca ar fi atat de multe femei doritoare sa va indeplineasca, in orice moment, orice dorinta, n-ati mai fi atat de multi cautatori! Se pare ca realitatea va depaseste si nu prea stiti cum sa-i faceti fata. Cautand doar sex, puteti avea parte, cel mult, de prostituate. Care, totusi, nu sunt nici atat de raspandite, nici atat de bune cum va doriti. Si nu sunt, pentru ca fiecare dintre noi are nevoie nu doar de sex, ci si de un suflet pereche, de cineva care sa-l inteleaga si sa-i fie aproape cand, uneori, se simte insingurat. Dar, ce semanati, aceea culegeti. Vreti relatii pasagere, le aveti, uneori, dar nu va satissfac si nu va vor satisface nici macar pe moment. Vreti sensibilitate, dragoste? Incepeti prin a oferi!
Blanko Avatarul lui Blanko
Citeaza Raspunde

Postat de Blanko pe 19 Ianuarie 2009 la 12:55

De la: neuronul_evadat, la data 2009-01-19 12:46:32Dragilor, daca ar fi atat de multe femei doritoare sa va indeplineasca, in orice moment, orice dorinta, n-ati mai fi atat de multi cautatori! Se pare ca realitatea va depaseste si nu prea stiti cum sa-i faceti fata. Cautand doar sex, puteti avea parte, cel mult, de prostituate. Care, totusi, nu sunt nici atat de raspandite, nici atat de bune cum va doriti. Si nu sunt, pentru ca fiecare dintre noi are nevoie nu doar de sex, ci si de un suflet pereche, de cineva care sa-l inteleaga si sa-i fie aproape cand, uneori, se simte insingurat. Dar, ce semanati, aceea culegeti. Vreti relatii pasagere, le aveti, uneori, dar nu va satissfac si nu va vor satisface nici macar pe moment. Vreti sensibilitate, dragoste? Incepeti prin a oferi!

ok nu crek ai inteles defapt ce vroiam eu sa spun...cand am zis toate dorintele nu m`am referit numai la sex...era vorba de toate placerile...whatever :)
Citeaza Raspunde

Postat de pe 27 Ianuarie 2009 la 17:20

De la: cross24, la data 2008-07-31 11:33:03salutare la toti...
nu sunt genul de om care sa se planga in stanga si-n dreapta, dar sincer nu mai pot...sper si sper in continuare, dar pana cand?
nu de mult timp m-am despartit de iubita, dupa o rel de 3 ani si ceva, aproape 4.
totul a fost din cauza mea, problemele mele, au dus la despartirea noastra.
eu imi doresc enorm de mult sa fim din nou impreuna, dar am incercat in fel si chip si totul a fost in zadar.
cu toate ca au trecut mai bine de 3 luni, eu tot pe ea o gandesc, pur si simplu nu mi-o pot scoate din minte.
oare sa-mi fi facut ceva de nu pot sa trec peste?
ma gandesc la f multe, dar nu stiu ce sa mai cred.
am incercat sa fiu cu altcineva, da' nu a tinut decat vreo 3 zile, si nu am mai putut continua, i-am zis care e situatia si a inteles.
stiu sigur ca si X se mai gandeste la mine, cu toate ca poate acum are pe altcineva.
poate nu ar fi trebuit sa postez aici, poate altii vor rade de ce am scris eu, dar nu ma intereseaza.
acum nu stiu ce sa mai fac, cum sa ajung din nou la ea.
daca cineva a trecut prin asa ceva, si a reusit cu brio sa ajunga din nou acolo unde a tintit sa-mi spuna si mie cum a procedat.

eu cred k ti`a facut vraji. pe la o ghicitoare ai fost? da` vezi sa`i lasi baccisu` gros k sa`ti zica de bine..
bogdan_m41 Avatarul lui bogdan_m41
Citeaza Raspunde

Postat de bogdan_m41 pe 28 Ianuarie 2009 la 20:42

Eu cred că problema ta e una de credință.Un om care crede în D-zeu nu poate să mai creadă și în altceva, gen vrăji,soartă șamd.Nu există nici soartă (citește Omilii la săracul Lazăr.Despre soartă și providență scrise de Sf.Ioan Gură de Aur-am citat titlul din memorie,sper să fie corect) și nici vrăji.În momentul în care ai să înțelegi lucrurile astea ai să fii un om liber și ai să poți să fii și fericit. În ceea ce o privește pe X,cum tu singur o numești, pot să pariez că va rămâne o necunoscută pentru tine pentru că numai de iubire nu poate fi vorba în cazul tău. Ar putea fi vorba cel mult de o fixație și asta se întâmplă de regulă când relația nu s-a consumat...Spuneam că în cazul tău nu poate să fie vorba despre iubire pentru că atunci când iubești nu ai cum să gândești ceva rău despre persoana iubită.Când iubești pe cineva, acel cineva ți se pare întruchiparea perfecțiunii...că descoperi pe parcurs că are totuși niște defecte...asta e altceva.
Citeaza Raspunde

