Oana zavoranu in parlament!
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Politica » Oana Zavoranu in Parlament! » Pagina 1 din 1

Citeaza Raspunde

Postat de pe 2 August 2008 la 01:54

S-au gasit... Vadim vrea sa o faca parlamentar pe Oana Zavoranu
iulia18 Avatarul lui iulia18
Citeaza Raspunde

Postat de iulia18 pe 6 August 2008 la 11:22

hahahahahahahha
kinadan Avatarul lui kinadan
Citeaza Raspunde

Postat de kinadan pe 20 August 2008 la 17:18

unde s-or fi gasit , nea vadim si cu oana, ce i-o fi dat... cum naiba numai la noi se gasesc fenomene din astea sa ajunga parlamentari si in alte inalte functii...am multi ani de cand nu mai sunt in romania, dar urmaresc viata politica si cu mare regret zic ca e o mare...varzaa!!!
Martre Avatarul lui Martre
Citeaza Raspunde

Postat de Martre pe 22 Septembrie 2008 la 10:35

Ia uite: tanti cu madi! Daca si oana zavoranu va intra in parlament....vai de tarisoara noastra.
Doamne unde sunt oamenii de oameni, capacitatile noastre , inteligenta tarii noastre? De ce avem parte numai de ramasitile oamenilor, noi aici in Romania????
bsimpson Avatarul lui bsimpson
Citeaza Raspunde

Postat de bsimpson pe 22 Septembrie 2008 la 15:39

Asta ii mai trebuie parlamentului Romaniei :D romania "rocks"
tecontrazic Avatarul lui tecontrazic
Citeaza Raspunde

Postat de tecontrazic pe 22 Septembrie 2008 la 15:44

adica cum? noi sa n-avem ciociolina noastra ca italienii?
4me4u42 Avatarul lui 4me4u42
Citeaza Raspunde

Postat de 4me4u42 pe 24 Septembrie 2008 la 00:49

sunt oarecum in dubii,i-as lua apararea..dar totusi chiar nu are ce cauta prin parlament la cat de mahalagioaica e...dar nici sa o compari cu ciocciolina...chiar nu au nicio legatura (sau poate nu ai tu prea multe informatii despre ciocciolina).In afara de ca are o gura cat o sura si vorbeste cat 10 persoane o data...nu-i o fata rea(cel putin nu mi se pare mie),in comparatie cu alte fufe de pe la noi,nu are gesturi ca majoritatea care au aparut o data la tv si se pretind vedete,ca au 3 lei sa-si cumpere 2 randuri de haine,Oana Zavoranu a avut bani dintotdeauna...in concluzie,asa cum e ea,e deasupra multora.
corduneanu Avatarul lui corduneanu
Citeaza Raspunde

Postat de corduneanu pe 12 Octombrie 2008 la 15:20

De la: 4me4u42, la data 2008-09-24 00:49:43sunt oarecum in dubii,i-as lua apararea..dar totusi chiar nu are ce cauta prin parlament la cat de mahalagioaica e...dar nici sa o compari cu ciocciolina...chiar nu au nicio legatura (sau poate nu ai tu prea multe informatii despre ciocciolina).In afara de ca are o gura cat o sura si vorbeste cat 10 persoane o data...nu-i o fata rea(cel putin nu mi se pare mie),in comparatie cu alte fufe de pe la noi,nu are gesturi ca majoritatea care au aparut o data la tv si se pretind vedete,ca au 3 lei sa-si cumpere 2 randuri de haine,Oana Zavoranu a avut bani dintotdeauna...in concluzie,asa cum e ea,e deasupra multora.
corduneanu Avatarul lui corduneanu
Citeaza Raspunde

Postat de corduneanu pe 12 Octombrie 2008 la 15:24

poate ai dreptate. dar nu crezi ca este timpul si pentru niste oameni cu capul pe umeri? este plin parlamentul de niste martafoi care nu stiu decat sa-si bata joc de natiune. poate vrem si altceva, decat niste actori de doi bani. poate ne trebuie din nou si noua un om cum era VLAD TEPES nu crezi? (pentru 4me4u42)
Citeaza Raspunde

Postat de 4me4u42 pe 14 Octombrie 2008 la 11:54

Eu n-am zis ca ar merita sa fie in parlament,CLAR,NU,dar nici comparatia lui "tecontrazic" care cred ca a postat doar sa se afle in treaba.:P (daca citesti cu atentie,corduneanu,o sa vezi ca era un raspuns pentru tecontrazic,si am explicat destul de clar punctul meu de vedere ) :).O zi buna.
Citeaza Raspunde

Postat de pe 5 Noiembrie 2008 la 11:53

bine ca sa razgandit ,oare IRINA LOGHIN,ION DOLANESCU,vor mai candida ????
Citeaza Raspunde

Postat de pe 20 Noiembrie 2008 la 20:28

cred ca nu-i mai produce orgasm Pepe si vrea ceva mai par lamentar.Masturbarea nu este o solutie ,te poti irita,joacate cu putica intre buze pina se umezeste femeia si dupa aceia intra adinc cam 6 cm ca nu lungimea conteaza,punctul G se afla cam la 4 - cm de la intrarea in pasarica.Daca barbatul saruta clitorisul si-si strecoara limba in vagin ,femeia trece la alintarea falusului,figura 69 in conditii de igena totala timp de 30 - 40 de minute duce la o cunoastere mai aprofundata a partenerilor si o dragoste profunda alte explicatii scrieti pe ; lasciva1@yahoo.fr
rap_boy Avatarul lui rap_boy
Citeaza Raspunde

Postat de rap_boy pe 21 Noiembrie 2008 la 08:38

De la: lasciva1, la data 2008-11-20 20:28:30cred ca nu-i mai produce orgasm Pepe si vrea ceva mai par lamentar.Masturbarea nu este o solutie ,te poti irita,joacate cu putica intre buze pina se umezeste femeia si dupa aceia intra adinc cam 6 cm ca nu lungimea conteaza,punctul G se afla cam la 4 - cm de la intrarea in pasarica.Daca barbatul saruta clitorisul si-si strecoara limba in vagin ,femeia trece la alintarea falusului,figura 69 in conditii de igena totala timp de 30 - 40 de minute duce la o cunoastere mai aprofundata a partenerilor si o dragoste profunda alte explicatii scrieti pe ; lasciva1@yahoo.fr

GIZAS !!!!!!

Cat despre treaba cu zavoranca in parlament: RUDOTEL SI BUZUKA cei 2 care vor speria vestu... dak ajung prin parlament, va dati seama ce planuri are zavoranca referitor la parlament: aaa mijto, dak iau in parlament imi fac si mai multa reclama la papusica meaaa si poate nu o sa ma mai ia lumea la pula k deh, sunt senatoare (sau deputata)...
undermad Avatarul lui undermad
Citeaza Raspunde

Postat de undermad pe 8 Decembrie 2008 la 01:32

dap. dak te keama nu stiu kum trebe sa interi in parlament. numai prosti snt acolo.oana zavoranu?¿ oare ce a supt...inca o dovada ca(regret) traim in romania.
Citeaza Raspunde

Postat de 4me4u42 pe 8 Decembrie 2008 la 16:40

Imi urca tensiunea cand aud replici de genul "regret,traim in Romania"...si altele de genul.Nu te supara,te tine cineva cu forta?Nu-ti place?Iti faci frumos bagajele si o-ntinzi unde vrei tu,undeva unde nu regreti ca esti,traiesti...etc.O zi placuta,calatorie placuta :)
csc2009 Avatarul lui csc2009
Citeaza Raspunde

Postat de csc2009 pe 18 Decembrie 2008 la 07:28

Vadim a mai avut o tentativa, cu Irina Loghin (sora Irinei Logout) care, intebata fiind de catre un redactor al unui post de radio, ce parere are despre Rasdaq, a raspuns"Daca a furat, sa plateasca!!!". Cu asa oameni, vadim transforma Romania Mare in Romania MOARE (bine ca alegerile au iesit asa...)
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 18 Decembrie 2008 la 11:42

HA ! CE GLUMA BUNA !
NeOm Avatarul lui NeOm
Citeaza Raspunde

Postat de NeOm pe 18 Decembrie 2008 la 16:37

HOTII HOTILOR SUNT IN POLITICA...TARFELE TARFELOR DE E SA NU FIE...CRIMINALA DE COPII...SPER SA SE TERMINE INTR O ZI CU PROSTIA OMENEASCA...UTOPIC VIS.
Liviu_tsk Avatarul lui Liviu_tsk
Citeaza Raspunde

Postat de Liviu_tsk pe 19 Decembrie 2008 la 01:46

ati vazut vreodata cum arata o baba spoita cu fel si fel de creme si rujuri la pescuit? !!! cam asa ar fi comparatia :))
Citeaza Raspunde

Postat de pe 20 Ianuarie 2009 la 04:12

ce subiect creativ
bravo!
vydwka_avy7 Avatarul lui vydwka_avy7
Citeaza Raspunde

Postat de vydwka_avy7 pe 7 Februarie 2009 la 01:13

felicitari am mai dovedit inca o data ca Romania e condusa numai de oameni capabili ... parca o tin minte pe una oana zavoranu ....a da nu e aia care se dadea dintre blocuri pe la tv? care a facut 100000 de facultati si ea e mare diva a divelor?aaa da si sa nu uitam ce elegant vorbeste...mare clasa avem in parlamentul asta ...cel mai tare parlament din europa ...cred ca suntem pe ultimul loc...daca il meritam si pe ala acuma...
dima2001alex Avatarul lui dima2001alex
Citeaza Raspunde

Postat de dima2001alex pe 7 Februarie 2009 la 01:19

=)) noi nu suntem pe ultimul loc...doamne fereste! cum sa fim pe ultimul loc...Pentru noi se creeaza un loc special in Topul Tarilor Care Nu Se Vor Integra Niciodata In Europa ...Oana Zavoranul(scuze ca am scris initialele cu majuscule, puterea obisnuintei) este una dintre putinele persoane din Romania care se poate apropia de Vadim pentru ca gandesc la fel...adica de loc...si singurul motiv pentru care ar merita un loc in parlament este ca...de fapt nu este pentru ca nu merita...:))
dandum Avatarul lui dandum
Citeaza Raspunde

Postat de dandum pe 11 Martie 2009 la 05:59

avem (de fapt aveti,ca eu am plecat la timp)conducatorii pe care ii meritati(nu e de la mine, e inteligenta populara)
sorineaua Avatarul lui sorineaua
Citeaza Raspunde

Postat de sorineaua pe 22 Aprilie 2009 la 06:49

nu poate ,la ora acxtuala nici macar ,el ,Vadim ,nu mai este in parlament
terminaTORT Avatarul lui terminaTORT
Citeaza Raspunde

Postat de terminaTORT pe 24 Iunie 2009 la 11:21

Monica Columbeanu renunta la cariera sa de fotomodel, urmand sa imbratiseze exemplul dat de prietena sa, Oana Zavoranu, alegand viata monahala.

Vrei sa citesti si alte stiri (i)reale?

Intra pe http://www.intreaba-te.ro
BASESCU_TRAIAN Avatarul lui BASESCU_TRAIAN
Citeaza Raspunde

Postat de BASESCU_TRAIAN pe 1 Iulie 2009 la 16:20

dragii mei voi va intepati cam greu cine a zis ca daca oana zvoranu intra in parlament va face si politica ha ha ha mai sint si alte posturi vacante pentru pu ta re ala cu gura ca ala e punctul ei forte ha ha ha
Ficherman Avatarul lui Ficherman
Citeaza Raspunde

Postat de Ficherman pe 27 Iulie 2009 la 12:04

Se pare ca si mortii au un cuvint de spus
Octavian_b Avatarul lui Octavian_b
Citeaza Raspunde

Postat de Octavian_b pe 10 Septembrie 2009 la 16:23

Toate curvele repetente sunt in parlament...urmeaza sa votam Nicolae Guta si altii...numai artisti domne...numai artisti
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum