De la: blackdawn, la data 2008-11-11 20:04:52pai i-a zi mey oana aventuriera, lasa un numar de tel poate ati ridic si eu fustita si ti-o dau un pic la fundulet undeva pe intuneric.....sau sa te intreb direct...NE F..TEM SI NOI ?
Vai draga, ce intrebare... Pai te cred si eu ca ai vrea. E un privilegiu rezervat prietenului si numai lui. Din pacate ai gresit persoana.
In primul rand pentru ca mi-au trecut anii de nebunie si mi-am gasit barbatul care nu e nici bleg, nici prost, nici needucat si nu ii lipseste deloc curajul. Altfel spus, un barbat pe care il respect pentru omul care este. Si care apreciaza foarte tare personalitatea mea puternica. Stie si cand sa ma tina in brate dar si cand e cazul sa devina nebun. Se numeste "aceeasi lungime de unda" si iti doresc sa o gasesti vreodata.
In al doilea rand, daca m-ai cunoaste ti-ai da seama ca nu tolerez limbajul urat(decat in pat, iar aici nu suntem in pat, suntem pe un forum). Nici cei mai prost educati "tarani" cu care am iesit nu mi-au vorbit urat(nici macar un cuvant), desi poate pe altele le jucau in picioare. Deci ai fi picat de la primele 5 minute daca incepeai discutia asa. Poate daca aveam chef mai faceam putin "misto" de tine vreo jumatate de ora si apoi "pa".
In concluzie:
Daca ai chef sa ridici fustita cuiva asa, fara prea multe cuvinte, si sa i-o dai "doar un pic" la fundulet, du-te pe pitzipoanca.org si alege ca ai de unde... Desi cred ca poti mai mult decat "un pic" daca te chinui. Deh, sa fie si ea multumita...
---
Daca odata mi-au placut baietii rai nu inseamna ca i-am permis vreunuia sa ma joace cum vrea el. Nu sunt o jucarie sexuala si nici o parasuta. Iar de violenta nici nu se pune problema. Ultima palma primita a fost de la tata pe la 13 ani. Urmatoarea se va lasa cu aviz medical si tarat prin tribunale.
Sau bani multi, ca de... prostia se plateste. Si va asigur ca se invata minte de la o patanie din asta, nu ca ar mai calca vreodata pragul meu. Mai am eu o vecina care si-a refacut toata dantura dupa ce si-a luat un pumn de la prieten(i-a spart un dinte). Plus dosar penal pentru el si restrictie de apropiere.Sfatul meu pentru fetele destepte: Sa nu va lasati calcate in picioare, nimeni nu e stapanul vostru. Incalcati regula asta si veti avea forte mult de suferit. Plus ca un barbat puternic nu va respecta o femeie slaba. Castiga-i admiratia daca il vrei, degeaba iti fatai sanii si fundul pe sub nasul lui. Apropo, ma refer la barbatii "rai" ca la cei cu putere de caracter, nu betivi ordinari.

Apoi ... nu ma bombarda nici cu telefoanele, din jumatate in jumatate de ora, nu ma pune sa stau tot timpul cu tine (eu cu fetele mele, u cu baietii tai e o solutie din cand in cand). Baiatul rau este impenetrabil ... simte, dar nu arata. Cred ca pana la urma la asta se rezuma totul. Aia slabi de care profitam noi ne-au dat totul pe tava de la inceput si am stiut unde si cand sa lovim. Tipul rau iti da cu picatura, din cand in cand ... si sigur nu te saturi dintr-o picatura.
da
te deranjeaza cu ceva sau te bucura ca am raspunsuri la subiect?
iese rau sau nu

Cat despre spatiu, orice figura geometrica poate fi proiectata pe un plan deci se poate afla intr-un plan.
Promotia zilei pe Kuponiada.ro