Postat de pe 5 Februarie 2009 la 16:48

multumesc tuturor de mesaje, postari si sfaturi sau idei...
nu stiu ce as putea sa zic...daca mi-a facut vraji sau nu...
din pacate nu am apelat nici la o vrajitoare pt a afla...si nici nu am de gand.
eu vreau sa fiu increzator in mine...si nu vreau decat sa-mi duc la capat planurile pe care mi le-am facut pe acest an...
inca o data multumesc tuturor celor ce au citit acest subiect.
Citeaza Raspunde

Postat de pe 8 Februarie 2009 la 16:28

O relatie care a durat mai bine de trei ani nu se sterge asa de usor din inima niciunuia dintre voi. Daca stii ca tu ai gresit, daca vrei sa refaci relatia, trimite-i un mesaj cu "te iubesc" si, indiferent ce-ti va raspunde, indiferent de cate refuzuri vei avea parte, tu da-i mesaj de raspuns "tot te mai iubesc"! Pentru ca ai ranit-o puternic si, desi isi doreste sa refaca relatia, ii e teama de o noua recidiva a ta! Si, nu cred ca are o noua relatie, ma cam pricep la asa ceva! Incearca, nimeni nu rezista mult la asemenea mesaj. Sunt uluita de usurinta cu care ne adresam cuvinte urate, dar si de greutatea cu care folosim cuvinte alinatoare. Mult noroc, va fi bine!
Citeaza Raspunde

Postat de pe 8 Februarie 2009 la 16:31

Desi pare de necrezut, viata este cu mult mai scurta decat pare, si trece uluitor de repede. Oamenii nu imbatranesc, se trezesc batrani, fara a-si da seama cand s-a intamplat!
Citeaza Raspunde

Postat de pe 8 Februarie 2009 la 16:33

coreeeect..........
Citeaza Raspunde

Postat de pe 9 Februarie 2009 la 04:23

da...in fond tu ai dreptate...dar ea are deja un prieten si sincer nu vreau sa ma mai implic in viata ei...
poate deja m-a uitat, poate deja il iubeste pe acel tip..cine stie..inca nu am aflat...dar nici nu vreau sa aflu...si asa mi-am facut destul rau ca am intrat pe vechea adresa de mail si am vazut ca are o poza cu actualul iubit si m-am simtit ca ultimul om de pe pamant, am crezut ca pica cerul peste mine...dar asta e...
de mesaje...nu se pune vb...
i-am trimis un sms de Craciun si nu mi-a raspuns...si era un mesaj f simplu...chiar il si citez aici..."Craciun Fericit si sa ai parte de multa iubire. Mult succes"...la care eu ma asteptam sa primesc un simplu mesaj de la ea..."Craciun Fericit"... :( dar nici atat.
Dar ma bucur ca ea a putut sa aiba o relatie intr-un final...
eu in schimb mi-am jurat ca nu vreau pe nimeni langa mine timp de un an...
poate par mai straniu...dar asta sunt eu....
ce-i drept...am tinut prea mult la fata asta si inca mai tin...dar sunt si constient ca nu mai pot fi cu ea...
eu inchei aici ca mi-e cam somn...
va salut pe toti...
bogdan_m41 Avatarul lui bogdan_m41
Citeaza Raspunde

