Tratament pentru acnee
Pagina 2 din 2

Toate forumurile » Frumusete » Sfaturi utile » Tratament pentru acnee » Pagina 2 din 2

Pagini: << 1 2
Sari la pagina:
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 24 Aprilie 2009 la 15:17

Ati incercat tratamente de peeling chimic (AHA)sau produsul Acne Stoper de la Dermika? Va invit la un tratament GRATUIT la Salonul Marazul Estet din Calea Vacaresti 203A - zona Timpui Noi. Tel pt programari: 0771947734. Codul promotiei: STOP ACNE
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 24 Aprilie 2009 la 15:31

sunt si pentru barbati
Citeaza Raspunde

peelingul se poate face si la barbati?
Citeaza Raspunde

peelingul se poate face si la barbati?
edy_arha Avatarul lui edy_arha
Citeaza Raspunde

Postat de edy_arha pe 30 Aprilie 2009 la 16:52

cel mai bun remediu este sa te fu.. de preferat cu cineva mai mare ca tine.
sa fie trecut prin perioada asta care esti tu sa aibe cam de la 19 ani in sus si sa nu aibe scnee.
o faci de cateva ori cu el si iti zic eu ca intr-o luna nu o sa mai ai nimic
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Aprilie 2009 la 17:54

De la: edy_arha, la data 2009-04-30 16:52:56cel mai bun remediu este sa te fu.. de preferat cu cineva mai mare ca tine.
sa fie trecut prin perioada asta care esti tu sa aibe cam de la 19 ani in sus si sa nu aibe scnee.
o faci de cateva ori cu el si iti zic eu ca intr-o luna nu o sa mai ai nimic

De preferat cu cineva mai mare ...cu vreo 45-50 de ani peste este suficient, daca e foarte in varsta poate moare de inima si nu-ti termini tratamentul ...clar! sa nu aiba acnee, dar se admite HPV, HBV, chlamidia si chiar HIV, asta din urma te "curata" de tot

Edy tu esti cumva veterinar in mediul rural ??
jimmyhumuhumunukunukuapua_ro06 Avatarul lui jimmyhumuhumunukunukuapua_ro06
Citeaza Raspunde

Postat de jimmyhumuhumunukunukuapua_ro06 pe 7 Mai 2009 la 15:01

http://www.bionyk.com/signup/friend_Saka666/
luchianosss Avatarul lui luchianosss
Citeaza Raspunde

Postat de luchianosss pe 11 Mai 2009 la 15:20

am incercat si dupa cum vezi sunt in viata....
sanatate_sexuala Avatarul lui sanatate_sexuala
Citeaza Raspunde

Postat de sanatate_sexuala pe 5 Iunie 2009 la 09:17

Tratamentul Acneei cu Acnezine de la Revitol
Trateaza acneea cu Acnezine, solutia completa pentru tratamentul definiv al acneei.
Crema Acnezine Revitol indeparteaza cosurile de la suprafata. Gelul Acnezine Revitol este solutia perfecta pentru tratarea acneei. Pastilele Acnezine Revitol trateaza acneea definitiv.
TRATAMENTUL IMPOTRIVA ACNEEI CU REZULTATE GARANTATE! Gama Acnezine Revitol!
Pentru mai multe detalii, vizitati www.revitol.ro
yuppy002150 Avatarul lui yuppy002150
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy002150 pe 7 Iunie 2009 la 15:36

De la: butterflyhigh, la data 2008-08-03 12:13:29buna; am luat eu roaccutane si nu am avut nici pe naiba!
yuppy002150 Avatarul lui yuppy002150
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy002150 pe 7 Iunie 2009 la 15:36

De la: butterflyhigh, la data 2008-08-03 12:13:29buna; am luat eu roaccutane si nu am avut nici pe naiba!
sanatate_sexuala Avatarul lui sanatate_sexuala
Citeaza Raspunde

Postat de sanatate_sexuala pe 7 Iulie 2009 la 09:51

Acneea se poate trata cu pachetul Revitol Acnezine (crema, pastile si gel).
Cam de pe www.revitol.ro
norris Avatarul lui norris
Citeaza Raspunde

Postat de norris pe 13 Iulie 2009 la 10:10

Buna,

Eu am scapat de acnee cu un tratament pe baza de plante Dr. Harris`Original Dermal Magic (exfoliant si gel hidratant). In cazul meu a fost fantastic.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 1 Noiembrie 2009 la 08:34

De la: , la data 2008-08-02 23:39:00Am auzit ca exista un medicament impotriva acneei care poate conduce la sinucidere - pare sa modifice nivelurile de serotonina din creier, hormonul bunei-dispozitii, care regleaza si somnul. Se numste Roaccutane.

