De ce vor ele "baieti rai"?
Pagina 9 din 16

Toate forumurile » Femei » De ce vor ele "baieti rai"? » Pagina 9 din 16

Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >>
Sari la pagina:
oana1111 Avatarul lui oana1111
Citeaza Raspunde

Postat de oana1111 pe 14 Noiembrie 2008 la 19:14

De la: blackdawn, la data 2008-11-11 20:04:52pai i-a zi mey oana aventuriera, lasa un numar de tel poate ati ridic si eu fustita si ti-o dau un pic la fundulet undeva pe intuneric.....sau sa te intreb direct...NE F..TEM SI NOI ?

Vai draga, ce intrebare... Pai te cred si eu ca ai vrea. E un privilegiu rezervat prietenului si numai lui. Din pacate ai gresit persoana.

In primul rand pentru ca mi-au trecut anii de nebunie si mi-am gasit barbatul care nu e nici bleg, nici prost, nici needucat si nu ii lipseste deloc curajul. Altfel spus, un barbat pe care il respect pentru omul care este. Si care apreciaza foarte tare personalitatea mea puternica. Stie si cand sa ma tina in brate dar si cand e cazul sa devina nebun. Se numeste "aceeasi lungime de unda" si iti doresc sa o gasesti vreodata.

In al doilea rand, daca m-ai cunoaste ti-ai da seama ca nu tolerez limbajul urat(decat in pat, iar aici nu suntem in pat, suntem pe un forum). Nici cei mai prost educati "tarani" cu care am iesit nu mi-au vorbit urat(nici macar un cuvant), desi poate pe altele le jucau in picioare. Deci ai fi picat de la primele 5 minute daca incepeai discutia asa. Poate daca aveam chef mai faceam putin "misto" de tine vreo jumatate de ora si apoi "pa".

In concluzie:
Daca ai chef sa ridici fustita cuiva asa, fara prea multe cuvinte, si sa i-o dai "doar un pic" la fundulet, du-te pe pitzipoanca.org si alege ca ai de unde... Desi cred ca poti mai mult decat "un pic" daca te chinui. Deh, sa fie si ea multumita...

---

Daca odata mi-au placut baietii rai nu inseamna ca i-am permis vreunuia sa ma joace cum vrea el. Nu sunt o jucarie sexuala si nici o parasuta. Iar de violenta nici nu se pune problema. Ultima palma primita a fost de la tata pe la 13 ani. Urmatoarea se va lasa cu aviz medical si tarat prin tribunale. Sau bani multi, ca de... prostia se plateste. Si va asigur ca se invata minte de la o patanie din asta, nu ca ar mai calca vreodata pragul meu. Mai am eu o vecina care si-a refacut toata dantura dupa ce si-a luat un pumn de la prieten(i-a spart un dinte). Plus dosar penal pentru el si restrictie de apropiere.

Sfatul meu pentru fetele destepte: Sa nu va lasati calcate in picioare, nimeni nu e stapanul vostru. Incalcati regula asta si veti avea forte mult de suferit. Plus ca un barbat puternic nu va respecta o femeie slaba. Castiga-i admiratia daca il vrei, degeaba iti fatai sanii si fundul pe sub nasul lui. Apropo, ma refer la barbatii "rai" ca la cei cu putere de caracter, nu betivi ordinari.

Blackdawn Avatarul lui Blackdawn
Citeaza Raspunde

Postat de Blackdawn pe 15 Noiembrie 2008 la 01:00

eram doar ironic....avand in vedere ca nu te cunosc n-as putea sa-ti spun daca as vrea sau nu...nici nu prea conteaza pentru ca dupa cum scrii aici nu-mi doresc sa te cunosc, esti genul de femeie cu care nu as putea sa schimb mai mult de cateva vorbe pentru ca probabil m-ai "eclipsa" cu inteligenta ta debordanta....cum le mai stii tu pe toate in materie de barbati si chiar si de femei vad...inteleapt-o...
marian62 Avatarul lui marian62
Citeaza Raspunde

Postat de marian62 pe 15 Noiembrie 2008 la 08:41

baietii buni=plictiseala
baietii rai=distractie
SIMPLU
Liviu_tsk Avatarul lui Liviu_tsk
Citeaza Raspunde

Postat de Liviu_tsk pe 15 Noiembrie 2008 la 21:47

observ k ai o idee fixa despre baieti rai=distractie , buni=plictiseala..... depinde de ce intelegi prin "plictiseala" si depinde ce intelegi tu k persoana prin distractie.....un baiat bun iese si prin cluburi , baerame si tot ceea ce tine de distractie.....iar un baiat rau e clar acolo , pentru k e un pierde vara , si care crede k are cine stie ce imagine daca isi freaca prezenta cat mai des ... pentru multe fete pot lasa impresia k au bani , timp liber , si distractia reprezinta totul...un baiat bun , frecventeaza si clubirile , si parcurile , si patinoarele , si molurile , s.a.m.d ==> oare care ar fi diferenta? ma intreb si eu.....
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Noiembrie 2008 la 00:29

Ham ... sunt fete si fete, baieti si baieti, situatii si situatii. Pentru mine lucrurile stau cam asa: un tip bun, care ma umple de complimente din cap pana in picioare, care ma vede ca pe lumina ochilor lui ... ma plictiseste. Mai bine sa aud un compliment o data pe luna, dar sa stiu ca este adevarat si sa ma cutremur toata, decat sa-mi zica 'esti superba' in loc de 'buna'. Baietii rai ti le arunca mai rar. Si rau nu inseamna nici plin de muschi, ca ala e clar ca nu-si mai umple timpul cu nimic altceva decat cu 'umplutul' muschilor. E ok un tipe bine facut, fara burta de rigoare de la bere. Mie imi plac tipii care stiu ce vor de la viata: da nene, eu vreau sa fac aia si aia si aia si ete ... asa ma zbat eu. NU-mi plac tipii care se plang: n-am aia, n-am aia ... ce as vreau si eu o masina X, dar cam freaca duda. Pune mana si munceste daca vrei sa o duci bine, nu astepta sa-ti cada din cer. Apoi ... barbatul sa fie barbat. Sa fie in stare sa faca niste chestii pentru mine, nu sa impartim totul TOT timpul. Aia e cazul studentilor si al ... sotilor. Noi vorbeam de relatii. Aici ma refer la lucruri cu care te poate surprinde: un weekend la munte, o cina ... o ridiche, ceva, dar sa fie de la el pentru mine fara faza cu 'da si u pisi jumate' Apoi ... nu ma bombarda nici cu telefoanele, din jumatate in jumatate de ora, nu ma pune sa stau tot timpul cu tine (eu cu fetele mele, u cu baietii tai e o solutie din cand in cand). Baiatul rau este impenetrabil ... simte, dar nu arata. Cred ca pana la urma la asta se rezuma totul. Aia slabi de care profitam noi ne-au dat totul pe tava de la inceput si am stiut unde si cand sa lovim. Tipul rau iti da cu picatura, din cand in cand ... si sigur nu te saturi dintr-o picatura.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Noiembrie 2008 la 08:29

da
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 16 Noiembrie 2008 la 09:27

Cred esti o ghinionista si ai intalnit numai oameni rai in viatza. Aici tine si de cultura, in functie de persoana, depinde de om , de anturaj... nu toti sunt rai ... unul citit, mai intelept nu face asa... nu toti sunt rai!!!
haineken Avatarul lui haineken
Citeaza Raspunde

Postat de haineken pe 16 Noiembrie 2008 la 11:54

"Daca odata mi-au placut baietii rai nu inseamna ca i-am permis vreunuia sa ma joace cum vrea el. Nu sunt o jucarie sexuala si nici o parasuta. Iar de violenta nici nu se pune problema. Ultima palma primita a fost de la tata pe la 13 ani. Urmatoarea se va lasa cu aviz medical si tarat prin tribunale. Sau bani multi, ca de... prostia se plateste. Si va asigur ca se invata minte de la o patanie din asta, nu ca ar mai calca vreodata pragul meu. Mai am eu o vecina care si-a refacut toata dantura dupa ce si-a luat un pumn de la prieten(i-a spart un dinte). Plus dosar penal pentru el si restrictie de apropiere. "
Draga Oana,palmele si pumni se pot da si in alta parte, nu numai in fata sau locuri vizibil, fara martori si nu in locuri cunoscute. Atunci vafi cuvantul tau inpotriva cuvantului meu , ca sa nu mai vb. ca nu e obligatoriu sa-mi vezi fata si atunci nu stiu ce vei putea demonstra .Nu uita ca traim in romania si legile sunt interpretabile.Exista ac si de cojocul tau nu te speria!
"Baieti rai" sunt "smecheri" nu? si exista doua tipuri de smecheri :smecheri prosti si smecheri destepti iar tu din cate ai povestit ai intalnit doar smecheri prosti.
PS. nu am nimic cu tine , asta asa ca prea le sti tu pe toate si prea multi baieti ai jucat tu pe degete, ca prea ne-ai pus intr-o lumina proasta, tu deti inteligenta necesara sa ne joci tu pe degete cum vrei si inpotriva ta nu putem face nimic, dar nu e chiar asa cum spui tu
rac_corina Avatarul lui rac_corina
Citeaza Raspunde

Postat de rac_corina pe 16 Noiembrie 2008 la 14:54

sincer ,nu cred ca vreunei femei ii place sa fie caftita...vorbesc din experienta mea personala!in viata unei femei exista trei etape si in fiecare etapa acea femeie isi doreste alt tip de barbat.spre exemplu de la 13 pana pe la 18 ani isi doreste langa ea un barbat rau,cum spuneti voi si mult mai mare decat ea pt ca,ciudat,dar se simte in siguranta cu un barbat langa ea cu o varsta mult mai inaintata,mult mai trecut prin problemele vietii si da mai rau..apoi urmeaza o a doua etapa de la 18 pana pe la 23 de ani cand deja se simte sigura pe ea si crede ca e destul de experimentata si isi doreste langa ea un barbat mult mai timid decat ea si nu prea inteligent.in aceasta etapa isi doreste sa il invete ea pe barbat sa ii arate ca exista si femei rele,devine posesiva,intr-un fel razbunandu-se pt etapa trecuta in care a fost atat de toanta.si apoi urmeaza o a treia etapa de pe la 23 de ani cand probabil a terminat o facultate sau a ajuns sa cunoasca destui barbati de toate soiurile si incepe sa isi doreasca un barbat nu mai destept decat ea dar nici mai prost,nu mai urat decat ea dar nici mai frumos..si probabil intr-un final il gaseste si ajunge sa il iubeasca.si ar putea sa continue totul frumos pana la adanci batraneti insa trebuie sa fim realisti si sa admitem ca sunt multe cazuri in care se ajunge la certuri si la batai,din pacate.de ce accepta femeia sa stea langa acel barbat rau?poate sta langa el pt ca il iubeste si este o femeie prea slaba ca sa poata realiza ca oricand poate sa renunte la acea situatie si sa gaseasca un barbat care sa o merite.in acest caz are nevoie de incurajari.si mai exista un al doilea motiv pt care accepta acea situatie,inca nu e destul de matura ca sa puna punct acelui calvar si se lasa manipulata.desigur daca i s-ar intampla asa ceva pe la varsta de 45 de ani probabil n u ar accepta asa ceva pt ca eu consider ca la acea varsata o femeie e destul de matura si de experimentata incat sa stie ce vrea de la viata si pe cine.dar si la aceasta varsta sunt femei care accepta barbati rai langa ele pt ca probabil deja au aparut de mult timp copiii,si mai e frica de a infrunta judecata celor din jurul ei,frica, ca acei oameni sa nu o considere pe ea vinovata de ceea ce se intampla,desigur,aceasta frica e un motiv stupid dar din pacate atat de real si de des intalnit..
rap_boy Avatarul lui rap_boy
Citeaza Raspunde

Postat de rap_boy pe 16 Noiembrie 2008 la 15:46

De la: LAgee, la data 2008-11-16 00:29:54Ham ... sunt fete si fete, baieti si baieti, situatii si situatii. Pentru mine lucrurile stau cam asa: un tip bun, care ma umple de complimente din cap pana in picioare, care ma vede ca pe lumina ochilor lui ... ma plictiseste. Mai bine sa aud un compliment o data pe luna, dar sa stiu ca este adevarat si sa ma cutremur toata, decat sa-mi zica 'esti superba' in loc de 'buna'. Baietii rai ti le arunca mai rar. Si rau nu inseamna nici plin de muschi, ca ala e clar ca nu-si mai umple timpul cu nimic altceva decat cu 'umplutul' muschilor. E ok un tipe bine facut, fara burta de rigoare de la bere. Mie imi plac tipii care stiu ce vor de la viata: da nene, eu vreau sa fac aia si aia si aia si ete ... asa ma zbat eu. NU-mi plac tipii care se plang: n-am aia, n-am aia ... ce as vreau si eu o masina X, dar cam freaca duda. Pune mana si munceste daca vrei sa o duci bine, nu astepta sa-ti cada din cer. Apoi ... barbatul sa fie barbat. Sa fie in stare sa faca niste chestii pentru mine, nu sa impartim totul TOT timpul. Aia e cazul studentilor si al ... sotilor. Noi vorbeam de relatii. Aici ma refer la lucruri cu care te poate surprinde: un weekend la munte, o cina ... o ridiche, ceva, dar sa fie de la el pentru mine fara faza cu 'da si u pisi jumate' Apoi ... nu ma bombarda nici cu telefoanele, din jumatate in jumatate de ora, nu ma pune sa stau tot timpul cu tine (eu cu fetele mele, u cu baietii tai e o solutie din cand in cand). Baiatul rau este impenetrabil ... simte, dar nu arata. Cred ca pana la urma la asta se rezuma totul. Aia slabi de care profitam noi ne-au dat totul pe tava de la inceput si am stiut unde si cand sa lovim. Tipul rau iti da cu picatura, din cand in cand ... si sigur nu te saturi dintr-o picatura.

In marea majoritate la ce ai scris mai sus ... sunt toatl de acord cu tine. MAI PUTIN LA PARTEA EGOISTA ! Intr-o relatie de lunga durata, nu din aia de te stergi la fund cu ea, EGOISMUL nu are ce cauta... Think at that
shooby Avatarul lui shooby
Citeaza Raspunde

Postat de shooby pe 16 Noiembrie 2008 la 19:32

dadada
shooby Avatarul lui shooby
Citeaza Raspunde

Postat de shooby pe 16 Noiembrie 2008 la 19:33

asha sunteti voi femeile, vreti barbatii rai care csa va puna la punct, Ha?? asha e??? zic bine???
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Noiembrie 2008 la 20:11

baieti rai.buni...cred k ,cel mai imp e k baiatul sa se descurce,,,in gen fem mizeaza k baietii rai sunt mai trecuti prin viata si se descurca mai bn...dar nu e intotdeauna asa...sunt multi care spun ca-s baieti rai doar pt k da bine,,,si ce e si mai ciudat fem in gen "pun botu"...pb e o caracteristik fem..pb baietii rai dau impresia k sunt mai experimentati in viata ...orice ar fi...in gen fem cad la chestiile astea si ma mir de ce...poate ii considera o provocare ceva de genu el poate sa aiba orice fem...dar eu o sa il imblanzesc...nu sunt sanse dar ele spera...poate asta e un fel de ambitie a lor..si probabil asa se cred ele mai "tari"...ceva de genu..hei fata el e vagabont dar eu sunt mai tare l-am imblanzit...am vazut cazuri,,,si sincer..stiu 2 fete amandoua au iesit cu baieti rai...aman2 au acum prieteni stabili...una are un vagabont...e cam prost ...alta si-a luat unu normal...ala se descurca ...chiar bine...deci in concluzie...baietii rai sunt buni pana te hotarasti k vrei ceva serios at fetele aleg baietii buni...poate nu e chiar asa de multa pasiune k la baietii rai dar sunt aia buni sunt mai stabili si la o anumita perioada in viata fem aleg stabilitatea...mai sunt si celelalte cazuri...dar de alea mi-e mila...majoritatea baieti;lor au fost rai la un momentdat dar dupa ce vz k viata e grea ..nu mai esti asa baiat rau preferi sa stii sa te descurci...deci intrebarea este...fetelor,vreti unu bun,unu rau sau unu care sa stie sa se descurce in orice situatie,cat mai bn?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Noiembrie 2008 la 11:32

fantassy Avatarul lui fantassy
Citeaza Raspunde

Postat de fantassy pe 17 Noiembrie 2008 la 15:16

De la: rac_corina, la data 2008-11-16 14:54:28sincer ,nu cred ca vreunei femei ii place sa fie caftita...vorbesc din experienta mea personala!in viata unei femei exista trei etape si in fiecare etapa acea femeie isi doreste alt tip de barbat.spre exemplu de la 13 pana pe la 18 ani isi doreste langa ea un barbat rau,cum spuneti voi si mult mai mare decat ea pt ca,ciudat,dar se simte in siguranta cu un barbat langa ea cu o varsta mult mai inaintata,mult mai trecut prin problemele vietii si da mai rau..apoi urmeaza o a doua etapa de la 18 pana pe la 23 de ani cand deja se simte sigura pe ea si crede ca e destul de experimentata si isi doreste langa ea un barbat mult mai timid decat ea si nu prea inteligent.in aceasta etapa isi doreste sa il invete ea pe barbat sa ii arate ca exista si femei rele,devine posesiva,intr-un fel razbunandu-se pt etapa trecuta in care a fost atat de toanta.si apoi urmeaza o a treia etapa de pe la 23 de ani cand probabil a terminat o facultate sau a ajuns sa cunoasca destui barbati de toate soiurile si incepe sa isi doreasca un barbat nu mai destept decat ea dar nici mai prost,nu mai urat decat ea dar nici mai frumos..si probabil intr-un final il gaseste si ajunge sa il iubeasca.si ar putea sa continue totul frumos pana la adanci batraneti insa trebuie sa fim realisti si sa admitem ca sunt multe cazuri in care se ajunge la certuri si la batai,din pacate.de ce accepta femeia sa stea langa acel barbat rau?poate sta langa el pt ca il iubeste si este o femeie prea slaba ca sa poata realiza ca oricand poate sa renunte la acea situatie si sa gaseasca un barbat care sa o merite.in acest caz are nevoie de incurajari.si mai exista un al doilea motiv pt care accepta acea situatie,inca nu e destul de matura ca sa puna punct acelui calvar si se lasa manipulata.desigur daca i s-ar intampla asa ceva pe la varsta de 45 de ani probabil n u ar accepta asa ceva pt ca eu consider ca la acea varsata o femeie e destul de matura si de experimentata incat sa stie ce vrea de la viata si pe cine.dar si la aceasta varsta sunt femei care accepta barbati rai langa ele pt ca probabil deja au aparut de mult timp copiii,si mai e frica de a infrunta judecata celor din jurul ei,frica, ca acei oameni sa nu o considere pe ea vinovata de ceea ce se intampla,desigur,aceasta frica e un motiv stupid dar din pacate atat de real si de des intalnit..

"de la 13 pana pe la 18 ani isi doreste langa ea un barbat rau,cum spuneti voi si mult mai mare decat ea pt ca,ciudat,dar se simte in siguranta cu un barbat langa ea cu o varsta mult mai inaintata,mult mai trecut prin problemele vietii si da mai rau..apoi urmeaza o a doua etapa de la 18 pana pe la 23 de ani cand deja se simte sigura pe ea si crede ca e destul de experimentata si isi doreste langa ea un barbat mult mai timid decat ea si nu prea inteligent.in aceasta etapa isi doreste sa il invete ea pe barbat sa ii arate ca exista si femei rele,devine posesiva,intr-un fel razbunandu-se pt etapa trecuta in care a fost atat de toanta.si apoi urmeaza o a treia etapa de pe la 23 de ani cand probabil a terminat o facultate sau a ajuns sa cunoasca destui barbati de toate soiurile si incepe sa isi doreasca un barbat nu mai destept decat ea dar nici mai prost,nu mai urat decat ea dar nici mai frumos"

nu sunt de acord cu chestia asta nici o clipa!
1. de la 13 la 18 ani fetele vor baieti (pustani) cu care sa iasa, sa se distreze, sa se simta bine.
2. de la 18 la 23, vor barbati care sa le invete cate ceva despre viata asta, mai maturi (de asta unele confunda varsta - si isi aleg mosi - cu maturitatea), mai experimentati.
3. de la 23 la 35, scurt pe doi vor barbati cu care sa formeze o familie.
4. de la 35 la 45, daca au format deja o familie bravo lor, daca nu au reusit, in general, raman singure, fie din cauza ca au fost dezamagite si nu-si mai doresc casnicie, fie vor pur si simplu sa fie libere si fara stress.
5. de la 45 incolo... menopauza, reumatism, altele... atunci incep sa caute un maseor

dar adevarul general valabil asta este.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Noiembrie 2008 la 15:50

angel, as spune ca lucrezi a) fie la o revista
b) fie la un studiu de cercetare :)))

mereu dai exemple de genul asta, care's adevarate, si totodata se potrivesc de minune in topicul respectiv.
eu am insa o curiozitate, care e motivul pt care intrii pe diferite forumuri??
nick_titi Avatarul lui nick_titi
Citeaza Raspunde

Postat de nick_titi pe 17 Noiembrie 2008 la 16:09

De la: Greenie, la data 2008-11-17 15:50:12angel, as spune ca lucrezi a) fie la o revista

mereu dai exemple de genul asta, care's adevarate, si totodata se potrivesc de minune in topicul respectiv.

asta ma intrebam si eu dar e bina ca face asta.... ne mai impartaseste si noua din experienta ei
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Noiembrie 2008 la 16:13

De la: Rap_boy, la data 2008-11-16 15:46:11
De la: LAgee, la data 2008-11-16 00:29:54Ham ... sunt fete si fete, baieti si baieti, situatii si situatii. Pentru mine lucrurile stau cam asa: un tip bun, care ma umple de complimente din cap pana in picioare, care ma vede ca pe lumina ochilor lui ... ma plictiseste. Mai bine sa aud un compliment o data pe luna, dar sa stiu ca este adevarat si sa ma cutremur toata, decat sa-mi zica 'esti superba' in loc de 'buna'. Baietii rai ti le arunca mai rar. Si rau nu inseamna nici plin de muschi, ca ala e clar ca nu-si mai umple timpul cu nimic altceva decat cu 'umplutul' muschilor. E ok un tipe bine facut, fara burta de rigoare de la bere. Mie imi plac tipii care stiu ce vor de la viata: da nene, eu vreau sa fac aia si aia si aia si ete ... asa ma zbat eu. NU-mi plac tipii care se plang: n-am aia, n-am aia ... ce as vreau si eu o masina X, dar cam freaca duda. Pune mana si munceste daca vrei sa o duci bine, nu astepta sa-ti cada din cer. Apoi ... barbatul sa fie barbat. Sa fie in stare sa faca niste chestii pentru mine, nu sa impartim totul TOT timpul. Aia e cazul studentilor si al ... sotilor. Noi vorbeam de relatii. Aici ma refer la lucruri cu care te poate surprinde: un weekend la munte, o cina ... o ridiche, ceva, dar sa fie de la el pentru mine fara faza cu 'da si u pisi jumate' Apoi ... nu ma bombarda nici cu telefoanele, din jumatate in jumatate de ora, nu ma pune sa stau tot timpul cu tine (eu cu fetele mele, u cu baietii tai e o solutie din cand in cand). Baiatul rau este impenetrabil ... simte, dar nu arata. Cred ca pana la urma la asta se rezuma totul. Aia slabi de care profitam noi ne-au dat totul pe tava de la inceput si am stiut unde si cand sa lovim. Tipul rau iti da cu picatura, din cand in cand ... si sigur nu te saturi dintr-o picatura.

In marea majoritate la ce ai scris mai sus ... sunt toatl de acord cu tine. MAI PUTIN LA PARTEA EGOISTA ! Intr-o relatie de lunga durata, nu din aia de te stergi la fund cu ea, EGOISMUL nu are ce cauta... Think at that

Egoismul este bun ... intotdeauna, in orice situatie. Poate daca am fi toti putini mai egoisit, nu ar mai fi atatia oameni nefericiti. A fi egoist inseamna sa-ti face tu viata dupa bunul plac, fara sa astepti de la altii nimic, iar asta nu cred ca este ceva rau. Daca ne gandim de fiecare data la ceilalti, ajungem sa uitam de propria persoana si atunci ne pierdem pe noi insine. Egoismul este bun intr-o relatie, dar nu dus la extrem .
Ca tot vb de baieti rai ... si egoism, sunt egoista ca vreau sa ma detasez putin de el si sa-mi petrec o parte din timpul meu liber cu fetele? Sau voi ... voi sunteti egoisti ca le lasati pe ele pret de cateva ore 'singure' cand aveti un meci si vreti sa beti o bere cu baietii vostri? Nu. E vorba de placerea fiecaruia ... iar multi uita de ei sa le faca pe plan partenerului si in final ajung sa spuna: am facut atatea pentru tine si ... nu m-ai apreciat, iar asta tocmai pentru ca a facut totul pentru celalalt si nimic pentru el, iar ideea de baza s-a pierdut in 'multime' ... daca ma intelegi ce vreau sa spun.
Citeaza Raspunde

Postat de fantassy pe 17 Noiembrie 2008 la 16:58

De la: Greenie, la data 2008-11-17 15:50:12angel, as spune ca lucrezi a) fie la o revista

ooooo... nu stiu daca ai observat, dar eu m-am axat strict pe forumul numit "Femei"...
raspunsul la intrebarea ta este: nici o varianta nu este corecta. iar plus de asta nu esti singura care intreaba nici macar eu nu cunosc motivul pentru care raspunsurile mele sunt asa cum sunt sau de ce vin in aceasta forma. am spus si bazaconii, crede-ma...
doar ca... asta nu inteleg... de ce simtiti nevoia sa intrebati chestii de genul asta?

uite, eu sunt curioasa... tu ce cauti pe forumul asta sau pe diferite alte forumuri? te deranjeaza cu ceva sau te bucura ca am raspunsuri la subiect? sau ca au atata acuratete in ele? sau poate ca ai dori sa intelegi de ce gandesc asa sau de unde ma documentez?
la ultima intrebare iti pot raspunde. de absolut nicaieri decat din capshorul asta al meu, din ce am trait pe pielea mea si din ce am auzit la altii si am dedus si extras niste concluzii.

alte intrebari fantastice?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Noiembrie 2008 la 17:16

vad putina ironie in ceea ce spui, si nu am inteles totusi de ce raspunsul delicat de rautacios..

eu eram doar curioasa, fara sa te atac si nici sa te fac sa te simti "incoltita" pt un astfel de raspuns.
chiar imi place ce spui, pt ca ai dreptate mare, si nici nu ma asteptam altfel sa o faci, decat dupa urma experientelor prin care poti sa treci (la fel cum o face oricare alta persoana). singura diferenta, e constiinta si personalitatea fiecarui.
daca esti suficient de constient sa realizezi in urma unei experiente, ceea ce poti invata din aceasta si cum poti face lucrurile sa mearga mult mai bine! in orice domeniu, nu doar sex si relatii..

so... vroiam sa te felicit (subtil) dar imi pare rau ca nu am folosit o exprimare mai buna pt a se intelege asta mai usor..
well.. ma bucur ca pot da peste oameni asa ca tine, si ca multi altii care i'am mai gasit pe astfel de siteuri.
de aici si curiozitatea mea, pe forumuri, care a pornit din simpla plictiseala si din alea cateva ore pe care le am birou in momente de amorteala....

fiecare vorbim din experientele noastre, si aflam diferite pcte de vedere, asta imi place cel mai mult sa descoper la o persoana,
ca o analiza matematica la geometrie, cand am un triunghi in spatiu si sunt nevoita sa caut solutiile pt rezolvarea cazului in gasirea laturilor perpendiculare cu etc etc... (aberez deja :)))

cheers angel

o sapt frumoasa
Citeaza Raspunde

Postat de fantassy pe 17 Noiembrie 2008 la 17:26

De la: LAgee, la data 2008-11-17 16:13:36

Egoismul este bun ... intotdeauna, in orice situatie. Poate daca am fi toti putini mai egoisit, nu ar mai fi atatia oameni nefericiti. A fi egoist inseamna sa-ti face tu viata dupa bunul plac, fara sa astepti de la altii nimic, iar asta nu cred ca este ceva rau. Daca ne gandim de fiecare data la ceilalti, ajungem sa uitam de propria persoana si atunci ne pierdem pe noi insine. Egoismul este bun intr-o relatie, dar nu dus la extrem .
Ca tot vb de baieti rai ... si egoism, sunt egoista ca vreau sa ma detasez putin de el si sa-mi petrec o parte din timpul meu liber cu fetele? Sau voi ... voi sunteti egoisti ca le lasati pe ele pret de cateva ore 'singure' cand aveti un meci si vreti sa beti o bere cu baietii vostri? Nu. E vorba de placerea fiecaruia ... iar multi uita de ei sa le faca pe plan partenerului si in final ajung sa spuna: am facut atatea pentru tine si ... nu m-ai apreciat, iar asta tocmai pentru ca a facut totul pentru celalalt si nimic pentru el, iar ideea de baza s-a pierdut in 'multime' ... daca ma intelegi ce vreau sa spun.

intelegem... cred...
citeam pe undeva ceva de genul... doi oameni care dau dovada de un gram de egoism reusesc mai usor intr-o relatie decat doi posesivi, care se sufoca reciproc...
prietenul meu avea zile in care ma suna si de 5 ori intr-o jumatate de ora la intervale de 2 ore si nu mi se parea ciudat, imi placea "atentia", pana cand a inceput sa sune CAM o data la 2 zile atunci am cam ramas stupefiata... si cand am inceput sa fac eu cum facea el inainte, pe el l-a deranjat treaba asta... iar stupefactie... si ma gandeam, bey, ce naiba fac???? am avut o perioada apoi in care nici eu nici el nu sunam decat la 2-3 zile... apoi s-a oarecum rezolvat... trebuie sa vina de la sine... dar sunt de acord cu ce zici... trebuie sa te ocupi si de viata ta...

Citeaza Raspunde

Postat de fantassy pe 17 Noiembrie 2008 la 17:35

De la: Greenie, la data 2008-11-17 17:16:52vad putina ironie in ceea ce spui, si nu am inteles totusi de ce raspunsul delicat de rautacios..

eu eram doar curioasa, fara sa te atac si nici sa te fac sa te simti "incoltita" pt un astfel de raspuns.
chiar imi place ce spui, pt ca ai dreptate mare, si nici nu ma asteptam altfel sa o faci, decat dupa urma experientelor prin care poti sa treci (la fel cum o face oricare alta persoana). singura diferenta, e constiinta si personalitatea fiecarui.
daca esti suficient de constient sa realizezi in urma unei experiente, ceea ce poti invata din aceasta si cum poti face lucrurile sa mearga mult mai bine! in orice domeniu, nu doar sex si relatii..

so... vroiam sa te felicit (subtil) dar imi pare rau ca nu am folosit o exprimare mai buna pt a se intelege asta mai usor..
well.. ma bucur ca pot da peste oameni asa ca tine, si ca multi altii care i'am mai gasit pe astfel de siteuri.
de aici si curiozitatea mea, pe forumuri, care a pornit din simpla plictiseala si din alea cateva ore pe care le am birou in momente de amorteala....

fiecare vorbim din experientele noastre, si aflam diferite pcte de vedere, asta imi place cel mai mult sa descoper la o persoana,
ca o analiza matematica la geometrie, cand am un triunghi in spatiu si sunt nevoita sa caut solutiile pt rezolvarea cazului in gasirea laturilor perpendiculare cu etc etc... (aberez deja :)))

cheers angel

o sapt frumoasa

heei, nu aberezi, si mie imi placea geometria in generala
motivul pentru care ti s-a parut ca am fost putintel incisiva a fost pentru ca asa e... chiar mi s-a mai intamplat de cateva ori sa primesc intrebari de genul... si nu vad sensul, toti suntem aici din propriile motive (plictiseala, interes, relatii etc. whatever!!!) si vorbim fie prostii, fie din auzite, fie din ale noastre etc...

intelegi?
nick_titi Avatarul lui nick_titi
Citeaza Raspunde

Postat de nick_titi pe 17 Noiembrie 2008 la 17:46

De la: Greenie, la data 2008-11-17 17:16:52vad putina ironie in ceea ce spui, si nu am inteles totusi de ce raspunsul delicat de rautacios..

cheers angel

o sapt frumoasa

sa pregatesc piscina cu ciocloata ? iese rau sau nu
radhookoo Avatarul lui radhookoo
Citeaza Raspunde

Postat de radhookoo pe 17 Noiembrie 2008 la 19:36

nu iese rau... dar din cate am citit eu, pentru binele publicului ascultator ar fi bine sa dam un CV detaliat
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Noiembrie 2008 la 21:38

Un triunghi nu are sens sa il consideri in spatiu pentru ca intotdeauna e intr-un plan.

Imi place sa fiu 'smart ass' cateodata. De fapt de multe ori

No offence.
radhookoo Avatarul lui radhookoo
Citeaza Raspunde

Postat de radhookoo pe 17 Noiembrie 2008 la 21:53

De la: virtual_cosmo, la data 2008-11-17 21:38:39Un triunghi nu are sens sa il consideri in spatiu pentru ca intotdeauna e intr-un plan.

No offence.

mai marlanule, tu faci marlanii d-astea? :P e evident ca gagicile nu sunt pe matematica, asa ca e ok ca stiu ce e ala triunghi. ;)
Citeaza Raspunde

Postat de rap_boy pe 17 Noiembrie 2008 la 23:22

De la: radhookoo, la data 2008-11-17 21:53:22
De la: virtual_cosmo, la data 2008-11-17 21:38:39Un triunghi nu are sens sa il consideri in spatiu pentru ca intotdeauna e intr-un plan.

No offence.

mai marlanule, tu faci marlanii d-astea? :P e evident ca gagicile nu sunt pe matematica, asa ca e ok ca stiu ce e ala triunghi. ;)

Citand una dintre blondele de la "Te pui cu blondele" "Un triunghi are 4 laturi ! " Cat despre spatiu, orice figura geometrica poate fi proiectata pe un plan deci se poate afla intr-un plan.
Citeaza Raspunde

Postat de rap_boy pe 17 Noiembrie 2008 la 23:28

De la: LAgee, la data 2008-11-17 16:13:36

Poate sunt eu prea dragutz si fac compromisuri mai des ... dar am inteles de mult timp k egoismul nu prea are ce cauta in 2 ( si asta e parerea mea) Am vazut multe relatii distruse sau cu probleme grave din cauza egoismului... Pe o parte ai si tu dreptate, e bun si egoismul, dar in mare parte depinde de singura variabila din ecuatie si anume OMUL IN SINE, CARACTERUL LUI ;)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 18 Noiembrie 2008 la 11:07

bla bla bla

vine cineva la orange film miercuri 19 nov??

lasand si geometria la o parte, si baietii rau! :))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 18 Noiembrie 2008 la 11:07

De la: Greenie, la data 2008-11-18 11:07:02bla bla bla

vine cineva la orange film miercuri 19 nov??

lasand si geometria la o parte, si baietii rau! :))

*baietii rai (sorry)
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info