Postat de bogdan_m41 pe 9 Februarie 2009 la 16:23

@ neuronul evadat

de unde știi tu că el a rănit-o? vă cunoașteți cumva Știu..o să-mi zici că poate n-am citit prima lui postare atent, dar te contrazic.Din exp.altora apropiați mie pot spune că o relație nu se duce pe apa sâmbetei numai din cauza unuia.Dar...el știe mai bine de ce preia toată vina asupra lui...și oricum sunt prea puține detalii ca să mă pot pronunța; nu pot să dau sfaturi așa cum ai făcut tu. Mesaje? Problemele nu se rezolvă prin telefon.Asta ar putea cel mult să ne ajute să arătăm că ne mai pasă, sau să ne facă pe moment să ne simțim mai bine, dacă vreodată ne-a încercat vreun sentiment de vinovăție... Într-o singură privință îți dau dreptate: viața este într-adevăr cu mult mai scurtă decât pare și trece uluitor de repede! Problemele de suflet sunt într-adevăr greu de rezolvat, însă, față de altele- ex. cele de sănătate, se pot rezolva mult mai ușor și știți de ce? PENTRU CĂ E SUFICIENTĂ VOINȚA! Un om care are sufletul bolnav începe într-adevăr să deznădăjduiască, dar gândiți-vă sau încercați măcar să vă imaginați cum se simte unul care nu știe dacă va mai putea să-și vadă copilul crescând. Aseară am aflat de la altcineva din familia mea că verișoara mea are cancer, iar acum trebuie să facă raze. Mie și părinților mei nu ne-a mai spus pentru că nici la noi situația nu e chiar atât de bună pe cât ne-am fi dorit în privința sănătății...În fine... nu vreau să mă îndepărtez de la subiect...

@ cross 24

Cred că am fost prea dur în primul mesaj.Cine îmi dă mie dreptul să dau verdicte? De unde știu eu că tu nu ai credință sau cum ar putea vreodată lucrurile să fie ca în cărți; am înțeles și eu aseară că realiatea e cam departe de teorie. Oamenii mai au îndoieli uneori chiar și în privința acelor persoane pe care și le-ar dori în preajmă, dar asta nu înseamnă neapărat că nu sunt capabili de sentimente în adevăratul sens.Am fost surprins să aflu că există oameni de vârsta mea care cred în vrăji, și poate din cauză că sunt student la teologie, m-a cam luat valul

De un lucru sunt mai conștient acum - VIAȚA E O LUPTĂ pentru fiecare dintre noi,ÎN FIECARE ZI, cu fiecare MOMENT DIFICIL pe care TREBUIE să îl depășim.

NOTinterested Avatarul lui NOTinterested
Citeaza Raspunde

Postat de NOTinterested pe 13 Februarie 2009 la 07:57

nu e usor dupa o relatie de 4 ani sa incepi o alta imediat... trebuie sa ai rabdare, timpul le rezolva pe toate, stiu ca ai mai auzit asta, dar asa e... pe cat de simplu pare pe atat de complicat e... o sa o uiti... dar nu se poate peste noapte !
blueperspective Avatarul lui blueperspective
Citeaza Raspunde

Postat de blueperspective pe 13 Februarie 2009 la 08:05

nu sunt genul de om care sa se planga in stanga si-n dreapta, dar sincer nu mai pot...sper si sper in continuare, dar pana cand?
nu de mult timp m-am despartit de iubita, dupa o rel de 3 ani si ceva, aproape 4.
eu imi doresc enorm de mult sa fim din nou impreuna, dar am incercat in fel si chip si totul a fost in zadar.
cu toate ca au trecut mai bine de 3 luni, eu tot pe ea o gandesc, pur si simplu nu mi-o pot scoate din minte.
am incercat sa fiu cu altcineva, da' nu a tinut decat vreo 3 zile, si nu am mai putut continua, i-am zis care e situatia si a inteles.
stiu sigur ca si X se mai gandeste la mine, cu toate ca poate acum are pe altcineva.
poate nu ar fi trebuit sa postez aici, poate altii vor rade de ce am scris eu, dar nu ma intereseaza.
daca cineva a trecut prin asa ceva, si a reusit cu brio sa ajunga din nou acolo unde a tintit sa-mi spuna si mie cum a procedat.

Halla.
Nu rade nimeni de ce ai scris tu.. stai linistit. Si eu am trecut peste asa ceva... si probabil multi altii. Ziceai acolo ca au trecut 3 luni si tot la ea te gandesti.. la mine a trecut 1 an.. si inca o mai am in cap. Deci... de uitat n-ai cum s-o uiti niciodata.. fii sigur de asta.
Iar de vindecat.. ... ai rabdare.. cu timpul o sa-ti mai treaca.
Pe mine m-au salvat prietenii.. au venit pur si simplu si m-au tras afara din casa. Aratam ca o fantoma, eram la pamant.
Pana la urma tot prin alta relatie ai sa te vindeci, dar acum e prea devreme cred eu. Fa-ti prieteni, cunoaste lume noua, iesi in cluburi, iesi.. oriunde numai nu sta in casa. Bucura-te de singuratatea asta. Acum ai sansa sa faci lucruri pe care in mod normal nu poti sa le faci cand esti implicat intr-o relatie. :)
Hai.. bafta si sa auzim de bine !
dj_Mike Avatarul lui dj_Mike
Citeaza Raspunde

