De ce vor ele "baieti rai"?
Pagina 1 din 16

Toate forumurile » Femei » De ce vor ele "baieti rai"? » Pagina 1 din 16

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>
Sari la pagina:
Citeaza Raspunde

Postat de pe 2 August 2008 la 01:35

???
pisicutzza Avatarul lui pisicutzza
Citeaza Raspunde

Postat de pisicutzza pe 6 August 2008 la 16:02

vrem barbati rai pentru ca nu ne place ce e la indemana.. ne plac provocarile ;)
adivesa Avatarul lui adivesa
Citeaza Raspunde

Postat de adivesa pe 8 August 2008 la 13:17

Vreti cafteala, de-aia :)))
clmermaid Avatarul lui clmermaid
Citeaza Raspunde

Postat de clmermaid pe 9 August 2008 la 16:57

De la: pisicutzza, la data 2008-08-06 16:02:19vrem barbati rai pentru ca nu ne place ce e la indemana.. ne plac provocarile ;)
.
pt ca toti sunt buni...;)-devin rai imediat ce le sufli in ciorba.Daca esti buna...imediat devine rau....e probat pe tot genul de barbati.Barbatul bun este acela caruia i-au curs macar cateva picaturi de sange de la tepi...in rest sunt serpi incalziti la san -musca...indiferent care.Sa-mi zica mie ala care e bun?==)
Si apoi in afara de cei f pociti...ci cei f grasi care sunt in repetate randuri respinsi...si deci curge sange la greu deja...cine mai ramane?...aia care nu au nevoie de femei?
agentu_termic007 Avatarul lui agentu_termic007
Citeaza Raspunde

Postat de agentu_termic007 pe 10 August 2008 la 07:43

..din acelasi motiv pt care si noua ne plac "fetele rele"...;)
alexboldea Avatarul lui alexboldea
Citeaza Raspunde

Postat de alexboldea pe 10 August 2008 la 11:01

sa se simta protejate...dar totodata poate fi si reversul medaliei...batuta...jicnita...umilita......dar fetelor le plac "chestiile astea"...esti bun...esti luat de fraier...cam asa ceva ...este valabil si la fete si la baietzi...in fine..parerile sunt impartite...fiecare dupa cum a trait experientza...fac parte din baietzii care sufera de sindromu "miserupism"...
reeves Avatarul lui reeves
Citeaza Raspunde

Postat de reeves pe 10 August 2008 la 13:20

De la: pisicutzza, la data 2008-08-06 16:02:19vrem barbati rai pentru ca nu ne place ce e la indemana.. ne plac provocarile ;)

Vreti baieti rai pentru ca asa sunteti voi femeile proaste. Da nu e vina voastra...
virtual_cosmo Avatarul lui virtual_cosmo
Citeaza Raspunde

Postat de virtual_cosmo pe 10 August 2008 la 16:39

De la: reeves, la data 2008-08-10 13:20:34

Vreti baieti rai pentru ca asa sunteti voi femeile proaste. Da nu e vina voastra...

True, true. Sau alta versiune, pt. ca va place sa va lamentati tot restul vietzii ca de ce n-ati avut noroc:D
Citeaza Raspunde

Postat de pe 10 August 2008 la 18:10

De la: virtualcosmo, la data 2008-08-10 16:39:43
De la: reeves, la data 2008-08-10 13:20:34

True, true. Sau alta versiune, pt. ca va place sa va lamentati tot restul vietzii ca de ce n-ati avut noroc:D

Aaa.... reeves... virtualcosmo... dar si cand voi va dati "buni" pe langa noi si apoi descoperim ce... "baieti rai" sunteti??? Atunci... noi ce facem? Hmmm???
Citeaza Raspunde

Postat de pe 10 August 2008 la 18:29

Era o intrebare retorica, sa stiti...

De fapt, nu exista fie rau, fie bun... exista si si in acelasi om, dar in momente diferite ies la iveala o latura sau alta...

