Tipuri de cupluri
Pagina 1 din 2

Toate forumurile » Relatii » Altele » Tipuri de cupluri » Pagina 1 din 2

Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 2 August 2008 la 01:40

Contrastele se atrag sau partenerii cu firi asemanatoare? E posibil sa te intelegi cu cineva totalmente opus tie??
riluri_86 Avatarul lui riluri_86
Citeaza Raspunde

Postat de riluri_86 pe 11 August 2008 la 11:42

da e foarte posibil, de obicei partenerul/a este oglinda ta...stiu ca suna ciudat dar asa e...eu cu prietenul cred k avem putine lucruri in comun...in fine, nu stiu cui i-ar placea sa fie supus/a, iar caracterele oamenilor sunt skimbatoare...nu sunt de acord cu cocos, gaina si alte kkturi
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 21 August 2008 la 14:49

E plictisitor sa ai langa tine o copie fidela a ta. Parerea mea e ca partenerii trebuie sa se completeze nu sa se suprapuna.
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 2 Septembrie 2008 la 13:08

se spune ca extremele se atrag, dar nu raman impreuna eu sunt de parere ca ar merge si o relatie in care partenerii se aseamana, si una in care partenerii sunt firi diferite,,,,,,,probabil ca prima ar oferii mai multa siguranta, liniste, pana la urma posibil sa devina plictisitoare, in cea de-a doua nu prea ai avea timp sa te plictisesti, ai descoperii mereu ceva nou la partener, ai incerca sa il intelegi, s.a.m.d....
maxx123 Avatarul lui maxx123
Citeaza Raspunde

Postat de maxx123 pe 6 Noiembrie 2008 la 09:47

ai dreptate, parerea mea este ca partenerii ar trebui sa fie firi diferite, dar sa se completeze reciproc in domenii comune. asa plicitiseala nu intervine, iar daca se completeaza reciproc, asta este o incredere in plus in reusita cuplului.
evvelina Avatarul lui evvelina
Citeaza Raspunde

Postat de evvelina pe 10 Noiembrie 2008 la 21:34

relatia mea este una sigura,cand suntem amandoi ma linistesc,ma simt foarte bine si asta din cauza ca ne potrivim foarte mult...gandim la fel,simtim la fel...ne plac aceleasi lucruri...chiar ca suntem jumatatzi...altfel nu mi explic de unde atata asemanari...si nu ma plictisesc deloc..pt ca descoperim amandoi in fiecare zi,in acelasi mod.....e foarte frumos!
maxx123 Avatarul lui maxx123
Citeaza Raspunde

Postat de maxx123 pe 11 Noiembrie 2008 la 17:41

De la: evvelina, la data 2008-11-10 21:34:11relatia mea este una sigura,cand suntem amandoi ma linistesc,ma simt foarte bine si asta din cauza ca ne potrivim foarte mult...gandim la fel,simtim la fel...ne plac aceleasi lucruri...chiar ca suntem jumatatzi...altfel nu mi explic de unde atata asemanari...si nu ma plictisesc deloc..pt ca descoperim amandoi in fiecare zi,in acelasi mod.....e foarte frumos!

e super ca ai gasit pe cineva care e pe placul tau...e rar asa ceva. ce ai spus u mai sus defineste foarte bine o relatie implinita...se vede din spusele tale :) ma bucur pentru voi
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Noiembrie 2008 la 00:52

pt tipuri de cupluri, va recomand un film care mie personal mi'a placut foarte mult: YOUNG PEOPLE FUCKING! :)
cautati un trailer daca vreti. dar nu va luati dupa cat de cotat e acest film. la prima vedere s'ar spune ca e doar un film de duzina, tipicile filme americane. dar povestea in sine, e cat se poate de adevarata, relatata la prezentul nostru, din viata fiecaruia.

sa reveniti cu pareri daca hotarati sa il vedeti.
toate bune!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 Decembrie 2008 la 11:14

daca esti baiat ...raspunsul e da...u inteligent macar ea...proasta total opus ..dar na nu poti trai cu ele si nici fara ele...proaste si curbe..
zuzuul Avatarul lui zuzuul
Citeaza Raspunde

Postat de zuzuul pe 8 Decembrie 2008 la 12:11

YOUNG PEOPLE FUCKING e un super film, l-am vazut acum cateva luni si am ramas placut surprins, so...like Greenie:p il recomand nu numai pt tipuri de cupluri ci in general, asa....
"Contrastele se atrag sau partenerii cu firi asemanatoare?" hmm, cred ca incep sa palmuiesc "sau" ul ala pana se transforma intr-un "sau si" deoarece cred ca e mai ok asa. un prieten de-al meu zicea ca persoanele cu firi asemanatoare iti devin prietene iar celelalte mai mult de atat:D, sa fie chiar asa?? deocamdata il sustin fiindca na... nu vreau sa fiu cu cineva care-mi seamana perfect, imi urasc varianta feminina:))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Decembrie 2008 la 18:12

go zuzu :D
Hanyah Avatarul lui Hanyah
Citeaza Raspunde

Postat de Hanyah pe 8 Decembrie 2008 la 20:41

Da si nu. Nu si da. Nu se poate spune ca e bine ca cei doi sa fie identici, dar nici la extreme. Cum ar fi ca tipa sa fie mereu agitata, sa asculte muzica simfonica, sa ii placa schimbarea (in orice domeniu), sa prefere marea si chiar sa urasca muntele, sa ii placa petrecerile si mancarea la restaurant, sa fie mediocra din punct de vedere profesional si...cam atat. Iar el sa fie foaaarte linistit, sa asculte rock, sa fie foarte conservator, sa urasca marea, sa prefere somnul sau mancatul floricelor in fata semineului si sa aspire la cat mai sus in cariera?
Nu. Clar nu merge.

Ce parere am eu...asemanarea trebuie sa existe strict in stilul de viata, aspiratii, idealuri etc.. Adica sa fie ambii doi oameni ambitiosi, dornici sa aibe firma si nu sa fie angajati, sa le placa iesirile etc. (dau exemple, nu e ceva batut in cuie). Unde ar fi ok sa difere: la trecut (fiecare sa aibe alt gen de povesti care sa-l amuze/ impresioneze/ intereseze pe celalalt), sa aibe alte hobby-uri (el foto, ea gatit sau invers si astfel sa invete unu de la altu), sa aibe domenii de interes diferite, eventual sa aibe grupuri de prieteni diferiti (asta mi se pare ceva ideal, sa nu faca parte din acelasi grup).

Baza trebuie sa fie asemanatoare, ramnificatiile diferite. Pe mine m-ar lasa extrem de rece copia mea masculina, dar si un tip total opus nu mi-ar capta atentia.

Pana la urma, nu exista o regula, dar daca e sa analizam logic situatia asta, io asa as spune ca stau lucrurile.
Ce nu trebuie sa lipseasca in absolut nicio relatie este respectul, comunicarea, increderea (cu limite, nu vorbim de partener ca fiind cutia Pandorei) si admiratia fata de partener (mandria ca e partenerul tau).
bawareofdummasses Avatarul lui bawareofdummasses
Citeaza Raspunde

Postat de bawareofdummasses pe 18 Decembrie 2008 la 11:30

nu stiu ca sa zic.. daca e sa ma limitez la ideea mea in ceea ce priveste o relatie, trebuie sa se scoata ocazional unul pe celalalt din pepeni.. nu stiu daac asta tine de asemanare sau deosebire.. oricum, cred ca omul potrivit e cel care te fascineaza si cu care simti ca poti tine pasul
ddeea Avatarul lui ddeea
Citeaza Raspunde

Postat de ddeea pe 24 Decembrie 2008 la 01:18

eu cred k intr-o relatie contrariile se atrg pt k in toate relatiile mele partenerul era total opusul meu j totul era bn!poate din dorinta de a skimba ceva ex-ul era copia mea masculina, aveam pana j aceleasi calitati j defecte j d obicei intre noi ieseau scantei !asa mi-am intarit parerea k voi alege numai tipi opusi mie
anazus Avatarul lui anazus
Citeaza Raspunde

Postat de anazus pe 25 Decembrie 2008 la 13:44

desi ma simt foarte atrasa de tot ce e contra firii mele, cred totusi ca baza unui cuplu trebuie sa fie comuna - pt evitarea conflictelor majore - si restul sa fie diferit - ca sa nu apara plictiseala.
Citeaza Raspunde

Postat de Hanyah pe 27 Decembrie 2008 la 01:51

Sincer ma asteptam la alte subiecte abordate uitandu-ma la titlu. Exemple de cupluri mai diferite...nu cuplul clasic in care da, ok, se iubesc, se vad dupa munca, se hatza batza in weekend, nu se inseala (cel putin asta se asteapta unul de la altul) etc...ma asteptam sa vad alte...diversitati.

Si de ce? Well...spre ex, mie imi place sa inventez tipuri de relatii. O sa explic mai dezvoltat mai incolo. Cu unul dintre fosti, desi da, voiam sa ne despartim, in acelasi timp nu voiam. Adica, am stat sa ne gandim la un tip de relatie care ne-ar conveni, ca sa nu terminam, dar sa si terminam in acelasi sens. Are vreun sens ce spun? :) Si n-am prea gasit solutie...asa ca ce-a fost pe urma a fost o lalaiala maxima si pana la urma s-a terminat de la sine. Lalaiala in sensul ca nu mai eram oficial impreuna, dar practic eram...a trecut cineva printr-o ..chestie de genul asta? Sa vrea sa inventeze un gen de relatie?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Decembrie 2008 la 20:20

da hanyah, un fel de ..... sunt intr'o relatie ca sa nu zic ca sunt din nou singura... o lalaim asa si ne ftm pe la spate, mi'e frica sa merg singura pe drumul meu, asa il tarasc si pe el, ocazional, fuckbuddy, boufrend, ceva ceva tot o sa iasa pana la sfarsit, nu??

ive been there, done that.
concluzie? am pierdut timp! timp in care puteam cunoaste si face atatea lucruri.......
Citeaza Raspunde

Postat de Hanyah pe 30 Decembrie 2008 la 16:16

De la: Greenie, la data 2008-12-27 20:20:22da hanyah, un fel de ..... sunt intr'o relatie ca sa nu zic ca sunt din nou singura... o lalaim asa si ne ftm pe la spate, mi'e frica sa merg singura pe drumul meu, asa il tarasc si pe el, ocazional, fuckbuddy, boufrend, ceva ceva tot o sa iasa pana la sfarsit, nu??

ive been there, done that.
concluzie? am pierdut timp! timp in care puteam cunoaste si face atatea lucruri.......

KOJI_SAN Avatarul lui KOJI_SAN
Citeaza Raspunde

Postat de KOJI_SAN pe 1 Februarie 2009 la 12:06

De la: riluri_86, la data 2008-08-11 11:42:01da e foarte posibil, de obicei partenerul/a este oglinda ta...stiu ca suna ciudat dar asa e...eu cu prietenul cred k avem putine lucruri in comun...in fine, nu stiu cui i-ar placea sa fie supus/a, iar caracterele oamenilor sunt skimbatoare...nu sunt de acord cu cocos, gaina si alte kkturi
...daaa..si daca persoana e totalmente opusa tie,arata in oglinda invers cu capul in jos,apoi faceti un 69 si cadeti la intelegere... adik incepeti sa va potriviti...
Fratzica Avatarul lui Fratzica
Citeaza Raspunde

Postat de Fratzica pe 11 Februarie 2009 la 18:38

De la: ddeea, la data 2008-12-24 01:18:45eu cred k intr-o relatie contrariile se atrg pt k in toate relatiile mele partenerul era total opusul meu j totul era bn!poate din dorinta de a skimba ceva ex-ul era copia mea masculina, aveam pana j aceleasi calitati j defecte j d obicei intre noi ieseau scantei !asa mi-am intarit parerea k voi alege numai tipi opusi mie

Vezi de aia stii Se vede ca ai experienta in relatii !
eg0155 Avatarul lui eg0155
Citeaza Raspunde

Postat de eg0155 pe 10 Martie 2009 la 08:25

si ne mai intrebam de ce sunt atat de multe cupluri care ajung sa se desparta... pai, mai copii, in loc sa apreciati omul de langa voi (daca e cazul ), voi plecati de la idei preconcepute ca nu e bine asa, nu e bine pe dincolo... pai, cand o sa aveti copii si ea/el fire diferita o sa tranteasca cu farfuriile si odraslele o sa inceapa sa planga, v-ati gandit? iar, intr-o relatie conteaza cum te simti cu persoana cealalta, nu ca unu' e nervos si celalalt calm, ca oricum nu conteaza cat de mult te certi ci cat de mult te potrivesti cu acea persoana si cat de mult vrei sa fii cu acea persoana...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 Martie 2009 la 08:30

De la: alex1979, la data 2008-08-21 14:49:52E plictisitor sa ai langa tine o copie fidela a ta. Parerea mea e ca partenerii trebuie sa se completeze nu sa se suprapuna.

De acord cu tine pana la un punct!...Eu zic ca uneori mai trebuie sa se si...suprapuna!!!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Martie 2009 la 19:55

De la: alex1979, la data 2008-08-21 14:49:52E plictisitor sa ai langa tine o copie fidela a ta. Parerea mea e ca partenerii trebuie sa se completeze nu sa se suprapuna.

corect
DMark Avatarul lui DMark
Citeaza Raspunde

Postat de DMark pe 18 Martie 2009 la 02:48

Oare un tip in chiloti negrii cu imprimeu tribal rosu se potriveste cu o tipa in chiloti cu jartiere si dresuri sau cu o tipa imbracata in costum de piele cu un bici in mana ?!
A dracu trilema ?!
Ma framanta la matze.....
adi3 Avatarul lui adi3
Citeaza Raspunde

Postat de adi3 pe 19 Martie 2009 la 16:39

cuple rigide,de forta,de momente....ce se potriveste cu viata
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 1 Iulie 2009 la 20:29

nu exista nimic sigur....!!!!!!
happy Avatarul lui happy
Citeaza Raspunde

Postat de happy pe 13 Iulie 2009 la 15:38

ea 41,el 31.hmmm?
love2biteu Avatarul lui love2biteu
Citeaza Raspunde

Postat de love2biteu pe 14 August 2009 la 08:56

De la: Hanyah, la data 2008-12-08 20:41:14Da si nu. Nu si da. Nu se poate spune ca e bine ca cei doi sa fie identici, dar nici la extreme. Cum ar fi ca tipa sa fie mereu agitata, sa asculte muzica simfonica, sa ii placa schimbarea (in orice domeniu), sa prefere marea si chiar sa urasca muntele, sa ii placa petrecerile si mancarea la restaurant, sa fie mediocra din punct de vedere profesional si...cam atat. Iar el sa fie foaaarte linistit, sa asculte rock, sa fie foarte conservator, sa urasca marea, sa prefere somnul sau mancatul floricelor in fata semineului si sa aspire la cat mai sus in cariera?
Nu. Clar nu merge.

Ce parere am eu...asemanarea trebuie sa existe strict in stilul de viata, aspiratii, idealuri etc.. Adica sa fie ambii doi oameni ambitiosi, dornici sa aibe firma si nu sa fie angajati, sa le placa iesirile etc. (dau exemple, nu e ceva batut in cuie). Unde ar fi ok sa difere: la trecut (fiecare sa aibe alt gen de povesti care sa-l amuze/ impresioneze/ intereseze pe celalalt), sa aibe alte hobby-uri (el foto, ea gatit sau invers si astfel sa invete unu de la altu), sa aibe domenii de interes diferite, eventual sa aibe grupuri de prieteni diferiti (asta mi se pare ceva ideal, sa nu faca parte din acelasi grup).

Baza trebuie sa fie asemanatoare, ramnificatiile diferite. Pe mine m-ar lasa extrem de rece copia mea masculina, dar si un tip total opus nu mi-ar capta atentia.

Pana la urma, nu exista o regula, dar daca e sa analizam logic situatia asta, io asa as spune ca stau lucrurile.
Ce nu trebuie sa lipseasca in absolut nicio relatie este respectul, comunicarea, increderea (cu limite, nu vorbim de partener ca fiind cutia Pandorei) si admiratia fata de partener (mandria ca e partenerul tau).

PERFECT DE ACORD!!! in SFARSIT CINEVA A INTELES CORECT IDEEA!! ASEMANARE??DA,IN ASPIRATII,IDEALURI,DORINTE...DIFERENTE??DA,CAND E VB DE PERSONALITATE,HOBBYURI,ETC... IDEEA DE BAZA RAMANE CEA SUBLINIATA DE HANYA: ASEMANARI SI DIFERENTE( SE POATE CITI SI COMPLEMENTARITATE);)) GOOD LUCK EVERYONE!
c_sandar61 Avatarul lui c_sandar61
Citeaza Raspunde

Postat de c_sandar61 pe 22 Septembrie 2009 la 16:32

Si eu sunt de acord1Nu exista relatie fara COMUNICARE,RESPECT si DORINTA DE A REALIZA ceva IMPREUNA!Si tandrete si mai ales TOLERANTA!Daca nu stii sa cedezi,uneori,nu ajungi nicaieri!Relatia ,daca vreti e o arta a conversatiei si a negocierii!Sa stii sa-l faci pe celalalt sa inteleaga exact ce vrei tu si sa accepte din toata inima,chiar daca initial a avut alta viziune!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 22 Septembrie 2009 la 16:43

De la: , la data 2008-08-02 01:40:28Contrastele se atrag sau partenerii cu firi asemanatoare? E posibil sa te intelegi cu cineva totalmente opus tie??

ambele, in functie de oportunitatile si dorintele fiecaruia. unii isi completeaza caracteristicile prin partener(a) sau din contra construiesc un viitor comun bazat pe acelasi tip de gandire, aceleasi principii, valori si asteptari de la viata. de prefer ar fi totusi o varianta de mijloc.
L.R.
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info