Postat de dj_Mike pe 16 Februarie 2009 la 14:39

pot sa te intreb ce ai facut atat de rau de nu te mai primeste inapoi in viatza ei? si ce ai facut mai concret ca sa te ierte ?
yuppy001290 Avatarul lui yuppy001290
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy001290 pe 5 Mai 2009 la 19:39

am 48 de ani,sufletul f.f. tanar cam k al tau si te rog sa crezi k orice iubire se uita numai prin o alta...
gaseste-ti o alta si ai sa vezi ce bine e ...o vei uita chiar imediat... si fara reprosuri,capul inaintea inimii,totul trece si noi ne trecem
mult noroc!
Mitza_79 Avatarul lui Mitza_79
Citeaza Raspunde

Postat de Mitza_79 pe 8 Mai 2009 la 09:11

si ce alta explicatie mai poti gasi pentru faptul ca nu ti-o poti scoate din minte? poate si explicatia conform careia inca o iubesti si o vei mai iubi mult timp de acum incolo caci dragostea nu trece cu pastile....
fii realist si accepta ca inca o iubesti! impaca-te cu ideea..
yuppy002021 Avatarul lui yuppy002021
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy002021 pe 18 Mai 2009 la 16:34

La 2 luni de la despartirea de o persoana semnificativa , suferinta e normala si nu cred ca e solutie utila sa te arunci intr-o relatie cat timp te mai gandesti la ea, cat inca nu te-ai impacat cu departirea,cat inca nu te-ai linistit...Ce sanse ai acorda noii relatii?
Altfel....si eu sunt in situatia ei....si nu inteleg cum de ex-ul nu m-a apreciat cand eram cu el, de ce a risipit timpul nostru filtrand cu altele, iar acum cand sunt departe a inteles ce relatie frumoasa aveam..
IlostMyName Avatarul lui IlostMyName
Citeaza Raspunde

Postat de IlostMyName pe 23 Mai 2009 la 12:45

Stai chill man ... roata morii se`nvarteste :)) ai sa vezi cum se va schimba roata ... si cat de curand o sa zici ca am dreptate .
Nu itzi mai pune statusuri triste pe messenger
Nu ii mai trimite mesaje
Nu ii da nici un semn ... chiar daca e foarte greu trebuie sa treci peste momentu ala in care itzi vine sa ii raspunzi cu 10 maini:)
Cand te intalnesti cu ea spunei ca esti foarte fericit ... ca esti cu cineva care te iubeste
Incearca sa o faci sa creada ca , chiar daca s`a terminat relatia voastra tu esti inca bine si nu te afecteaza......
Cat despre timp ocupat .... e doar pe moment ... timpul e un dusman :) si o munca ... e si mai najpa ca nu poti sa te concentrezi din cauza asta .....
Incearca sa itzi iei o scurta vacantza .... Mergi la munte cu prietenii cu prietenele cu cortu ... sunt multe chestii care le poti face sa uitzi pe moment .... dar dupa zilele alea cosmarul revine ...
Asta e viatza good or bad is the real life :)
Bee Stronggggggggg :P
andu_i7 Avatarul lui andu_i7
Citeaza Raspunde

Postat de andu_i7 pe 21 Iunie 2009 la 10:52

Mda am trecut si eu prin treaba asta si sa sti ca am patit la fel ca si tine.....dar banii si amicii care nu mau uitat m-au ajutat sa trec peste in mai putin de o luna de zile....acum a trecut 1 an si nici nu ma mai intereseaza de ea....iti zic eu iesi si distreaza-te din plin doar asta te face sa nu te mai gandesti la ea......timpul te face sa le uiti pe toate.....parerea mea cel putin....asa ca iesi in lume..............and have fun
Simply_i Avatarul lui Simply_i
Citeaza Raspunde

Postat de Simply_i pe 19 Iulie 2009 la 12:30

Am fost ACOLO unde esti tu acuma. NU stiu de cat timp, 2 sau 3 ani ... sincer nu stiu.
Cand o jumatate de ora are greutatea unei saptamani sau o luna, aduna fiecare minut, fiecare jumatate de ora, fiecare secol scurs intr-o ORA ...
Ce rezulta? TIMPUL este BOALA ta, sau tu insuti iti tii de hrana pentru acest virus stabilit in sistemul tau limfatic - dragostea!?