Va dau un exemplu concret, din viata mea personala... iubitul meu, cand l-am cunoscut era lapte si miere, chiar as fi zis ca e cam timid si prostanac, doar ca era la fizic inalt, brunet si dragut... si ma nedumerea tare rau... cand il vedeam (mentionez ca nu ne "intalneam", doar ca eram colegi de munca si era cam imposibil sa nu dam nas in nas ) ziceam ca este asa de dulce si inocent ca simteam nevoia sa fiu cu el fie "materna" (si nu, nu il lipeam strans de pieptul meu... ), fie mai dura ca sa priceapa ca business is business! In mesaje era parca mai "viteaz"... iar ma nedumerea... in viata lui personala, intima, am ajuns sa aflu, era foarte tandru, dar sigur pe el, relaxat, dar implicat in moment... in relatia lui cu mine mai ajungem ca soarecele si pisica uneori pentru ca eu inca relationez cu "el"... cel pe care il stiam la inceput... si imi este greu sa nu-l mai tratez la fel... dar el este... in majoritatea timpului... un tip dur, sigur pe el, cu pareri si idei bine definite, iar eu pe langa el par ceea ce parea el pe langa mine la inceput... sau ce imi parea el pe langa mine la inceput... Si cu toate astea, am si eu momente in care imi fac cunoscuta zodia si ma comport ca o scorpie... si el ramane masca...

Deci... ca sa folosesc un cliseu pe care il urasc... totul e relativ... mai ales in comportamentul uman...
Citeaza Raspunde

Postat de pe 10 August 2008 la 18:31

Si ca sa inchei cu brio... ca o femeie adevarata ce sunt...

Ne plac baietii rai, dar buni...
virtual_cosmo Avatarul lui virtual_cosmo
Citeaza Raspunde

Postat de virtual_cosmo pe 10 August 2008 la 21:28

Nu stiu exact ce sa inteleg prin ACUM 'ne dam buni pe langa voi' si APOI despoeriti altceva... Oricum in linii mari consider ca un barbat e mult mai usor de cunoscut si inteles decat o femeie + ca o data ce l-ai cunoscut cu adevarat nu vei mai avea parte de prea multe surprize din partea lui (eventual laturi noi, dar nu schimbari de 180 de grade). In schimb femeile, pe langa ca nu stiu nici ele ce vor, se asteapta sa stim noi, si totusi dupa ce aflam ce vor, aflam ca acele lucruri depind si de dispozitie...

Oricum n-am vrut sa-ti atac replica prea dur (gen 'de ce nu aveti rabdare mai multa ca sa aflati ce om e') inainte de a afla ce intelegeti prin 'baieti rai', dar buni. Un baiat bun n-o sa reusesca niciodatasa sa atraga atentia la prima vedere, iar cu unul rau nu va fi bine pe termen lung din alte motive (aici, apropos de clisee, ma distraza expresia unor fete 'da, dar are un suflet bun' de fiecare data cand da dovada ca in societate e un necioplit).

Deci?
Citeaza Raspunde

Postat de pe 10 August 2008 la 22:57

De la: virtualcosmo, la data 2008-08-10 21:28:59Nu stiu exact ce sa inteleg prin ACUM 'ne dam buni pe langa voi' si APOI despoeriti altceva... Oricum in linii mari consider ca un barbat e mult mai usor de cunoscut si inteles decat o femeie + ca o data ce l-ai cunoscut cu adevarat nu vei mai avea parte de prea multe surprize din partea lui (eventual laturi noi, dar nu schimbari de 180 de grade). In schimb femeile, pe langa ca nu stiu nici ele ce vor, se asteapta sa stim noi, si totusi dupa ce aflam ce vor, aflam ca acele lucruri depind si de dispozitie...

Oricum n-am vrut sa-ti atac replica prea dur (gen 'de ce nu aveti rabdare mai multa ca sa aflati ce om e') inainte de a afla ce intelegeti prin 'baieti rai', dar buni. Un baiat bun n-o sa reusesca niciodatasa sa atraga atentia la prima vedere, iar cu unul rau nu va fi bine pe termen lung din alte motive (aici, apropos de clisee, ma distraza expresia unor fete 'da, dar are un suflet bun' de fiecare data cand da dovada ca in societate e un necioplit).

Deci?

