Important este daca in relatia voastra de 2 ani daca ai avut vreodata orgasm....

, daca ai avut si acum numai ai e mult mai simplu si se poate rezolva usor

, daca de cand esti cu el n-ai avut niciodata orgasm asta trebuie sa te puna pe ganduri

, desi e greu sa rezisti 2 ani langa o persoana care nu te satisface , dar tu stii mai bine

. Eu am intalnit pe cineva care nu avusese niciodata orgasm pana la mine si crede-ma a fost o provocare pt mine , a fost ceva f incitant , ma simteam ca si Columb in incercarea de a descoperii America

.
Sincer n-a fost asa simplu , a durat putin pana ne-am obisnuit unul cu altul , pana am descoperit ce ii place , cum ii place , dar in cele din urma am ajuns la orgasm si fericirea de pe chipul ei nici acum n-o pot uita

.Am citit si sfaturile celor ce ti-au raspuns , dar parerea mea este ca e vina lui in intregime , ca barbat responsabil si care stii ce vrei si cu ceva experienta ... trebuie sa te preocupe daca numai merge relatia ta , mai ales daca numai merge dpdv sexual

, ar fi trebuit el singur sa sesizeze si sa ia masuri...sa vorbeasca cu tine , sa vada care sau unde-i problema si nu in ultimul rand sa faca tot ce-i statea in puteri s-o rezolve cat mai repede si cat mai bine

. Daca nu a facut asta sau daca intarzie s-o faca , probabil cu parere de rau ar trebui sa pui capat relatiei si sa cauti pe cineva care sa fie mai preocupat si mai interesat de tine din toate punctele de vedere .
Traieste-ti viata intens si cum stii tu mai bine , dar cu anii astia n-o sa te mai intalnesti si-o sa-ti para rau daca trec asa pe langa tine...

, gandeste-te bine si ia o decizie cat mai buna pt tine si sa ne tii la curent , bafta