De la: virtualcosmo, la data 2008-08-10 21:28:59Nu stiu exact ce sa inteleg prin ACUM 'ne dam buni pe langa voi' si APOI despoeriti altceva... Oricum in linii mari consider ca un barbat e mult mai usor de cunoscut si inteles decat o femeie + ca o data ce l-ai cunoscut cu adevarat nu vei mai avea parte de prea multe surprize din partea lui (eventual laturi noi, dar nu schimbari de 180 de grade). In schimb femeile, pe langa ca nu stiu nici ele ce vor, se asteapta sa stim noi, si totusi dupa ce aflam ce vor, aflam ca acele lucruri depind si de dispozitie...
Oricum n-am vrut sa-ti atac replica prea dur (gen 'de ce nu aveti rabdare mai multa ca sa aflati ce om e') inainte de a afla ce intelegeti prin 'baieti rai', dar buni. Un baiat bun n-o sa reusesca niciodatasa sa atraga atentia la prima vedere, iar cu unul rau nu va fi bine pe termen lung din alte motive (aici, apropos de clisee, ma distraza expresia unor fete 'da, dar are un suflet bun' de fiecare data cand da dovada ca in societate e un necioplit).
Deci?
Ai... perfecta dreptate in ceea ce zici... doar ca tu te referi la un anume gen (mai comun) de "baieti rai" si este de inteles... eu ma refeream la cu totul alt gen... bine...

genul pe care l-am cunoscut eu... my bad! Tu vb de mitocani, de vestitii "macho"... eu vb de baieti duri, ai dracu', care te studiaza si iti afla punctele slabe, care sunt inteligenti si pe care nu-i poti descoperi imediat... hmm... il vezi mai intai bland, amabil, te cucereste, te are, apoi usor, usor... isi ascute ghearele pe tine... dar cu cat ajungi sa suporti, sa-ti lingi ranile pe ascuns si sa-i faci jocul, tot asa ajungi sa realizezi ca in interior... are nevoie de... nu de tine... poate nu de caldura, iubire, nici macar intelegere... ci poate de un prieten cu care sa vorbesca...
asa cum spui tu ca nici noi femeile nu stim ce vrem, dar ne asteptam ca voi sa stiti... si ce vrem si cand suntem in "dispozitia" de a primi...
asa si fiecare... jupuit de toate pseudo-motivele pentru care face rau altcuiva intentionat sau nu... jupuit de frustrari care nasc ura si dorinta de razbunare (sentimente puternice si dominante fie ca esti barbat sau femeie), ramai... pana la urma... bun si inocent.
unii pur si simplu nu pot suporta ideea aceasta si o ascund cu orice pret, ca si cum ar fi o rusine... ascund propria esenta a fiintei lor, si cel mai tare de ei insusi... atunci cand ajungi sa iti fabrici niste minciuni despre tine insuti si sa crezi in ele cu tarie... atunci ai ceea ce acum numim "personalitate", "atitudine", "temperament", "comportament"...
eu am invatat sa ma joc cu inteligenta pe care o posed, pentru ca asta ma ajuta sa aflu mereu lucruri noi, dar nu am putut niciodata sa neg si sa imi neg ceea ce este cel mai frumos si mai aproape de Dumnezeu... esenta infinit de buna. nimeni pe lumea asta nu ma poate face sa uit cum sunt cu adevarat... doar daca ma enerveaza, daca ma face sa sufar, daca ma loveste, daca ma jigneste, daca ma nedreptateste... da, pe moment uit... dar conteaza pe termen lung...
asa si un barbat, caci el se presupune ca are mai multa forta... dar forta aceea reiese din cauza ca are atat de multe slabiciuni pe care trebuie sa le ascunda... printre care si cea esentiala de care vorbeam... un barbat este un barbat pana moare, iar el traieste constient de asta mereu... si trebuie sa-si mentina statutul si sa nu cedeze nici macar un milimetru...
virtualcosmo... tu ar trebui sa sti cat este de greu, de cumplit de greu sa faci asta... mai ales in secolul asta cand trebuie sa posezi toate atuurile... (app e valabil si pentru o femeie ce am zis acum) iar atunci cand lasi lucrurile sa functioneze din interior inspre exterior tinzi sa fii bun, bland, generos, iubitor, tandru, cuminte... dand tuturor din prea-plinul inimii cu care suntem toti inzestrati...
dar asta nu prea place femeilor, nu-i asa?
O seara buna tuturor!
Un