Dragostea aceea sapa aiurea; nu tine cont de nimica. Noaptea-i doar o secunda dupa o alta si inca alta in lupingul catre ziua ce-i tot o noapte. Tot asa se scurge acel ceva - timpul, ce pare a fi alaturea, in preajma ta, dar fata de orice altceva acesta-i hrana ta pentru intrebari pururea tintind spre infinitul muribundului launtric.

Esti o veche moara de vant ce-si urneste trupul catre o apa ce-o cauti inutil. La ce bun faldurile aripilor de vant cand le-ai culcat la pamant in taraisul tau capitulat in deznadajduire - trente de membre au ajuns. Ce vei mai macina in inima aceea?

~ ~ ~

'' ... NU provocati DRAGOSTEA! NU o chemati decat daca vine ea. NU provocati dragostea!!! ...'',
este o CRIMA daca nu vi-o si asumati atunci cand o provocati.

P.S.
Nebunia care te incearca o sa treaca ... dupa ceva ani, si inca mai ramane mocnicnd ceva, slab; poti crede ca vindecarea e aproape si iarasi sa te doboare - e aiurea ...!
Si tot asa, vine si te lasa, si iarasi vine ...

Doar un alt suflet ... te-ar putea ajuta.
edymihail Avatarul lui edymihail
Citeaza Raspunde

Postat de edymihail pe 4 Septembrie 2009 la 12:18

De la: , la data 2008-07-31 11:33:03salutare la toti...

da cu capul de pereti....tu scapi de minte,mintea scapa de stres si NOI de tine
yuppy002036 Avatarul lui yuppy002036
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy002036 pe 12 Septembrie 2009 la 12:16

MAI OAMENI BUNI!!!!!!!!!!!!! PE CE PLANETA TRAITI????
NU AVETI CU CE VA UMPLE TIMPUL???? STATI LA DISCUTII DE DOI LEI PE TOT FELUL DE FORUMURI DE DOI LEI???? NE-A INVADAT PROSTIA!! DU-TE DRAGA LA PSIHIATRU SAU...NU STIU.... DAR LASA-NE PE NOI CU PROBLEMELE TALE.MOR COPII DE CANCER SAU ALTE BOLI INCURABILE SI TU MORI CA TE-A LASAT IUBITA??????????? DA-O DRACU DE TREABA!!!!! CATI ANI AI??? ESTI BARBAT SAU CE PANA MEA???
Sharkygirl Avatarul lui Sharkygirl
Citeaza Raspunde

Postat de Sharkygirl pe 17 Septembrie 2009 la 21:54

desi nu stiu exact in ce conditii v-ati despartit, vezi ca exista si riscul ca ea sa nu vrea sa te vada (cel putin pe moment) si cu cat insisti tu sa o vezi si sa te apropii de ea, cu atat mai mult se departeaza ea si ii lasi senzatia ca o sufoci si simte ca nu te mai suporta; de multe ori indiferenta face mai mult decat milogeala dupa fundul ei; acum...tu stii cel mai bine ce si cum...ce gen de oameni sunteti si ce nu a mers la voi; de obicei, fiecare relatie are o fundatie, daca temelia nu s-a zdruncinat, mai aveti sanse, desi...orice obiect spart, oricat de bine lipit la loc...nu va mai fi in veci ca inainte...sper din tot sufletul sa o recastigi.
Rockk Avatarul lui Rockk
Citeaza Raspunde

Postat de Rockk pe 18 Septembrie 2009 la 00:36

sunt si eu sigur ca in timp ce fac "dragoste" ca niste iepurasi, si o strange n brate, ea sigur se gandeste la cat de mult se distra cu tine jucandu-va sah...

cred ca topicurile de genu apar din ce in ce mai des pentru ca nu mai exista armata la noi...

da lasa ca si baietii "plange"cateodata...
pui_de_puiutz Avatarul lui pui_de_puiutz
Citeaza Raspunde

Postat de pui_de_puiutz pe 6 Octombrie 2009 la 15:37

O sa o uiti...dar cand o sa intalnesti persoana potrivita...Si 3 luni,poate e putin...nu poti uita o persoana atat de usor,mai ales ca ati avut o relatie asa lunga...Nu-ti pierde increderea,daca nu e ea facuta sa fie pt tine,vei intalni alta persoana
sanatate_sexuala Avatarul lui sanatate_sexuala
Citeaza Raspunde

Postat de sanatate_sexuala pe 12 Noiembrie 2009 la 16:21

Nu o poti uita? Incearca sa vezi cum e cu alta! Ia-ti pastila So Hard si...
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!
Pagini: << 1 2 3 4 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum