De ce vor ele "baieti rai"?
Pagina 16 din 16

Toate forumurile » Femei » De ce vor ele "baieti rai"? » Pagina 16 din 16

Pagini: << 12 13 14 15 16
Sari la pagina:
Ara Avatarul lui Ara
Citeaza Raspunde

Postat de Ara pe 8 Februarie 2010 la 19:26

eu n-am vrut niciodata sa am de-a face cu barbati rai, pentru ca barbatii rai sunt prosti. imi plac barbatii puternici, nu ca fizic, cu caracter, care stiu ce vor de la viata, siguri pe ei, dar nu nesimtiti, cei care au curaj sa isi asume responsabilitatea faptelor si afirmatiilor lor. multi confunda rautatea cu puterea, bunatatea cu prostia, frica cu respectul, curajul cu indrazneala.
Femeile vor barbati puternici.
denisa_s Avatarul lui denisa_s
Citeaza Raspunde

Postat de denisa_s pe 8 Februarie 2010 la 21:25

asa e... si voi vreti acelasi lucru. cand va ganditi la lucruri serioase o cautati pe fata cuminte:)
iubarici Avatarul lui iubarici
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 8 Februarie 2010 la 23:50

De la: Ara, la data 2010-02-08 19:26:52eu n-am vrut niciodata sa am de-a face cu barbati rai, pentru ca barbatii rai sunt prosti. imi plac barbatii puternici, nu ca fizic, cu caracter, care stiu ce vor de la viata, siguri pe ei, dar nu nesimtiti, cei care au curaj sa isi asume responsabilitatea faptelor si afirmatiilor lor. multi confunda rautatea cu puterea, bunatatea cu prostia, frica cu respectul, curajul cu indrazneala.

bine spus ...
Asavei59 Avatarul lui Asavei59
Citeaza Raspunde

Postat de Asavei59 pe 9 Februarie 2010 la 00:27

De la: Ara, la data 2010-02-08 19:26:52eu n-am vrut niciodata sa am de-a face cu barbati rai, pentru ca barbatii rai sunt prosti. imi plac barbatii puternici, nu ca fizic, cu caracter, care stiu ce vor de la viata, siguri pe ei, dar nu nesimtiti, cei care au curaj sa isi asume responsabilitatea faptelor si afirmatiilor lor. multi confunda rautatea cu puterea, bunatatea cu prostia, frica cu respectul, curajul cu indrazneala.

deci ce sa intelegem ca tie ti-au placut mereu barbatii perfecti ....?unde i-ai gasit daca i-ai gasit sa ii spun iubitei mele sa caute si ea...
neo_ro Avatarul lui neo_ro
Citeaza Raspunde

Postat de neo_ro pe 10 Februarie 2010 la 10:35

bai nush ce sa zic.. poate gresesc eu poate nu... am avut si fete rele si bune si ok si mai putin ok si mai plinute si fotomodele... dar un lucru s-a intamplat cu toate... femeia nu inceteaza niciodata sa vrea... ii cresc pretentiile in permanenta.. indiferent despre ce nivel vorbim... sunt genul office, foarte educat, atent, ii fac surprize destul de dese, sunt atent la ce vrea ce ii place si o mai surprind din cand in cand cu chestii misto atat materiale (telefoane, haine, aur..etc..etc) cat si cu valoare sentimentala (o poza, un tablou, un album foto frumos cu noi). Financiar sunt peste medie (nu ma laud doar incerc sa ma exprim cat mai detaliat sa ma intelegeti). De cele mai multe ori imi zice si vad si eu asta ca e fericita, si se simte bine cu mine atat pe strada cat si in pat (si daca ai suficienta experienta iti poti da seama daca te minte sau nu). Si din partea ei am parte de chestii frumoase .. dar muuulttt mai rare si mult mai putin surprinzatoare decat cele pe care i le ofer eu, pentru ca intotdeauna, pentru mine personal, conteaza ca femeia de langa mine sa se simta unica, speciala, etc. De ce vor ele baieti rai... pai pur si simplu vor altceva... multi dintre noi credem ca daca te ajungi intr-o seara acasa sii ii zici femeii tale direct pe fata... ce ti-as da o m"ie acum, sau ce mi-as baga p"la in tine.. se va supara.. ei bine.. ele .. majoritatea lor.. asta vor. asa viseaza.. sa aibe parte si de putina "aventura" din cand in cand sa mai faca si pacate... sa te mai auda zicandu-i si "tarfa mica" din cand in cand.. nu doar "draga mea scumpa"... pentru ca tot ce e pacatos, interzis, etc.. atrage... asa functioneaza mintea umana... si daca stii si poti sa imbini romanticul cu perversul, raul cu bunul, etc.. atunci e mai bine decat doar rau sau doar bun... dar un lucru e clar... indiferent cate vei face pentru ca ea sa fie uimita.. sa se simta "the one" sau cum vrei tu sa ii zici. intotdeauna va gasi ceva sa vrea mai mult... daca isi doreste un ceas de exemplu cu curea metaliza silver... si il cumperi.. si ca sa fii sigur ca acoperi toate posibilitatile imaginatiei ei.. cumperi vreo 3 ceasuri.. unu cu curea de piele neagra unul maro.. unul cu strasuri.. unul mai fancy.. unul mai office... maine iti va spune ca vrea unul roz cu pikchoo... sau ceva.. nush... ei in momente de genul asta obisnuiam sa o iau razna si sa ma oftic de moarte... acum mi se rupe... si ii dau flit vreo 2 zile... sa invetze sa aprecieze ce are langa ea... ca altfel lista de pretentii si asteptari nu are sfarsit pe parcursul vietii lor... si nu nu sunt misogin... chiar iubesc femeile, imi plac, stiu cum si vreau sa ma comport frumos sau obraznic cu ele daca asta vor... dar adevarurile trebuie spuse pe fata... fie ca dor sau nu atat timp cat nu i le spui ei intr-un mod foarte deranjant... totusi femeia e o fiinta sensibila :P
neo_ro Avatarul lui neo_ro
Citeaza Raspunde

Postat de neo_ro pe 10 Februarie 2010 la 10:49

si inca o chestie legata de oameni in general... si de chestia cu relatiile in special... cel mai greu lucru in ziua de astazi la oameni mi se pare "a fi hotarat" pe ceva anume... mai ales intr-o relatie... bai nene.. vrei sa fii cu respectivul sau nu... e ceea ce vrei tu sau nu... te vezi cu el si maine sau nu. Majoritatea zic.. da frate e ok femeia.. dar parca as mai manca si o "varza cu carne" din cand in cand... sau da e ok tipul ma simt perfect langa el..dar parca mai vreau si nush ce... si as ami iesi si cu altul... si as mai sta la o caterinca pe web si cu nush cine si de astea... asta e de fapt moartea pasiunii... pana acum ceva ani... mai auzeam de la femeile cu care eram in momentele alea (am avut multe relatii de genul 6 luni-2 ani) vreau sa fiu cu tine indiferent de orice altceva... nu vreau sa stau departe de tine orice ar fi... etc... ei atunci iti vine sa faci orice pentru femeia aia... dar in ziua de azi... daca castiga la o tombola o excursie gratis la Paris... poti sa fii sigur ca nu e o problema ca nu esti si tu ea acolo.. ca shoppingul e oricum mai important decat tine acolo... cu alte cuvinte si sintetizand.. chestiile superficiale, materiale, care tin de comfort..etc.. au liat de mult locul sentimentelor, respectului, atasamentului fata de o persoana... nu zic ca partea materiala nu conteaza... sa fim seriosi dintotdeauna a contat... dar trebuie sa faca parte integranta in viatza... nu sa fie singurul principiu dupa care se merge... pana si in regnul animal.. leoaica de exemplu se imperecheaza ci cel mai puternic mascul.. ca asa e lasat de la Dzeu... dar problema intervine cand faci un scop din asta... cand compromisurile sunt exagerate atat de mult incat simti ca traiesti pentru shopping, masina, numarul de stele de la hotelul unde iti faci vacanta, etc
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 Februarie 2010 la 10:55

De la: raul777yu, la data 2008-08-11 16:53:12
De la: cartofi_prajiti, la data 2008-08-11 11:41:30eu vreau doar un BARBAT respectos....dragut.....si cu pitin creier...;)...cer mult?!

:))
90% sunt asa... Asta si este problema ! Sunt multi asa si putine fete care vor asa ceva. Iar paradoxul este ca ei sunt "draguti" si "respectuosi (fata de femeie)" ca femeile sa-i placa. Efectul este opus. In toata dorinta barbatilor de a fi originali si draguti, ei ajung sa fie monotoni, toti la fel si extraordinar de plictisitori! Nu exista reguli ! Nu trebuie sa fii dragut, nici respectuos (atat timp cat nu intreci limitele bunului simt), nici sa platesti doar tu cand iesiti undeva, nici s-o tratezi ca pe un bibelou... Doar fa un lucru fiind ca TU vrei sa-l faci nu fiind ca asa poate are vrea ea sau ca poate ei o sa ii placa. O femeie va aprecia mai mult sa fie dusa undeva unde poate nu ii place asa de mult, decat sa fie inecata cu 1000 de intrebari "Unde vrei sa mergem ? Ce vrei sa facem ? Ce iti palce tie ? Bla bla...".
Poate multe femei o sa ma contrazica, dar acest lucru este valabil in experienta mea si multora pe care ii cunosc.
Fi-ti barbati...

true, very true
Ara Avatarul lui Ara
Citeaza Raspunde

Postat de Ara pe 10 Februarie 2010 la 17:44

De la: Asavei59, la data 2010-02-09 00:27:22

deci ce sa intelegem ca tie ti-au placut mereu barbatii perfecti ....?unde i-ai gasit daca i-ai gasit sa ii spun iubitei mele sa caute si ea...

nu perfecti, pentru ca nimeni nu e perfect, numai ca in viata trebuie sa stii sa accepti oamenii asa cum sunt, sa nu incercam sa-i schimbam.trebuie sa invatam sa-i lasam celuilalt spatiu si bineinteles, el noua, pentru ca lumea sau viata nu incepe cu noua pereche. ei au existat si inainte de a ne cunoaste pe noi, iar noi la fel. Nimanui nu-i place sa traiasca asfixiat!!
scuze pentru
yuppy004331 Avatarul lui yuppy004331
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy004331 pe 10 Februarie 2010 la 18:07

k is buni la pat :D http://www.e-joculet.ro/punctaj.php?user=adryy&id_user=2904
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Aprilie 2010 la 01:59

hmmm..fiindca au o atitudine mai indiferenta si par mai cool ...in realitate nu sunt decat plini de sine si prea egoisti ca sa mai poata iubi si pe altcineva in afara de propria persoana.Vorbesc din experienta..
BogdanIoan07 Avatarul lui BogdanIoan07
Citeaza Raspunde

Postat de BogdanIoan07 pe 3 Aprilie 2010 la 08:56

De la: reeves, la data 2008-08-12 09:07:17
De la: erikamih, la data 2008-08-10 18:31:50Si ca sa inchei cu brio... ca o femeie adevarata ce sunt...

Ne plac baietii rai, dar buni...

Aici nu e vorba de baietii rai da bun...nu pre cred ca exista...e vorba de fetele proaste carora le place sa o arda cu "jmecheri", cu "baieti de baieti", cu tipi carora sa nu le pese de ele, sa le faca sa planga , sa le bata, sa le jigneasca,...stii sa fie treaba mai interesanta....deja daca au unu care se poarta prea frumos si le face toate mofturile iarasi nu e bine...ca vezi domle pe asta il domin, fac ce vreau din el ...nu-mi mai place....vreau un barbat mai puternic....si din cauza asta mai toti barbatii treptat o sa devina rai, saturandu-se sa fie buni cu niste femei care nu aprecieaza lucrul asta....

Asta e al 2lea post al tau in care zici acelasi lucru. Saracutul de tine ai fost ranit?
Get your ballz on.
De ce le plac baietii rai? pt ca vor provocare, pt ca vor inovatie, pt ca vor sa simta.
bog1973 Avatarul lui bog1973
Citeaza Raspunde

Postat de bog1973 pe 3 Aprilie 2010 la 11:54

baietii rai ,devin cu timpul baieti buni ,baietii buni devin baieti rai , tot in timp.Acum alege-ti si voi De schimbat toti se schimba , garantat .
dossya Avatarul lui dossya
Citeaza Raspunde

Postat de dossya pe 3 Aprilie 2010 la 12:49

De la: clmermaid, la data 2008-08-09 16:57:35
De la: pisicutzza, la data 2008-08-06 16:02:19vrem barbati rai pentru ca nu ne place ce e la indemana.. ne plac provocarile ;)
.
pt ca toti sunt buni...;)-devin rai imediat ce le sufli in ciorba.Daca esti buna...imediat devine rau....e probat pe tot genul de barbati.Barbatul bun este acela caruia i-au curs macar cateva picaturi de sange de la tepi...in rest sunt serpi incalziti la san -musca...indiferent care.Sa-mi zica mie ala care e bun?==)
Si apoi in afara de cei f pociti...ci cei f grasi care sunt in repetate randuri respinsi...si deci curge sange la greu deja...cine mai ramane?...aia care nu au nevoie de femei?
Aici fiecare judeca cum vrea. Un barbat rau va dori mereu langa el o femeie frumoasa dac doar atat. In caz contrar se poate ajunge la violenta din partea lui. Orice barbat bun poate fi rau atunci cand e nevoie si cand situatia o cere. Ca sa poti stapani o femeie nu trebuie sa fi rau. Trebuie sa fi cu capul pe umeri si cu o secunda mai rapid in gandire decat ea. Toate femeiel care vor baieti rai cauta in primul rand protectia de care au dus lipsa. Nu tot mereu vei avea parte doar de asta...
Citeaza Raspunde

Postat de dossya pe 3 Aprilie 2010 la 12:52

De la: yuppy004331, la data 2010-02-10 18:07:54k is buni la pat :D http://www.e-joculet.ro/punctaj.php?user=adryy&id_user=2904
Un baiat rau nu te va trata niciodata ca pe o femeie in pat, si risti sa fi tratata asa cum nu meriti. te va privi mereu ca pe o ..... care e obligata sa-l satisfaca. Asta nu inseamna ainsa ca toti baieti rai sunt asa.
Citeaza Raspunde

Postat de dossya pe 3 Aprilie 2010 la 12:54

De la: bya09, la data 2010-04-03 01:59:06hmmm..fiindca au o atitudine mai indiferenta si par mai cool ...in realitate nu sunt decat plini de sine si prea egoisti ca sa mai poata iubi si pe altcineva in afara de propria persoana.Vorbesc din experienta..
Daca iti doresti sa fi tratata cu indiferenta doar ca sa arati cool langa un barbat rau, atunci pot spune ca de asta ai avut aceea experienta neplacuta.
Citeaza Raspunde

Postat de dossya pe 3 Aprilie 2010 la 12:55

De la: Ara, la data 2010-02-10 17:44:44
De la: Asavei59, la data 2010-02-09 00:27:22

nu perfecti, pentru ca nimeni nu e perfect, numai ca in viata trebuie sa stii sa accepti oamenii asa cum sunt, sa nu incercam sa-i schimbam.trebuie sa invatam sa-i lasam celuilalt spatiu si bineinteles, el noua, pentru ca lumea sau viata nu incepe cu noua pereche. ei au existat si inainte de a ne cunoaste pe noi, iar noi la fel. Nimanui nu-i place sa traiasca asfixiat!!
scuze pentru
Daca il accepti pe cel de langa tine asa cum e cu calitati si defecte atunci poti ajunge sa ai langa tine un barbat asa cum iti doresti.
A_s_b Avatarul lui A_s_b
Citeaza Raspunde

Postat de A_s_b pe 3 Aprilie 2010 la 13:27

phoi, da ce filozofii de viata pe aici...

Si va mai mirati de ce nu dureaza relatiile voastre...parerea mea e ca gresiti, daca vrei sa schimbi pe cineva de la inceput nu cred ca il vrei cu adevarat...bun sau rau, asa cum e. A doua chestie, din exp pot zice ca oamenii nu se schimba, nu atat de radical oricum.
Lupul isi schimba parul...stiti zicala
Totul e doar o chestie de atitudine, oricum toti traim cu alegerile pe care le facem.

Citeaza Raspunde

Postat de bog1973 pe 3 Aprilie 2010 la 18:01

Da si tu ai dreptate A s B.
Exista si aceata posibilitate.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Aprilie 2010 la 21:43

"De ce vor ele "baieti rai"?"... ca sa se testeze pe ele. Vor sa vada daca sunt in stare sa-i puna cu botul pe labe. Dar de cele mai multe ori nu reusesc.
honeybuns Avatarul lui honeybuns
Citeaza Raspunde

Postat de honeybuns pe 3 Aprilie 2010 la 21:54

De la: carla11, la data 2010-04-03 21:43:48"De ce vor ele "baieti rai"?"... ca sa se testeze pe ele. Vor sa vada daca sunt in stare sa-i puna cu botul pe labe. Dar de cele mai multe ori nu reusesc.

,,Baietii rai'' inca nu m-au cunoscut pe mine...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Aprilie 2010 la 22:02

De la: honeybuns, la data 2010-04-03 21:54:25
De la: carla11, la data 2010-04-03 21:43:48"De ce vor ele "baieti rai"?"... ca sa se testeze pe ele. Vor sa vada daca sunt in stare sa-i puna cu botul pe labe. Dar de cele mai multe ori nu reusesc.

azi esti pusa pe fapte mari ...asa te vreau !
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Aprilie 2010 la 15:33

De la: carla11, la data 2010-04-03 22:02:10
De la: honeybuns, la data 2010-04-03 21:54:25

azi esti pusa pe fapte mari ...asa te vreau !

Vad k toata lumea ii pusa pe fapte mari ;))

Parerea mea este k acei ''baietzii rai'' sunt doar niste

masti...decat sa pari ceea ce nu esti mai bn simplu,si

complex :) nu sa te ascunzi in spatele unor masti false,

doar pt a parea mai cool...Dc ??? pt k nu pot accepta

realitatea??sau felul lor de a fi ?? daca faci o statistika,nush cate fete ar prefera acei ''baietzii rai'' :)))
Citeaza Raspunde

Postat de bog1973 pe 4 Aprilie 2010 la 16:54

Da , foarte .....pacificator Goku.

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Aprilie 2010 la 17:02

De la: bog1973, la data 2010-04-04 16:54:37Da , foarte .....pacificator Goku.

thx man :D :P sau crd k ar trb sa-ti spun Dvs :D:D
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: << 12 13 14 15 16
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info