O blonda...
Pagina 1 din 8

Toate forumurile » Entertainment » Bancuri » O blonda... » Pagina 1 din 8

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 >>
Sari la pagina:
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 2 August 2008 la 01:50

O blonda se angajeaza ca profesoara. Intr-o pauza, vede un copil stand deoparte, in timp ce ceilalti se distrau jucandu-se impreuna. Blondei i se face mila si merge la el.
- Esti bine?
- Da.
- Stii, poti sa mergi sa te joci cu ceilalti.
- Stau aici.
- De ce?
- Pentru ca sunt portar la fotbal!
ipiud08 Avatarul lui ipiud08
Citeaza Raspunde

Postat de ipiud08 pe 7 August 2008 la 11:50

furuki2000 Avatarul lui furuki2000
Citeaza Raspunde

Postat de furuki2000 pe 27 August 2008 la 17:09

Cat de destepte sunt unele blonde! Eu unul nu m-as incurca cu o blonda! Brunetele sunt cel mai tari femei va asigur!
sparky Avatarul lui sparky
Citeaza Raspunde

Postat de sparky pe 28 August 2008 la 07:43

Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 August 2008 la 19:27

...cred si eu...draga furuki...'00...:)
112 Avatarul lui 112
Citeaza Raspunde

Postat de 112 pe 6 Septembrie 2008 la 18:50

pfff....numa cu blonde ma bag!!!
sunt bune si naive:D
mauinboots Avatarul lui mauinboots
Citeaza Raspunde

Postat de mauinboots pe 7 Septembrie 2008 la 04:41

NU SI BLONDELE VOPSITE :))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Septembrie 2008 la 10:37

daca prostia ar durea,toti idiotii de mai sus,cu concluziile lor de retardati....ar muri de durere.Frustratilor.
Deedee Avatarul lui Deedee
Citeaza Raspunde

Postat de Deedee pe 7 Septembrie 2008 la 12:22

FRUSTRÁ, frustrez, vb. I. Tranz. A lipsi pe cineva (în special statul sau o instituție a lui) de un drept sau de un bun; a păgubi; p.ext. a înșela. – Din fr. frustrer, lat. frustrari.

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Septembrie 2008 la 15:45

te-ai trezit si tu,pupazo,da frustrati,nu cred ca au avut vreo blonda in viata lor,dar ei isi dau cu parerea cum ca ele ar fi asa sau pe dincolo,baga pe toata lumea in aceeasi oala (dar e posibil ca tu sa faci parte din acea categorie,de n-ai inteles,si te-ai trezit comentand)
mec2 Avatarul lui mec2
Citeaza Raspunde

Postat de mec2 pe 7 Septembrie 2008 la 17:21

Ups,s-a iscat un mic razboi aici...dar ce aveti fratilor cu blondele,ca dealtfel toti barbatii intorc capul dupa ele si nu cred ca o fac pentru ca nu le place ceea ce vad...Sa fim seriosi,blondele au "trecere"(si asta o spune o bruneta):)
valentin_crivat Avatarul lui valentin_crivat
Citeaza Raspunde

Postat de valentin_crivat pe 7 Septembrie 2008 la 23:01

acum esti vopsita
valentin_crivat Avatarul lui valentin_crivat
Citeaza Raspunde

Postat de valentin_crivat pe 7 Septembrie 2008 la 23:02

hi hi hi ...........................................................
mec2 Avatarul lui mec2
Citeaza Raspunde

Postat de mec2 pe 8 Septembrie 2008 la 16:25

:))...
Deedee Avatarul lui Deedee
Citeaza Raspunde

Postat de Deedee pe 8 Septembrie 2008 la 21:46

ziceam shi yo asha...ca de la blonda la blonda
alexandra_blonda Avatarul lui alexandra_blonda
Citeaza Raspunde

Postat de alexandra_blonda pe 9 Septembrie 2008 la 16:43

Barbatii intorc capul dupa tine indiferent de culoarea parului. Cred ca brunetele emana seriozitate, blondele naivitate, iar roscatele pasiune. Eu am fost bruneta si tot se uitau baietii dupa mine, acum ca sunt blonda (vopsita), parca tot la fel de multi se uita. Sau poate mi-ar trebui un ochi la spate :-
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Septembrie 2008 la 17:44

Eu nu intorc capul nici dupa blonde, nici dupa brunete. Fiindac ma doare gatul. Daca sunt singur ma intorc cu totul. Daca sunt cu nevasta, nici daca sunt in fata mea nu le vad. Asa mi-a trebuit daca m-am insurat. Si cu o bruneta. Pe care nu poti s-o prostesti.
mec2 Avatarul lui mec2
Citeaza Raspunde

Postat de mec2 pe 9 Septembrie 2008 la 19:35

Pai dacianus,nici nu ai cum!Ghinionul tau si al celor insurati:)Nu de alta dar n-am vazut pana acum femeie(sotie)care sa nu riposteze macar o data in viata...Gluma,gluma,dar blondele sunt blonde,orice ati spune.Sincer,le observi mai bine,de parca ar fi"fosforescente"...Bruntele,oricat de frumoase ar fi sau urate trec pe locul doi si imi pare rau ca tre sa spun asta,chiar daca sunt bruneta.Copilul meu la doar 3 ani,intorcea capul dupa blonde si imi spunea ca el se va insura cu o blonda.Oare de ce?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 Septembrie 2008 la 21:57

Si atunci cum se face ca am dat aici de o bruneta sau satena si nu de o blonda. Ai fost tu mai "fosforescenta" !!!!!!
mec2 Avatarul lui mec2
Citeaza Raspunde

Postat de mec2 pe 11 Septembrie 2008 la 22:17

Dumnezeu stie,cum?nu stiu daca am fost asa dar probabil ca eram putin mai"sclipitoare"decat celelalte fete din jurul meu:))

iar de tine ce sa mai zic?ai ales pana ai cules si nu te vaita,ca ai nimerit bine.ce nu-i asa?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Septembrie 2008 la 18:25

Nu cred ca are vreo legatura culoarea parului cu nivelul de inteligenta. Radacinile parului nu ajung pana la creier. Daca esti prost poti sa fi blond sau brunet ca tot acolo e. Unul ii spunea unui prieten: ti-am vazut nevasta, arata tare bine blonda. Sotul: Da? Azi dimineata arata tot asa de bine bruneta.
mec2 Avatarul lui mec2
Citeaza Raspunde

Postat de mec2 pe 13 Septembrie 2008 la 20:54

Dacianus,dar daca creierul ajunge pana la radacina firului de par,ce se intampla?:) Oricum,blone,brunete,roscate sau cum or mai fi ele,fetele sunt fete si orice ati spune voi,barbatii,nu putem trai separat,asta este cert!
nic Avatarul lui nic
Citeaza Raspunde

Postat de nic pe 14 Septembrie 2008 la 05:35

Stiti pentru ce a facut Dumnezeu blondele?...Calul nu stia sa aduca berea din frigider.
Dar stiti de ce a facut brunetele?...Pentru ca nici blondele nu stiau!
sky543 Avatarul lui sky543
Citeaza Raspunde

Postat de sky543 pe 14 Septembrie 2008 la 07:06

si totusi,de ce si brunetele se fac blonde?
Mark24project Avatarul lui Mark24project
Citeaza Raspunde

Postat de Mark24project pe 14 Septembrie 2008 la 09:06

De la: sky543, la data 2008-09-14 07:06:43si totusi,de ce si brunetele se fac blonde?

Pentru ca femeilor nu le place sa stea destepte ... (luati-o ca o gluma, nici eu nu cred asta) :D
mec2 Avatarul lui mec2
Citeaza Raspunde

Postat de mec2 pe 14 Septembrie 2008 la 09:07

Nic,buna treaba:))
Pai de ce credeti ca brunetele se fac blonde?ca sa fie tratate ca si blondele...Cand faci pe "prostul"iti sta mai bine decat atunci cand esti "prost"cu toate ca eu,personal,nu cred ca exista oameni prosti...doar naivi,sau necunoscatori.Fiecare exceleaza in ceva...unii chiar in prostie,dar le aduce"profit",indiferent de ce natura ar fi el.De obicei ne dorim ceea ce nu avem,sau ne dorim sa fim ceea ce nu suntem...Blondele vor sa fie brunete(nu mereu)iar brunetele sa fie blonde(nu intotdeauna).Simplu,nu?
alexandra_blonda Avatarul lui alexandra_blonda
Citeaza Raspunde

Postat de alexandra_blonda pe 14 Septembrie 2008 la 12:41

Eu am fost bruneta, dar acum mi-am vopsit parul blond. Este adevarat ca are nevoie de mai multa ingrijire etc, dar ma simt mai atragatoare. Faza urata e urmatoarea: cand eram bruneta, ma prindeam mai repede la glume, apropo-uri. Acum... sunt blonda. Imi trebuie putin timp de gandire (cateva secunde, nu ma prind la fel de repede ca restul, ci ori intreb care e faza, ori ma prind in final, dupa maximum 10 secunde). Poate mi se pare.
Dar... e posibil ca aceasta culoare a parului sa afecteze creierul? Sau e intrebare de blonda? :)) Sau eventual schimbarea culorii parului sa afecteze gandirea, mintea...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 Septembrie 2008 la 15:55

:))))))))))) au burta :))))))))))))))) shoot yourself!
mec2 Avatarul lui mec2
Citeaza Raspunde

Postat de mec2 pe 14 Septembrie 2008 la 21:31

alexandra,poate chimicalele din vopsea sa-ti fi afectat cumva "structura"firului de par si scalpul...Poate ca "informatia"nu mai patrunde pana la creier asa repede cum patrundea cand erai bruneta...Dar sa iti afecteze creierul,o simpla schimbare de culoare?Asta chiar este culmea...
garantat esti la fel ca inainte,insa ti-i se pare tie ca n-ar fi asa...Incearca si fa-te bruneta cum erai inainte si-ti vei da seama daca exista vreo diferenta.asta-i singura solutie in care poti afla "adevarul"
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Septembrie 2008 la 00:02

unele femei sunt atat de proaste si pline de fitze ca si daca s-ar tunde 0 tot nu le-ar ajuta cu ceva,daramite vopsite,nevopsite sau mai stiu eu cum,iar altele emana inteligenta si carisma indiferent cum arata sau cum sunt vopsite.
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info