Femeia la volan...
Pagina 9 din 15

Toate forumurile » Auto-Moto » Altele » Femeia la volan... » Pagina 9 din 15

Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >>
Sari la pagina:
mec2 Avatarul lui mec2
Citeaza Raspunde

Postat de mec2 pe 5 Februarie 2009 la 20:21

Pa stai asa ca nu mai inteleg nimic.Esti prieten cu Ady?
Si tu te uiti la tv?Fara mine?Chestia este ca au dreptate cei care-au spus asta si ma bucur ca-ntr-un final au ajuns ca cei de la televiziune sa spuna si adevaruri...
Cat priveste treaba cu sofatul...Greu,taica,greu si sincer,chiar nu este pentru toata lumea,fie ca-i femeie sau barbat.Sofatul este pentru cei care au un spirit de echipa,o orientare in spatiu,vigilenta si respect...si multe chestii de acest gen.Sofatul nu-i pentru asa zisii"smecheri de cartier"si nu inteleg cum de multi nu si-au dat seama inca de acest lucru mai ales ca din cauza lor,de cele mai multe ori,mor persoane nevinovate.Asta este cel mai tragic,nu ca au indoit o "tabla"..Aia se repara dar cu viata omului ce faci?Innapoi n-ai cum sa-l aduci...Cum traiesc oare cate unii cu constiinta incarcata de asemenea fapte?Si cazuri sunt destule in care vinovatii scapa"basma curata". RUSINEEEEE...E!Si nu doar femeile sunt "varza",macarrecunoasteti acest lucru.Avem prntre noi si "specimene"de gen masculin care ar trebui sa ia locul nevestei la cratita...Sunt adevarate pericole publice!
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 Februarie 2009 la 17:26

Mec, asa e! Sunt si neaveniti printre soferi! Ca sunt mai multi barbati sau mai multe femei, asta nu o stie nimeni! Ca si femeile fac accidente, e adevarat! Care e procentul lor in accidente nu e esential! Dar esential e ca majoritatea accidentelor foarte grave, cu morti si raniti, sunt facute de barbati, de "smecherasi" si de "baietii de bani gata". HOWGH!
mec2 Avatarul lui mec2
Citeaza Raspunde

Postat de mec2 pe 7 Februarie 2009 la 19:09

Dacianus,ca adevar graieste gura ta!Pai mi-i se pare normal sa si plateasca pentru faptele sale dar m-as multumi sa aud ca macar in lumea de apoi vor plati ca "baiatu' lu' tata"nu va "plati"nimic pe pamant,ca are TATA grija de el...nu cerzi?Offf,mor de ciuda ca suntem prea mici sa putem face ceva,mor de ciuda ca n-a putere sa "aranjez"treburile asa cum trebuie sa fie ele aranjate si mi-e ciuda ca parintii sunt cei mai vinovati pt tot ceea ce se intampla cu "printisorii"lor..Mi-e ciuda ca traiesc intr-o astfel de lume!As fi vrut sa fie altfel,sa avem mai multa siguranta ,sa nu-mi fie teama ca baietelul meu va fi,candva ,ca cei pe care-i detest...Femeie sau barbat la volan,logic ar fi ca fiecare dintre noi sa fim mai vigilenti,mai atenti si mult mai seriosi si respectuosi in trafic...Sincer!
1sofer Avatarul lui 1sofer
Citeaza Raspunde

Postat de 1sofer pe 7 Februarie 2009 la 20:00

stai dacianus ca la tine nr de mashini conduse se compenseaza cu nr de ani, iar ca nu ai produs nici un accident, in "termeni shofereshti" se cheama MISIUNE INDEPLINITA iar de acum e cert ca nici nu vei produce nici unul. eu chiar daca imi place sa spun ca sunt shofer nu pot spune acele doua cuvinte, pt ca am la activ doua camioane rasturnate din care unul dauna totala din care am scapat ca prin minune. in primul am preferat sa evit un "shmecher" ca sa nu il am pe conshtiintza "shmecher care nici macar nu a oprit sa vada daca sunt bine, iar din al doilea era sa mai iau cu mine inca vreo catziva din cauza unui cretin de alta natzionalitate. oricum ii multzumesc cerului ca inca tastez in seara asta iar o data ce ai urcat la volan eshti cu moartea shi cu pushcaria in mana chiar daca legea itzi mai acorda o oportunitate in cel de al doilea caz. referitor la dreptatea cu "baiatu' lu' tata" stai linishtita shi obishnuieshte-te cu ideea ca nu se va schimba curand. oricum imi pare bine ca inca imi mai datzi ocazia sa va mai citesc posturile shi sa mai schimb o impresie cu voi. fitzi prudentzi!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Februarie 2009 la 02:14

seara buna..noapte buna..buna dimineata..sau mai bine...sclipici din faruri la toata lumea...apoi putem sa facem oricate statistici vrem..realitatea este ca accidente se produc si de femei si de barbati..intrebarea este..de ce nu se reuseste o scadere a lor..sa fie de vina..instructorii...sau masinile prea..tari..in mana unor neavizati precum si drumurile noastre(aici sunt banii..nostri)poligon nesfarsit de gropi pe sosele(pe care o las,pe care o iau),cat despre conduita..mai sunt unii care au pierdut-o undeva pe drum ,crezand ca masina ii duce pe ei..nu ei pe masina...1sofer...nu esti suparat pe mine...dar cine nu viseaza la drumuri europene,ca doar si noi suntem in europa(cel putin geografic) si sincer...ma bucur din suflet ca..tastezi...noapte placuta si o zi frumoasa drum bun pe oriunde v-ati afla
mec2 Avatarul lui mec2
Citeaza Raspunde

Postat de mec2 pe 8 Februarie 2009 la 18:38

1 sofer,stii cand scapam cu viata dintr-o asemenea intamplare(pt ca este si cazul meu) gandim de 2 ori mai mult decat altii.Nu spun ca mereu sunt ok in trafic caci"peisajul"ma mai fura dar cel ami bine este sa ai mintea lucida,sa nu urci nervos la volan caci"nervos"v ei conduce si mai bine de atat este ca Politia sa fie mult mai prezenta in trafic...
Azi eram pe o sosea din localitate,destul de circulata si importanta si trece un smecher cu TURBO care nu avea mai putin de 120/h,smecher care nu facea decat slalom printre masini si care cu siguranta se pregatea sa ajunga la RALIU in Mamaia...Dar mi-am zis in sinea mea"diseara il vad la STIRI proptiti intr-un copac"caci astora nu le prevad altfel de viata...Doamne Fereste cand mai ia dupa el si pe altul nevinovat...
Acum,ce sa-ti spun ca eu tot trag nadejde ca soferii sa devina mai prudenti si sa aiba mai mult respect fata de colegul din trafic...SPER!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Februarie 2009 la 16:05

1sofer, sa stii ca nici nu vreau sa ma compar cu tine! Eu in toti anii mei de canducere n-am facut atatia km cati ai facut tu in cateva curse! Eu sunt un amator, intre amatori. E adevarat ca am si C. Dar ultima data cand am condus a fost in ... (am si uitat), atunci cand am luat carnetul. De atunci doar cu batrana doamna (dacia mea roscovana).
thibetho Avatarul lui thibetho
Citeaza Raspunde

Postat de thibetho pe 11 Februarie 2009 la 08:02

http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=446509
a_leex_yo Avatarul lui a_leex_yo
Citeaza Raspunde

Postat de a_leex_yo pe 13 Februarie 2009 la 12:25

De la: alexandra_blonda, la data 2008-08-31 12:53:44Cum a mai spus si cineva de aici, sofatul nu tine de sex. Desi nu am carnet inca, voi avea. Cred ca femeile sunt mai calme la volan decat barbatii, de-asta numai barbatii produc accidente. Ati vazut voi femei care sa apese ca disperatele pe acceleratie pana ajung in pom? E adevarat ca unii nu au ce cauta la volan, dar nu sunt numai femei, ci si barbati. N-ati vazut ca Romania este impanzita de pusti de bani gata de 18 care au carnet doar pentru ca le-au promis taticu ca le da nu stiu ce BMW?? Nu mai generalizati atata. Va mai si plangeti ca nu intelegeti femeile. Pai daca sunteti misogini si egoisti...

taaacii:))) te rog nu mai scrie nimic :))))))
a_leex_yo Avatarul lui a_leex_yo
Citeaza Raspunde

Postat de a_leex_yo pe 13 Februarie 2009 la 12:34

bai nene...sunt taximetrist (nu e o lauda) sunt satul de cate femei (pitzipoance) distruse am vazut in cativa ani...m-am saturat sa claxonez la semafor ca s-a facut verde si ea inca nu a terminat machiajul in oglinda retrovizoare.De distuse care au lamaia in geam dar mai vorbesc si la telefon si cand ajung la o curba opresc masina pe dreapta inainte de curba ca....de...normal k nu mai stie cu ce mana sa schimbe viteza,cu care sa tina telefonul si cu care sa intoarca volanul...o singura data am mers cu o femeie la volan care intradevar stie sa sofeze.nu mi-a fost teama absolut deloc,stand in dreapta....in rest...praf si pulbere.. "don't smoke drugs,smoke tires"
1sofer Avatarul lui 1sofer
Citeaza Raspunde

Postat de 1sofer pe 19 Februarie 2009 la 21:48

nu cin cin nu sunt suparat pe tine ca nu am de ce. eu nu visez la drumurile europene pt ca sunt bune, ci ptr ca sunt lungi iar oamenii care circula pe ele nu sunt analfabetzi care shi-au luat permise pe bani shi vor parca sa demonstreze ceva, iar mashinile mici chiar daca sunt mai rapide nu ofera aceiashi senzatzie ca atunci cand stai acolo sus. mec tzie nu itzi zic nimic cu toate ca nu ar trebui sa conduci cu alte ganduri daca nu ejti capabila sa gandeshti in doua locuri.
FFB Avatarul lui FFB
Citeaza Raspunde

Postat de FFB pe 21 Februarie 2009 la 07:22

Nu stiu si nici nu ma intereseaza cat timp ai condus sau cat timp ai stat in dreapta unui sofer.
Ex.: ia 2 soferi de pe strada:1 - doamna ; 2- barbat
Sa dea Dumnezeu sa iti fie bine cu amandoi dar dsansele de a scapa " nesifonata" sunt mai mari la soferii de sex masculin.
Conduc de peste 30 ani si stiu ce spun.
No offense.
ginelchitu Avatarul lui ginelchitu
Citeaza Raspunde

Postat de ginelchitu pe 21 Februarie 2009 la 07:28

De la: dr_psy, la data 2008-08-24 15:55:09Sunt femeie.
Nu imi place sa sofez, dar trebuie s-o fac: copilul la meditatii, piata, serviciul, caratul bagajelor in vacanta.
De ce nu imi place sa sofez? PENTRU CA IMI PLACE SA GANDESC CU CAPUL, NU CU PICIOARELE, CA SOFERII!!!
il01ecl Avatarul lui il01ecl
Citeaza Raspunde

Postat de il01ecl pe 21 Februarie 2009 la 07:36

sunt barbat. nu mai criticati atat de mult femeile, avand in vedera ca cele mai multe accidente sunt facute de catre barbati, iar femeile sunt mult mai atente in trafic. nu neg faptul ca sunt si exceptii de la regula. gandeste altfel intr-un cuplu amandoi cu permis nu stiu de cate ori conduce femeia, este asa , conduce numai atunci cand bem noi si atunci cum ati vrea ca sa invete sa conduca si sa fie mult mai degajata in trafic??? pune si problema altfel, sofatul nu este o meserie de femeie cum ar fi sa vezi pe sosele majoritatea camioanelor masinilo sua orice autovehicul condus de o femeie nu le-am lua noi locul la creatita??? hai sa fim intelegatori si cu ele...nu vreau sa fiu injurat doar imi exprim parerea....
Krystina18 Avatarul lui Krystina18
Citeaza Raspunde

Postat de Krystina18 pe 21 Februarie 2009 la 07:55

De 2 ani de cand am carnet am avut un accident si asta nu din cauza mea ci din cauza unui barbat....desi a fost vina lui tot el era cu gura...pot baga mana in foc si nu ma ard ca sunt unele femei mai atente si mai bune soferite de unii barbati
oana200320 Avatarul lui oana200320
Citeaza Raspunde

Postat de oana200320 pe 21 Februarie 2009 la 08:39

sunt femeie si tind sa le dau dreptate barbatilor de aici.
asa este. suntem putine femei care stim sa conducem si chiar dam clasa altor participanti la trafic de sex masculin, insa sa fim seriosi, este cate o duduie de mie, ca femeie imi vine sa o strang de gat si sa sa ii spun sa plece dracu acasa si sa lase pe altu sa conduca. si inca ceva. o intrebare ptr femeile care nu ne dau dreptate.
in momentu in care vad in sofer prost in fata lor la ce se gandesc prima data? eu cred ca toti ne gandim (chiar si noi femeile) ca soferu ala prost din fata precis e femeie.
cand vezi faze de genu ca habar nu au care-i dreapta si care-i stanga la semnalizare sau ies din parcari cu spatele fara sa se asigure de parca oglinzile alea sunt pue aclo sa se rujeze ele iti vine sa le bati, si asta o spun eu ca si femeie
mirceard Avatarul lui mirceard
Citeaza Raspunde

Postat de mirceard pe 21 Februarie 2009 la 08:53

Pentru Alexandra_Blonda.Alooo domnisoaraaaaa!!!!!!! stiti ce fac seara Baietii de bani gata impreuna cu Fetele de bani gata seara in weekend pe B-dul Magheru????Se plimba smechereste si flirteaza pe toata lungimea bulevardului,cu 20 km la ora.De ce?Nu pot opri intr-o parcare 10 minute?Sau e mai interesant asa...sa stea fraierii dupa ei.Si cand nu fac asta,sigur vorbesc la telefon,sau i-si fac si ele un make-up,cine stie....iar baietasii lui taticu`....chiar nu-si dau sama ce fac.Asa k...nu invinovatii pe nimeni,vezi-ti de permisul tau,dak i-l vei lua,sa-l stapanesti sanatoasa,sa nu ai evenimente...Toate cele bune
oanaclaudiass Avatarul lui oanaclaudiass
Citeaza Raspunde

Postat de oanaclaudiass pe 21 Februarie 2009 la 08:59

fraiere prost
macodan Avatarul lui macodan
Citeaza Raspunde

Postat de macodan pe 21 Februarie 2009 la 09:00

in concluzie: sunt femei care conduc bine si femei care conduc prost. la fel si barbatii. aparte de aceste 4 categorii, mai este una : cea a RETARDATILOR, care merg pe sens interzis, care accelereaza la trecerile de pietoni, care depasesc atunci cand orice om normal nu ar face asta. rau este ca astia mai si omoara pe altii. daca ar muri doar ei nu ar fi nici o paguba: un retard mai putin. asa ca, sincer, eu nu pot sa ii compatimesc pe cei care mor in timp ce fac liniute si alte chestii de gen( ca cei din Mamaia care au luat foc). si mai am un foc la inimioara. cei care se urca bauti la volan. eu le-as lua carnetul pe loc si de tot.
matrixu Avatarul lui matrixu
Citeaza Raspunde

Postat de matrixu pe 21 Februarie 2009 la 09:11

3 lucruri ma incetinesc in trafic: dacia, raba si femeia la volan......bineinteles....nu toate femeile sunt la fel
aladin Avatarul lui aladin
Citeaza Raspunde

Postat de aladin pe 21 Februarie 2009 la 09:15

nu e misoginism draga
parerea mea e ca, un sofer/soferita care ruleaza in oras constant cu viteze de 30-40 km/h ar trebui sanctionat
e valabil atat pt femei, cat si pentru barbati
in general unele femei conduc mult prea prudent, si au o viteza de reactie mai lenta, dezavantajul femeilor e ca nu prea se pricep la tehnica, nu simt turatia motorului si asta enerveaza soferii din jur.
DAR, accidentele in care sunt implicate femei sunt mai rare decat cele in care sunt implicate barbati exista si o parte buna
galldezsocsaba Avatarul lui galldezsocsaba
Citeaza Raspunde

Postat de galldezsocsaba pe 21 Februarie 2009 la 09:17

sunt sofer profesionist i in ultimii ani vad tot mai multe femei la volan...din pacate doar 1% se descurca bine pe soselele noastre.
Asta e realitatea(Parerea mea DESIGUR )
sony_sja Avatarul lui sony_sja
Citeaza Raspunde

Postat de sony_sja pe 21 Februarie 2009 la 09:22

De la: dr_psy, la data 2008-08-24 15:55:09Sunt femeie.
Nu imi place sa sofez, dar trebuie s-o fac: copilul la meditatii, piata, serviciul, caratul bagajelor in vacanta.
De ce nu imi place sa sofez? PENTRU CA IMI PLACE SA GANDESC CU CAPUL, NU CU PICIOARELE, CA SOFERII!!!

multa vreme eram acuzati ca gandim
adeladoro Avatarul lui adeladoro
Citeaza Raspunde

Postat de adeladoro pe 21 Februarie 2009 la 09:29

pot sa spun din experienta ca barbatii sunt mult mai agresivi la volan. si se bazeaza foarte mult si pe ajutorul celuilalt in trafic "am timp sa depasesc? parca nu.. dar poate isi da seama ala din fata si ma lasa sa trec."

sunt foarte agresivi. si nu este posibil, asa cum des se intampla in bucuresti, sa opresti masina in trafic si sa te duci la celalalt sa-l faci troaca de porci si, eventual sa-i vandalizezi masina. pot sa spun ca de cand am avut de a face cu un asemenea specimen (o singura data, in bucuresti), nu conduc cu aceeasi placere.

in concluzie,barbatii ne provoaca, de cele mai multe ori, starea de agitatie in trafic!
aprov Avatarul lui aprov
Citeaza Raspunde

Postat de aprov pe 21 Februarie 2009 la 09:53

Hai mai baieti, nu fiti misogini!
Femeia e buna la volan (daca ati stii ce buna e ! ) dar pe scaunul din dreapta si cu capul sub volan.
Nici nu va imaginati! Si daca va coborati parasolarul si va priviti in oglinda sa vedeti ce ochi bulbucati aveti in momentul ala, n-ati mai vorbi asa si nu le-ati mai trimite la cratita.
Atentie insa! Cica e ilegal, mi-a zis mie un gabor pe Autostrada Soarelui asta vara cand mergeam la mare , iar cand m-a oprit fata se stergea la gura.Acuma n-am inteles eu ce e ilegal.Poate faptul ca s-a sters la gura sau faptul ca eu eram in slapi si pantaloni scurti(si desfacuti)
obyo Avatarul lui obyo
Citeaza Raspunde

Postat de obyo pe 21 Februarie 2009 la 10:04

sunt femei care dau clasa barbatilor ! oricum totul tine de experienta!
iogamac Avatarul lui iogamac
Citeaza Raspunde

Postat de iogamac pe 21 Februarie 2009 la 10:31

De la: iuliseve, la data 2008-08-24 13:49:35Femeiile sunt doar bune la cratita si pat
Nu au ce cauta la volan

zau? maaaaaaaaaai, sa fie...ar fi bine sa ramaneti singuri pe lume, fara femei...tne minte "IN SPATELE ORICARUI BARBAT DE SUCCES EXISTA O FEMEIE" este demonstrat ca femeia conduce...sunteti niste simple marionete in fata femeilor...
codrutzu22 Avatarul lui codrutzu22
Citeaza Raspunde

Postat de codrutzu22 pe 21 Februarie 2009 la 10:34

am vazut si baieti care sunt paraleli la volan ... si chiar barbati in trafic care sunt varza,praf,muci ... la volan si ii poti recunoaste foarte usor dupa B-ul de pe numarul de inmatriculare ... uni zic ca vine de la Bucuresti dar eu cred k vine de la Bou ... oricum e adevarat ca totul tine de experienta ... dar si femeile au talent!ola!
strengaru Avatarul lui strengaru
Citeaza Raspunde

Postat de strengaru pe 21 Februarie 2009 la 10:34

Sant femei care conduc foarte bine si sant precaute, dar sant si barbati care conduc groaznic, cum au luat carnetul se simt asi ai volanului si de aceea se intampla cele mai groaznice accidente soldate cu multi morti si raniti,accidente produse de femei la volan sant mult mai putine.
iogamac Avatarul lui iogamac
Citeaza Raspunde

Postat de iogamac pe 21 Februarie 2009 la 10:40

De la: Agharycy, la data 2008-08-28 15:34:04Eu conduc foarte mult si nu sunt sofer de meserie doar ca e placerea mea. De fecare data cand cineva imi taie fata sau semnalizeaza deaiurea sau face vreo greseala mereu e femeie. Foarte rar e barbat. Eu vorbesc acuma din propie experienta, nu vreau sa fac discriminari sau altceva. o zi buna

draga agharycy, tin sa-ti spun ca de multe ori femeile gresesc din cauza barbatilor care se dau "rotunzi" pe sosele...ca deh...daca la altceva nu pot excela, atunci incearca sa faca tot felul de rautati pentru a se face remarcati...
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info