bai nush ce sa zic.. poate gresesc eu poate nu... am avut si fete rele si bune si ok si mai putin ok si mai plinute si fotomodele... dar un lucru s-a intamplat cu toate... femeia nu inceteaza niciodata sa vrea... ii cresc pretentiile in permanenta.. indiferent despre ce nivel vorbim... sunt genul office, foarte educat, atent, ii fac surprize destul de dese, sunt atent la ce vrea ce ii place si o mai surprind din cand in cand cu chestii misto atat materiale (telefoane, haine, aur..etc..etc) cat si cu valoare sentimentala (o poza, un tablou, un album foto frumos cu noi). Financiar sunt peste medie (nu ma laud doar incerc sa ma exprim cat mai detaliat sa ma intelegeti). De cele mai multe ori imi zice si vad si eu asta ca e fericita, si se simte bine cu mine atat pe strada cat si in pat (si daca ai suficienta experienta iti poti da seama daca te minte sau nu). Si din partea ei am parte de chestii frumoase .. dar muuulttt mai rare si mult mai putin surprinzatoare decat cele pe care i le ofer eu, pentru ca intotdeauna, pentru mine personal, conteaza ca femeia de langa mine sa se simta unica, speciala, etc. De ce vor ele baieti rai... pai pur si simplu vor altceva... multi dintre noi credem ca daca te ajungi intr-o seara acasa sii ii zici femeii tale direct pe fata... ce ti-as da o m"ie acum, sau ce mi-as baga p"la in tine.. se va supara.. ei bine.. ele .. majoritatea lor.. asta vor. asa viseaza.. sa aibe parte si de putina "aventura" din cand in cand sa mai faca si pacate... sa te mai auda zicandu-i si "tarfa mica" din cand in cand.. nu doar "draga mea scumpa"... pentru ca tot ce e pacatos, interzis, etc.. atrage... asa functioneaza mintea umana... si daca stii si poti sa imbini romanticul cu perversul, raul cu bunul, etc.. atunci e mai bine decat doar rau sau doar bun... dar un lucru e clar... indiferent cate vei face pentru ca ea sa fie uimita.. sa se simta "the one" sau cum vrei tu sa ii zici. intotdeauna va gasi ceva sa vrea mai mult... daca isi doreste un ceas de exemplu cu curea metaliza silver... si il cumperi.. si ca sa fii sigur ca acoperi toate posibilitatile imaginatiei ei.. cumperi vreo 3 ceasuri.. unu cu curea de piele neagra unul maro.. unul cu strasuri.. unul mai fancy.. unul mai office... maine iti va spune ca vrea unul roz cu pikchoo... sau ceva.. nush... ei in momente de genul asta obisnuiam sa o iau razna si sa ma oftic de moarte... acum mi se rupe... si ii dau flit vreo 2 zile... sa invetze sa aprecieze ce are langa ea... ca altfel lista de pretentii si asteptari nu are sfarsit pe parcursul vietii lor... si nu nu sunt misogin... chiar iubesc femeile, imi plac, stiu cum si vreau sa ma comport frumos sau obraznic cu ele daca asta vor... dar adevarurile trebuie spuse pe fata... fie ca dor sau nu atat timp cat nu i le spui ei intr-un mod foarte deranjant... totusi femeia e o fiinta sensibila :P