Ai... perfecta dreptate in ceea ce zici... doar ca tu te referi la un anume gen (mai comun) de "baieti rai" si este de inteles... eu ma refeream la cu totul alt gen... bine... genul pe care l-am cunoscut eu... my bad! Tu vb de mitocani, de vestitii "macho"... eu vb de baieti duri, ai dracu', care te studiaza si iti afla punctele slabe, care sunt inteligenti si pe care nu-i poti descoperi imediat... hmm... il vezi mai intai bland, amabil, te cucereste, te are, apoi usor, usor... isi ascute ghearele pe tine... dar cu cat ajungi sa suporti, sa-ti lingi ranile pe ascuns si sa-i faci jocul, tot asa ajungi sa realizezi ca in interior... are nevoie de... nu de tine... poate nu de caldura, iubire, nici macar intelegere... ci poate de un prieten cu care sa vorbesca...
asa cum spui tu ca nici noi femeile nu stim ce vrem, dar ne asteptam ca voi sa stiti... si ce vrem si cand suntem in "dispozitia" de a primi...
asa si fiecare... jupuit de toate pseudo-motivele pentru care face rau altcuiva intentionat sau nu... jupuit de frustrari care nasc ura si dorinta de razbunare (sentimente puternice si dominante fie ca esti barbat sau femeie), ramai... pana la urma... bun si inocent.
unii pur si simplu nu pot suporta ideea aceasta si o ascund cu orice pret, ca si cum ar fi o rusine... ascund propria esenta a fiintei lor, si cel mai tare de ei insusi... atunci cand ajungi sa iti fabrici niste minciuni despre tine insuti si sa crezi in ele cu tarie... atunci ai ceea ce acum numim "personalitate", "atitudine", "temperament", "comportament"...
eu am invatat sa ma joc cu inteligenta pe care o posed, pentru ca asta ma ajuta sa aflu mereu lucruri noi, dar nu am putut niciodata sa neg si sa imi neg ceea ce este cel mai frumos si mai aproape de Dumnezeu... esenta infinit de buna. nimeni pe lumea asta nu ma poate face sa uit cum sunt cu adevarat... doar daca ma enerveaza, daca ma face sa sufar, daca ma loveste, daca ma jigneste, daca ma nedreptateste... da, pe moment uit... dar conteaza pe termen lung...
asa si un barbat, caci el se presupune ca are mai multa forta... dar forta aceea reiese din cauza ca are atat de multe slabiciuni pe care trebuie sa le ascunda... printre care si cea esentiala de care vorbeam... un barbat este un barbat pana moare, iar el traieste constient de asta mereu... si trebuie sa-si mentina statutul si sa nu cedeze nici macar un milimetru...
virtualcosmo... tu ar trebui sa sti cat este de greu, de cumplit de greu sa faci asta... mai ales in secolul asta cand trebuie sa posezi toate atuurile... (app e valabil si pentru o femeie ce am zis acum) iar atunci cand lasi lucrurile sa functioneze din interior inspre exterior tinzi sa fii bun, bland, generos, iubitor, tandru, cuminte... dand tuturor din prea-plinul inimii cu care suntem toti inzestrati...

dar asta nu prea place femeilor, nu-i asa?

O seara buna tuturor!

Un

Citeaza Raspunde

Postat de pe 10 August 2008 la 23:10

De la: erikamih, la data 2008-08-10 22:57:24
De la: virtualcosmo, la data 2008-08-10 21:28:59Nu stiu exact ce sa inteleg prin ACUM 'ne dam buni pe langa voi' si APOI despoeriti altceva... Oricum in linii mari consider ca un barbat e mult mai usor de cunoscut si inteles decat o femeie + ca o data ce l-ai cunoscut cu adevarat nu vei mai avea parte de prea multe surprize din partea lui (eventual laturi noi, dar nu schimbari de 180 de grade). In schimb femeile, pe langa ca nu stiu nici ele ce vor, se asteapta sa stim noi, si totusi dupa ce aflam ce vor, aflam ca acele lucruri depind si de dispozitie...

Deci?

Ai... perfecta dreptate in ceea ce zici... doar ca tu te referi la un anume gen (mai comun) de "baieti rai" si este de inteles... eu ma refeream la cu totul alt gen... bine... genul pe care l-am cunoscut eu... my bad! Tu vb de mitocani, de vestitii "macho"... eu vb de baieti duri, ai dracu', care te studiaza si iti afla punctele slabe, care sunt inteligenti si pe care nu-i poti descoperi imediat... hmm... il vezi mai intai bland, amabil, te cucereste, te are, apoi usor, usor... isi ascute ghearele pe tine... dar cu cat ajungi sa suporti, sa-ti lingi ranile pe ascuns si sa-i faci jocul, tot asa ajungi sa realizezi ca in interior... are nevoie de... nu de tine... poate nu de caldura, iubire, nici macar intelegere... ci poate de un prieten cu care sa vorbesca...
asa cum spui tu ca nici noi femeile nu stim ce vrem, dar ne asteptam ca voi sa stiti... si ce vrem si cand suntem in "dispozitia" de a primi...
asa si fiecare... jupuit de toate pseudo-motivele pentru care face rau altcuiva intentionat sau nu... jupuit de frustrari care nasc ura si dorinta de razbunare (sentimente puternice si dominante fie ca esti barbat sau femeie), ramai... pana la urma... bun si inocent.
unii pur si simplu nu pot suporta ideea aceasta si o ascund cu orice pret, ca si cum ar fi o rusine... ascund propria esenta a fiintei lor, si cel mai tare de ei insusi... atunci cand ajungi sa iti fabrici niste minciuni despre tine insuti si sa crezi in ele cu tarie... atunci ai ceea ce acum numim "personalitate", "atitudine", "temperament", "comportament"...
eu am invatat sa ma joc cu inteligenta pe care o posed, pentru ca asta ma ajuta sa aflu mereu lucruri noi, dar nu am putut niciodata sa neg si sa imi neg ceea ce este cel mai frumos si mai aproape de Dumnezeu... esenta infinit de buna. nimeni pe lumea asta nu ma poate face sa uit cum sunt cu adevarat... doar daca ma enerveaza, daca ma face sa sufar, daca ma loveste, daca ma jigneste, daca ma nedreptateste... da, pe moment uit... dar conteaza pe termen lung...
asa si un barbat, caci el se presupune ca are mai multa forta... dar forta aceea reiese din cauza ca are atat de multe slabiciuni pe care trebuie sa le ascunda... printre care si cea esentiala de care vorbeam... un barbat este un barbat pana moare, iar el traieste constient de asta mereu... si trebuie sa-si mentina statutul si sa nu cedeze nici macar un milimetru...
virtualcosmo... tu ar trebui sa sti cat este de greu, de cumplit de greu sa faci asta... mai ales in secolul asta cand trebuie sa posezi toate atuurile... (app e valabil si pentru o femeie ce am zis acum) iar atunci cand lasi lucrurile sa functioneze din interior inspre exterior tinzi sa fii bun, bland, generos, iubitor, tandru, cuminte... dand tuturor din prea-plinul inimii cu care suntem toti inzestrati...

dar asta nu prea place femeilor, nu-i asa?

O seara buna tuturor!

Un

o mica completare ca sa nu inteleaga nimeni gresit ce am vrut sa spun cu "cu cat ajungi sa suporti, sa-ti lingi ranile pe ascuns si sa-i faci jocul, tot asa ajungi sa realizezi ca in interior... are nevoie de... nu de tine... poate nu de caldura, iubire, nici macar intelegere... ci poate de un prieten cu care sa vorbesca..."

intotdeauna... poti sa te pui si in cap, poti sa te duci si pe Luna... dar intotdeauna dragostea te va face sa suferi... e inevitabil... sunt mana-n mana, iubirea cu ura, viata cu moartea etc. iubirile sunt si ele o clipa in viata, depinde cat vrei tu sa dureze acea clipa... ce clipe esti dispus sa pierzi suferind pentru a castiga alte clipe fericite mai tarziu... sau daca ai avut fericirea inainte si acum crezi ca ti se pare nedrept sa suferi cand totul era perfect...

oameni buni... SUNTEM FACUTI SA CONVIETUIM IN PERECHI, 2 CATE 2 !!!

de ce este atat de greu sa mentinem asta??? pentru ca asa trebuie !!! pentru ca trebuie sa meritam fericirea... trebuie sa-l meritam pe celalalt...

cineva intotdeauna va trebui sa se sacrifice, asta-i viata!, doar de asta se spune ca intr-o relatie intotdeauna exista cineva care iubeste mai mult !

eu va doresc sa nu fiti voi... de data asta...

Un

Radu_S Avatarul lui Radu_S
Citeaza Raspunde

Postat de Radu_S pe 11 August 2008 la 01:04

cine a zis ca ele vor baieti rai???eu cred ca gusturile sunt impartite....unele vor "rai" altele vor pampalai unele vor "manechini" altele o ard cu tot felul de urati neingrijiti...eu unul cred ca sunt impartite parerile...acum depinde de tine ce intelegi prin "baieti rai"...crezi ca ai putea exemplifici putin??sa dezvolti subiectul??ce inseamna "Rau" pt tine??bodyguardul de la disco???sau baiatul de bani gata care face pe durul???astept raspuns sa dezvoltam subiectul....bye

am plecat la biblioteca sa agat....:)
cartofi_prajiti Avatarul lui cartofi_prajiti
Citeaza Raspunde

Postat de cartofi_prajiti pe 11 August 2008 la 11:41

eu vreau doar un BARBAT respectos....dragut.....si cu pitin creier...;)...cer mult?!
oana1111 Avatarul lui oana1111
Citeaza Raspunde

Postat de oana1111 pe 11 August 2008 la 15:20

Depinde ce intelegeti prin rai. Plus relatia cu ei poate fi doar de scurta durata. Ca exemplu pentru baieti, poate ca voua va place o fata care vorbeste murdar in dormitor, dar daca vorbeste asa si pe strada, de obicei isi ia papucii dupa ce v-ati saturat de ea(nu inainte). La fel si noi, imi place sa cred ca preferam relatiile scurte cu baietii rai si cine chiar ii ia de barbati sunt femeile chiar fraiere.

Deci, vorbind de relatii scurte, excluzandu-i pe batausii de femei si pe cei alcoolici, mie imi plac baietii rai pentru ca:
- sunt hotarati si stiu ce vor. Daca primesc sau nu, asta e treaba mea, cand vreau si hotarasc eu.
- nu fac pe moftangii cand vine vorba de: o plecare la munte la 2 dimineata, alergarea celor ce s-au luat de noi si ne-au jignit, un sex oral(am auzit ca sunt oameni care nu concep asa ceva), etc...
- eu sunt o fata mai directa si sincera si am reusit sa ranesc pana la urma orice baiat bun. La naiba, si daca ii spun ca ii sta freza aiurea si tot il fac sa planga. Un prieten aproape ca a facut depresie cand i-am zis ca a picat examenele din vina sa, ca nu a invatat... :( Mai bine lipsa decat asa sensibilosi. Cel dur poate se supara, dar ii trece rapid.
- nu ma trateaza ca pe un bibelou delicat ce trebuie sarutat la a n-spea intalnire. Am stat cu un baiat foarte bun si dragut si simpatic, etc... 6 luni si nici macar nu a ajuns cu mainile sub bluza mea. I-am dat papucii cand chiar m-am saturat si in doua ore eram in bratele unuia foarte bun de rau.
- nu tremura in fata lui tata. Nu tremur eu in fata lui, de ce naiba tremura barbatul de langa mine???? Si ce daca tata are pusca cu alice si teren mare in spatele casei...
- nu lasa pe oricine sa il calce pe coada, chit ca e vorba de sef, profesor, doamna de la fisc... Si m-am saturat sa tot ascult barbati plangandu-se de nedreptati la locul de munca dar care tac malc in fata sefului.
- pentru ca nu le e frica sa ma traga usurel intr-o zona intunecata si sa ridice fustita... se intampla sa fiu o fata rea din cand in cand si trebuie sa fie macar la aceeasi inaltime de nebunie.

Nu am nimic cu cei cumintei si cu capul pe umeri care sunt in stare de lucrurile de mai sus. Sunt totusi multi care se cred in stare dar nu sunt.

Sa nu fiti cuminti,
Oana
Citeaza Raspunde

Postat de Radu_S pe 11 August 2008 la 16:49

De la: cartofi_prajiti, la data 2008-08-11 11:41:30eu vreau doar un BARBAT respectos....dragut.....si cu pitin creier...;)...cer mult?!

"putin creier" insemand "prost", ca sa-l poti juca cum vrei??sau insemnd desteptut ca sa poata gandi si singur??:))))) lasand gluma la o parte nu cred ca ceri mult si sunt convins ca vei si gasii asa ceva dar gandeste-te bine la ceea ce vrei si atunci vei sti si unde sa-l cauti.
Citeaza Raspunde

Postat de Radu_S pe 11 August 2008 la 16:52

Mai mai mai...chiar nu inteleg.D c doar relatii scurte cu baietii rai??cu toate ca iti plac...fa-ma sa inteleg treaba asta....pana la urma nu credeti ca si in spatele baietilor rai se ascunde un suflet bun???:P
raul777yu Avatarul lui raul777yu
Citeaza Raspunde

Postat de raul777yu pe 11 August 2008 la 16:53

De la: cartofi_prajiti, la data 2008-08-11 11:41:30eu vreau doar un BARBAT respectos....dragut.....si cu pitin creier...;)...cer mult?!

:))
90% sunt asa... Asta si este problema ! Sunt multi asa si putine fete care vor asa ceva. Iar paradoxul este ca ei sunt "draguti" si "respectuosi (fata de femeie)" ca femeile sa-i placa. Efectul este opus. In toata dorinta barbatilor de a fi originali si draguti, ei ajung sa fie monotoni, toti la fel si extraordinar de plictisitori! Nu exista reguli ! Nu trebuie sa fii dragut, nici respectuos (atat timp cat nu intreci limitele bunului simt), nici sa platesti doar tu cand iesiti undeva, nici s-o tratezi ca pe un bibelou... Doar fa un lucru fiind ca TU vrei sa-l faci nu fiind ca asa poate are vrea ea sau ca poate ei o sa ii placa. O femeie va aprecia mai mult sa fie dusa undeva unde poate nu ii place asa de mult, decat sa fie inecata cu 1000 de intrebari "Unde vrei sa mergem ? Ce vrei sa facem ? Ce iti palce tie ? Bla bla...".
Poate multe femei o sa ma contrazica, dar acest lucru este valabil in experienta mea si multora pe care ii cunosc.
Fi-ti barbati...
Citeaza Raspunde

Postat de pe 12 August 2008 la 00:06

Bun sau rau...cred ca exista o reteta sigura pentru a cuceri o fata! O femeie, din punctul meu de vedere, se va simti mult mai atrasa de un individ care o trateaza serios chiar si cand e vorba de dicutii banale, care nu va fi libidinos si nu va face sub nici o forma vreo aluzie...care nu este atat de disponibil, care este mai greu de cucerit. Un astfel de individ cu o personalitate puternica va fi mult mai interesant decat un puppy al carui sigur scop este de a fi presul domnisoarei.Daca la aceasta atitudine mai adaugam o figura interesanta si putina inteligenta, cred ca succesul va fi garantat.:) Nu uitati dragii mei ca cei care sunt in minoritate pe aceasta planeta sunteti voi, deci profitati de acest lucru
agentu_termic007 Avatarul lui agentu_termic007
Citeaza Raspunde

Postat de agentu_termic007 pe 12 August 2008 la 05:39

corect Madalina....54% din populatia tarii si 61% din cea a planetei e formata din femei....tocmai aici e problema: ca multi dintre noi stiu asta si considera ca e suficient sa se fi nascut barbat...din pacate doar sexul avut la nastere nu e suficient; un "barbat" se formeaza: seriozitate, sigurantza de sine (fara ostentatie), calm, inteligentza, politetze...cred ca un barbat trebuie sa emane fortza in mod discret ( iar o femeie inteligenta simte asta)..daca mai pui un strop de umor, de cultura, nu are cum sa ii fie rau unui barbat in relatia cu femeile din jur...am zis si cultura ( si asta e valabil pt toata lumea) pt ca am tot intalnit pe forumuri si barbati si femei care au pb cu limba romana - greu de crezut ca au citit altceva decat reviste foarte ilustrate si subtitrarea de la telenovelele braziliene - si asta este grav; "comunicarea", in diversitatea formelor ei, atarna greu in balantza unei relatii...iar faza cu "baietii rai" ( nu "badarani") si "fetele rele" ( nu "nesimtzite") eu cred ca sta cam asa: o doza decenta de "agresivitate" denota capacitatea de a te descurca,de a te orienta, de a nu fi prins pe picior gresit; atat o femeie cat si un barbat isi doresc parteneri pe care sa se poata baza,parteneri care trebuie "cuceriti" zilnic, parteneri care pot surprinde mereu placut cu ceva nou...nu ai cum sa te plictisesti intr-o astfel de relatzie...merci pt rabdarea de a citi tot...astept completari. o zi minunata tuturor!
reeves Avatarul lui reeves
Citeaza Raspunde

Postat de reeves pe 12 August 2008 la 09:07

De la: erikamih, la data 2008-08-10 18:31:50Si ca sa inchei cu brio... ca o femeie adevarata ce sunt...

Ne plac baietii rai, dar buni...

Aici nu e vorba de baietii rai da bun...nu pre cred ca exista...e vorba de fetele proaste carora le place sa o arda cu "jmecheri", cu "baieti de baieti", cu tipi carora sa nu le pese de ele, sa le faca sa planga , sa le bata, sa le jigneasca,...stii sa fie treaba mai interesanta....deja daca au unu care se poarta prea frumos si le face toate mofturile iarasi nu e bine...ca vezi domle pe asta il domin, fac ce vreau din el ...nu-mi mai place....vreau un barbat mai puternic....si din cauza asta mai toti barbatii treptat o sa devina rai, saturandu-se sa fie buni cu niste femei care nu aprecieaza lucrul asta....
oana1111 Avatarul lui oana1111
Citeaza Raspunde

Postat de oana1111 pe 12 August 2008 la 15:53

De la: Slavila_Radu, la data 2008-08-11 16:52:51Mai mai mai...chiar nu inteleg.D c doar relatii scurte cu baietii rai??cu toate ca iti plac...fa-ma sa inteleg treaba asta....pana la urma nu credeti ca si in spatele baietilor rai se ascunde un suflet bun???:P

Poate se ascunde, poate ca nu... Cine are timp si disponibilitate poate sa caute raspunsul.
Doar relatii scurte cu baietii rai pentru ca incep sa te vada ca pe proprietatea personala si sa iti faca viata amara. E frumos, superb chiar cat timp nu esti tratata ca o carpa. In momentul in care incepe asta e vremea de ceva nou. Stiu ca se vede cam sadic din afara dar este cam acelasi lucru cu barbatii carora le place DOAR sa se distreze cu femei frumoase...
areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 12 August 2008 la 17:49

sunt aici mii de raspunsuri si variante.. nu stiu ce caut aici sa raspund... ..in fine...lumea de azi nu e cum ar trebui sa fie..ne am salbaticit...si pot spune ca suntem de 2 ori mai decazuti si mai inferiori unei maimute......cert e ...ca termenu de bun sau rau..e relativ...ce e bun pt cineva e rau pt altcineva...Exista persoane care cauta strict un baiat cuminte si timid...si desi el e langa ea...face opusu...doar ca sa fie vazut...si inver..un baiat rau...face pe manieratu...ca sa aduca nu stiu ce tipa in pat...in fine...intre noi exita si un razboi invizibil intre sexe...de ce invizibil?pt ca nimeni nu vede nimeni nu aude sau stie...dar fiecare simte...a zis candva un psiholog...ca barbatu chiar de isi gaseste femeia ideala...ajunge sa o insele sau sa se uite la alta..cuvinte spuse de un barbat..numai ca a uitat sa continue...stie cineva oare ce trebuia sa mai spuna???..in fine...poate fac un topic..sau poate face altcineva asta...eu stau prost cu timpul...deci...la subiectu de bun/a sau rau/rea...singura solutie...pt orice..e comunicarea...spui orice rahat ai pe suflet....oricat de mic e..pozitiv sau negativ...si totu va fi ok...mai ales ca in functie de reactie....fiecare din voi ar trebui sa si dea seama....cat va tine relatia sau daca merita sau nu :)...
Citeaza Raspunde

Postat de pe 13 August 2008 la 02:15

De la: oana1111, la data 2008-08-11 15:20:51
Depinde ce intelegeti prin rai. Plus relatia cu ei poate fi doar de scurta durata. Ca exemplu pentru baieti, poate ca voua va place o fata care vorbeste murdar in dormitor, dar daca vorbeste asa si pe strada, de obicei isi ia papucii dupa ce v-ati saturat de ea(nu inainte). La fel si noi, imi place sa cred ca preferam relatiile scurte cu baietii rai si cine chiar ii ia de barbati sunt femeile chiar fraiere.

Deci, vorbind de relatii scurte, excluzandu-i pe batausii de femei si pe cei alcoolici, mie imi plac baietii rai pentru ca:
- sunt hotarati si stiu ce vor. Daca primesc sau nu, asta e treaba mea, cand vreau si hotarasc eu.
- nu fac pe moftangii cand vine vorba de: o plecare la munte la 2 dimineata, alergarea celor ce s-au luat de noi si ne-au jignit, un sex oral(am auzit ca sunt oameni care nu concep asa ceva), etc...
- eu sunt o fata mai directa si sincera si am reusit sa ranesc pana la urma orice baiat bun. La naiba, si daca ii spun ca ii sta freza aiurea si tot il fac sa planga. Un prieten aproape ca a facut depresie cand i-am zis ca a picat examenele din vina sa, ca nu a invatat... :( Mai bine lipsa decat asa sensibilosi. Cel dur poate se supara, dar ii trece rapid.
- nu ma trateaza ca pe un bibelou delicat ce trebuie sarutat la a n-spea intalnire. Am stat cu un baiat foarte bun si dragut si simpatic, etc... 6 luni si nici macar nu a ajuns cu mainile sub bluza mea. I-am dat papucii cand chiar m-am saturat si in doua ore eram in bratele unuia foarte bun de rau.
- nu tremura in fata lui tata. Nu tremur eu in fata lui, de ce naiba tremura barbatul de langa mine???? Si ce daca tata are pusca cu alice si teren mare in spatele casei...
- nu lasa pe oricine sa il calce pe coada, chit ca e vorba de sef, profesor, doamna de la fisc... Si m-am saturat sa tot ascult barbati plangandu-se de nedreptati la locul de munca dar care tac malc in fata sefului.
- pentru ca nu le e frica sa ma traga usurel intr-o zona intunecata si sa ridice fustita... se intampla sa fiu o fata rea din cand in cand si trebuie sa fie macar la aceeasi inaltime de nebunie.

Nu am nimic cu cei cumintei si cu capul pe umeri care sunt in stare de lucrurile de mai sus. Sunt totusi multi care se cred in stare dar nu sunt.

Sa nu fiti cuminti,
Oana

oana...frumos gandit...
e adevarat ca...fiecare femeie...vrea un barbat...hoatarat lamga ea...care sa rupa pisica-n doua...uneori...
dar...."chestiune'...e ca cele care vor asa ceva...sa faca cumva ca cel de langa ea...sa sesizeze...ca si-ar dori asta...sau...si mai concret...sa-i spuna verde-n fata...ce si cum ar vrea...
pt ca...de regula...barbatii (unii)...au un spirit patern...putin...si cauta sa protejeze...femeia de langa el...s-o faca se simta in sigurantza...si...sa n-o jigneasca atunci cand se exprima...
ideea e...cat de rau vrea femeia sa fie si...mai ales...in ce conjunctura...
in societate...asa oriunde...sau doar atunci cand sant impreuna in pat?
deci...e putin de discutat pe aceasta tema...si...daca fiecare stie ce vrea...pb e ca si rezolvata...
oricum...imi place modul tau de a gandi...si...ma bucur ca sant si astfel de femei care stiu ce vor...si...o si spun...
frumos!!!!
arsagent2k Avatarul lui arsagent2k
Citeaza Raspunde

Postat de arsagent2k pe 14 August 2008 la 10:08

toate femeile care vor o relatie scurta ori sunt tarfe ori vor sa devina campioane mondiale la pat...o femeie cuminte e ca si pe vremuri ..ceva de genul ala...iesiri discutii si tot meniul...in zilele noastre lucrurile stau in alt fel.un suc un vin doua povesti iar la final in pat ..deci eu zic ca nu e greu...dar sincer mie nu imi place asa,poate sunt de moda veche.e drept ca eu nu respect toate cele spuse de mine,dar asa ar fi bine...
clausz Avatarul lui clausz
Citeaza Raspunde

Postat de clausz pe 15 August 2008 la 22:17

De la: oana1111, la data 2008-08-11 15:20:51

Sa nu fiti cuminti,
Oana

Scumpete, ca orice produs de fast-food, ar trebui sa porti si tu, o eticheta pe frunte, ca sa citeasca si baietii aia cuminti, care se uita sa vada ce ar vrea, inainte sa ceara. Altfel, n-am nimic cu tine, problema e doar ca nu sunteti toate la fel, iar daca ii faci unei fete cuminti ceea ce ai vrea tu sa ti se faca, ca si baiat poti sa o pierzi pt. ca te-ai grabit. Una peste alta, noi nu stim in ce categorie intra fiecare, asa ca, spuneti clar ce vreti de la noi, de la bun inceput, ca sa stim cat sa intindem coarda.
Mark24project Avatarul lui Mark24project
Citeaza Raspunde

Postat de Mark24project pe 17 August 2008 la 09:33

ce dragutza esti
Charger69 Avatarul lui Charger69
Citeaza Raspunde

Postat de Charger69 pe 17 August 2008 la 10:02

total de acord, la fete le prinde bine sa-ti bati joc de ele, daca esti prea respectuos esti luat de fraier.
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum