Cum te imbraci pentru petreceri?
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Fashion » Tendinte » Cum te imbraci pentru petreceri? » Pagina 1 din 1

Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 August 2008 la 02:23

Am fost invitat la o petrecere cu tematica, masti... chestii de genul si habar n-am de unde sa imi cumpar costum. Indicatii, pls?
alin_madian Avatarul lui alin_madian
Citeaza Raspunde

Postat de alin_madian pe 2 Decembrie 2008 la 08:19

din magazin
djdandumitru Avatarul lui djdandumitru
Citeaza Raspunde

Postat de djdandumitru pe 3 Ianuarie 2009 la 11:17

poti sa iti iei o peruca la costumul pe care decizi sa il porti .. da bine
VYP3R Avatarul lui VYP3R
Citeaza Raspunde

Postat de VYP3R pe 29 Ianuarie 2009 la 11:52

trage un chilot pe cap si un fes pe cuc si esti best
aXelutzzu Avatarul lui aXelutzzu
Citeaza Raspunde

Postat de aXelutzzu pe 29 Ianuarie 2009 la 11:56

De la: Logoff, la data 2008-08-02 02:23:39Am fost invitat la o petrecere cu tematica, masti... chestii de genul si habar n-am de unde sa imi cumpar costum. Indicatii, pls?

google frate ..google..da poate e o chestie noua ,dar exista magazine virtuale gasesti acolo orice costum si accesorii vrei..e de ajuns sa dai un search pe google.era greu?
Citeaza Raspunde

Postat de aXelutzzu pe 29 Ianuarie 2009 la 11:56

De la: Logoff, la data 2008-08-02 02:23:39Am fost invitat la o petrecere cu tematica, masti... chestii de genul si habar n-am de unde sa imi cumpar costum. Indicatii, pls?

google frate ..google..da poate e o chestie noua ,dar exista magazine virtuale gasesti acolo orice costum si accesorii vrei..e de ajuns sa dai un search pe google.era greu?
shortyfpc Avatarul lui shortyfpc
Citeaza Raspunde

Postat de shortyfpc pe 29 Ianuarie 2009 la 11:59

bai fratilor voi cand scrieti pe topic nu va uitati si cand a fost postat???? tipa vroia o idee pentru o petrecere din vara toaman 2008(mesajul a fost postat in august 2008)....ce naiba...chiar credeti ca o ajuta ideile voastre dupa juma de an??? :))))))))))))
Citeaza Raspunde

Postat de aXelutzzu pe 29 Ianuarie 2009 la 12:02

De la: shortyfpc, la data 2009-01-29 11:59:03bai fratilor voi cand scrieti pe topic nu va uitati si cand a fost postat???? tipa vroia o idee pentru o petrecere din vara toaman 2008(mesajul a fost postat in august 2008)....ce naiba...chiar credeti ca o ajuta ideile voastre dupa juma de an??? :))))))))))))

lol :) sincer nu m-am uitat la data ..oricum ...sfatul ramane acelasi
tigrutz Avatarul lui tigrutz
Citeaza Raspunde

Postat de tigrutz pe 30 Noiembrie 2009 la 12:07

ca pe mtv :))
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Noiembrie 2009 la 12:15

topicul e vechi, dar, in caz ca mai are cineva aceasta problema, eu am gait urmatorul site http://www.cadourihaioase.ro/

(chiar nu sunt "de la ei", doar ma pricep foarte tare la cautarea pe net si la shopping online - deh, sunt femeie )
costelino1967 Avatarul lui costelino1967
Citeaza Raspunde

Postat de costelino1967 pe 21 Ianuarie 2010 la 14:50

De la: ducipal, la data 2009-11-30 12:15:46topicul e vechi, dar, in caz ca mai are cineva aceasta problema, eu am gait urmatorul site http://www.cadourihaioase.ro/

(chiar nu sunt "de la ei", doar ma pricep foarte tare la cautarea pe net si la shopping online - deh, sunt femeie )

foarte bine, dar depinde unde si ce fel de petrecere ai !
Alinn Avatarul lui Alinn
Citeaza Raspunde

Postat de Alinn pe 22 Martie 2010 la 19:54

Ii furi trusa de machiaj lu prietena ta, te joci cu ea putin pe fata, te sui in masina si ai plecat.
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info