Femeia la volan...
Pagina 1 din 15

Toate forumurile » Auto-Moto » Altele » Femeia la volan... » Pagina 1 din 15

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>
Sari la pagina:
Citeaza Raspunde

Postat de pe 2 August 2008 la 01:44

Baba si mitraliera???
andrei_44_you Avatarul lui andrei_44_you
Citeaza Raspunde

Postat de andrei_44_you pe 7 August 2008 la 00:04

Adevarul este ca majoritatea femeilor nu au ce cauta in fata volanului,dar.... sa recunoastem ca sunt cateva exemplare ale sexului frumos care pot da lectii multor soferi chiar si profesionisti in materie de condus.........,dar sa fim realisti daca sant soferite in Romania si mai ales in Bucuresti cred ca afara din plaiurule mioritice ar fii de invidiat.....oricum fac parte din paisajul zilnic si asta ne omoara tot timpul......
ejoblyx Avatarul lui ejoblyx
Citeaza Raspunde

Postat de ejoblyx pe 19 August 2008 la 08:05

Mie imi plac cele care conduc masini mari, tip SUV. Dupa parerea mea, 90% dintre ele sunt paralele cu condusul. Se bazeaza pe ideea "daca ma tamponez, macar sa fiu mai mare decat celalalt".Personal, cand intalnesc asa ceva in trafic, sunt mult mai atent. Recunosc, sunt si femei care merita tot respectul pentru cum se descurca la volan. Dar, din pacate, majoritatea o constitue, asa cum am spus, tipul "SUV".
dodonyca Avatarul lui dodonyca
Citeaza Raspunde

Postat de dodonyca pe 19 August 2008 la 16:34

misoginism /:)
Citeaza Raspunde

Postat de ejoblyx pe 22 August 2008 la 15:14

Dodonyka (sau similar) Nu e misoginism. E pura realitate!
dodonyca Avatarul lui dodonyca
Citeaza Raspunde

Postat de dodonyca pe 23 August 2008 la 16:46

pardon? dak asta e realitate atunci nush ce e fictiune..;).. asa cum si barbatii au panarame la sofat..asa si femeile..numai ca sexul...puternic e caracterizat de cei buni iar sexul frumos de cele care...mai au de invatat.. dar normal..park traim in secolul 3 ;)
iuliseve Avatarul lui iuliseve
Citeaza Raspunde

Postat de iuliseve pe 24 August 2008 la 13:49

Femeiile sunt doar bune la cratita si pat
Nu au ce cauta la volan
Citeaza Raspunde

Postat de pe 24 August 2008 la 15:55

Sunt femeie.
Nu imi place sa sofez, dar trebuie s-o fac: copilul la meditatii, piata, serviciul, caratul bagajelor in vacanta.
De ce nu imi place sa sofez? PENTRU CA IMI PLACE SA GANDESC CU CAPUL, NU CU PICIOARELE, CA SOFERII!!!
Citeaza Raspunde

Postat de pe 24 August 2008 la 16:00

Sau poate vor barbatii sa.... duca copilul la meditatii si sa-l aduca, sa-l duca la bazin si sa-l aduca zilnic, sa-l duca la patinoar si sa-l aduca, sa mearga la piata si sa le ramana timp si pentru restul: servici, cosmetica, mancare, curatenie, nu?
Asa, sa ai masina doar ca sa-ti creasca "popoul" si sa te dai in spectacol cu ea pe la servici sau pe strazi..!
D'aia n-are ursul coada: femeia are si ganduri cand conduce, nu da doar din picioare, ca barbatul si se uita dupa... femeile de la volanele de langa el!
Mai bine v-ati cauta de lucru!
alina_girl07 Avatarul lui alina_girl07
Citeaza Raspunde

Postat de alina_girl07 pe 24 August 2008 la 20:23

discriminarea asta intre sexe va exista mereu..mai ales in privinta sofatului...voi barbati de ce nu vreti sa recunoasteti ca femeile sunt mai prudente la volan?..nu toate...tin sa mentionez si acest aspect..
mec2 Avatarul lui mec2
Citeaza Raspunde

Postat de mec2 pe 25 August 2008 la 16:54

pentru Dl.IULISEVE...Pun pariu ca nici macar n-ai permis de conducere ca n-ai varsta pentru a-l obtine si daca l-ai avea...nu l-ai luat decat pe bani!Stii ceva,porcarii de genul asta am tot ascultat dar alta data(si pe asta ia-o ca un sfat),cauta pe net sau aduna informatii ca sa vezi s tu care-i mai imprudent la volan:femeia sau barbatul?cate accidente s-au produs pe baza excesului de viteza?Si cine se afla la volan????:)
Citeaza Raspunde

Postat de ejoblyx pe 26 August 2008 la 11:44

Pentru mec2 si pentru restul lumii. Eu nu am afirmat ca femeile nu au ce cauta la volan. Am spus ca unele, si mai ales cele din SUV-uri, nu prea au ce cauta la volan. Am mai putea adauga si blondele dar nu vreau sa fiu rau.
Si, draga mec2, spui ca numaraul barbatilor care comit accidente e mult mai mare decat al femeilor. Daca te-ai gandi putin ai realiza ca e logic sa fie asa. De ce? Pentru ca numarul barbatilor care conduc e pur si simplu...mult mai mare decat al femeilor care faca asta. Din varii motive, si e strict treaba lor. Restul e...aritmetica!
mec2 Avatarul lui mec2
Citeaza Raspunde

Postat de mec2 pe 26 August 2008 la 16:28

o,sunt de acord cu tine si daca mai punem la socoteala(ca in aritmetica,nu?:))...)ca barbatilor le cam fug ochii dupa femeile la volan(ei stiu ce gandesc in acele momente si cum ne trimit la origini sau la cratita)...este normal sa fie asa!Adevarul este ca traim in secolul vitezei si nu ne mai putem permite sa traim ca-n epoca de piatra,nu?Asa ca,sofatul,a devenit o necesitate mai mult decat un lux...sau invers?:)O zi buna si sa nu uit:n-am spus nimic la dresa ta,daca am facut-o,imi cer scuze:)
Dacianus Avatarul lui Dacianus
Citeaza Raspunde

Postat de Dacianus pe 26 August 2008 la 23:01

Vai ce razboi pentru sofat. Adevarul este ca talentul la sofat nu tine de sex. Tine de felul omului de a fi. Mec, tot aceeasi doamna politicoasa ai ramas.
Citeaza Raspunde

Postat de iuliseve pe 27 August 2008 la 18:13

ok Dna Mec2
noi facem accidente dar permisul acela MULTE FEMEI nu ar trebui sa-l poarte in poseta.
Din pacate am permis si fac saptamanal can 1000-1200 Km si vad destul de multe femei si vad ce fac
mec2 Avatarul lui mec2
Citeaza Raspunde

Postat de mec2 pe 27 August 2008 la 22:12

Dacianus,pai vrei sa va dezamagesc,chiar daca-s soferita?
Domnule Iuli,acum sincer vorbind,dreptate exista de ambele parti insa nu pot spune ca nu-s de acord cu ceea ce spuneti,dar nici nu va pot aproba in totalitate si va spun si de ce?Majoritatea "copiilor de bani gata"din ziua de azi nu-si merita carnetul dar aici eu nu gaessc vinovati decat pe parintii lor care le "permit"atatea luxuri.Ma intreb adesea:oare cu ce-i incalzesc faptul ca dupa un accident pur si simplu stupid(care s-a soldat cu decesul fiului/fiicei lor)ei le ridica statui scumjpe,din nox sau bronz?Oare nu acolo trebuie tras un semnal de alarma mai intai?Nu in randul parintilor si apoi sa-i judecam pe cei car-si iau spaga?Eu una am luat carnetul pe drept si sincer vorbind sunt mandra de asta.Am invatat,dar invatatura mi-a fost de folos...Ehee,ar fi multe de comentat pe acest subiect.Asa ca,de asta spun ca-ti dau dreptate dar nu in totalitate.Si eu am mai gafat,nu spun nu,dar erau gafe facute din graba si neatentie insa n-a costat pe nimeni nimic.Cand este vb de un accident grav de circulatie,de o viteza excesiva atunci este cu totul alta poveste.In Statiunea Mamaia este ridicat un foarte mare monument din inox,presupun ...monument in cinstea cui?a unui copil de bani gata care-a mai luat alte 4 vieti pe linga a lui si-a distrus alte 4 familii?Cui sa plingem de mila,va intreb eu pe Dvs.?Cui?Grav este ca aceste greseli se repeta mereu si nimeni nu trage un semnal de alarma dar mai grav este ca mai nimeni nu vrea sa invete din toate astea...M-am aprins cam tare,imi cer scuze!dar este strigator la cer,este adevarat?
mec2 Avatarul lui mec2
Citeaza Raspunde

Postat de mec2 pe 27 August 2008 la 22:15

Concluzia:nu doar femeile sunt vinovate de ceea ce se intampla!Si permite-mi sa le iau apararea atata timp cat si eu tot femeie sunt...chiar daca nu fac parte din categoria celor de care vb tu.sau cel putin asa imi place sa cred.O zi buna ,tuturor!
mec2 Avatarul lui mec2
Citeaza Raspunde

Postat de mec2 pe 27 August 2008 la 22:20

Dacianus,ai vazut ce spun cei de la Yuppy?ca am fi membrii din 22.11.2007...Pai eu cred ca astia au uitat ca suntem aici de cand s-a infiintat Yuppy...Sau au uitat de noi?:((
Agharycy Avatarul lui Agharycy
Citeaza Raspunde

Postat de Agharycy pe 28 August 2008 la 15:34

Eu conduc foarte mult si nu sunt sofer de meserie doar ca e placerea mea. De fecare data cand cineva imi taie fata sau semnalizeaza deaiurea sau face vreo greseala mereu e femeie. Foarte rar e barbat. Eu vorbesc acuma din propie experienta, nu vreau sa fac discriminari sau altceva. o zi buna
Citeaza Raspunde

Postat de ejoblyx pe 28 August 2008 la 18:11

mec2, nu ti-am reprosat nimic si nu ai de ce sa-ti ceri scuze. Si eu fac prostii la volan. Dar le fac ca vreau eu sa le fac. Adica, realizez ce se intampla. Mai grav e cu cei ce cred ca fac bine ce fac si habar nu stiu ca sunt in culpa.Iar daca e sa lovesc masina, recunosc, inseamna ca sigur am vazut un fund fain pe strada si nu am observat ca cel din fata a franat deja. Totusi, rog doamnele cu SUV-uri sa fie mai atente! Toate cele bune si conduceti prudent!
Citeaza Raspunde

Postat de iuliseve pe 29 August 2008 la 15:15

Buna
Asa este vina cea mai mare este a parintilor,deoarece fac tot posibilul ca la odraslele lor sa nu le lipseaca absolut nimic.Ceea ce are legatura cu permisul de conducere nici nu se mai discuta .La majorat cadoul lor este permisul si masina.Unde-i experienta ?!?
Suntem toti buni la ceva dar fiecare in felul lui,
Nu vreau sa credeti ca am ceva cu femeiile dar cate o data sfac niste gafe de ne conceput .Multlte nu isi merita permisul nu stiu de ce dar nu il merita .
O zi buna
mec2 Avatarul lui mec2
Citeaza Raspunde

Postat de mec2 pe 29 August 2008 la 15:36

ok,este adevarat ceea ce spuneti si voi,dar cand o afirmati ceva,va rog sa faceti in asa fel incat sa nu para ca generalizati.ma rog,recunosc ca fac greseli,ca am mai taiat fata cuiva...dar cum a spus mai sus interlocutoul meu,am facut-o"voit"crezand ca este ok...Dar nu din neatentie.Ma rog,norocul meu este ca nu conduc SUV?!:)
cert este ca fiind soferi,cu totii suntem in pericol ori de cate ori ne urcam la volan...dar si ca pietoni-simpli pietoni-tot in pericol ne aflam.oricum,viata asta este facuta din multa adrenalina,numai ca unii dintre noi "detinem"doze duble...
mec2 Avatarul lui mec2
Citeaza Raspunde

Postat de mec2 pe 29 August 2008 la 15:39

Iuliseve la cat sunteti voi,ardelenii,de calmi,ma mir ca-ti iesi din sarite...Si sincer,in sibiu nu prea am auzit de accidente grave de circulatie dar in Constanta(ca si judet)m-am ingrozit,nu alta!cred ca ar trebui sa ma mult in Sibiu...am fost anul trecut si mi-a placut la nebunie...Atata liniste,atata aer curat...Hmmm,ferice de tine ca stai intr-o astfel de zona.
catutzu1 Avatarul lui catutzu1
Citeaza Raspunde

Postat de catutzu1 pe 31 August 2008 la 02:49

Treaba cu SUV este adevarata, nu prea le pasa lor, ca de sunt mari, au multi cai, daca mergi mai incet de 60 iti dau flesuri prin Constanta, te mai si injura, mai rau este ca majoritatea sunt pustani de bani gata, care nu prea stiu ce sa faca cu masina. Si in legatura cu masinile pentru pusti, cunosc pe cineva care a adus o masina din State, si culmea proprietaru a vandut-o din cauza pustiului, facuse o tampenie, dar cel mai frumos era faptul ca ii limitase viteza, chiar foarte simplu, cu un surub sudat sub pedala de acceleratie, oare nu se poate face asta, cat costa?? mai mult de 10 lei nu are cum, doar daca pui cine stie ce metal cu bliz blitzuri.

Da si barbati fac accidente din cauza vitezei, dar statistic vorbind, procentul de femei care fac accidente este mult mai mare decat al barbatilor,fiind foarte simplu de explicat, numarul barbatilor care poseda permis este mult mai mare decat al femeilor,
dea209 Avatarul lui dea209
Citeaza Raspunde

Postat de dea209 pe 31 August 2008 la 11:22

ca sa va dau un exemplu,am permis de 5 anu conduc in fiecre zi,nu am frecat masina,nu am zgariat-o,nu am facut nici un accident(doamne ajuta)niciodata si anul trecut nu din vina mea am avut un accident de de abea miam putut misca masina din loc si ia ghiciti cine e la volan
o fata si pe deasupra blonda(si eu sunt fata dar sunt satena:) si stiti ce mia zis "vaaaaiii imi cer scuze nu te-am vazut ca eu nu folosesc decat oglinda retrovizoare din masina"
cum drac poti sa zici asa ceva,a inchis geamu si a plecat de la locul accidentului,va dati seama ca am lasat masina mea acolo si am fugit dupa ea in intersectie si am scoso de gat din intersectie:)
Citeaza Raspunde

Postat de dea209 pe 31 August 2008 la 11:23

si ca sa va spun totul mi-amm mai gasit masina de 2 ori lovita in parcare,deci nici macar nu eram in masina si culmea tot de femei
deci cum se poate asa ceva:)
Citeaza Raspunde

Postat de dea209 pe 31 August 2008 la 11:24

sincer nu am nimik cu nimeni sunt doar de parere ca tre sa fi nascut pt asta ,o ai in sange sau nu o ai si tre sa-ti placa atat
alexandra_blonda Avatarul lui alexandra_blonda
Citeaza Raspunde

Postat de alexandra_blonda pe 31 August 2008 la 12:53

Cum a mai spus si cineva de aici, sofatul nu tine de sex. Desi nu am carnet inca, voi avea. Cred ca femeile sunt mai calme la volan decat barbatii, de-asta numai barbatii produc accidente. Ati vazut voi femei care sa apese ca disperatele pe acceleratie pana ajung in pom? E adevarat ca unii nu au ce cauta la volan, dar nu sunt numai femei, ci si barbati. N-ati vazut ca Romania este impanzita de pusti de bani gata de 18 care au carnet doar pentru ca le-au promis taticu ca le da nu stiu ce BMW?? Nu mai generalizati atata. Va mai si plangeti ca nu intelegeti femeile. Pai daca sunteti misogini si egoisti...
radhookoo Avatarul lui radhookoo
Citeaza Raspunde

Postat de radhookoo pe 31 August 2008 la 13:42

hai sa o luam mai simplu.

Mi se pare normal ca daca iti permiti, sa-i iei o masina copilului tau la 18 ani, dar nu un BOLID. Perioada cea mai periculoasa mi se pare la un an dupa ce ti-ai luat carnetul. Te simti confortabil la volan, ai dat jos semnele, si te crezi sofer. Totusi n-ai inca reflexele solide. Regula numarul doi e "ti-ai busit masina ta, pe a doua ti-o cumperi singur".

femeile in general sunt mai fricoase (nu ma injurati, stati sa vedeti unde vreau sa ajung). pentru ca tot barbatii vor una feminina.. una careia sa-i fie frica sa doarma singura, sa ii fie frica sa mearga singura pe strada etc. ca sa poata ei sa se simta mari si tari. Prietena mea e de la litere. ii vad colegele des, si pot spune destul de sigur ca majoritatea sunt niste tipe care mai mult sau mai putin intentionat pozeaza in neajutorate. acuma ia-le, pune-le la volan si vezi ce fac, ca doar n-or sa-si iasa din rol, si acolo se vor speria.

sunt foarte multe femei care nu au (sau nu le intereseaza sa aiba) cunostinte tehnice. sunt tot atat de multi barbati in situatia asta. acestor persoane daca le dai masina pe mana, e posibil sa nu inteleaga pe indelete ca nu tre sa "caraie" cutia de viteze cand schimbi.. ori nestiinta asta provoaca "distrugeri".

pe de alta parte: cunosc doua tipe "bune", blondute, subtirele, zambet de milioane, care se baga in mijlocul intersectiei, zambesc frumos in stanga si-n dreapta, si fac stanga... si o fac intentionat, pentru ca stiu ca ceilalti le scuza "e femeie dom'le! ce vrei mai mult de la ea.."

Asadar e greu de spus daca femeile sunt mai apte decat barbatii sau nu.. pentru ca nu asa se pune problema.. multe femei profita de statutul asta si se baga in trafic, iar altele se inraiesc si mai tare la volan si dau lectii tuturor barbatilor. Alte abureli nu mai conteaza (cum ar fi tampenia aia ca femeile nu vad bine in spatiu si de-aia nu parcheaza cum trebuie :)) ).

numai bine,
Radu

PS. mec2, de mult nu te-am mai vazut pe aici.. cum mai esti? vezi ca e nazistu undeva pe forum si are nevoie de 2 vorbe bune.. l-am mai vazut si pe casperphantom dar foarte rar...
vladu7z93 Avatarul lui vladu7z93
Citeaza Raspunde

Postat de vladu7z93 pe 31 August 2008 la 15:43

Daca eu stiu sa fac cercuri si el stie sa faca patrate, asta nu inseamna ca el este mai prost ca nu stie sa faca cercuri sau eu sunt mai prost ca nu stiu sa fac patrate. Fiecare trebuie sa faca ce stie sa faca cel mai bine; din acest motiv nu cred ca femeile trebuie sa conduca.
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum