Dell vs. apple
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » IT&C » Audio-video » Dell vs. Apple » Pagina 1 din 1

necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 2 August 2008 la 02:04

Am auzit ca Dell rivalizeaza cu Apple si testeaza un player digital pentru muzica, pe care il va scoate la vanzare cel mai devreme in septembrie.
sinusoid Avatarul lui sinusoid
Citeaza Raspunde

Postat de sinusoid pe 18 Decembrie 2008 la 14:34

Multi au incercat sa scoata pe piata playere media insa iPod este deja un brand pe care il vrea toata lumea...indiferent ca are un walkman, un zen sau un zune...nu mai poate nimeni rivaliza cu iPod-ul...
fossil Avatarul lui fossil
Citeaza Raspunde

Postat de fossil pe 26 Ianuarie 2009 la 08:16

Iti dau dreptate! Ipod e un brand! de o vreme am inteles de ce si-au ales (daca au facut-o intentionat) sigla cu marul muscat... Odata muscatdint-un Apple (indiferent ca e ipod, iphone, calc) nu pai poti da inapoi!!! Si la mine totul a inceput d la 1 banal ipod... si acuma si la servici am sistem OS.
cei care stati pe ganduri, nu ezitati! Succes
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Ianuarie 2009 la 11:16

Eu am ascultat muzica la un ippod touch si calitatea sunetului era penala pe laga telefonul meu s-e k750i.Carei smecheria la Ipod asta?inafara de merketing?
andreigagea Avatarul lui andreigagea
Citeaza Raspunde

Postat de andreigagea pe 11 Februarie 2009 la 18:43

www.produseapple.ro
sinusoid Avatarul lui sinusoid
Citeaza Raspunde

Postat de sinusoid pe 12 Februarie 2009 la 15:55

iPod pe langa muzica care o ai cu tine...este si un way of life....este un stil in care te integrezi, meniul apple, usurinta, frumusetea obiectului...
nu se aude deloc penal iPod touch pentru ca am eu unul si sunt super incantat de el....nu se compara cu ascultatul muzicii pe nici un telefon fie el si walkman....
cretunick Avatarul lui cretunick
Citeaza Raspunde

Postat de cretunick pe 6 Aprilie 2009 la 23:53

am avut eu un i pod shuffle, dupa care l am schimbat cu un samsung yp u3, care se aude de o mie de ori mai ok si cu mult bass
Double_A Avatarul lui Double_A
Citeaza Raspunde

Postat de Double_A pe 29 Iunie 2009 la 19:44

Sigur nu era "galbejit" nu cred k telefonul tau k750I care are vreo 4 ani vechime se poate compara cu I-pod touch ;)
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 29 Iunie 2009 la 19:49

...fixu' din casa nu va mai ajunge...
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 1 Iulie 2009 la 00:56

Experienta sony in domeniu (playerelor de tot felu) e mult peste ce stie apple iar k750i are mult mai mult bas decat I-pod touch iar modele noi ai Bluetooth cu standard A2DP si casti cu afisaj , deci fara fire la telefon etc.Dar revenind apple nu are bas nu se compara decat daca asculti numai populara...
vydwka_avy7 Avatarul lui vydwka_avy7
Citeaza Raspunde

Postat de vydwka_avy7 pe 14 Februarie 2010 la 20:21

NEVER DELL! E CEA MAI MARE TEAPA!!!
vydwka_avy7 Avatarul lui vydwka_avy7
Citeaza Raspunde

Postat de vydwka_avy7 pe 14 Februarie 2010 la 20:21

NEVER DELL! E CEA MAI MARE TEAPA!!!
cosmi_007 Avatarul lui cosmi_007
Citeaza Raspunde

Postat de cosmi_007 pe 16 Februarie 2010 la 09:33

smecher raspunsu lu` "haps" ;)
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info