Ce remedii bune exista? A incercat cineva?

sex.

mult mult sex.

sex pana nu poti sta n picioare, dupa care iei o pauza de 5 min si...

da, si mai mult sex.

oricat de caterinca ar suna ce-am spus majoritatea cazurilor de acnee sunt din cauza preponderentei de hormoni. scapa de hormoni , scapa de problema.

sau poti sa asculti de aia cu salonul sa ti faca masaj doi grasi libidinosi, poate poate ti trece.
yuppy008754 Avatarul lui yuppy008754
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy008754 pe 10 Aprilie 2010 la 17:00

Am fost la dermatolog si mia recomandat aceste pastile + un sapun,un dezinfectant si fucidin h + un regim....sper sa functioneze aceste lucruri pt ca am incercat foarte multe creme si nici una nu ma ajutat. A spus ca in cateva luni o sa am un ten perfect.Sper sa functioneze.A si....de reactii adverse...mi'a spus ca doar o sa mi se usuce buzele...si ca nu o sa ma sinucid sau alte chestii
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Iunie 2010 la 17:06

cred ca chestia cu sinucisul are legatura cu alte probleme ale persoanelor nicidecum cu aceste pastile roacutane.prietena mea a luat 6 lunisau un an parca oricum stiu ca un timp cam mare si nu a innebunit nici nu s`a sinucis.avea probleme foarte mari cu acneea ,iar acum eu care nu am probleme cu tenul o invidiez desi era plina de acnee acum are un ten de invidiat fara nici macar o imperfectiune este perfect. roacutane reinnoiste celulee dermului sau ceva de genul...stiu ca ea nu avea voie la soare si nu se atingea deloc pe fata...si acum a ramas cui asta sa nu`i puna nimeni mana pe fata(pe maini sunt o gramada de microbi)deci folositi cu incredere daca medicul v`a prescris.(oricum nu se da fara p.m.)
aleqsa Avatarul lui aleqsa
Citeaza Raspunde

Postat de aleqsa pe 21 August 2010 la 18:39

Eu am tinut regim pentru a scapa de acnee si a functionat.Am renuntat la bauturi acidulate, lactate, cafea, sare, prajeli, ciocolata si dulcirile le-am inlocuit cu fructe.Este absolut necesar sa mancati zilnic fructe si legume, sa beti minim 2 l de apa.Daca va puteti obisnui cu acest regim, acneea nu-si va mai face aparitia.Eu, din pacate, n-am reusit sa-l tin mai mult de 2 luni si cosurile mi-au populat din nou tenul
Acum incerc un tratament cu bitter suedez pentru ca am auzit pe multe persoane ca-l recomanda.Revin sa va spun rezultatele
areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 22 August 2010 la 12:26

sotret 10...te scapa de acnee..dar in functie de puterea tratamentului..o sa devenitzi niste mici vampiri...pielea in contact cu soarele o sa se cam arda f.rapid :P
yuppy014559 Avatarul lui yuppy014559
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy014559 pe 21 Septembrie 2010 la 15:30

Buna ziua!
Eu am scapat de acnee insa nu cu ajutorul vreunui tratament facial, ci cu o detoxifiere.
Am incercat destule in trecut, insa de putin timp am dat peste o firma cu produse naturiste care efectiv "curata" interiorul de toxine astfel ca acestea sa nu mai iasa prin piele.
yuppy018860 Avatarul lui yuppy018860
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy018860 pe 12 Decembrie 2011 la 11:46

buna as vrea sa cumpar roaccutane am 15 ani nu sunt pre tari din cate am am auzit sun periculoase se merita sa cumpar??
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: << 1 2
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info